Restauranten deres (det eneste stedet for mat) var fullbooket under hele oppholdet vårt som varte en liten uke. Vi ble ikke tipset under innsjekk at dette kunne være tilfellet. Vi har to små barn og m... Zobacz więcej
Jeg tjekkede ind på mit værelse, og da det med det samme var meget tydeligt at toilettet ikke var rengjort (hår OVER ALT, rester i toilettet, toiletpapir på brætte og et brugt glas), fik jeg et nyt væ... Zobacz więcej
Jeg har været til en privat fest , hvor scheelsmindes personale var hyret ud af huset for at servicere 200 gæster. SÅ flot. Så godt gået i fremmede omgivelser. Rigtig god betjening, meget opmærksomt... Zobacz więcej
Manglende rengøring i Oasen. Musikken virkede ikke. Der står en stor gulv-vask maskine midt i rummet. Manglende wellness stemning! Vi havde i øvrigt bestilt spa på værelset, som ikke virker. Jeg har v... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til det skønne herregårdshotel Scheelsminde i Aalborg. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på jagt efter hotel i Aalborg, gastronomi på højt plan, festlokaler, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller pool- og jacuzzi.
Scheelsmindevej 35, 9200, Aalborg SV, Dania
- +45 98 18 32 33
- scheelsminde@scheelsminde.dk
- www.scheelsminde.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi har haft en fantastisk ophold
Vi har haft et fantastisk ophold, fantastisk mad, personale. God service og flot og ren værelse. Alt I alt super godt og vi kommer gerne igen 👏👏
Fantastisk oplevelse i alle…
Fantastisk oplevelse i alle dimensioner. Vi har har netop haft en overnatning med en Récit (18 serveringer) og det kan simpelthen ikke roses nok, fra vi ankom til vi gik fik vi en fantastisk service og oplevelse hele vejen igennem. Der blev indledt med en champagne sabling inden de første stilfulde serveringer i væksthuset akkompagneret af stille og behørigt dæmpet klassisk musik i baggrunden. Dernæst en række flotte serveringer i restauranten ved et smukt dækket bord med super flot udsigt. Turen fortsatte med et par serveringer i vinkælderen som blev ekstra intense pga. den behagelige røg fra serveringen som blev frigivet i et mindre lokale. Oplevelsen blev rundet af med de sidste serveringer i restauranten. Alle retter blev ledsaget af supergode vine, champagner og hjemmelavede drinks med og uden alkohol. Morgenmaden var flot og velassorteret og personalet stod klar til at hjælpe og hente alt. Personalet på stedet får virkelig en til at føle sig velkommen og de tager sig tid til at tale med gæsterne. Værelset var pænt og rent og wifi upåklagelig. Vi kan kun anbefale stedet varmt og vil gerne komme igen.
2 overnatninger med morgenmad
2 overnatninger med morgenmad, i et ok værelse med kip vindue. Værelset var som så okay, der manglede lige den sidste rengøring for at være fint. Strøm stik / usb stik ved hovedgærde brummede hele natten, er ikke elektriker så ud over lyden så kan jeg ikke kommentere dette. Sengene var gode at sove i.
Der mangler en udluftning i badeværelset, den eneste måde vi kunne få fugt ud var at have hoveddøren åben. Trappeopgangen trænger også til at blive gjort rent.
Morgenmaden var ok / god men, der var næsten ingenting af de forskellige retter, til tider løb de enda tør for tallerkner. De ting der blev stilt ind var af små portioner og de blev revet væk omgående. Til deres forsvar så var der mange gæster, men da det er et gammelt veletableret foretagende så skulle man mene at de havde prøvet det før og taget deres forholdsregler til dette.
Ved ikke helt om jeg vil anbefale stedet, måske bedst at besøge stedet udenfor sæsonen.
Edit: Anden dag stod vi meget tidligt op, vi kunne faktisk nyde morgen buffeten for os selv. Skal lige love for at det var en god morgenmad, rigeligt med det hele.
Var til bryllup her i fredags som gæst
Var til bryllup her i fredags som gæst
Selskabet var på 65 personer. Jeg har aldrig nogensinde mødt en personale der var så lidt imødekommende.
Ikke et sted jeg ville holde min fest
Lille klaustrofobisk værelse med gamle…
Lille klaustrofobisk værelse med gamle hårde senge
Skrå vægge og kun loftsvindue vendende mod etagebyggeri.
Værelset lugter af gammel hengemt kælder.
Af de to stole var den ene med knækket armlæn.
En stjerne kan det kun blive til.
Vi betalte gerne afbestillings gebyret og forlod hotellet med hjulspind uden at overnatte.
Fandt hotel i Aalborg med tre gange så stort værelse til samme pris.
Jeg må på det kraftigste fraråde at bo på Scheelsminde Hotel, hvis det værelse vi fik er udtryk for standarden på resten af hotellet.
Fik enkeltværelse i stedet for det dobbeltværelse jeg havde bestilt. Elendig service
Jeg havde booket dobbeltværelse med to seperate senge til mine to voksne børn, på 20 m2, se billede. jeg havde skrevet til hotellet at de ville tjekke ind kl 21.30. Da de ankom var det et enkelt værelse med en enkelt seng og markant mindre og billigere end det, jeg havde reserveret. Ingen forklaring andet end at jeg havde bedt om allergivenligt værelse og at de havde bryllup og derfor lejet den store værelse ud. Det resulterede i at der kun var plads til min søn på 19 og at min datter på 17 år måtte finde et andet overnatningssted kl 21.30 lørdag aften. Absolut ingen hjælp at hente hos receptionisten.
Var til konfirmation i weekenden
Var til konfirmation i weekenden. Fantastisk oplevelse 😊 maden var perfekt, personalet fremragende og alt fungerede til alles tilfredshed. Helt sikkert 5 velfortjente stjerner fra mig.
Hilsen Susanne
5 stjerner. Kunne jeg give 6 havde i fået det.
Fantastisk sted, fantastisk professionelt personale, mad der smelter på tungen.
I kan alle sammen give jer et klap på skulderen, i er dælme fantastiske og skaber ren magi .
Tusind tak for en vanvittig fantastisk vidunderlig dag👍🏻👌🏻
Vi har i dag holdt konfirmation for…
Vi har i dag holdt konfirmation for vores datter Sofia . Helt igennem sindsyg oplevelse 🙏🏻❤️ . Det var så professionelt. Vi blev mødt med ro og klarhed og der var bare styr på det hele . Kan ikke beskrives med ord . Maden var perfekt , laks der smeltede på tungen , mørt unghane, lækker dessert 🙌🏼. Alt var så godt . Alt personale var så imødekommende og profesionelle , en særlig tak til Anders som var helt igennem fantastisk , han gjorde bare det eksta vi har aldrig fået så god service andre steder .
Kæmpe anbefaling herfra . Vi kommer igen . Mvh Thomas og Mette
Nedladende tjenere og for gammel mad
Nedladende tjenere og for gammel mad. Mest elendige sted jeg nogensinde har været. Tjenere der prøver at være professionelle, arrogant køkkenchef, som intet aner om mad. Uspiseligt og smagsløst!! I burde lukke! Amatører
Kommer aldrig igen
Mega arrogant oplevelse vi blev talt ned til og fik mega dårlig behandling vi bestille tre år før og menuen blev ændret i løbet af de tre år og vi blev ikke informeret da det kom op til en lidt over en måned før arrangementet skrev de aldrig så vi ringede og fik en tid til at tale de ville tage 36kr pr glas for juice og 42kr for saft pr glas vi kunne ikke få buffet som vi blev lovet og fik arrogante svar tilbage når vi prøvede at komme på kompromis. Før ville det uden festen koste omkring 30tusind men nu var vi oppe omkring 42. Og når vi prøvede at snakke om andre forslag end den buffet og når vi ikke engang snakkede om buffeten blev hun ved med at sige meget arrigt at en buffet ikke kunne komme på tale og vi snakkede ikke engang om buffet. Da jeg prøvede at forslå at ændre lidt på maden sagde hun “en ret er en ret!”. Vi kunne næsten
ikke nå at ændre det nu til et nyt sted og vi har mistet tre tusind er mega skuffet og kommer aldrig tilbage
Forfærdeligt sted
Forfærdeligt sted, middelmådig mad og elendig service.
Vi skulle fejre min far 80 års fødselsdag, en dag på den anden side af 14000kr, men min familie fik corona to dage før. Da jeg ville aflyse vores værelse kan jeg kun det med nød og næppe, på trods af at jeg har haft ringet dagen før.
De siger dog at jeg skal betale for maden for min kone og 2 børn, da jeg siger at vi så gerne vil have den betalte mad på bordet kan vi ikke det, men vi kan heller ikke få et gave kort.
Lang svar tid på mails.
Er skuffet over denne oplevelse
Spar dig selv for et besøg der
Forfærdelig oplevelse
Samme oplevelse som Sofie, forfærdelig oplevelse!
Virkelig øv oplevelse
Virkelig øv oplevelse.
Der var ingen menu kort så det sad vi og ventede på, i så lang tid at vi fik sendt det ene menukort hele vejen rundt om bordet. Da vi så bestilte Var der problemer med at de ikke havde det vo ønskede, hvilket jo kan ske, men så burde det være blevet informeret på forhånd.
Det gik ellers bare ned ad bakke derfra,
Vi fik en rå kylling, og de 4 ribey vi fik serveret kunne ikke tygges. Kokken sagde at det var sådan kødet var, grundet udskæringen. Uanset om det var det eller ej, giver det ikke mening at servere noget som ingen kan tygge.
Ingen ville tage ansvar, for noget.
Hvis at jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det..
Har aldrig nogensinde oplevet en mere arrogant og nedladende betjening.

Odpowiedź od Hotel Scheelsminde
Fantastisk ophold og super lækker mad
Vi havde 2 overnatninger og kan kun give ros til både betjening, rengøring og super lækker gourmet spise ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ufleksibel og nedladende kundebehandling
Vær opmærksom på at dette hotel har én ting for øje - profit!
Der er ingen konduite til at tage en god dialog omkring et aflyst arrangement (Coronarelateret) hvor jeg som kunde ønskede at booke nyt mod at vi kunne få en god service med voucher på dele af betalte drikkevarer til det aflyste arrangement. Alt bliver betalt for det aflyste men hotellet havde disse forklaringer på hvorfor der på ingen måde kunne være tale om en drikkevare voucher til ny bookning: a) drikkevarerne er lagt på køl b) drikkevarer er åbnet (5 timer før!) c) drikkevarerne går på dato (bli’r for gamle). Føler mig dårlig behandlet og til grin som kunde!

Odpowiedź od Hotel Scheelsminde
rigtig rigtig dårlig service og…
rigtig rigtig dårlig service og behandling. Der var ingen mulighed for dialog ifb. med ændringer, og jeg følte mig slet ikke hørt eller set.
Der er ikke fokus på rengøringen
Hovedbygningen var meget tiltalende rent indretningsmæssigt.
Personalet især tjeneren var meget servicemindet, når de ikke havde travlt med et arrangement som åbenbart er deres hovedforretning.
Vi var der i 2dage i start august 2021og begge dag var der arrangement. Den første dag kunne vi slet ikke benytte deres lækre terrasse pga et arrangement.
Man har ikke fokus på rengøringen på værelserne, en skraldespand på toilet som ikke tømt fra de tidligere gæster, støv på alle flade underlag samt indtørret blod på en ekstra pude
Selvom på daværende tidspunkt var der krav om at fremvise coronapas - blev vi ikke spurgt indtil at fremvise coronapas
Tjener med den rette fornemmelsen for gæsten! …
Jeg vil gerne anmelde for den dejlige betjening vi fik til morgenmad i restauranten idag! Vi har sovet på hotellet havde kun brug for overnatning m morgenmad. Vi skulle haste hurtigt videre. Så vi kunne kun nå 1/2 time til at nyde vores morgenmad! Men vi blev betjent af en frisk ung mand / solbrændt med dejligt humør!!👍 sød , smilende, meget hjælpsom og imødekommende ung mand ! Vi kommer tilbage bare på ham og den virkelig god betjening!!! 👍👍