Sjæledyrlægen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik min lille hund Malou aflivet af Ditte i mandags- og jeg må sige, at afskeden blev meget fin og værdigt for Malou og os,der var omkring hende ❤️Det foregik stille og roligt,og Ditte var meget e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget meget omsorgsfuld håndtering både telefonisk af Kristoffer og efterfølgende af Ditte som på meget respektfuld måde hjalp vores elskede kat afsted på den sidste rejse. Jeg værdsætter den ro som... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tak for en fantastisk håndtering af et farvel til vores elskede hund. Tak Kristoffer for din profesionelle samtaler i telefonen og tak Ditte for din fantastiske måde at gennemføre vores farvel til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den 21 juli måtte vi desværre sige farvel til vores elskede lille hund Luna. Vi ville gerne have det skulle være i trygge rammer så Luna ikke skulle blive bange eller føle ubehag på sin sidste rejse,... Zobacz więcej

1. Weterynarz

Napisane przez firmę

Hjemmeaflivning på dyrets præmisser, hvor familien kan være samlet om det sidste farvel i trygge omgivelser.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

168 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse for dyr og menneske

God oplevelse for dyr og menneske.
Rolig, empatisk, god tid.

23 października 2023

Kære Lotte ❤️

Du skal have en stor tak for din femstjernede anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, du havde en oplevelse af ro og empati i en svær stund.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en meget fin afsked med vores…

Vi havde en meget fin afsked med vores 14årige hund.
Ditte kom hos os og var meget dygtig og professionel, håndterede følsomt både hund og mennesker, det var for os den helt rigtige afsked.

6 grudnia 2023

Kære Mette ❤️

I skal have en dyb tak for den hjertevarme anmeldelse af vores service. Tak fordi jeg måtte hjælpe jer i en svær stund. Jeg er glad for at vide, jeg kunne hjælpe jer med en god afsked.

Mange tanker til jer alle & med ønsket om en glædelig jul, trods savnet,

Fredfyldt oplevelse.

Fredfyldt oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Sjæledyrlægen, Ditte sørgede for at de blev en rigtig god afsked, i det tempo vi ønskede det, der var god tid til at få sagt farvel.

18 października 2023

Kære du ❤️

Af hjertet tak for en smuk femstjernet anmeldelse af vores service. Jeg er taknemmelig for, jeg kunne hjælpe jer med at få en god afsked i hjemmets trygge rammer.

Mange tanker til jer alle & med ønsket om en glædelig jul, trods den bliver uden jeres elskede kæledyr,

Oceniono na 5 z 5

Afslutning på næsten 15 gode år Det var en meget rolig og blid…

Det var en meget rolig og blid afslutning for vores hund, takket være dyrlæge Ditte’s empatiske måde at håndtere situationen på. Vi følte os meget trygge.
Kan varmt anbefales

3 listopada 2023

Kære Georg & Familien ❤️

Fra mit hjerte får I en stor tak for den fine anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, I havde en oplevelse af tryghed i en uendeligt svær stund. Tak for jer og fordi I er den bedste familie, Luca kunne have ønsket sig ❤️

Mange tanker og med ønsket om en glædelig jul, trods savnet, til jer alle,

Oceniono na 5 z 5

Sjæledyrelægen gjorde det til en tryg…

Sjæledyrelægen gjorde det til en tryg og god oplevelse i en svær tid, da vi skulle aflive vores dejlige hund. Kan kun give vores bedste anbefalinger. Tak for det.

16 listopada 2023

Kære Torben & Ulla ❤️

Af hjertet tak for de flotte fem stjerner og de søde ord omkring vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe jer & Bella i en svær stund.

Mange tanker og med ønsket om en glædelig jul til jer, trods den bliver uden Bella,

Oceniono na 5 z 5

Vi valgte at bruge sjæledyrlægen da vi…

Vi valgte at bruge sjæledyrlægen da vi skulle have aflivet vores hund i sommers, og det har vi virkelig ikke fortrudt. Det var Ditte som var ude og aflive vores hund, og hun var så sød og forstående! Det var den fineste og mest respektfulde afsked, og vores børn kunne gå til og fra som de havde lyst til.
Vil til hver en tid anbefale Sjæledyrlægen, så man kan få sagt farvel til sit kæledyr på den mest rolige måde.

16 lipca 2023

Kære du ❤️

Af vores hjerter får du en stor tak for den meget fine anmeldelse af vores service. Jeg er beæret over, de rosende ord til mig. Det betyder utrolig meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer med en rolig, fredfyldt og respektfuld afsked.

Mange tanker til jer alle & med ønsket om en glædelig jul, trods den bliver uden jeres højtelskede hund,

Oceniono na 5 z 5

Sjæledyrlægen har en empatisk og seriøs tilgang

Sjæledyrlægen har en empatisk og seriøs tilgang til den som regel meget triste opgave det er, at afslutte et kæledyrs liv. Ikke mindst forstår de at kommunikere via mail og SMS, i en form der giver ro og tryghed. En meget stor hjælp for os, da vi måtte sige farvel til Bianco, vores kat og trofaste ven gennem 16 år. De bedste anbefalinger til Sjæledyrlægen og deres servicemindede og meget professionelle setup.

4 listopada 2023

Kære Michael ❤️

Af hjertet tak for en utrolig flot og sød anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, I havde en oplevelse af tryghed, samt I også kunne fornemme dette gennem mail og sms, som vi forsøger at gøre meget ud af ❤️ Jeg er glad for, vi sammen fik sendt Bianco afsted i hjemmets rammer.

Mange tanker og med ønsket om en glædelig jul, trods tomrummet, til jer begge,

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra - Ditte var fantastisk varm og empatisk da vi skulle tage afsked med vores højt elskede katte, der var ro og al den tid jeg havde brug for og hun kom hurtigt da først den smertefulde beslutning var truffet

23 października 2023

Kære Tove ❤️

Du skal have en stor tak for så fin en anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, vi sammen fik sendt Magnus & Samson afsted på en værdig og fredfyldt måde.

Mange tanker og med ønsket om en glædelig jul, trods savnet, til jer begge,

Den bedste hjælp

Vi havde en rigtig fin oplevelse med at bruge sjæledyrlægen, da vi skulle tage afsked med vores hund Lady. Lige fra den første samtale, til besøget hjemme hos os, var det roligt og meget empatisk. Jeg kan varmt anbefale at bruge dem. Super søde og hjælpsomme, det hele var meget trygt for os og vores hund.

12 października 2023

Kære Dorthe ❤️

Af hjertet tak for din fine, femstjernede anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer til en fredfyldt afsked med Lady ❤️

Mange tanker og med ønsket om en glædelig jul til jer, trods hjertesorgen,

Oceniono na 5 z 5

Så fin en oplevelse som det kunne være

Den 21. september var en ubeskrivelig hård dag for min familie og jeg. Vi måtte tage afsked med vores bedste Dexter, og det var den sværeste og mest smertefulde beslutning at skulle sige farvel, når vi for alt i verden gerne ville holde fast. Jeg fandt Sjæledyrlægen online, og kan kun være enig i de rosende anmeldelser. Ditte var utrolig rolig og empatisk, men mest af alt, gav hun os tid til at gennemgå processen i vores eget tempo. Hvis jeg havde brugt min egen dyrlæge, havde der været meget mindre tid, hvor vi med Ditte fik lov til stille og roligt at sige farvel til Dexter, med hele familien omkring ham. Som psykolog vil jeg gerne rose Ditte for hendes evne til at formå at være dyrlæge med et terapeutisk element på samme tid. Det var alle pengene værd. Tak til Ditte for hjælpen med at få Dexter over til Rainbow Bridge.

21 września 2023

Kære Emilie ❤️

Af mit hjerte får du en dyb tak for din utroligt søde og smukke anmeldelse af vores service. Jeg sætter stor pris på dine ord, og det betyder alt for mig i mit virke at vide, I havde en rolig og empatisk oplevelse i afskeden med Dexter. Dexter har uden tvivl en familie, der elsker ham utrolig højt - det var tydeligt at se. Tak for dig ❤️

Mange tanker og med ønsket om en glædelig jul, trods savnet, til jer alle,

Oceniono na 5 z 5

Vi giver de varmeste anbefalinger til…

Vi giver de varmeste anbefalinger til Ditte fra Sjæledyrlægen. Vores hund måtte aflives en weekend og Ditte kom med få timers varsel, var meget empatisk og gav tid og ro til at vi alle kom igennem den svære dag.

30 września 2023

Kære Marianne & Familien ❤️

Af hjertet tak for den flotte anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe jer med at tage afsked med Viggo derhjemme.

Mange tanker og med ønsket om en glædelig jul (trods alt) til jer alle & Kalle,

Oceniono na 5 z 5

Det er en svær beslutning…

Det er en svær tid når ens kæreste dyr skal aflives, og jeg er glad for vi valgte en hjemmeaflivning og vi valgte Sjæledyrlægen. Den lyttende, venlige og behagelig måde at være på var helt perfekt. Jeg vil til enhver tid anbefale hende. Tak🙏🏻 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 października 2023

Kære Claus ❤️

Af hjertet tak for din søde, femstjernede anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer med at sende en trofast ven afsted i hjemmets tryghed og kærlighed.

Mange tanker til jer alle fire i sorgens stunder,

Oceniono na 5 z 5

En meget empatisk og ordentlig dyrlæge

Vi måtte desværre tage afsked med vores elskede kat igennem 18 år. Ditte var utrolig ordentlig og oprigtig empatisk i sin tilgang til at hjælpe os med vores sidste farvel til vores elskede kat. Det betød utrolig meget.

21 września 2023

Kære alle fire ❤️

I skal have et kærligt tak for jeres fine anmeldelse af vores service. Jeg sætter stor pris på at vide, jeg kunne hjælpe jer med en empatisk afsked i hjemmets tryghed og kærlighed.

Mange tanker til jer & kattene,

Den fineste oplevelse

Det må være så svær en opgave. At komme ind i folks hjem, og man skal være oplysende men samtidigt usynlig, og sikke en tålmodighed man skal have. Jeg er så imponeret over at Ditte påtager sig sådanne opgaver og min egen oplevelse var mere end 5 stjerner værd. Tænk at så sørgelig en situation kan blive til den fineste oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg anvender Sjæledyrlægen, det skal alle mine dyr få lov at få, det roligste farvel med en højest empatisk dyrlæge.

27 września 2023

Kære Linnea ❤️

Sikke en smuk og sjælefuld anmeldelse du har skrevet. Du skal vide, jeg blev meget rørt af at læse den. Tak er et fattigt ord, men du skal have tak af hele mit hjerte.

Kan varmt anbefales

Det er altid en svær og hård beslutning, når man ved man bør/skylder at sige farvel til ens bedste ven.
Vi valgte sjæledyrelægen for at det kunne foregå hjemme i trygge rammer for alle.
Dyrelægen kom til tiden, medbringende en fin lille papkiste. Der var tid til snak, tåre, billeder ovs. Stille og roligt i vores tempo, blev vi ledt igennem processen. Så svært men fint, takket være dem.
Kan kun anbefale sjæledyrelægen, og at få sagt det svære farvel på denne måde.
Det blev en fin, rolig og kærlig afsked.

Info om alt det praktiske, blev også givet fint. Kan kun varmt anbefale sjæledyrelægen, i så svær en beslutning/proces.

11 sierpnia 2023

Kære Kenny ❤️

Af hjertet tak for din meget fine anmeldelse af vores service. Det har stor betydning for mig at vide, jeg kunne hjælpe jer med at gøre en svær stund til en kærlig afsked i hjemmets trygge rammer. Jeg håber, I fik lavet et smukt gravsted ude i haven.

Mange tanker til jer alle tre,

Oceniono na 5 z 5

Vælg altid aflivning derhjemme hvis du kan!

Jeg kan på det absolut varmeste anbefale sjæledyrlægen. Personligt måtte jeg sige farvel til min bedste ven Loui, en fransk bulldog på knap 7 år pga. medfødt hjertefejl. Fra den dag jeg hentede hende til den dag jeg sagde farvel, har andre dyrlæger forsøgt at tage hende fra mig, men Loui var altid en fighter og modbeviste alle - og da hun så ikke kunne mere er jeg ekstremt glad for at det var Ditte der kom forbi mit hus og hjalp Loui over på den anden side. Loui var omringet af kærlighed og tryghed lige til det sidste, alt sammen takket være Ditte og hendes professionelle, rolige og forklarende person.

5 września 2023

Kære Peder ❤️

Af hjertet tak for dine rosende ord omkring vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe jer & Loui i en svær stund. Det var så fredfyldt og smukt ude i haven den dag. Og Loui viste lige til det sidste, at hun var en fighter fyldt med gåpåmod og livsglæde.

Mange tanker til jer,

Oceniono na 5 z 5

Det var en rigtig fin oplevelse

Det var en rigtig fin oplevelse. Dyrlæge Ditte var rolig og empatisk - alvorlig med smil og omsorg. Min gamle kat kom afsted som jeg ønskede - roligt, stille og fredfyldt. Det var trist men nødvendigt at måtte tage afsked. Sorgen er der, men jeg havde i en tid været opmærksom på hvor det bar hen, så jeg var forberedt. Jeg kan på det varmeste anbefale Sjæledyrlægen og vil nok også igen benytte dem når ude i fremtiden det bliver tid.

7 września 2023

Kære Lene ❤️

Af hjertet tak for en velskrevet og rosende anmeldelse - den betyder meget for mig i mit virke. Det varmer mit hjerte at vide, du havde en oplevelse af ro og fred på trods af den svære afsked. Det gør mig ondt at vide, du nu står tilbage med sorgen. Jeg håber, du ved, den med tiden vil ændre sig, så alle minderne får lov til at omfavne den i kærlighed.

Oceniono na 5 z 5

God mulighed for at sig farvel til sin kat 🐈

Ditte som er dyrlæge var lyttende og forstående. Hun gav sig tid til at være nærværende for den situation vi var i, da vores kat skulle aflives. Hun lod os være den del af det, som vi havde brug for. Det var en god måde at kunne få mulighed for at tage afsked med sin kat.

31 sierpnia 2023

Kære Irene ❤️

Af hjertet tak for den søde anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe jer med at tage afsked med Mille i hjemmets tryghed og hjerterum.

Mange tanker til jer alle sammen,

Oceniono na 5 z 5

Er så glad for at jeg fandt dem

Er så glad for at jeg fandt Ditte. Det var så fint, en meget professionel behandling og super medfølende. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Tusinde tak for det.

7 czerwca 2023

Kæreste Linda ❤️

Af mit hjerte skal du have en stor tak for din fine anmeldelse af vores service. Jeg er glad for, jeg kunne hjælpe dig & Pablo med en smuk afsked derhjemme sammen med Fie. Jeg er sikker på, han passer på jer begge to fra den anden side ❤️

Mange tanker til dig & et kærligt klap til Fie,

Sjæledyrlægen Ditte

Har været uger om denne anmeldelse, men i virkeligheden, behøver mine stjerner til Ditte, ej at fylde ret meget.

Ditte er i sit helt rette element - sjæl, DET har hun.
Rykker hurtigt ud hvis nødvendigt.
Ditte tackler sorg, gråd, krise, på den fineste samt naturligste måde muligt.
Ditte formår uden ord, at være til stede, træde tilbage, give, plads, rum og ro.
TAK Ditte ♥️
Jinxy og jeg, fik sagt vort sidste farvel på bedst tænkelige vis - herhjemme, sammen, på hendes dyne.
For dette evigt Taknemmelig.

Medgiver Ditte mine aller varmeste anbefalinger!

31 lipca 2023

Kære Louise ❤️

Du skal have en dyb tak for din meget rosende og søde anmeldelse af vores service. Det betyder meget for mig - både som person og som dyrlæge - at vide, jeg kunne give dig & Jinxy den afsked, I havde brug for. En afsked, der var præget af rummelighed, ro og hjemmets tryghed. Jeg tror, vi alle finder tryghed i duften af vores egen dyne - og det tror jeg også, Jinxy gjorde sammen med dig ❤️

Dyrlægerne Kristoffer & Ditte fra Sjæledyrlægen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej