Sjæledyrlægen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg må sige, at afskeden blev meget fin og værdigt for Malou og os,der var omkring hende ❤️Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget meget omsorgsfuld håndtering både telefonisk af Kristoffer og efterfølgende af Ditte som på meget respektfuld måde hjalp vores elskede kat afsted på den sidste rejse. Jeg værdsætter den ro som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak for en fantastisk håndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske måde at gennemføre vores farvel til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den 21 juli måtte vi desværre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle være i trygge rammer så Luna ikke skulle blive bange eller føle ubehag på sin sidste rejse,... Zobacz więcej

1. Weterynarz

Napisane przez firmę

Hjemmeaflivning på dyrets præmisser, hvor familien kan være samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

168 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Den bedste oplevelse i den sørgelige…

Den bedste oplevelse i den sørgelige situation vi stod i.
Ditte var super skøn og alle i familien var meget glade for hendes rolige og professionelle facon.
Vil anbefale Sjæledyrlægen til alle.

2 lipca 2023

Kære Karina & resten af familien ❤️

Af mit hjerte får I en dyb tak for jeres meget fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer, i den svære og tunge situation I stod i.

Mange tanker til jer alle,

Oceniono na 5 z 5

Sjæledyrlægen gav os den…

Ditte fra Sjæledyrlægen gav os den afsked med vores Vovse som vi ønskede, hjemme sammen med os.
Tak for det, Ditte

24 lipca 2023

Kære Jens & familien ❤️

Af hjertet tak for den femstjernede anmeldelse af vores service - den betyder meget for vores lille virksomhed. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe jer med at sende Vovse afsted i hjemlige omgivelser omgivet af kærlighed.

Mange tanker til jer alle tre,

Omsorg

Vi kan kun anbefale på det varmeste at ringe til sjæledyrlægen når man står i den svære situation at skulle sige farvel til sit kæledyr. Vores hund Tilde blev i hjemlige, trygge omgivelser skånsom hjulpet over på den anden side og vi blev oplyst, trøstet og støttet i denne smertelige situation.
Tak Ditte

31 lipca 2023

Kære Karin & Per ❤️

Af hjertet tak for jeres flotte anmeldelse af vores service. Det har stor betydning for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer & lille Tilde med en tryg afsked. Der er ingen tvivl om, Tilde har haft et hundeliv fyldt med fantastiske oplevelser sammen med jer. Jeg synes, vi sammen gav hende den værdige afslutning, hun fortjente.

Mange tanker til jer begge,

Oceniono na 5 z 5

Tak for hjælpen i den meget svære…

Tak for hjælpen i den meget svære stund. Ditte hjalp os med at sende Flora afsted på en meget fin, rolig og betryggende måde. Det blev en smuk og værdig afsked ❤️

10 lipca 2023

Kære Anette ❤️

Af hjertet tak for den søde anmeldelse af vores service. Det varmer mit hjerte at vide, jeg kunne hjælpe jer med at føle ro og tryghed i en svær stund, samt at vi sammen fik sendt Flora værdigt afsted omgivet af kærlighed ❤️

Mange tanker til dig & familien,

Oceniono na 5 z 5

Sjæledyrlægerne repræsenteret ved Ditte…

Sjæledyrlægerne repræsenteret ved Ditte var en kæmpe hjælp og stor trøst, da vi skulle sige farvel til vores gamle Border Collie.
At vi kunne sige farvel i vores hjem, hvor der var tryghed og varme, var så dejligt.
Ditte var så sød, varm og fyldt med omsorg.
Hun havde fokus på os og vores hund.
Vi følte at hun havde al den tid i verden, som vi havde brug for.
Vi fik sagt det smukkeste farvel på en fin og meget kærlig måde.
At der fandtes så søde og dejlige mennesker i en meget svær situation er helt fantastisk.
Sjæledyrlægerne kan varmt anbefales.

3 lipca 2023

Kære Pia ❤️

Fra mit hjerte skal du/I have den dybeste tak for den sky-rosende anmeldelse. For mig betyder det noget helt særligt at vide, jeg kunne hjælpe jer & Kiwi til at føle tryghed og ro i en svær stund.

Mange tanker til jer begge,

DYRLÆGE, PSYKOLOG OG BEDEMAND I ÉN OG SAMME PERSON

Ditte hjalp os gennem en hård tid, hvor vores elskede kat, Nala, på 17 år skulle aflives. Da Ditte kom hjem til os, forklarede hun vores datter, hvorfor det kan være nødvendigt at aflive et syg og gammelt dyr, og hvad der vil ske, hvis man ikke gør det. Derefter sad vi alle tre omkring Nala, mens Ditte forklarede, hvad der skulle ske. Vi havde ro til at koncentrere os om Nala og hjælpe hende godt på vej. Efter aflivningen fik vi en god snak med Ditte om livet med et kæledyr, og hvorfor det er så svært at sige farvel. Ditte er både dyrlæge, psykolog og bedemand i én og samme person. Vi kan varmt anbefale Sjæledyrlægen til andre i samme, svære situation.

19 czerwca 2023

Kære Dorte & Familien
Fra mit hjerte får I min dybeste taknemmelighed. Tænk at blive tildelt så fine, uofficielle titler som bedemand og psykolog sammen med den titel, jeg har arbejdet mange år, sved og tårer for at opnå. Jeg føler mig både stolt og udmyg over jeres rosende ord omkring vores service og mig som person. Grunden til, jeg kan arbejde, med det jeg gør, er netop, når jeg ved, jeg har gjort en forskel i en svær stund. Tak fordi I tog jer tid til at skrive en anmeldelse. Det har en særlig betydning for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer med at tage afsked med Nala på jeres og hendes præmisser.
Mange tanker til jer alle tre, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Aflivning i hjemmet…

Min hund blev aflivet og jeg havde bestilt Sjaeledyrlægen Ditte til at komme. Hun var så sød, rolig og empatisk. Havde en stor forståelse for sorgen og situationen.
Min hund fik en flot, rolig afslutning i hjemmet omgivet af hans familie.
Kan klart anbefalede Sjaeledyrlægen.

30 czerwca 2023

Kære Jytte
Af hjertet tak for din søde og rosende anmeldelse af vores service. Det betyder noget helt særligt for mig at vide, jeg kunne hjælpe dig & Mickey gennem en svær stund.
Mange tanker til dig fra mig, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Kunne kun give 5 ⭐️fortjener 10 ❤️yderst…

Kunne kun give 5 ⭐️fortjener 10 ❤️yderst professionel, meget empatisk og gjorde mit svære valg til en smuk oplevelse

26 maja 2023

Kære Lisbet
Af hjertet tak for din fantastiske, hjertevarme, 5-stjernede anmeldelse. Den betyder utrolig meget for mig - både som dyrlæge og som menneske. Jeg er glad for, vi sammen fik sendt Wilma afsted under kærlige forhold.
Mange tanker til dig & Wilma, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Ditte er i sit rette element

Ditte er i sit rette element. Meget forstående og omsorgsfuld. Jeg vil til hver en tid,anbefale at ens kæledyr får lov at dø i hjemmet. Det var en god oplevelse.

19 maja 2023

Kære Sandie
Af hjertet tak for din fine femstjernede anmeldelse af vores service. Jeg er glad for at vide, du havde en følelse af forståelse og omsorg, da jeg hjalp jer med at tage afsked med lille, bløde April.
Mange tanker til jer begge, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen.

Oceniono na 5 z 5

En smuk og værdig afsked

Det er en kæmpe sorg at skulle sige et sidste farvel til sin bedste ven.❤️
Jeg skulle sige farvel til vores elskede 10 år gamle mops Luie . Selvom det var en frygtelig dag , vil jeg huske tilbage på dagen som smuk. Luie tog her fra liggende i sin hundekurv i en solstribe på vores teresse, et af hans ynglings steder.
Ditte som hjalp Luie i hundehimlen, var så omsorgsfuld , empatisk og rolig . Følte jeg havde alt den tid jeg skulle bruge til at sige farvel . Er meget taknemmelig for den måden Luie kom her fra .
Vil til enhver tid vælge sjæledyrlægen igen hvis vi skulle få brug for det en dag.
K.h Bende

17 maja 2023

Kære Bende
Af hjertet tak for dine smukke ord omkring vores service. Jeg er taknemmelig for, jeg kunne hjælpe dig med at sende Luie afsted til hundehimlen på en rolig og empatisk måde. Det var en god måde for ham at få fred på; i hans kurv ude i solens stråler, mens du aede ham lige til det sidste. Jeg tror ikke, han kunne have ønsket sig det anderledes, hvis vi kunne spørge ham. Du skal altid være velkommen hos os, hvis behovet opstår en anden gang.
Mange tanker til dig, hundene & familien, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Tak Ditte ❤️

Min elskede pige skulle have fred, og det skulle ske hjemme i trygge og rolige omgivelser. Dagen kom i søndags, hvor jeg måtte tage afsked med min bedste ven gennem mere end 16 år.

Kære Ditte,
Jeg er dig så taknemmelig for at komme op til os og tage dig så god tid til at snakke med mig og Viky. Da du og Viky af 2 omgange bare kiggede ind i hinandens øjne var det som om, I talte sammen. Og du var så nærværende og omsorgsfuld gennem hele forløbet og gjorde alt for, at det hele blev så smukt og fredfyldt.
Du er også bagefter kommet med søde og trøstende ord på mail - tusind tak for det.

Det er så hårdt at miste min elskede hundepige, som har været min bedste ven i over 16 år, og jeg savner hende så meget ❤️🐶❤️

Men takket være dig, vil jeg altid kigge tilbage på det med fred i sindet, fordi det hele var så smukt, roligt og fredfyldt.

Tusind tak, jeg er så taknemmelig for, at du sendte min engel trygt afsted.

Kærlig hilsen
Tine

14 maja 2023

Kære Tine ❤️
Hold nu op, sikke et fint og rørende brev du har skrevet til mig i form af en anmeldelse. Af hele mit hjerte tak for det. Tak for dig!

Viky var uden tvivl en helt særlig, sjælelig lille hund - fyldt med kærlighed, visdom og spilopper. Det var så smuk en måde, hun kom herfra på; du & hende liggende sammen og den bevægende musik, jeres musik, i baggrunden. Det gør mig så ondt, du nu skal lære at leve uden hende og mærke, hvordan sorgens stilhed runger i dit hjerte. Men jeg ved, der en dag bliver plads i dit hjerte til at smile over alle de uforglemmelige minder, I har sammen. Indtil da skal du give dig selv omsorg, tålmodighed og tid. Præcis som Viky ville have gjort.

Tak fordi jeg måtte hjælpe dig med at sige "på gensyn" til Viky og give hende fred fra det jordiske liv.

Mange tanker til dig & Viky,
Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Ren verdensklasse

Ren verdensklasse, har kun ros at sige om Ditte fra Sjæledyrlægen, fra det øjeblik hun trådte ind af døren og til hun gik igen, en så rolig og behagelig stemme gjorde det lidt nemmere at sende min kat Bølle på 18 år videre på sin rejse. Var så glad for jeg brugte Sjæledyrlægen, så min Bølle kunne sove ind på sit tæppe og med sin bamse. At Ditte så med sin rolig væsen gav en tid til at man kunne sige ordentlig farvel er jeg mega glad for. Så jeg ville helt klart anbefale Sjæledyrlægen til andre. Endnu engang stor tak til Ditte som er en vidunderlig kvinde/dyrlæge samt Sjæledyrlægen

4 maja 2023

Kære Michael
Af hjertet tak for din anmeldelse. Jeg sidder her og læser den med blanke øjne. Det gjorde mig så ondt at se, hvor svært det var for dig at give slip på Bølle. Han har levet et mægtigt katteliv sammen med dig i 18 år. Det varmer mit hjerte at vide, du havde en oplevelse af ro og god tid til at tage afsked i en svær stund. Tak for din anbefaling, den betyder mere for os end du aner.
Mange tanker til dig & himmelkatten Bølle, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Smukt farvel til vores kære kat Lessi

Det var en ubeskrivelig god oplevelse, at Ditte med kort varsel kunne bistå os med det traume det er at måtte aflive sit kære kæledyr. Vores kære kat Lessi fik en afsked i egne smukke omgivelser, hjemme hvor den hørte til. Fredfyldt og med en empatisk og forstående Ditte. Det gjorde forløbet så smukt og andægtigt. Det betyder så meget for os efterfølgende. Af hjertet TAK❤️

4 maja 2023

Kære Lynge & Ingelise
Af hjertet tak for den uendeligt fine anmeldelse. Afskeden med Lessi er en jeg sent vil glemme. Det var så smukt i drivhuset i jeres magiske have. Lessi fik fred i sine trygge rammer omgivet af kærlighed lige til det sidste. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer med forståelse og empati i en svær stund.
Mange tanker til jer begge, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Fredfyldt sidste farvel

Vi havde en trods omstændighederne fredfyldt oplevelse lige som vi ønskede Puf undgik stres inden han fik fred. Ditte var meget empatisk meget rolig og kyndig, meget forklarende så vi vidste hvad der skulle ske. Hvis vi igen skal have kæledyr så vil jeg til enhver tid vælge samme fremgangs måde når det nærmere sig slutningen.

22 kwietnia 2023

Kære Tony & Familien
Af hjertet tak for jeres meget fine anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe jer og Puf, som var kommet til vejs ende i et katteliv, der har været fyldt med kærlighed lige til det sidste. Det betyder meget for mig at vide, I havde en oplevelse af at blive ført roligt og kyndigt igennem en svær stund. I skal altid være velkomne hos os, hvis I får brug for hjælp en anden gang.
Mange tanker til jer alle tre, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Når man skal sige farvel til sin hund

Når man skal sige farvel til sin hund, som jeg var nødt til, kan det ikke gøres på nogen finere måde, end den du gjorde det på, kære Ditte. Din empati, din omsorg både over for mig og over for Agnes, hele din ro og åbenhed over for mine følelser, er det smukkeste, jeg har oplevet. Det kunne mange humane læger og sygeplejersker lære meget af!

21 kwietnia 2023

Kære Susanne
Du har min dybeste taknemmelighed for din utrolig fine anmeldelse af vores service. Når man vælger at have det arbejde, som jeg har, betyder det alt for mit hjerte at vide, jeg fik hjulpet dig & Agnes på en empatisk, omsorgsfuld og rolig måde. Tankerne falder ofte på min oplevelse med dig & Agnes og dit hyggelige hus i naturskønne omgivelser. Jeg håber, du & børnebørnene fik lavet et mindeværdigt sted i haven til Agnes.
Mange tanker til dig, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Smukt farvel taklet være Ditte

Max-stjerner til Ditte, som hjalp os i den svære situation, hvor vi skulle have aflivet vores hund. Ditte var fra første opkald meget sød pg forstående og var gennem hele forløbet meget god til at forklare, hvad der skulle ske. Hun var diskret i vores sårbare situation, pg lod os tage den perfekte afsked. Jeg vil klart anbefale alle, der skal tage afsked med deres dyr at bruge Ditte.

20 kwietnia 2023

Kære Anne-Marie & Familien
Af hjertet tak for den meget flotte 5-stjernede anmeldelse. Det betyder ufattelig meget for mig at vide, I havde en oplevelse af at blive mødt med forståelse i en svær stund. Futuna var omgivet af kærlighed lige til det sidste ❤️
Mange tanker til jer alle, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen.

Oceniono na 5 z 5

Vi måtte sige farvel til vores elskede Molly

Vi måtte sige farvel til vores elskede Mollymis ret pludseligt. Ditte (dyrlæge) kom allerede et par timer efter det svære opkald. Og nøj hvor er hun dygtig og rolig. Hun favnede rummet, lyttede og kælede med Molly. Hun hjalp os med at acceptere, at det var det rigtige tidspunkt. Molly var så tryg og spandt gennem hele forløbet. Vi er dybt dybt taknemmelige for at Molly fik den bedste rejse videre. Dittes rolige gemyt og professionalisme er ikke mindre end fantastisk. Tusinde tak for Jer. Og et ydmygt tak for at rumme vores sorg ❤️ vi giver de allerbedste anbefalinger herfra.

21 kwietnia 2023

Kære Karina & Familien ❤️
Af hjertet tak for en helt utrolig flot anmeldelse af vores service - jeg får blanke øjne, hver gang jeg læser den. Det betyder alt for mig at vide, I føler, jeg mødte jer & Molly på en omsorgsfuld, rolig og professionel måde. Det vigtigste, for mig, er, at I følte, Molly blev sendt afsted på en værdig, respektfuld og god måde. Det gør mig så ondt, I skal gennemgå den enorme sorg over tabet af jeres elskede Mollymis. Men jeg håber, I indimellem kan huske jer selv på, sorgen kommer af en kærlighed, der er blevet hjemløs. Pas godt på jer selv og kærligheden, for den vil I altid have sammen med minderne om Molly ❤️
Mange tanker til jer alle, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Sjæledyrlægen.

Jeg kan varmt anbefale Sjæledyrlægen.
Alting foregik så fint og uden vores elskede kat mærkede noget.
Dyrlægen tog sig tid til at fortælle forløbet og ventede til vi havde sagt et smukt farvel.
Skal du sige farvel til et elsket kæledyr er Sjæledyrlægen det bedste valg.
Meget varme anbefalinger herfra

11 kwietnia 2023

Kære Linda
Af hjertet tak for din utrolig fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer på en rolig og god måde med at tage afsked med Lille Fis. Jeg håber, I har fået lavet et smukt sted ved sommerhuset til hende.
Mange tanker til jer begge to & Karma, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Ren omsorg i en svær tid.

Ditte var bare fantastisk da min kat skulle aflives, alt fra den første kontakt indtil hun tog afsted igen. Hun var kærlig, viste så meget omsorg og gav mig tid og lov til at være ked af det og få sagt ordentligt farvel. Kan kun anbefales når man skal tage den svære beslutning om at sige farvel til ens kæledyr.

29 marca 2023

Kære Mariet
Af hjertet tak for din meget fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe dig med at tage afsked med Fie. Jeg håber, du lige nu er på en oplevelsesrig sjælerejse.
Mange tanker til dig, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Afsked med vores elskede hund Kala.

Vi skulle tage afsked med vores elskede hund Kala i Februar 2023, efter 14 ½ år sammen.
Det skulle være trygt, hjemme hvor hun hørte til, og med sine kære omkring sig. Vi fandt så “Sjæledyrlægen” og Ditte (dyrlæge” kom en aften, og vi var langt nede. Ditte’s rolige sind, stille trøstende ord, og overbevisning om at det var det rigtige, var beroligende. Det var en smuk, stille og rørende afsked, med al den tid vi havde brug for. Vi kan varmt anbefale Sjæledyrlægen🙏 Mange kærlige hilsner fra Kim og Jamila☺️

24 lutego 2023

Kære Kim & Jamila
Af hjertet tak for jeres søde og hjertegribende anmeldelse. Jeg er så taknemmelig for, Kim ringede til os, og jeg kunne få lov til at hjælpe jer med at tage afsked med Kala. Den aften, jeg kom hjem til jer, var noget ganske særligt. Jeg trådte ind i et rum med lys, stille countrymusik og en energi af overvældende kærlighed. Mens Kala tog sine sidste åndedrag i denne verden, sang solsorten så smukt i træet udenfor vinduet. Tak for jer alle tre og den kærlighed I har til Kala.
Mange tanker, Dyrlæge Ditte fra Sjæledyrlægen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej