Sjæledyrlægen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg må sige, at afskeden blev meget fin og værdigt for Malou og os,der var omkring hende ❤️Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget meget omsorgsfuld håndtering både telefonisk af Kristoffer og efterfølgende af Ditte som på meget respektfuld måde hjalp vores elskede kat afsted på den sidste rejse. Jeg værdsætter den ro som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak for en fantastisk håndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske måde at gennemføre vores farvel til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den 21 juli måtte vi desværre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle være i trygge rammer så Luna ikke skulle blive bange eller føle ubehag på sin sidste rejse,... Zobacz więcej

1. Weterynarz

Napisane przez firmę

Hjemmeaflivning på dyrets præmisser, hvor familien kan være samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

168 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alt foregik i vores eget hjem i trykke…

Alt foregik i vores eget hjem i trykke rammer for vores hund Viggo. Sjæledyrlægen gjorde et super stykke arbejde. Det gjorte naturligvis meget ondt at komme af med Viggo, men alt foregik stille og roligt og ikke i sterile forhold. Viggo sov stille ind i vante omgivelser omgivet med mennesker der holdt af ham gennem 15 år. Tak til Sjæledyrlægerne for i gør en dårlig oplevelse til det bedste man kan i de situationer.

7 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Sjæledyrlægerne får de varmeste anbefalinger herfra

Da vi pludseligt skulle tage den hårde beslutning at aflive vores hund Alpha, blev vi mødt med forståelse og omsorg, først af Kristoffer på telefonen og dagen efter af Ditte som kom hjem og aflivede Alpha. Begge tog sig god tid til at besvare vores spørgsmål, forklare processen og rummede vores store sorg.
Tak for at Alpha’s sidste tid ikke var fyldt med stress og for at give os tiden til at sige farvel på en god måde.

16 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Kan kun give både Kristoffer og Ditte…

Kan kun give både Kristoffer og Ditte de varmeste anbefalinger. De er så empatiske, og Ditte som kører ud og afliver gør det simpelthen så godt - der er ro og tid, og hun har fuld forståelse for, at familien er i en dyb sorg.

15 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

SÅ stor empati og faglighed

Vi sagde farvel til vores 17 år gamle kat hjemme hos os selv.
Det kan ikke gøres mere omsorgsfuldt, og med helt tilpas empati overfor både mennesker og dyr.
Tak for at gøre noget forfærdeligt til en god oplevelse.

16 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi skulle sige farvel til vores elskede…

Vi skulle sige farvel til vores elskede hund Sammy på 16 år, og jeg er meget glad for vi valgte denne dyrlæge, det var alle pengene værd.
Ditte kommer ind helt stille og roligt og forklarer udførligt hvordan det kommer til at foregå, og hvad man kan forvente.
Alt blev gjort professionelt og respektfuldt.
Og så vil jeg sige mange tak for ikke at rynke på næsen en eneste gang, min mors hjem er meget ulækkert og beskidt og det er meget pinligt at have fremmede der inde.
Håber ikke at nogle af kattene fik tisset på tasken, vi var lidt i tvivl bag efter men havde glemt at tænke på at sætte den væk.

17 stycznia 2025

Trygt

Jeg er meget meget glad for at jeg valgte en hjemme-aflivning. Katten var helt rolig til det sidste, og lå på sin yndlingsplads (sengen) da der blev sagt farvel. Tak til Ditte som var mega sød hele vejen igennem. Også tak til Kristoffer som var den første jeg "mødte" i processen da jeg ringede op. Kæmpe anbefaling herfra

2 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Varme varme anbefalinger fra os!

Varme varme anbefalinger fra os!! <3

Vi kunne ikke forestille os et bedre væsen til at overvære og hjælpe med at sende vores allerste kæreste ven Gungadin (kat) afsted. Ditte var den perfekte kombination af tilstedeværende, men også “usynlig” så vi havde så meget ro som muligt til at tage afsked. Man mærker med det samme at både Ditte og Kristoffer sætter en ære i at gøre den sidste stund så kærlig og værdi som muligt<3

FANTASTISK kommunikation fra start til slut! Og, hele vejen igennem en værdi måde at sende sin bedste ven afsted på - Tusind tak fordi i har hjulpet med at gøre et svært valg lidt lettere - vi har talt meget om hvor glade vi er for at vi valgte at ringe til jer.

20 grudnia 2024

Omsorg og kærlighed.

Omsorg og kærlighed.
Vi skulle desværre sende vores elskede Chili til de evige jagtmarker. Jeg ville gerne have det gjort hjemme for hendes skyld og fik anbefalet Sjæledyrlægen.
Det var virkelig en rigtig god oplevelse trods omstændighederne. Der blev vist så meget omsorg og respekt fra dyrlægens side. Hvis jeg en anden gang skulle stå i samme situation, ville jeg benytte Sjæledyrlægen igen.
Tusind tak for så fin en professionel behandling fra jeres side.

28 listopada 2024

Empati og professionalisme

Trods omstændighederne og vores store sorg omkring beslutningen at aflive vores familiehund gennem 16 år havde vi den bedste oplevelse med Sjæledyrlægen. Vi blev mødt med stor empati, professionalisme, forståelse og en enorm tilstedeværelse.

Vi blev guidet så smukt igennem de indledende beslutninger samt selve aflivningen og dens faser. Omend en aflivning aldrig er behagelig at være i, så gjorde Ditte oplevelsen utrolig rolig og smuk for os. Der blev givet god tid og tålmodighed til at tage afsked og vi kunne ikke have ønsket os en bedre partner i oplevelsen. Tak for jeres virkelig smukke arbejde!

17 listopada 2024

Tak for en fin afsked

Tusind tak til Sjæledyrlægen for at hjælpe vores dejlige hund Tea herfra i søndags. Ditte trådte til med kort varsel og gjorde den svære afsked til en fredfyldt stund uden stress for Tea, hjemme i trygge rammer. Det er vi meget taknemmelige for.

17 listopada 2024

Kære Signe ❤️

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi sætter både stor pris på dette samt at vide, at vi hjalp med en gøre en forskel i en svær stund ❤️

Mange tanker til jer alle, Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Stor anbefaling herfra

Vi havde besøg af Ditte fra Sjæledyrlægen i forbindelse med hjemmeaflivning af vores kat. Det var en helt igennem god oplevelse - den triste anledning til trods. Ditte var forstående, omsorgsfuld og professionel. Vores mis sov stille og roligt ind uden drama - og det føltes helt rigtigt at gøre det på den måde. Stor anbefaling til Sjæledyrlægen herfra.

8 listopada 2024

Kære begge to ❤️

Af hjerterne tusinde tak fordi I har taget jer tiden til at dele jeres oplevelse og anbefaling ❤️ Det betyder meget for os at høre, at Ditte fik skabt et trygt, omsorgsfuldt og professionelt rum for jer & jeres kat i en svær stund.

Mange varme tanker til jer, Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Omsorgsfulde dyrelæger ❤️

Sød, rar og omsorgsfulde dyrelæger, som er klar til at hjælpe en igennem en svær situation.
Vi skulle desværre have aflivet vores kat.
Vi var i trygge hænder igennem det hele.
Tak for jeres hjælp ❤️

22 października 2024

Kære Camilla ❤️

Tusinde tak for din hjertevarme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at I følte jer i trygge hænder i en svær stund. At tage afsked med en elsket ven er aldrig let, men det varmer vores hjerter at vide, at vores omsorg og støtte gjorde en forskel for jer.

De varmeste tanker fra os til jer, Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Dybt taknemmelig

Ditte og Kristoffer sørgede for, at vores elskede Mogens kom af sted, på en virkelig omsorgsfuld, fin og respektfuld måde.
Vi oplevede udelukkende omsorg, forståelse og rummelighed for vores ønsker og behov. Vi kan kun komme med de aller bedste anbefalinger til Sjæledyrlægen.
Det er fantastisk at de findes, og de har gjort vores sorg nemmere, fordi afskeden blev så fin.

9 października 2024

Kære begge to ❤️

Af vores hjerter tak for de rørende ord. Det betyder meget for os at vide, at vi fik skabt et rum for en omsorgsfuld og fin afsked med Mogens. At det samtidig har gjort jeres sorg en lille smule lettere, er vi dybt taknemmelige for. Vi sender jer alverdens varme tanker i mindet om jeres elskede Mogens ❤️

Tak for jer, Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Smuk afsked

Afskeden med vores elskede hund Thilde blev faciliteret så fint, professionelt og omsorgsfuldt af Ditte fra Sjæledyrlægerne. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre afsked med vores elskede Thilde ❤️ Vores varmeste anbefalinger herfra.

16 października 2024

Kære du ❤️

Tak for de smukke ord om Thildes afsked. Det betyder meget for os at høre, at Ditte fik skabt en fin, professionel og omsorgsfuld ramme for det sidste farvel. At I oplevede afskeden så kærlig og tryg, gør os dybt taknemmelige ❤️

Af hjerterne tak for jeres anbefalinger ❤️

Mange varme tanker, Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Vi brugte Sjæledyrlægen til vores…

Vi brugte Sjæledyrlægen til vores elskede gamle hund da vi ønskede hun skulle herfra i eget hjem.
Ditte og Kristoffer er var så imødekommende og søde og vi blev mødt med så meget forståelse, empati og respekt i vores svære situation.
Man mærker tydeligt den store kærlighed de har til dyr og de har hjulpet os igennem hele processen og besvaret alle vores spørgsmål så vi var helt trygge ved hvordan det hele skulle foregå.
De imødekom alle vores ønske og vi kunne ikke have ønsket os en bedre afsked for vores lille elskede gamle hund.
Vi vil til hver en tid anbefale Ditte og Kristoffer til alle der ønsker den tryggeste hjemmeaflivning, og vi håber aldrig de stoppe deres givende arbejde.
De varmeste anbefalinger herfra❤️

23 września 2024

Kære Susanne ❤️

Tusinde tak for dine smukke og rørende ord. At høre, at I følte jer mødt med forståelse, empati og respekt i den svære stund, bringer os stor betydning i vores arbejde.

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer ved at besvare de mange spørgsmål, som meldte sig, samt skabe tryghed under hele forløbet fra start til slut. Vi bliver dybt berørte over, at I følte vores store kærlighed til dyr og deres mennesker. Tak fordi vi måtte være en del af afskeden med jeres elskede gamle hund ❤️

Mange hjertevarme tanker til jer, Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk empatiske og ordentlige…

Fantastisk empatiske og ordentlige dyrlæger. Varm anbefaling herfra.

5 września 2024

Kære Tenna ❤️

Tak for din utrolig fine anmeldelse. Det varmer vores hjerter at høre, at du oplevede os som værende både empatiske og ordentlige. Din anbefaling betyder meget, og vi er taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse ❤️

Mange varme tanker til dig, Dyrlægerne Kristoffer og Ditte fra Sjæledyrlægen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej