Na de garantie periode ging mij garmin Montana 680 stuk en met hulp van seeyourheartbeat is het allemaal goed gekomen en heb ik een nieuwe geleverd gekregen mat daar ook weer een garantie periode e... Zobacz więcej
Seeyourheartbeat
Zobacz, co mówią recenzenci
Ernstig verbaasd door alle negatieve reacties hier. Zelf al een keer of 5 wat besteld (hr meter, dankoffer, 2x daksteunen en Garmin) en elke keer zonder problemen geleverd. Wellicht komt dit doo... Zobacz więcej
Mijn Polar M200 horloge werd helaas niet de dag na bestelling geleverd. De problemen lagen echter bij DHL(koerier die eerst te vroeg kwam en later intern bij DHL vertraging). Seeyourheartbeat heeft... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
hartslagmeter, duikcomputer, gps, navigatiesysteem, sportkleding, sportvoeding, mountain bike, racefiets, fiets toebehoren.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.seeyourheartbeat.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Fijn geholpen na garantie periode
Na de garantie periode ging mij garmin Montana 680 stuk en met hulp van seeyourheartbeat is het allemaal goed gekomen en heb ik een nieuwe geleverd gekregen mat daar ook weer een garantie periode erop.
Prima service ben er enorm blij mee.
Bedankt seeyourheartbeat voor de hulp.
Een echte aanrader deze shop!!!
Gunstige prijzen
Prettig telefonisch contact
Niets mis mee
Graag wil ik mijn Recente ervaring…
Graag wil ik mijn Recente ervaring delen. Betreft de aankoop van een Thule reistassenset.
De site gaf, als een van de weinige sites, aan dat het artikel op voorraad was.
Dat bleek niet juist. Bij navraag per mail, vroeg ik om een levering over een week, omdat ik anders andere opties zou willen vervolgen.
Het antwoord was snel en keurig. Er was navraag gedaan bij Thule, en het artikel zou niet over een maar pas twee weken op voorraad zijn bij Thule, waarna pas verstuurd kon worden. Tevens de vraag of dit snel genoeg was. Erg netjes.
Zelf gekeken, en op de Thule site stond inderdaad “niet voorradig”, met een verwachte datum “op voorraad “ die zelfs nog wat later lag.
Was dus een beetje sceptisch, of de aangegeven leverdatum waargemaakt kon worden. Maar de levering was, zoals aangegeven. Erg blij mee.
Dus
Negatief: voorraad meldingen lijken niet altijd te kloppen.
Positief: snel en keurig antwoord op vragen per mail. En de uiteindelijk aangegeven leverdatum ook waargemaakt.
Overall geef ik daarom 4 sterren.

Got Scammed of my hard earned 339Eur -_-
I made an order (nr.13769) and payment on the 17/10/2021 for a Thule VeloCompact 925 2B 7pin Fitsendrager, Artikelnummer 50000 for 339Eur, and apparently they did not had it in stock and did not even bother to notify me, so i contacted them and they said it was out of stock and where expecting it in a month, so i waited and nothing, so i got in contact again and got the reply that it was out of stock and it was basically my responsibility to check the Thule website to check for the stock, so i replied that it was pure nonsense and so i got a reply saying that if i wanted a refund i had to send my IBAN so i did on the 25/11/2021, but have not got my money deposited in my account, i did send an email asking for it and no reply and yes i am still waiting for my money... Have been shopping online since early 2000 never had something happen like this to me, apparently the shop is registered in a regular house that is not even a shop so i should have looked that up before making the order and should have payed thru Paypal that would been easier to get a refund, then again will probably contact a funds recovery service to get my funds. Having said that my holiday was ruined because i wanted to surprise my partner on a few exciting MTB downhill tracks around France, oh well maybe next year then. So i hope i can spare someone the grief by sharing my lovely experience with this "shop"
Vervolgpakket van de c9 besteld ( de…
Vervolgpakket van de c9 besteld ( de F15 ) en werd ook netjes de volgende dag geleverd!
Eind goed
Na veel e-mails, alsnog het bedrag retour ontvangen. Bedankt voor toch de goede afhandeling
Prettige communicatie en afhandeling…
Prettige communicatie en afhandeling bij aankoop van c9 kuur.
Ik sluit mij aan bij de slechte ervaringen
Ik sluit mij aan bij de slechte service die hier vermeld wordt. In mei 2021 een fietsendrager van Thule besteld die op voorraad zou zijn en inderdaad een dag later "wordt verwacht" bij gezet. Nu in Januari 2022 nog steeds niet ontvangen. Is ook bij Thule niet meer leverbaar. Na een tiental mails met verzoek tot terugbetaling nog steeds geen antwoord gekregen. Geen terugbetaling ontvangen. Ik wacht hierop.

Goede service.
Net mijn eerste bestelling gedaan. Erg blij met de goede service. Hier ga ik vaker mijn producten bestellen.
Super kuur en top service, aanrader!
Echt een aanrader de C9 kuur van forever 24-7. Snelle levering en goede service! De kuur werkt top met een gewenst resultaat!
Geen reactie en geen geld terug bij annulering
Bij annulering wegens verkoop van een artikel dat niet geleverd kon worden werd ik uiteindelijk verplicht paypal klachtenformulier in te schakelen. De verkoper reageerde niet op 4 mails om mijn geld terug te krijgen. En zo te lezen ben ik allerminst de enige met dit probleem. Dank aan paypal, na de klacht had ik mijn geld dadelijk terug.
Deze verkoper is niet betrouwbaar.
Edit : u heeft de volgende klacht aan uw been wegens bewust en rancuneus verspreiden van persoonsgegevens. En inhoudelijk : u probeerde het geld achter te houden door niet te reageren, Paypal stortte het geld terug, niet u. Met deze reactie toont u uw betrouwbaarheid zelf aan. Een administratief excuus had volstaan en geaccepteerd geweest, u maakt het bewust nog erger.
EDIT 2 : enkel na dreiging door PayPal betaalde u terug omdat ik bewijs van de mails meestuurde. En het gaat gewoon over een annulering, de reden ervan is niet relevant.
Als gevolg van de valselijke reactie van de verkoper raad ik kopers aan een SCREENSHOT te nemen van de vermelding 'op voorraad' want ook al kan ik het niet meer bewijzen, ik ben er 100% zeker van dat de verkoper dat achteraf gewijzigd heeft naar 'wordt verwacht'. Ik ben daar zeker van omdat ik lang naar het artikel zocht waar het net wel op voorraad was, anders had ik het nooit besteld.
En betaal ENKEL MET PAYPAL, dan heeft deze verkoper geen kans om uw geld lang achter te houden bij een annulering door niet of te laat te reageren op mails, zoals hij zeer vaak doet gezien alle reviews hier en elders.

Odpowiedź od Seeyourheartbeat
Na een bestelling te hebben gedaan…
Na een bestelling te hebben gedaan bleek de broek helaas niet meer te leveren, keurig netjes mijn geld terug gekregen.
Helaas kon de fietsendrager die ik…
Helaas kon de fietsendrager die ik besteld heb niet geleverd worden.
Ik heb binnen een halve week het bedrag retour gekregen. In tegenstelling tot andere berichten die ik hier lees.
Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken, lijn is steeds bezet. Op email wordt gereageerd.
Good service
Uitblijven info omtrent levering
Woensdag 14 april jl een bestelling gedaan en betaald, bestellingnummer 13613, bedrag € 88,00. Tot op heden niets meer gehoord ondanks mailen en bellen m.b.t. verwachte levering. Telefonisch contact is er niet te krijgen, of van s morgens vroeg tot 's avonds laat in gesprek of er wordt uiteindelijk aangegeven dat het nummer niet bereikbaar is. Graag duidelijkheid hierin, anders svp per omgaande het betreffende bedrag retour. 21-04 inmiddels contact gehad en geld direct retour gekregen. Het artikel zou voorlopig vanuit de leverancier niet geleverd kunnen worden. Nu netjes gereageerd en snel afgestemd !
Eerst bellen, dan pas bestellen
Ik adviseer om eerst met ze te bellen voor hier iets te bestellen. Ik had een dakkoffer besteld waar bij de advertentie stond dat deze op voorraad was en gratis zou worden bezorgd. Dit product bleek toch niet gratis bezorgd te worden (ondanks de garanties op de website). Order geannuleerd en pas na meer dan twee weken wachten en vele keren mailen/bellen zonder contact te krijgen mijn geld terug ontvangen. Bellen zal dus veel frustratie en stress schelen. Uiteraard zou het nog mooier zijn als je kan vertrouwen wat er op hun website staat, maar dat kan blijkbaar niet.

Odpowiedź od Seeyourheartbeat
Bryton Rider 750, het duurde even, maar dan heb je ook wat.
Ik heb een Bryton Rider 750 besteld en daarbij niet goed opgelet dat het artikel "verwacht" werd. Toen hij na een paar dagen nog noet geeleverd was heb ik contact opgenomen (mail). Op de mail heb ik snel antwoord ontvangen. De Rider 750 is bij binnenkomst nog dezelfde dag thuis bezorgd. Het duurde even, en ja ik had graag in de order bevestiging een indicatie gehad van de te verwachten levertijd, maar al met al prima afgehandeld en de computer naar tevredenheid ontvangen.
Ik vind het nier erg dat ik moet…
Ik vind het nier erg dat ik moet wachten, maar idd tig keer gebeld, ingesprek, email wordt niet beantwoord, hoe moeilijk is het? Ik heb zelf ook een webshop maar klanten sta je altijd te woord.

Odpowiedź od Seeyourheartbeat
Prima en snelle levering.
Doświadczenie Trustpilot