Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg må sige, at afskeden blev meget fin og værdigt for Malou og os,der var omkring hende ❤️Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget meget omsorgsfuld håndtering både telefonisk af Kristoffer og efterfølgende af Ditte som på meget respektfuld måde hjalp vores elskede kat afsted på den sidste rejse. Jeg værdsætter den ro som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak for en fantastisk håndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske måde at gennemføre vores farvel til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Den 21 juli måtte vi desværre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle være i trygge rammer så Luna ikke skulle blive bange eller føle ubehag på sin sidste rejse,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hjemmeaflivning på dyrets præmisser, hvor familien kan være samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.
Promenaden, 2625, Vallensbæk, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
De 2 er helt fantastiske, det et super team, vi har fået den bedste behandling og vores elskede hund, kom så fint afsted. Jeg vil sige til alle der har dyr, som skal afsted på den sidste rejse, vælg sjæledyrlægen de får 1000000 🌟 af vores familie.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Da tiden kom, og vi skulle tage afsked med vores elskede dejlige schæfer Kenzo, blev vi anbefalet Sjæledyrlægen.
Vi mødte fra første kontakt med Kristoffer, på telefon og mail, empati og forståelse, og en utrættelig lyst til at svare på vores mange spørgsmål i en rolig, medfølende og samtidig oplysende dialog. Vi følte fra start, at vi blev taget hånd om, i den meget svære situation vi var i.
Vores meget positive opfattelse blev mere end bekræftet, da vi mødte Ditte. Ditte ankom til den aftalte tid og gav sig god tid til at hilse på Kenzo og os, og vi følte fra Ditte også stor grad af empati og forståelse. Ditte var helt rolig og forklarede stille om processen, vi skulle igennem, og vi følte på intet tidspunkt, at der blev forceret – det blev taget i vores og Kenzos tempo. Ditte havde en intuitiv indlevelse i, hvornår man talte om Kenzo, hvornår man talte om processen, og hvornår man bare var stille.
Ingen afsked med vores elskede Kenzo ville være let. Det vidste vi godt. Men at række ud til Kristoffer og Ditte var det bedste beslutning for os og Kenzo, og vi er, når alt kommer til alt, taknemmelige for, at Sjæledyrlægen var med os og Kenzo til det sidste. Kenzo fik en smuk og værdig afsked med livet her på jord, og det havde Kristoffer og Ditte stor andel i.
Vi har allerede til familie og venner givet Sjæledyrlægen vores varmeste anbefalinger, og gengiver den hermed til alle på Trustpilot.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Jeg fik en fin og rolig afsked med min lille hund Kenzo, og så taknemmelig, at det bliv hjemme, så Kenzo ikke skulle hen til dyrlægen, hvor han ikke var glad for at være.
Og fik forklaret hvad der skulle ske, på så fin en måde,
Jeg har kun ros til Sjæledyrlægen

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
At vælge Sjæledyrlægen er uden tvivl det bedste valg, vi kunne have truffet for vores elskede hund, Karla. Fra det øjeblik, vi ringede og talte med Kristoffer, som var utrolig lyttende og forstående, til vi mødte Ditte, har hele oplevelsen været præget af en dyb empati og omsorg. Dette bekræfter kun, at vi traf det rette valg.
Den sidste stund kan ikke gøres om, og vi er så taknemmelige for, at Karla fik lov at tage herfra i trygge og velkendte rammer. Ved middagsbordet, på vores skød, omgivet af et tændt stearinlys og hendes yndlingschips, sov hun stille og udramatisk ind, uden at ane noget.
Ditte udviste en enestående forståelse og havde en næsten intuitiv fornemmelse for, hvornår hun skulle tale, og hvornår stilheden skulle få lov til at fylde rummet. Der var ingen stress eller pres, kun al den tid vi havde brug for. Da det kom til den sidste afsked, fik vi lov til selv at pakke Karla ind i hendes elskede tæppe og følge hende ned til bilen, hvor vi så hende blive kørt afsted med Ditte.
Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed nok for Dittes professionalisme og hendes evne til at tilpasse sig vores ønsker i denne svære tid.
Vi giver de varmeste anbefalinger til Sjæledyrlægen. Det har været en enorm lettelse at vide, at Karla blev sendt afsted på en måde, som føltes så rigtig og respektfuld i vores eget hjem, hvor Karla følte sig tryg og elsket. Vi er dybt taknemmelige for, at Ditte var en del af denne vigtige stund.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Hele vejen igennem den bedste oplevelse, støtte og service i en vanvittig svær tid og beslutning om at sige farvel til vores højt elskede hund Tarzan.
Både Kristoffer over mail og tlf og Ditte, der kom herhjem udviste stor empati og tålmodighed. Når nu det desværre ikke kunne være anderledes, så var det den bedste måde at tage afsked på. De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Vores hund sov stille og trygt ind i mine arme hjemme på vores terrasse sammen med familien.
Så trist og vores hjerter er knuste.😢💔
Samtidig så smukt og lige som det skulle være.
Ditte var meget empatisk og kunne rumme alle vores tåre og ingen stress. Kristoffer svarede hurtigt og omsorgsfuldt .
Tak for at hjælpe Barney over regnbuebroen ❤️

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Meget venlige betænksomme mennesker, en så god en oplevelse det nu kan blive.
Ring trygt👍💚

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Med stor empati og omsorg fik vi den bedste hjælp i en svær situation.
Vores elskede kat fik en værdig afsked og vi som familie fik ro og tid til et sidste farvel❤️
De varmeste anbefalinger herfra❤️

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Havde besøg af Ditte, som var virkelig sød, empatisk og kompetent. Min elskede hunkat blev sendt trygt og kærligt af sted til kattehimlen. Trods hjertesorg var det en rigtig fin proces- tak til Ditte.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Sjæledyrlægen kan kun anbefales. Vi blev mødt med megen omsorg og medfølelse. Heldigvis fik vi også at vide at vi havde taget den rigtige beslutning i ordentlig tid. Vi har fået super fin og meget hurtig behandling. Vi er selvfølgelig triste over ikke at have Findus hos hos mere, men han blev hjulpet fint afsted. Tak for jer

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Ditte var super dygtig og meget kompetent i sit arbejde og vi fik god tid til og sige farvel til vores elskede Chili 😪💔
Tak for hjælpen til jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Jeg har aldrig prøvet at give en så smertefuld oplevelse 5 stjerner, men det er, hvad Sjæledyrlægen fortjener.
At skulle sige farvel til et kært familiemedlem er forfærdeligt, men Ditte fra Sjæledyrlægen var så omsorgsfuld, og det hele foregik på vores præmisser og i vores tempo. Tak til Ditte.
Også tak til Kristoffer, som hele tiden udviste stor forståelse og stor omsorg også. Vi havde bestilt hjemmeaflivning til én dato, men vi var nødt til at ringe til Sjæledyrlægen 5 dage før, fordi det ikke kunne vente længere, og de kom samme dag.
Jeg kan ikke sige nok tak!

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Helt igennem en god oplevelse i en meget svær tid. Fra første telefon samtale til forløbet var slut, mødte vi forståelse, tålmodighed og empati. Alle emails er ligeledes så fint formuleret. På selve dagen kom Ditte og alt forløb på bedste vis. Ditte hilste på hunden, og vi sad rundt om hunden og nussede og snakkede lidt. Der er god tid og ingen stress. Man kan sige farvel i eget tempo. Den hvide kiste er helt perfekt og havde stor betydning for vores valg af sjæledyrlægen. Har kun de bedste anbefalinger til Kristoffer og Ditte. De forstår at møde mennesker i sorg. Når nu man skal sige farvel, kunne det ikke bliver finere.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Min hund skulle aflives på grund af sygdom og jeg valgte en hjemmeaflivning, så hun kunne komme herfra omgivet af familien og i trygge rammer.
Ditte fra Sjæledyrlægen var rigtigt sød og forstående og der var sat god tid af, så det hele foregik stille og roligt.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Vi fik vi endelig 'lov til' at hente vores Totti i går (9/7 2024) - ca 30 sekunder i alt tog det at levere ham (urnen) til mig.
Vi havde brug for at have ham ved os fra den første mulige dag (2/7) - i stedet for at hans urne lå et ukendt sted ..... men det kunne/ville de ikke.
Kulde og manglende empati resonerer dybt og kendetegner kontakten med dem begge.
På ingen måde noget som helst sjæleligt ved dem.
Det er kun pengefiksering, mistillid og ligegyldighed
- når det gælder pengene skal det gå SÅ hurtigt.
Når det handler om at udvise fleksibilitet og forståelse, er der ingen af slagsen at finde. På den måde er sorgen af at miste vores Totti forlænget ...
Hele forløbet hos os gik også for hurtigt, erfarer mine to voksne børn og mig...
Knap en time og 10 min. i alt. Meget forjaget.
Kan anbefale at få ens elskede dyre-familiemedlemmer sendt afsted hjemmefra, men ikke ved dem.
/Martha Elias
PS.
Jeg forlangte aldrig noget for I føler jer mægtige og svæver i en magtdemonstration af ENORME DIMENSIONER!!
Jeg spurgte om det kunne lade sig gøre ... men nej bliver der sagt gang på gang ..... I skrev at der ikke var mulighed for at hente dagene FØR, for der var afsat 15 minutter per kunde ....... men virkeligheden ER, at det tager 15 sekunder at få udleveret ens familemedlem!
Så hvordan skulle det ikke være muligt at få ham udleveret FØR.
INGEN AF OS VIL NOGENSINDE HAVE NOGET MED JER AT GØRE!!
Mente det fremgår MEGET tydeligt, så I skal ikke skrive jeres - igen og efter sædvane - ligegyldige og pengefikserede svar.
DER ER INTET USANDT!
Desuden VAR DET KUN OS TRE, som bar Totti ud - ikke andre ......
Ja, I har fået en stjerne og faktisk skulle det være nul eller minus -100
Det burde være muligt at sige NUL stjerner!

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Meget søde og dygtige. Mis kom godt afsted i hjemlige omgivelser uden panik. Er glad for vi valgte dem og kan kun anbefale sjaeledyrlaegen.dk

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
De er top professionelle på en meget personlig måde. De virker oprigtige når de spørger ind til ens liv med sit elskede kæledyr. De håndtere den sørgelige situation så fint. Kunne ikke have haft en finere og bedre måde at sige vores sidste farvel til vores højt elskede hund.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Det var så hårdt at skulle aflive 2 ud af mine 3 katte på en gang, men de var desværre syge. Jeg blev henvist til sjæledyrlægen og det er jeg godt nok glad for jeg blev. Ditte kom herhjem og var både super professionel men samtidig virkede hun som om hun kendte os fuldstændig og rummede at både mig og min datter var fuldstændig opløst af gråd fra hun kom til hun gik igen. Alt foregik så stille og roligt oh hun forklarede hele vejen igennem hvad hun havde tænkt sig at gøre og når hun gjorde det. Vi er så taknemmelige for at vi valgte jer, og selvom det stadig er rigtig hårdt og vi savner dem, kunne de ikke være kommet herfra på en bedre måde.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Af hjertet tak til Ditte & Kristoffer i den sværeste tid for vores lille familie. Allerede ved den første telefonsamtale med dyrlæge Kristoffer, følte jeg mig i trygge hænder, da Kristoffer mødte mig i sorgen med empati og største medfølelse for vores situation. Vi kunne ikke have drømt om en mere smuk og værdig afsked for vores elskede hund gennem 12 år. Ditte var så fantastisk og professionel og gav os alt den tid, vi og vores to børn havde brug for i en meget svær situation. Vi er dybt taknemmelige for Kristoffer og Ditte, og de skal have alle de stjerner, de kan få.

Odpowiedź od Sjæledyrlægen
Vi brugte Sjæledyrlægen til at give vores elskede Kat Pelle hvile. Ditte fra Sjæledyrlægen var helt fantastisk og det hele forgik stille og roligt - hun gav sig god tid og vi fik en snak om Pelle liv og historie. Pelle nåede ikke at opleve der skulle ske noget og sov stille og roligt ind på mit skød. Jeg kan varmt anbefale Sjæledyrlægen - de er på den fineste måde med til at give dit kæledyr den mest humane måde at komme afsted på.