Hotel Scheelsminde Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Restauranten deres (det eneste stedet for mat) var fullbooket under hele oppholdet vårt som varte en liten uke. Vi ble ikke tipset under innsjekk at dette kunne være tilfellet. Vi har to små barn og m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg tjekkede ind på mit værelse, og da det med det samme var meget tydeligt at toilettet ikke var rengjort (hår OVER ALT, rester i toilettet, toiletpapir på brætte og et brugt glas), fik jeg et nyt væ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til en privat fest , hvor scheelsmindes personale var hyret ud af huset for at servicere 200 gæster. SÅ flot. Så godt gået i fremmede omgivelser. Rigtig god betjening, meget opmærksomt... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Manglende rengøring i Oasen. Musikken virkede ikke. Der står en stor gulv-vask maskine midt i rummet. Manglende wellness stemning! Vi havde i øvrigt bestilt spa på værelset, som ikke virker. Jeg har v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Napisane przez firmę

Velkommen til det skønne herregårdshotel Scheelsminde i Aalborg. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på jagt efter hotel i Aalborg, gastronomi på højt plan, festlokaler, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller pool- og jacuzzi.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

En suveræn oplevelse.

Havde bestilt en hyggeaften med Bühlmanns gastronomi. De gav os en hel unik aften med betjening og smagsoplevelser på 120% som vi sent vil glemme.
Ikke sidste gang vi kommer her.

Inger og Jørgen

14 stycznia 2017

Helt fantastisk bryllup

Vi holdt bryllup på Scheelsminde den 14. juni 2014 og havde en helt igennem fantastisk oplevelse! Lige fra første møde med stedet havde vi et rigtig positivt billede af stedet. Fantastisk flotte omgivelser og man bliver ALTID mødt med et smil og super service af personalet.

I planlægning af dagen var der hurtig og venlig respons på mails og alle vores ønsker blev imødekommet bedst muligt. Ved planlægning af menuen blev der i høj grad lyttet til vores ønsker og kommet med kreative fortolkninger af vores ønsker. Resultatet var en menu, som var så god og kreativ, at vi aldrig selv havde kunnet udtænke det men det passede perfekt til alle de ønsker vi havde haft.

En måneds tid inden festen var vi ude og prøvesmage menuen. Efter hver ret kom tjeneren og spurgte, om vi havde ændringsønsker til retten. Til to af de fem retter havde vi mindre ændringsønsker, og på dagen var disse udført præcist som vi ønskede.

Kun ca en uge før brylluppet kom vi og sagde, at vi havde en ikke-fiske spiser i selskabet (den første forret bestod af fire små fisketapas). Intet problem - der blev lavet en særlig forret til hende med fire tapas, der ikke indeholdte fisk...

Da vores gæster ankom til festen blev de budt velkommen af overtjeneren og ført ud på terrassen, hvor vi skulle holde reception. Da vi ankom en halv times tid senere blev vi modtaget af chefen (Danni). Igennem hele receptionen og festen havde vi jævnligt kontakt med overtjeneren som professionelt guidede os igennem, hvad der skulle ske så vi følte os helt trygge.

Under middagen var tjenerne i høj grad med til at sætte kulør på festlighederne ved på én gang at være yderst professionelle og samtidig tage gas på gæsterne i stor stil. Tjenerne var yderst opmærksomme og hele tiden over os, hvis vi havde selv det mindste behov. Fx blev jeg straks tilbudt en sodavand efter et indslag hvor der blev brugt projektor så dårene var lukket og gardinerne trukket for, hvilket gjorde, at det blev ganske varmt i lokalet.

Efter middagen kom en duo og spillede op til dans. Da der naturligvis må tages hensyn til dels det andet selskab, der var på stedet (og som vi i øvrigt ikke mærkede noget til) og stedets naboer, blev dørene lukket da musikken satte i gang. Det blev derfor noget varmt i lokalet ud på natten, hvilket er det eneste negative, man kan sige om hele arrangementet. Vi havde absolut ingen problemer med, at musikken ikke fik lov at spille højt nok - faktisk var min mand på et tidspunkt oppe at bede dem skrue lidt ned fordi flere i selskabet syntes, at de spillede for højt og derfor var trukket ud af lokalet.

Alt i alt en helt igennem fantastisk fest på et super lækkert sted, som vi godt kunne finde på at bruge igen en anden gang.

8 lipca 2014

Meget dårlig service!

Vi havde i forbindelse med vores bryllup for 1½ år siden modtaget et gavekort til en middag på Sohngaardsholm Slot. Da Sohngaardsholm lukkede fik vi at vide, at vi skulle kontakte Scheelsminde.. Det gjorde vi, og Scheelsminde oplyste os om, at gavekortet heldigvis kunne indløses hos dem. De nævnte ikke noget om, at det skulle anvendes inden et bestemt tidspunkt.

I dag har jeg ringet til dem for at bestille bord, og får at vide at gavekortet kun kunne anvendes indtil 31/12 2013 - det er langt fra de 3 år et gavekort som minimum skal være gyldigt jf. købeloven. Hvorfor jeg ikke blev oplyst om denne frist første gang jeg ringede forstår jeg ikke, og jeg mener ikke det er min fejl - og dermed bør det heller ikke være mig der skal bøde for det.

14 maja 2014

Dårlig stil

Jeg er musiker og skulle spille til et bryllup på Scheelsminde her i maj måned. Hvad brudeparret ikke havde fået at vide, da de bookede stedet, var, at man ikke måtte spille "højt" musik i selskabslokalet. Det fik vi at vide da vi stillede grej op om formiddagen. De har et "øre" til at hænge på væggen, ligesom dem man bruger i institutioner, til at måle lydniveauet. Når øret lyste rødt gentagende gange ville man blive bedt om at pakke sammen. Det var en meget træls oplevelse, og umuligt at spille ordentligt, når man hele tiden skulle holde øje med øret og den sure tjener der kom med løftet pegefinger og bankede ned i klaveret fordi man spillede for højt. Meget mærkeligt at stedet ikke gør opmærksom på sådan noget når deres lokale bliver booket til et bryllup. Alt vores udstyr, guitarist og bassist var skruet helt ned, og det var enormt tamt. Når publikum sang med på sangene, så lyste øret straks rødt. Fesent!! Efter 10 numre var gommen henne for at sige at vi bare kunne pakke sammen, da de ville tage resten af festen med musik fra cd. Dog fik han snakket efterfølgende med chefen på stedet som sagde god for at vi kunne spille videre, så længe at øret ikke lyste rødt konstant.

Nu var det ikke mig der blev gift, og slet ikke min fest, men jeg må sige at det var sidste gang jeg satte mine ben på scheelsminde hotel. Mage til dårlig service skal man lede længe efter...

29 maja 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej