Seeyourheartbeat

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na de garantie periode ging mij garmin Montana 680 stuk en met hulp van seeyourheartbeat is het allemaal goed gekomen en heb ik een nieuwe geleverd gekregen mat daar ook weer een garantie periode e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ernstig verbaasd door alle negatieve reacties hier. Zelf al een keer of 5 wat besteld (hr meter, dankoffer, 2x daksteunen en Garmin) en elke keer zonder problemen geleverd. Wellicht komt dit doo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Woensdag 14 april jl een bestelling gedaan en betaald, bestellingnummer 13613, bedrag € 88,00. Tot op heden niets meer gehoord ondanks mailen en bellen m.b.t. verwachte levering. Telefonisch contact i... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mijn Polar M200 horloge werd helaas niet de dag na bestelling geleverd. De problemen lagen echter bij DHL(koerier die eerst te vroeg kwam en later intern bij DHL vertraging). Seeyourheartbeat heeft... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  2. Sklep sportowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

hartslagmeter, duikcomputer, gps, navigatiesysteem, sportkleding, sportvoeding, mountain bike, racefiets, fiets toebehoren.

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Zeer tevreden

Onlangs een clean 9 pakket besteld. Ik heb het pakket gelijk de volgende dag in ontvangst mogen nemen. Ben zeer tevreden over de werking van de producten.

3 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Verkeerd onderdeel in product doosje

Een Carde Freecom 4+ DUO besteld die in eerste instantie niet compleet was, na meerdere pogingen in contact gekomen met Jan van Seeyourheartbeat. Uiteindelijk heeft hij het juiste onderdeel opgestuurd en heb ik het verkeerde onderdeel retour gestuurd. Het ging wat moeilijk maar is uiteindelijk wel opgelost.

22 kwietnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte levering en geen antwoord meer op mails

Bestelling zou binnen 24 uur verzonden worden echter nu 2 weken verder is er nog niets ontvangen.
Artikel was op voorraad volgens de site. Na een mailtje bericht gehad dat het eind van week 15 geleverd zou worden. Vervolgens diverse keer proberen te bellen maar telkens de voicemail. Deze ingesproken maar er wordt niet terug gebeld. Tevens wordt er niet meer gereageerd op de mailtjes en via de contactpagina van Seeyourheartbeat.

RE 17-04-2020 10:55

Op het moment van bestellen was het artikel gewoon op voorraad.
Verzoek van annuleren heb ik ook reeds al op 11-04-2020 gedaan, maar helaas nog steeds geen reactie per mail.

17 kwietnia 2020

Beste Wilbert,
U besteld een artikel met de voorraad status word verwacht.
IS dus niet op voorraad.
Tegenwoordig komt alles uit China, misschien weet u wat er daar aan de hand is.
Het is telefonisch erg druk klopt.
Op mail reageren wij altijd!
Zo ook op uw mails.
Als u wilt annuleren is dat geen probleem.

Mvg SYHB

Dit artikel staat al 3 weken op word verwacht, duidelijk op de site bij het artikel vermeld.
Annuleringen dienen wettelijk binnen 14 dagen verwerkt te worden.
Tijdens het paasweekend zijn wij daar niet aan toe gekomen en daarna was/is het erg druk geweest.
Zal morgen verwerkt worden.
Wij hebben geen 30 man personeel vandaar dat wij de boekhouding op zaterdag doen!

Super service

Super service het bestelde artikel was niet op voorraad kregen we het duurdere opgestuurd.
Dat is nog eens service
Jan bedankt

24 marca 2020

Geld snel terugestort

Heb hier een paar fietssandalen besteld waarbij ik over het hoofd heb gezien dat ze verwacht werden.[uiteindelijk konden ze niet meer geleverd worden]
Toen ik na 5 dagen niets ontvangen had ben ik gaan mailen en bellen maar geen respons.
Pas toen ik een wat onvriendelijker mailtje stuurde kwam de communicatie op gang en toen was het ook gauw geregeld.
IBAN nummer doorgegeven en in 2 dagen had ik m,n geld terug.

18 stycznia 2020
Oceniono na 3 z 5

Rectificatie positief review.

Op 5 mei 2019 heb ik onderstaande review geplaatst. Helaas is de review te positief geweest!!!

"Eind goed.....

Een Cardo Scala Freecom 4 duo motorheadset besteld bij Seeyourheartbeat. Snelle levering, echter het belangrijkste onderdeel, van een van de headsets, ontbrak.
Hierover contact opgenomen met het bedrijf. Dit was de eerste keer dat men deze klacht had ontvangen en zou niet mogen kunnen, omdat de zending wordt gewogen, voordat het de deur uit gaat. En toch was het gebeurd.

Na een stevige correspondentie over en weer werd het probleem verholpen. De Cardo Scala Freecom 4, kon kosteloos worden omgeruild voor het nieuwste model, de Cardo Scala Freecom 4+ duo.

Prima opgelost!!"

Helaas is het eind toch niet goed.
Het aanbieden van een nieuwere versie voor de prijs van een oudere (bestelde) versie is door mij als positief ervaren, echter zit ik nog steeds met een factuur van de door mij bestelde Cardo Scala. Het nieuwe factuur zou nog worden nagezonden, zodra de Cardo Scala 4+ in het assortiment, zo werd toegezegd.

Vijf maanden later, is de Cardo Scala Freecom 4+ duo, nog steeds niet opgenomen in het assortiment. Ik heb diverse keren, via e-mail en whatsapp, gevraagd om een factuur waarin de "4+" staat vermeld, dit in verband met een eventuele garantieclaim. Jan, de eigenaar van ondermeer seeyourheartbeat, reageert nergens meer op.

Kennelijk kan een negatief review hem ook geen bal schelen. In een laatste poging om het gevraagde factuur te ontvangen, heb ik hem gewaarschuwd dat ik mijn positieve review zou omzetten naar een negatieve, indien hij niet zou ingaan op mijn verzoek.
Deze review zegt al genoeg.......
Daarom 1 ster!

Maar.....
een slechte review zorgt ook voor beweging. Naar aanleiding van deze review nam Jan contact met mij op. Dit resulteerde er in dat ik anderhalf uur na het plaatsen van deze review, in het bezit was van de juiste factuur.

De factuur waar Jan, van Seeyourheartbeat, in zijn onderstaande reactie over schrijft is de factuur van de door mij bestelde en incompleet ontvangen, oudere type headset.

Gezien dit alles waardeer ik het bedrijf met drie sterren:
Positief : levering nieuwere versie voor de prijs van de oudere versie
Slecht : Niet reageren op herhaalde verzoeken om een correct factuur.

Dit levert al met al een waardering van 3 sterren.

23 września 2019
Oceniono na 2 z 5

Gedoe

geen gehoor na bestelling, bestelling geannuleerd pas na dreig mail na telefoontjes en meerdere mails geld terug ontvangen.
Niet echt een goede site om te bestellen

6 września 2019

Beste Marcel,

Bij het artikel staat duidelijk de voorraad status.
Jammer dat u dat niet gelezen heeft dan was het gelijk duidelijk geweest.

No goods delivered 3 months after payment

I've ordered and paid in June. It's September, still no delivery or reaction to my phone calls or emails. Do not order there

3 września 2019

Odpowiedź od Seeyourheartbeat

29 augustus hebben wij het artikel geretourneerd gekregen.
30 augustus is het bedrag gecrediteerd geworden.
Overigens stond er duidelijk op de homepage vermeld dat wij op vakantie waren.
Paniek om niets!

DO NOT SHOP WITH THEM!!

I asked for an item which was then stated as not in stock. I then asked for a refund which was never given. After a couple of weeks the shop had decided to send me the item anyway, without asking me (even though I was approved for a refund). I didnt accept the package (I went on vacation) and even though DHL said the package was sent the shop is saying it never arrived and DHL wont open an investigation without the shop's request. The shop is saying that without the package they wont give me my money back.

If I will get my money I will update.

9 sierpnia 2019

Odpowiedź od Seeyourheartbeat

29 augustus hebben wij het artikel geretourneerd gekregen.
30 augustus is het bedrag gecrediteerd geworden.
Overigens stond er duidelijk op de homepage vermeld dat wij op vakantie waren.
Paniek om niets!

Oceniono na 2 z 5

zwembril besteld en betaald 2 weken…

zwembril besteld en betaald 2 weken terug nog niets ontvangen. als je belt krijg je voicemail en als je mailt hoor je niets terug, ik heb maar 1 conclusie ; oplichterij ik ben mijn geld kwijt

27 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

Met gemak de slechtste webshop in jaren

Met gemak de slechtste webshop waar ik in jaren heb gewinkeld.
Alles gaat er mis.
Op de webshop staat dat het artikel leverbaar is. En er staat (bij alle artikelen) dat het binnen 24 uur geleverd wordt. Maar Als je besteld staat er ergen een zinnetje “wij leveren op vrijdag”. Of te wel: met een beetje Pechtold moetje bijna een week wachten. Maar goed, ik had geen haast.
Behalve dat, zonder bericht, het nooit kwam. Bleek niet leverbaar. Na heel veel zeuren, eindelijk antwoord en mocht ik annuleren. Mooi. Behalve dat ik nu 3 weken later nog niet mijn geld terug heb. “We geven de afdeling Facturatie opdracht terug te betalen”. Onzin. Het is een webshop met 2 man erachter of zo: die hebbenhelemaal niet zo’n afdeling. En dan nog: 3 weken wachten. Geen product. Geen geld terug.

Gelukkig had ik betaald met PayPal. Via PayPal mijn geld terug gekregen.

27 maja 2019

Odpowiedź od Seeyourheartbeat

Wij hebben gewoon via paypal het bedrag retour gestort hoor, volgende keer even bij de voorraad status kijken graag.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej