Hotel Scheelsminde Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Restauranten deres (det eneste stedet for mat) var fullbooket under hele oppholdet vårt som varte en liten uke. Vi ble ikke tipset under innsjekk at dette kunne være tilfellet. Vi har to små barn og m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg tjekkede ind på mit værelse, og da det med det samme var meget tydeligt at toilettet ikke var rengjort (hår OVER ALT, rester i toilettet, toiletpapir på brætte og et brugt glas), fik jeg et nyt væ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til en privat fest , hvor scheelsmindes personale var hyret ud af huset for at servicere 200 gæster. SÅ flot. Så godt gået i fremmede omgivelser. Rigtig god betjening, meget opmærksomt... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Manglende rengøring i Oasen. Musikken virkede ikke. Der står en stor gulv-vask maskine midt i rummet. Manglende wellness stemning! Vi havde i øvrigt bestilt spa på værelset, som ikke virker. Jeg har v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Napisane przez firmę

Velkommen til det skønne herregårdshotel Scheelsminde i Aalborg. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på jagt efter hotel i Aalborg, gastronomi på højt plan, festlokaler, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller pool- og jacuzzi.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

“Forkælelse i vores spa og dase ved…

“Forkælelse i vores spa og dase ved poolen” Havde ikke forventet det helt store wellness, men Bl.a. en helt vammel stank af klor og en masse tyske børn der løb rundt og larmede ved poolen. Skrækkelig, men kort oplevelse. Værelset var fint, morgenmaden helt super. Men weekendopholdet bliver ikke her næste gang.

13 lutego 2020

Service helt i top

Havde en fantastisk barnedåb med rigtig lækker mad og god service. Både planlægningen op til, og servicen på selve dagen var helt i top. Vi kommer helt sikkert igen.

26 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Hyggelig hotel i rolig omgivelser

Hyggelig hotel i rolig omgivelser, personalet
er meget imødekommende og der er styr på tingene.

Værelset jeg blev tildelt var helt i top, med en dejlig seng.

Stort udvalg ved morgenbuffet, så der er noget for en hver smag😀

Varme anbefalinger herfra, det er bestemt ikke sidste gang jeg booker ved dem.

Mvh Kvist

28 listopada 2019
Oceniono na 5 z 5

Service og kvalitet helt i top!

Min hustru og jeg blev gift lørdag den 7. sep. 2019 hvor vi holdt reception med 125 gæster og middag/fest med 86 gæster.
Vi giver, med hånden på hjertet, Hotel Scheelsminde vores bedste anbefalinger.
ALT kørte på skinner. Lige fra hele planlægningen med, event og bookingchef Christine Zeuthen, til afviklingen af hele dagen med, restaurantchef Mette.
Vi blev mødt med smil og professionelisme fra vi ringede til stedet første gang, til vi forlod stedet dagen efter brylluppet..
De var hele tiden villige til at gå på kompromis og gjorde ALT de kunne for at alle vores ønsker blev opfyldt.
På selve dagen var alle tjenere og personale i øvrigt på pletten hele tiden, for at give os den bedste dag, hvilket blev indfriet til UG.
Vi smiler stadig efter denne oplevelse og over at ALT kørte som det skulle.
Alle de venner og familiemedlemmer vi har talt med efterfølgende, har rost dagen til op over skyerne, og maden kunne der heller ikke sættes en finger på.
Alt i alt kunne vi ikke have ønsket os en bedre dag og den fortjeneste ligger helt sikkert hos Hotel Scheelsminde og deres søde, dygtige og professionelle personale.
Kommer vi igen? 100% sikkert!!

13 września 2019
Oceniono na 5 z 5

Scheelsminde har desvære haft…

Scheelsminde har desvære haft samarbejde med Slot & Gods. Dette gjorde ikke noget godt for hotellet. Jeg røg i deres fælde i starten, med at der ikke rigtigt var værelser til os med gavekort.

Heldigvis fik Sara Bech vendt det til noget positivt, ved at vi fandt en vinter og fik alle gavekort afviklet samlet. Folk der erkender ens fejl og får rodet bod på fejlen fortjener god feed back.

På dette ophold havde vi en helt igennem fantastisk service!

16 sierpnia 2019
Oceniono na 1 z 5

Vi havde bestil værelse med terrasse

Vi havde bestil værelse med terrasse. Men det var ikke ledig, grundet over bookning???

I stedet fik vi et gammelt slidt værelse med skråvægge. Værelset var gammelt og slidt sengen var fra 1980 der lugtede muggent

Morgenmaden var middelmådig og jeg fik en tallerken med gammel snask nedenunder, det er ulækkert og min appetit forsvandt

Jeg kan ikke anbefale dette sted. Det minder om et vandrehjem og IKKE et hotel. Vi havde sovet bedre i et telt

24 lipca 2019

3 fantastisk dage på Scheelsminde

En rigtig smuk og hyggelig osae midt i storbyen.
Værelset var over alt forventning lækkert og moderne.
Personalet var søde, opmærksomme uden at være påtrængende.
Vi følte os rigtig godt tilpas og kommer helt sikkert igen.

12 lipca 2019

En fantastisk overnatning

En fantastisk overnatning på lækkert værelse ned alt hvad det måtte høre til. Lækkert spa og wellness område, lækre omgivelser og meget venligt og imødekommende personale. Morgenbuffet taler for dig selv - det skal bare prøves. Meget meget lækker buffet med alt mulige lækkerier. Alt i alt en fantastisk overnatning og helt sikkert et besøg værd igen.

22 kwietnia 2019

Ulækkert værelse

Ulækkert værelse. Meget lille ulækkert værelse med skråvægge. Pletter overalt, på gulvtæppe og i møbler. Vakkelvorne snedslidte møbler. Det her levede ikke op til forventningerne. Er tvunget til at sidde en en stol fuld af mærkelig pletter, da jeg ikke kan sidde i sengen pga skråvægge.

22 marca 2019
Oceniono na 3 z 5

Good couple experience. Delicious food but average hotel.

Went as a couple. Very good food in the restaurant except the beef fillet which was not that tender. Clean rooms but a bit old fashioned. Nice and clean pool area and sauna. Service was good. The doors in the rooms where slamming very loud which prevented us from sleeping from 5.30 - 8 when people left early.

19 stycznia 2019
Oceniono na 4 z 5

Fin hotel med god betjening

Fin hotel med god betjening, meget god restaurant og flot stor morgenbuffet, hyggelig atmosfære, fint familieværelse, fine business værelser, for lidt tryk på vandet om morgenen, fin pool og spa

10 listopada 2018

Aflyste ophold med 3 dages varsel

Stod med et gavekort, som pludselig ikke kunne bruges.
Gavekortet udløb pr. 17 august ´18, men ved henvendelse fysisk i receptionen i anledning af andet arrangement på stedet i midten af juni, fik vi af vide at vi sagtens kunne bruge gavekortet efter udløb, bare vi havde booket opholdet inden udløb. Det siger sig selv, at havde vi fået anden info, havde vi brugt kortet inden udløb, men det passede dårligt hen over sommeren.
Vi bookede inden d. 17 august, som anvist af hotellet, med angivelse af gavekortnumre og modtog en bekræftelse på bookingen fra hotellet, så vi regnede med at alt var i skønneste orden.
Vi så skulle afsted i lørdags og havde inviteret et hold mere med, men blev ringet op onsdag, med kun 3 dages varsel; at vi ikke kunne bruge gavekortet alligevel pga udløbsdato. Vi skulle betale, hvis vi ville gennemføre bookingen eller blive væk!!

Det lader til at være sket for andre og det kan undre, at Scheelsminde ikke vil stå inde for det, deres eget personale oplyser om.
Vi har flere gange før besøgt hotellet, både på almindelig og gourmet ophold, men tilliden er helt væk.
Vi kommer helt sikkert ikke igen og vil nok tvivlsomt omtale stedet positivt fremover.

2 listopada 2018
Oceniono na 3 z 5

Slidt hotel

Kedeligt værelse og meget slidt hotel. Acceptabel men dyr mad i restauranten. Tallerkenerne var sparsomt anrettede som om det var gourmet - men manglede smag og finish. Det var i den almindelige restaurant, ikke gourmetafdelingen (som er adskilt fra pøbelen 😏). Høj musik og megen støj fra de øvrige gæster i restauranten. Fin morgenmadsbuffet.

7 października 2018

Jeg sidder med et gave kort på 1525,00

Jeg sidder med et gave kort på 1525,00
Jeg sidder med et gave kort på 1525,00. Første gang jeg ringede til Scheelsminde ejet af familien Bühlmann Ålborg og oplyste, at jeg havde et gavekort blev jeg afvist med det samme med besked om, at der ikke var flere ledige værelser selv om jeg på bookingsiden kunne få et værelse.
Senere ringede jeg igen til Scheelsminde og bookede et værelse , men da jeg gav hotellet besked om, at jeg ville betale med et gavekort, kunne jeg pludselig ikke værelset. Mit gavekort udløber den 20.10.18 og jeg fik besked om, at der ikke var ledige værelser resten af året, selv om jeg kunne booke et værelse online. Jeg har optaget sidste mobilsamtale med receptionisten og nu kontakter jeg forbrugernævnet og der bliver skrevet om hotellets behandling af gæster, som henvender sig med et gavekort til Scheelsminde på Trustpilot.
Jeg vil lige pointere, at det er hotellet Scheelsminde,som det drejer sig om og ikke Salgsafdeling - Slot & Gods plus e-mail adresse, som ikke må skrives her.

27 września 2018
Oceniono na 1 z 5

Snydt med dårlig booking service !

Vi havde fået et gavekort til Scheelsminde med teksten “eksklusiv forkælelse for 2 personer”. Vi kigger først på hjemmesiden for at se om værelset, som gælder for gavekortet, er ledigt (det er et standard værelse inkl. adgang til spa & pool). Værelset er ledig, på den dato vi har valgt. På gavekortet står der at vi skal ringe og booke opholdet - så det gør vi. Her får vi at vide, at værelset ikke er ledigt denne dato. Da vi konfronterer Scheelsminde med, at hjemmesiden viser noget andet, siger de, at det ikke er ledigt og at der kun er single værelser tilbage. Det er dårlig stil at love guld og grønne skove for så bagefter at levere så dårlig en booking service. Det er en ommer.

11 listopada 2017

opgrader og bo nede

Vi havde fået et gavekort med overnatning og morgenmad. Vi fik af videat vi kunne opgradere til business, og få et bedre værelse, men vi tænkte at det gik nok, når det bare var for én nat, men det skulle vise sig ikke bare at være så simpelt.
Min kone er højgravid, så vi tænkte det var godt med noget spa og wellness, men poolen var for kold, og spa koster 30kr, så det blev en kort tur. Værelset vi valgte ikke at opgradere lignede noget fra 1950, og sengene var alt alt for bløde, og vi boede på første sal med skrå vindue. Det gik hverken værre eller bedre, end at det begyndte at øse ned om natten, så vi begge lå vågen, og min gravide kone begyndte at få ondt i ryggen af sengene. Det endte med at vi stod op Kl. 03:20 for at tjekke ud og kører de to timer hjem, og droppe morgenmad og søvn på hotellet, bare for at komme hjem. Det var ikke lige sådan vi håbede det skulle gå. Skulle der blive en næste gang ved vi i hvertfald at man for alt i verdenen skal opgradere, og sørge for ikke at bo under taget.

26 czerwca 2017
Oceniono na 5 z 5

Perfekt mad ud af huset oplevelse

Havde bestilt mad ud af huset fra Scheelsminde - mener at det hedder "mad på hjul".
Først og fremmest det kom til tiden, hvilket er vigtigt som vært.
Det var en kok der leverede og han satte hurtigt, den person som skulle anrette det, ind i det. Smagsmæssigt var det helt i top og perfekt tilberedt.
ALLE gæsterne var meget begejstret og så er jeg jo glad :-)
Helt klart et sted jeg kan anbefale.
Topkarakter herfra.

12 marca 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej