Sjæledyrlægen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg må sige, at afskeden blev meget fin og værdigt for Malou og os,der var omkring hende ❤️Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget meget omsorgsfuld håndtering både telefonisk af Kristoffer og efterfølgende af Ditte som på meget respektfuld måde hjalp vores elskede kat afsted på den sidste rejse. Jeg værdsætter den ro som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak for en fantastisk håndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske måde at gennemføre vores farvel til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den 21 juli måtte vi desværre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle være i trygge rammer så Luna ikke skulle blive bange eller føle ubehag på sin sidste rejse,... Zobacz więcej

1. Weterynarz

Napisane przez firmę

Hjemmeaflivning på dyrets præmisser, hvor familien kan være samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

168 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Begge dyrlæger hos Sjæledyrelæge var…

Begge dyrlæger hos Sjæledyrelæge var utroligt søde, tålmodige, kompetente hele forløbet igennem. Vi fik råd ,vejledning og omsorg fra start til slut.
Vores kat fik en kærlig og omsorgsfuld behandling da han skulle afsted herfra. Vi er meget glade for at vi valgte Sjæledyrelægen.

3 czerwca 2024

Kære Anja ❤️

Tusinde tak for de søde ord og den flotte anmeldelse. Det varmer i sjælen at høre, I følte jer kompetent taget hånd om hele vejen igennem. Særligt at I følte, I fik den rette vejledning og omsorg i en svær tid - dette er netop noget, vi forsøger at gøre os umage om.

Vi er taknemmelige for, vi sammen fik givet jeres elskede Theodor en kærlig afsked ❤️ Jeres tillid og tilfredshed betyder alverden for os, og vi er dybt beærede over, at I valgte os til at hjælpe i en svær stund 💔

Oceniono na 5 z 5

Sympatiske,Lyttene med stor respekt og forståelse.

Der er masser af sympati og forståelse hos Sjæledyrelæge. Jeg havde det så svært ved at give slip så det endte med jeg råbte og det blev virklig modtaget på en god venlig måde. De har nemlig som beskrevet ved deres navn Sjælen med i deres arbejde og yder trøst, venlighed, rolighed samt en god kommunikation og vejledning ❤️

14 maja 2024

Kære Ann ❤️
Tak for din hjertevarme anmeldelse af vores service - det betyder meget for os, du har brugt tiden på at skrive den ❤️

Vi ved, hvor hårdt det er at sige farvel til en elsket ven 💔 Nogle gange, når livet er ekstra svært, gør vi ting, som vi bagefter fortryder. Vi sætter stor pris på din åbenhed og personlige undskyldning til Ditte ❤️ Alt er tilgivet ❤️

Vi er glade for, vi sammen fik sendt Fie afsted på hendes yndlingsplads i solen og med masser af glimmer på kisten ✨

Oceniono na 5 z 5

Når svært bliver fint og trygt…

Den største anerkendelse og ros skal lyde herfra både før og efter aflivningen af vores dejlige familiehund Smilla. Dyrlæge Kristoffer gav sig god tid i telefonen, da vi skulle aftale tidspunkt. Han kom til tiden og var god til at forklare. Vores hund blev ikke bange og alt foregik hjemme i stuen trygt og velkendt. Det var meget hårdt, men han fik vendt det til et meget fredeligt og fint farvel til vores hund gennem mange mange år. Efterfølgende har vi også modtaget en sød og oplysende mail fra sjæledyrlægen med besked om kremering, mindetavle, afmelding af hunden diverse steder, sorgterapi mm.
Sjæledyrlægen og Kristoffer skal have alle de stjerner der kan gives.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 kwietnia 2024

Kære Palle ❤️

Af vores hjerter skal du have den dybeste tak for dine ord og den flotte beskrivelse af jeres oplevelse med vores service. Vi er rørte, og det glæder os meget, vi kunne bidrage til en tryg og fredelig oplevelse i jeres eget hjem. At Smilla ikke blev bange og følte sig sikker, er så vigtigt for os.

Det betyder meget for os, I også har haft gavn af vores efterfølgende støtte med information om kremering, Mindetavlen og CHAPs hotline med tilbud om sorgterapi. Vores ønske er at støtte, hvor vi kan, også efter det umiddelbare farvel.

Mange tanker til jer og til minde om Smilla,

Oceniono na 5 z 5

Vores hund MOF skulle ud på sin sidste…

Vores hund MOF skulle ud på sin sidste løbetur d 16/3 efter noget tids sygdom som desværre tog fart til sidst :-/

Kontaktede sjæledyrlægen om morgenen og de fandt tid til os senere samme aften. De var fra start meget behagelige og forstående i den svære opgave det er og skulle sige farvel til sin bedste ven og kæledyr gennem mange år. De kom til tiden og vi sad og fik en god lang stille snak i rolige omgivelser herhjemme inden det var tid til at få ham sendt afsted i sin kurv, med sit kødben og sit yndlings legetøj ved sin side <3

Bedste anbefalinger herfra os

16 marca 2024

Kære begge ❤️

Tak for jeres dybfølte og søde anmeldelse af vores service. Det betyder meget for os, vi kunne være med til at give MOF den afsked, han fortjente: Fredfyldt derhjemme, omgivet af de personer og ting, han elskede allermest.

Mange tanker til jer i en tid med tomrum,

Et sidste farvel derhjemme

Vi fik desværre ret akut brug for at kunne sige farvel til vores elskede hund.

Vi kontaktede Sjæledyrlægen sidst på eftermiddagen som trods kort varsel, fandt tid til at komme ud til os samme aften.

Alt foregik helt stille og roligt og med respekt for hvordan vi ønskede det skulle foregå.

Det var rigtig rart for alle i familien at være med til at tage afsked på denne måde og vi kan kun anbefale til andre at sige farvel derhjemme i ro og fred, uanset hvor svært det er.

2 kwietnia 2024

Kære Katrine ❤️

Tusind tak for din hjertevarme og rosende anmeldelse. Vi er taknemmelige for, vi måtte hjælpe jer i en tid, hvor behovet opstod så pludseligt.

Trods den triste begivenhed, varmer det vores hjerter at høre, I fandt trøst i at kunne tage afsked i ro og fred.

Oceniono na 5 z 5

Inden selve aflivningen fik jeg en helt…

Inden selve aflivningen fik jeg en helt fantastisk service. Kristoffer tog sig rigtig god tid til og tale med mig over telefonen og da dagen kom og min hund skulle afsted var Ditte her straks efter de åbnede mandag morgen og sørgede for min dreng kom godt afsted. Ditte var så sød og gav sig super god tid også til og høre vores historie så hun var sikker på at jeg var afklaret. Der er ingen dyrlæge jeg hellere ville have haft ved min side end Ditte den dag jeg sagde farvel til min elskede hund.

25 marca 2024

Kære Camilla ❤️

Tak for din hjertevarme anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os at høre, hvordan vi begge har kunnet støtte dig og din elskede hund i en så svær tid. Vi er dybt berørte over, vi kunne være der for jer og give jer den nødvendige tid og opmærksomhed, som sådan en stund fortjener.

At sige farvel er aldrig let, men vi er taknemmelige for, at vi kunne være der og sikre en værdig afsked for Bosse.

En virkelig fin service

En virkelig fin service. De var gode til at fortælle om proceduren. De kommer hurtigt ud, er gode til at give besked om hvad tid de vil være der og selve processen gik bare så fint, og de giver sig god tid til det hele. Det fineste var den lille kiste de havde med.

23 marca 2024

Kære Tanja ❤️

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse og for de fem stjerner. Det glæder os at høre, du følte dig godt informeret og støttet igennem hele processen. Det var en ære at kunne hjælpe med en værdig afsked, og vi er glade for, kisten kunne tilføje en ekstra sød dimension til oplevelsen.

Jeg kan varmt anbefale Sjæledyrlægen

Jeg kan varmt anbefale Sjæledyrlægen. Da vi desværre var nødt at sige farvel til vores elskede hund Max, er jeg så utrolig glad for, at vi valgte at gøre det herhjemme i hans vante omgivelser. Det foregik så fint, og Ditte gav os al den tid vi havde brug for. En rigtig fin gestus med papkisten (der først blev bragt ind, da han var sovet ind), så vi kunne ligge ham pænt deri med legetøj og godbidder. Alt foregik meget respektfuldt og værdigt.
En hjertelig tak til både Kristoffer og Ditte, som har håndteret det hele så fint, lige fra telefonsamtale, til Dittes besøg og til efterfølgende informationer.

14 marca 2024

Kære Pernille ❤️

Tak fra hjertet for dine varme ord og den flotte anmeldelse. At høre om jeres fine oplevelse i en svær tid, giver os en stærk følelse af meningsfuldhed. Det er vigtigt for os, at hvert skridt i sådan en svær proces føles respektfuldt og håndteres med største omsorg – lige fra den første samtale til det sidste farvel. I skal vide, jeres taknemmelighed rører os dybt, og vi er beærede over, at I valgte os til at være en del af jeres afsked med Max ❤️

Mange hjertevarme tanker til jer begge,

Oceniono na 5 z 5

At få sjæledyrlægen hjem og få aflivet…

At få sjæledyrlægen hjem og få aflivet min hund i hjemmet, er den bedste beslutning jeg har taget. Det var så også den sødeste Ditte der kom og sørgede for en værdig død for Yuri. Det er fantastisk at I findes, tusind tak for det❤️ Lene

20 marca 2024

Kære Lene ❤️

Tusinde tak for dine hjertevarme ord og de fem stjerner. Det betyder utroligt meget for os at høre, at din beslutning, om at invitere Sjæledyrlægen ind i dit hjem, gav Yuri den fredfyldte og værdige afsked, I ønskede for ham. Vi er her netop for at sikre, at afskeden kan ske i kærlighed og tryghed. At vide, vi har gjort en positiv forskel for jer, giver mening til vores arbejde. Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os ❤️

Mange tanker til dig, familien & hundebanden,

Rolig og værdig afsked

Tak til Ditte og Kristoffer for en yderst saglig, faglig og imødekommende oplevelse. En aflivning af et mangeårigt medlem i huset er absolut ikke den rareste situation at stå i. I dette tilfælde, Ditte, formåede med hendes fantastisk rolige tilstedeværelse at afslutte det på en netop hjemlig og med alle omstændighederne taget i betragtning, god måde.

Tak, for at tilbyde denne mulighed, tage dig tid, så det "ubegribelige" bliver forståeligt og ikke mindst så livet ikke skal slutte på en klinik.

23 lutego 2024

Kære Jacob ❤️

Det varmer vores hjerter at høre, vi kunne bidrage til en rolig og værdig afsked med jeres elskede kat. Vi forstår sorgen og smerten, der følger med beslutningen om at sige farvel, og det er vores største prioritet at tilbyde en afsked, der føles respektfuld og fredfyldt. Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. At vide, vi har gjort processen bare en smule lettere for jer, giver mening til det arbejde, vi lægger vores hjerter i hver dag ❤️

Mange tanker til dig & familien,
Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen.

Kæmpe tak til Ditte

Kæmpe tak til Ditte

Du gjorde det , så professionelt og takket være dit empatiske væsen , gav du os al den ro og tid vi havde brug for, til at tage afsked med vores Nulle 💜

14 lutego 2024

Kære Gitte ❤️

Du skal vide, jeg (Ditte) føler stor ydmyghed og taknemmelighed over dine rosende ord til mig. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe jer med at få sendt Nulle afsted på en rolig og værdig måde ❤️ Tak for de 5 stjerner til vores lille virksomhed, de betyder utrolig meget for os!

Oceniono na 5 z 5

super søde dejlig behagelige i en svær…

super søde dejlig behagelige i en svær tid

9 lutego 2024

Kære Gert ❤️

Af hjertet tak for de søde ord og de flotte 5 stjerner til os. Det varmer vores hjerter at vide, vi kunne hjælpe i en svær stund.

Kæmpe anbefaling

Efter lang tids overvejelse og sygdom hos min kat måtte jeg tag den tunge beslutning om at fred nok var bedst, jeg havde lovet min kat at når han sku herfra blev det hjemme i trygge omgivelser. Jeg fandt frem til sjæledyrlægen og fik booket en tid. Ditte kom ind og sku hjælpe mig med det sværeste jeg længe har oplevet, at tag afsked med min højt elsket kat.
Ditte er simpelthen noget af det mest rolige menneske, hun var så stille og rolig forklarede hvordan det ville forgå og jeg ku sidde ved min kat igennem det hele.
Tak Ditte fordi du gav ham fred, jeg fortryder i hvertfald ikke mit valg af dyrlæge her . Så igen tak🙏🏻

8 lutego 2024

Kære Louise ❤️

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 søde stjerner til os. At læse dine ord varmer virkelig vores hjerter, og vi er dybt berørte af din tillid til os i en så afgørende tid. Jeg (Ditte) er glad for, jeg kunne hjælpe dig med at opfylde dit løfte til din kat om en fredfyldt afsked i hjemmets trygge rammer. At tage afsked er aldrig let, men vi håber, at roen og freden fra den dag vil varme som et lille lys i dit hjerte ❤️

Tak...

Tak, føles ikke fyldestgørende nok i beskrivelsen af, hvad Sjæledyrlægen gav os i vores aller sidste øjeblikke sammen med Samson. Hvad der var og altid vil være en ufattelig hård beslutning at skulle træffe endte i en smuk og fredfyldt stund, hvor vi fik ro og tid til at tage afsked med den bedste lille hund man kan ønske sig.

Vi vil altid være taknemmelige for den støtte og omsorg, Ditte gav os i vores afsked med Samson. Hendes medfølelse og professionalisme gjorde en uerstattelig forskel for os.

6 lutego 2024

Kære Lena ❤️

At læse dine rosende ord fylder os med både ydmyghed og taknemmelighed. Det er en ære at vide, vi kunne bidrage til en smuk og fredfyldt afsked med jeres elskede Samson. Vi forstår dybden af den kærlighed og det bånd, I delte med ham, og hvor svært det er at tage beslutningen om at sige farvel. At jeg (Ditte) kunne støtte jer gennem denne hjerteskærende tid og gøre en forskel, betyder alt for mig at vide. Tak for det ❤️

Oceniono na 5 z 5

Årgh ❤️ empatisk og sød dyrlæge

Årgh ❤️ alle de bedste ord til sjæledyrlægen.
Det var en utrolig svær og hård beslutning, men rigtigt, at tage afsked med min 7,5 årige broholmer dreng.
Han var plaget af flere diskusprolapser og mistede bagpartiet og var på flere typer smertestillende.
Stortudende ringede til sjæledyrlægen og fik en god, rar snak med Ditte.
Hun er simpelthen det rareste menneske - med så meget empati og forståelse for at trods det er rigtigt, så er det forbandet svært at tage afsked med min Heimdal.
Vi aftalte dato og tidspunkt - og det hele gik som planlagt. En smuk og meget værdig afsked, hvor Ditte gjorde hele processen rigtig og med respekt og følelser. Jeg er Ditte dybt taknemmelig ❤️

29 stycznia 2024

Kære Pia ❤️

Af mit hjerte skal du have tusinde tak for den meget velskrevne og smukke anmeldelse af vores service. Jeg er utrolig glad for, jeg fik lov til at hjælpe jer med at sende Heimdal afsted på toppen af bakken i solens fine stråler. Han var omgivet af ren kærlighed lige til sidste åndedrag. Tak for jer ❤️

Mange tanker til jer alle tre i en tid med tomrum,

Rummelig, empatisk og støttende

I weekenden tog vi afsked med vores bedste lille ven, det var og er en kæmpe sorg for os. Ditte kom og var præcis det vi havde brug for i det øjeblik - TAK for det. Tak for at være så rummelig, empatisk og støttende. Ditte tog sig alt den tid der var behov for. Vores datter fik lov og tid til at udsmykke den lille kiste.
Tak og roser fra os.

27 stycznia 2024

Kære Maria & Familien ❤️

I skal have en dybfølt tak for jeres varme og rosende anmeldelse. Den rammer særligt i hjertet, da jeg ved, det var den sværeste, omend rigtige, beslutning for jer at tage afsked. Det var en smuk og værdig afsked i solens stråler, og kisten blev så fin med snirkler og engle. Tak for jer ❤️

Mange tanker til jer alle,
Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen.

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale sjæledyrlægerne ..👍🏼…

Kan varmt anbefale sjæledyrlægerne ..👍🏼 Ditte der med sit søde og rolige væsen hjalp vores Karla videre på sin sidste rejse …❤️ Hjemme i sine vante omgivelser ..🥰

25 stycznia 2024

Kære Marianne ❤️

Du skal have en inderlig tak for din søde og hjertevarme anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe Karla videre på en rolig måde i trygge omgivelser.

Mange tanker til jer i en tid med sorg,

Oceniono na 5 z 5

Et godt besøg af Ditte til hjemme…

Et godt besøg af Ditte til hjemme aflivning af Rosa vil altid bruge jer igen alt foregik stille og roligt så stor ros til jer

19 stycznia 2024

Kære John ❤️

Du skal have en hjertelig tak for din femstjernede anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg fik lov til at hjælpe dig & Rosa i en svær stund - og at vi sammen fik sendt Rosa afsted på en værdig måde. Du skal altid være velkommen hos os, omend jeg håber, vi først mødes igen, under triste omstændigheder, om mange år.

Tusind tak til dig Ditte

Tusind tak til dig Ditte, der gjorde det muligt for os at sende vores elskede hund godt af sted med is, kys og søde historier. Det var en god, fin og varm afsked, vi kan mindes, når savnet melder sig❤️

19 stycznia 2024

Kære Mona & Familien ❤️

Af mit hjerte får I en varm tak for jeres søde anmeldelse af vores service. Jeg sætter stor pris på, jeg fik lov til at hjælpe jer med at tage afsked med Sigge på så fin en måde. Sigge fik al den is, hun kunne spise, mens hun var omgivet af kærlighed fra jer. Jeg tror ikke, man kan ønske sig mere, hverken som hund eller menneske.

Mange tanker til jer alle,

Oceniono na 5 z 5

Ringede akut en lørdag eftermiddag

Ringede akut en lørdag eftermiddag, da mit marsvin fik det dårligt meget hurtigt og ikke kunne reddes. Hun kom hjem til mig indenfor 45 min og gav min Hubert en så rolig og tryg afsked som han kunne få. Hun var enormt tålmodig og meget forstående, og tog sig tid til at lytte og besvare spørgsmål. Kan varmt anbefale at benytte Sjæle Dyrlægen, da ens pelsede familiemedlem får en rolig og tryg afsked. Derudover var det rart som ejer, ikke at skulle igennem et venteværelse på en dyreklinik hvor der evt. er andre, mens man er ked af det.

13 stycznia 2024

Kære Agnethe ❤️

Du skal have en dybfølt tak for din skyrosende og varmende anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe dig og Hubert med en rolig afsked, da han akut blev dårlig i weekenden. Tak fordi du er en ansvarsbevidst og meget betænksom dyreejer. Dine marsvin er havnet i kærlige hænder ❤️

Mange tanker til dig & grisene,
Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej