Seeyourheartbeat

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na de garantie periode ging mij garmin Montana 680 stuk en met hulp van seeyourheartbeat is het allemaal goed gekomen en heb ik een nieuwe geleverd gekregen mat daar ook weer een garantie periode e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ernstig verbaasd door alle negatieve reacties hier. Zelf al een keer of 5 wat besteld (hr meter, dankoffer, 2x daksteunen en Garmin) en elke keer zonder problemen geleverd. Wellicht komt dit doo... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Woensdag 14 april jl een bestelling gedaan en betaald, bestellingnummer 13613, bedrag € 88,00. Tot op heden niets meer gehoord ondanks mailen en bellen m.b.t. verwachte levering. Telefonisch contact i... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mijn Polar M200 horloge werd helaas niet de dag na bestelling geleverd. De problemen lagen echter bij DHL(koerier die eerst te vroeg kwam en later intern bij DHL vertraging). Seeyourheartbeat heeft... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  2. Sklep sportowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

hartslagmeter, duikcomputer, gps, navigatiesysteem, sportkleding, sportvoeding, mountain bike, racefiets, fiets toebehoren.

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Helaas kan ik geen 0 stellen geven

Helaas kan ik geen 0 stellen geven.
Advies: KOOP HIER NIETS!!!!

Ik heb een tijd geleden hier een Polar horloge gekocht. Deze was volgens de website voorraadig maar na 3 weken nog steeds geen horloge. Na 100 keer e-mail en bellen, geen antwoord. Vervolgens kreeg ik toch iemand te pakken en volgens meneer lag het aan 'de verhuizing'. Vreemd..... maar goed het kan. Uiteindelijk kreeg ik mijn pakket binnen en het was de verkeerde kleur. Ja dit bedrijf ik niet zo makkelijk te bereiken dus er ging weer een hele tijd overheen. Meneer snapte niet waar het fout ging maar hij ging met Polar overleggen. Uiteindelijk kreeg ik weer een pakket, JA HOOR WEER DE VERKEERDE KLEUR. Ik was het helemaal zat. Weer ging er een hele tijd overheen en bleek dat de gevraagde kleur uit het assortiment gehaald was.... raar....het was toch voorraadig? Weer ging er een hele tijd overheen en ik ben uiteindelijk akkoord gegaan met de zwarte versie.

Thuis had ik de verkeerd geleverde horloges nog en meneer wist niet hoe snel hij mij moest bellen, e-mailen en stalken om deze terug te krijgen. Ik heb er ook even wat tijd overheen laten gaan tot hij mij op een gegeven moment belde dat hij naar mijn huis zou komen.

Niet normaal dit bedrijf, bestel hier aub niks.

24 maja 2019

Odpowiedź od Seeyourheartbeat

Dit verhaal zegt ons eerlijk gezegd helemaal niets, Wat is uw ordernummer.

Mvg SYHB

Oceniono na 1 z 5

Wat een slecht bedrijf is dit

Wat een slecht bedrijf is dit! Ik had een bestelling gedaan van Thule onderdelen. Na een paar berichten van mijn kant bleek dat ze die niet konden leveren. Ik ben nu al weken aan het wachten op de terugbetaling, maar die komt niet. Ik heb heel veel contactpogingen gedaan waar altijd een ontwijkende reactie op volgt.
Pas toen ik aangifte deed bij de politie en daar melding van maakte richting de verkoper werd mijn betaling opeens teruggeboekt.

17 maja 2019

Eind goed.....

Een Cardo Scala Freecom 4 duo motorheadset besteld bij Seeyourheartbeat. Snelle levering, echter het belangrijkste onderdeel, van een van de headsets, ontbrak.
Hierover contact opgenomen met het bedrijf. Dit was de eerste keer dat men deze klacht had ontvangen en zou niet mogen kunnen, omdat de zending wordt gewogen, voordat het de deur uit gaat. En toch was het gebeurd.

Na een stevige correspondentie over en weer werd het probleem verholpen. De Cardo Scala Freecom 4, kon kosteloos worden omgeruild voor het nieuwste model, de Cardo Scala Freecom 4+ duo.

Prima opgelost!!

5 maja 2019
Oceniono na 4 z 5

Mijn bestelling gewoon ontvangen.

Op een vrijdagavond ruim voor 18.00 een Garmin sporthorloge besteld met het idee dat het de volgende dag binnen zou zijn. (staat op website) Op de maandag erop nog niks ontvangen en na het lezen van de reviews (niet handig om dat achteraf te doen maar dat terzijde) schrok ik me rot. Wat een negativiteit en ik vreesde voor mijn bestelling. Heb contact gezocht en de eigenaresse stond mij te woord. Op de vraag waar mijn bestelling bleef, gezien de site info van voor 18.00 besteld volgende dag in huis, kreeg ik een vaag verhaal over een brand en site instellingen.(wat die twee met elkaar te maken hebben weet ik nog steeds niet) Mw. zou gaan uitzoeken waar mijn bestelling bleef en prompt kreeg ik diezelfde middag een bericht van DHL. Uiteindelijk woensdag mijn sporthorloge binnengekregen. Verder niks geen negatieve ervaring dus behalve dat het te woord staan wel iets vriendelijker/professioneler kan.

4 kwietnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Wat een flut bedrijf mensen.

Wat een flut bedrijf mensen.
Bestel hier niks bij, 7feb een voedingskabel besteld en tot op heden nog niks ontvangen.
Wel het geld opstrijken en geen gehoor geven als je vraagt hoe het zit met mijn bestelling of ik wil mijn geld terug.
Jullie moeten je schamen hoe jullie met de klanten omgaan.

21 marca 2019

Betaald en niet geleverd,opgelicht

Betaald en niet geleverd,geen contact mogelijk.Maandag heb ik een afspraak voor een aangifte.
Ik wil er persoonlijk langsgaan maar weet iemand of het adres wat op internet staat klopt? Het is een eind rijden en zou het fijn vinden of andere gedupeerden weten dat het klopt? Graag een reactie.

2 marca 2019
Oceniono na 3 z 5

Geen oplichters!

Hallo,
Ik heb op 1 februari een Garmin fenix 5x plus bij seeyourhartbeat.com besteld. Daarna heb ik zoals velen pas recensies gezocht. Ik werd werkelijk misselijk en heel boos toen ik die las. Ik was er van overtuigd dat ik was opgelicht ondanks mijn voorzichtigheid. Na 15x te hebben gebeld en een ingesprekstoon te hebben gehoord, leken mijn vermoedens bevestigd te worden. Ik heb een aangifte opgemaakt en die later na contact met de politie weer ingetrokken. Omdat, welke oplichter laat nu zijn èchte thuis adres achter op zijn eigen website?! Dat doen èchte oplichters niet. Diverse mails gestuurd, omdat op de website stond dat idd op bestelling geleverd zou worden, maarrr binnen 2 tot 5 werkdagen. Dat is een mooie gedachte, maar als het een beetje tegenzit met leveranciers is dat niet meer waar te maken richting klant. 1 februari besteld, 14 februari geleverd. Mocht je bestellen, heb geduld!
Ik heb het gevoel dat meneer zijn best probeert te doen, maar het komt op mij een beetje amateuristisch over. Alsof het een hobby of bijbaantje is. Dat is het volgens mij helemaal niet, maar zo komt het over.
Ik heb zeker een aantal verbeterpunten waar ècht wat aan gedaan moet worden. Omdat ik dat ook als rode draad in alle recensies en klachten lees op diverse websites.
1. Probeer iets te doen aan het stroeve mailcontact.
2. Vermeld duidelijker bij een product dat wanneer men het besteld dat het lastig is om het retour te doen ivm op bestelling leveren.
3. Een aantal zaken zou ik niet zo pontificaal op de homepage zetten, omdat ze gewoon niet kloppen. Wees eerlijk tegen klanten.
Het thuiswinkel keurmerk zou ik verwijderen, u bent er geen lid van. Evenals de kreet: "Snelle reactie op mail ook op zondag" ook niet haalbaar in de praktijk. En ook : "Van 09.00 tot 18.00 tel te bereiken" die is ook moeizaam in de praktijk.
Het is geen beroerdigheid. Daar ben ik van overtuigd. Ik snap ook dat het geen Bol.com is.

Al met al wil ik meneer niet afbranden, hij doet zijn best, maar ik zie wel verbeterpunten.
Daarom drie sterren.

14 lutego 2019

Beste Marcel,

Natuurlijk word er niemand benadeeld, Wij hebben alleen een beetje pech gehad het afgelopen jaar, eerst sites gehackt geworden door een slimme drugsgebruiker in juni een brand in de opslag. Ook staat er bij het artikel zelf een voorraadstatus of een te verwachten levertijd, soms duurt het iets langer daar bijvoorbeeld een Garmin Nederland zelf geen voorraad meer heeft en sinds 2010 alle garmins vanuit Engeland verstuurd worden.
Sommige modellen zijn gewoon te duur om op het ogenblik op voorraad neer te leggen, dit komt in het voorjaar wel weer als er meer vraag komt naar deze modellen, iig veel plezier met de Fenix 5 sapphire, en zijn er problemen dan kun je gewoon terug komen. Mvg Jan

Oceniono na 1 z 5

product not delivered, no reaction on email

Ordered a heart beat sensor one week ago, got no order confirmation although money transferred, got no e-mail reply on any of my 5 e-mails, no reply on calls, only one reply via Facebook messenger asking me to send an e-mail. In case I get my money back I will post it here.

Update Februray 27th: IBAN corrected 2 weeks ago, still no money back. Worst online Shopping experience ever.

Update October 10th 2022, still did not receive my money back, correct iban was shared several times.

31 stycznia 2019

Beste Torsten,

U besteld een artikel met de voorraad status word verwacht, u wilt vervolgens annuleren.
U mailde een ibannummer wat niet juist is.
Dan Duurt het langer dan normaal.
Dan word het wel lastig.

Mvg Jan

Oceniono na 4 z 5

Vorige week zaterdag de Garmin fenix 5x…

Zaterdag 3 november de Garmin fenix 5x sapphire besteld, normaal gesproken check ik altijd reviews voordat ik bestel bij een mij onbekende site echter deze keer niet vooraf gedaan maar na de bestelling pas. Ik schrok mij wezenloos van de negatieve reviews van deze site en andere sites die Jan beheerd of beheerd heeft, één van die sites een site waar ik een aantal jaren terug al eens een bestelling op geannuleerd heb ivm de slechte reviews en waarschuwingen die gedaan werden. Daarop mail gestuurd dat ik de bestelling wilde annuleren en mijn geld gerestitueerd wilde zien. Hierop ontving ik een mail dat zij dit artikel ook moeten bestellen en daarom vooruit betaald moet worden en dat deze al besteld is. Besloten om het een kans te geven. Na wat mailtjes gewisseld te hebben over de status van de bestelling kreeg ik op mijn laatst verstuurde mail met de vraag hoe de bestelling er voor stond (met daarin de opmerking dat zij waarschijnlijk ook met track en trace werken) geen reactie meer.., dus schrik alom. Uiteindelijk vrijdag een mail ontvangen dat hij binnen was gekomen met daarin de vraag of ik hem kwam ophalen (had ik aangegeven in de mailwisseling) of dat Jan hem zou moeten opsturen. Ik wilde geen risico nemen dat het artikel met de post zou verdwijnen of zoiets dergelijks en besloot het op te halen. Daar bij hun huis aangekomen een vriendelijke dame die de deur open deed en mij het horloge overhandigde. Al met al blij met de aankoop maar denk niet dat ik vaker bij deze site zal bestellen. Ik denk niet dat het onwil is maar een kwestie van slecht zaken doen en hoop dat gedupeerden krijgen waar ze recht op hebben.

11 listopada 2018

garmin fenix 5 gekocht

ik heb een garmin fenix 5 besteld bij seeyourheartbeats.de dag erna kwam ik toevallig bij de recensies van dit bedrijf uit.ik kreeg het spaans benauwd ik denk je bent opgelicht.ik heb meteen gebeld na paar keer bellen kreeg ik mevrouw gerritsen eraan na een goed gesprek en zij uitleg had gegeven over de bestaande situatie over de brand en dat site gehackt was was ik nog beetje scepties over alles.ik had de recensies gelezen en hoopte dat het allemaal goed zou komen .ze heeft me beloofd om die middag een trac en trace code te sturen die heb ik ook gehad en vandaag binnen de gemaakte afspraak keurig mijn pakketje bezorgd en mijn bestelling was helemaal goed.zij heeft kenbaar gemaakt dat mensen wel het negatieven er op zetten maar het positieve niet wordt belicht of niet de moeite wordt genomen om iets positief te zeggen .bij deze doe ik dat dus wel zoals beloofd .ik kan niet oordelen over gedane zaken maar mijn bestelling is keurig geregeld en afgehandeld dat mag gezegd worden

19 października 2018
Oceniono na 1 z 5

Vreemd bedrijf, geen zaken mee doen.

Vreemd bedrijf, ik zou hier niet meer bestellen.
Ik heb een horloge besteld en omdat ik de slechte reviews had gelezen heb ik bij de bestelling gekozen voor betaling bij afhalen.
Vervolgens krijg ik keurig een mail dat het besteld wordt en dat het 3-5 dagen duurt. Tot zover allemaal prima.
Na een week maar eens geïnformeerd naar de status en toen kreeg ik een mail met de melding dat er pas wordt besteld nadat ik heb betaald. Hij vraagt dus alsnog een vooruitbetaling! Hij kon dit bedrag niet voor financieren omdat hij brand heeft gehad.
Hoezo betalen bij afhalen????

Aanvulling op de reactie van de verkoper.
Er stond niet dat dit dan automatisch een vooruitbetaling is. Bij het bestellen heb ik de mogelijkheid "betalen bij afhalen" aangevinkt.

26 września 2018

Beste Ronny,

Op de site staat duidelijk vermeld dat wij dat type op bestelling doen.
Begrijpend lezen is voor sommige mensen moeilijk.

Mvg Jan

Oceniono na 1 z 5

En nog steeds geen reactie of geld…

En nog steeds geen reactie of geld retour van iets wat ik geannuleerd heb en dus ook nooit gekregen..
Lekker het geld gebruiken van onschuldige mensen die er hard voor werken, echt om misselijk van te worden. Deze praktijken moeten echt gestopt worden!

13 września 2018

Geduld

Jaren geleden wat polars hartslagmeters besteld bij Jan , en was aan een andere toe , eigenlijk liep ik met een garmin fenix 3 hr ,wilde weer terug naar de garmin forerunner 920xt.Die stond op de site als op voorraad wat ik al raar vond want dat ding was nergens meer te krijgen.Afijn wachten op reactie ,maar ze hebben het gewoon druk.Wat bleek bij hun ook niet meer leverbaar dus probeerde ik maar de Fenix 3 hr ( ja weer die) voor dezelfde prijs , maar het duurde lang en mij kennende met weinig geduld bleek deze ook niet meer leverbaar.Hiervoor las ik reviews en kreeg het spaans benauwd omdat ik mij hierin niet herkende.Een week hiervoor was ik nl opgelicht op mp door ene heer wal i voor 310 euro tja dat was dus een oplichter ,maar door het lezen van trustpilot dacht ik godnondeju......Jan en ik zijn er uitgekomen en ik had gewoon app contact. ik betaalde bij voor een Fenix 5x , ik moest toch wat want nu had ik niks .Morgen komt die met de post maandag besteld en vrijdag in huis , valt toch nog mee. Dus mensen je kunt gerust kopen bij seeyourheartbeat, als je oudere modellen wilt moet je geduld hebben en er rekening mee houden dat het ook zo zou kunnen dat ze niet meer leverbaar zijn.Daar kan Jan niets aan doen ,en de mensen die reageren opgelicht te zijn en politie ingeschakeld hebben ,die reageren helaas niet meer nadat , dus wat daarvan waar is neem ik ook met een korrel zout, en boos worden heeft geen zin kan volgens mij alleen maar averechts werken.Jan bedankt voor de nieuwe aanbieding, en ga hem morgen of zaterdag direct gebruiken.

6 września 2018
Oceniono na 1 z 5

niks kopen want je bent je geld kwijt .....

Ik heb op 25 juni bij seeyourheartbeat een fietscomputer gekocht. Toen niks geleverd werd heb ik een stuk of 5 keer gebeld zonder reactie. Vervolgens kreeg ik een SMS over brand in de opslag. Ik kreeg die week erna eindelijk iemand aan de lijn die ook begon over brand in de opslag. Toen heb ik mijn geld terug gevraagd en het ordernummer gegeven. Dat was 1 maand later nog niet over gemaakt. Toen kreeg ik een SMS dat ze net terug waren van vakantie. Op dit moment (3 september) is het geld nog steeds niet overgemaakt. We hebben de overeenkomst nu ontbonden, stellen seeyourheartbeat in gebreke en we doen aangifte. Het wordt inderdaad tijd dat dit stopt !

3 września 2018

klacht opgelost

update 260520: na wat mailverkeer is het geld inmiddels terug betaald.

Op 11 Augustus een bestelling voor Lenz verwarmbare zooltjes gedaan en betaald (175,95). Inmiddels 3 mails, 2 sms’jes en een aantal voicemails verder: geen levering, geen reactie en geen geld terug. Helaas te goed van vertrouwen geweest en nu een hoop geld kwijt. Ongelooflijk dat iemand dit anderen aan doet.

Update 3-9: Nog steeds geen reactie. Koop hier niks!

Update 14-9: Geen reactie, geen spullen. Schaamteloze bende. Diverse malen weer gebeld/gesmst en je hoort niks

28 sierpnia 2018

Beste Desiree,

Zoals jij weet waren net daarvoor gehackt geworden en in Juni 2018 brand in onze opslag.
Daardoor is het bij jou order fout gegaan.
Maar zoals jij ziet lossen wij alles netjes op.

Mvg SYHB

Slechte ervaring met Seeyourheartbeat

Ook ik heb een slechte ervaring met de firma "Seeyourheartbeat"
Ik heb op 20 juni 2018 via de site een Polar OH1 armband besteld en betaald.
Vervolgens na een week contact gezocht met het bedrijf. Zij lieten mij weten dat het artikel de volgende week geleverd zou worden.
Maar je raad het al. na een aantal keren per mail gereclameerd te hebben en ook een aantal keren telefonisch contact gehad te hebben is het artikel nog steeds niet geleverd.
Ik zal ook aangifte bij de politie gaan doen om te kijken of ik mijn geld nog terug kan krijgen.

7 sierpnia 2018

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej