Hotel Scheelsminde Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Restauranten deres (det eneste stedet for mat) var fullbooket under hele oppholdet vårt som varte en liten uke. Vi ble ikke tipset under innsjekk at dette kunne være tilfellet. Vi har to små barn og m... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg tjekkede ind på mit værelse, og da det med det samme var meget tydeligt at toilettet ikke var rengjort (hår OVER ALT, rester i toilettet, toiletpapir på brætte og et brugt glas), fik jeg et nyt væ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til en privat fest , hvor scheelsmindes personale var hyret ud af huset for at servicere 200 gæster. SÅ flot. Så godt gået i fremmede omgivelser. Rigtig god betjening, meget opmærksomt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Napisane przez firmę

Velkommen til det skønne herregårdshotel Scheelsminde i Aalborg. Vi er altid klar til at byde dig velkommen til en verden af god kvalitet, uanset om du er på jagt efter hotel i Aalborg, gastronomi på højt plan, festlokaler, møde- og konferencefaciliteter, ophold eller pool- og jacuzzi.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Theis var et særtilfælde i forbindelse…

Theis var et særtilfælde i forbindelse med servicebranchen. Han reddede os midt på natten og leverede service i verdensklasse. Han er grunden til, at vi anbefaler stedet varmt. Dog skal det nok overraske positivt. Opholdet kan nemlig varmt anbefales.

12 października 2024
Oceniono na 2 z 5

Måske Scheelsminde skal beslutte om de vil være hotel eller fest venue

Bestilt to værelser, et til vores børnebørn og deres forældre og et til os selv i.f.m. et arrangement i nærheden af Aalborg.

I.f.m. bestillingen bliver vi aldrig gjort opmærksom på, at stort set hele hotellet er optaget af et bryllup. Vi kan således ikke sidder på terrassen, ikke få mad i restaurant men faktisk slet ikke få mad fordi køkkenet er lukket for "gæster", vi kan heller ikke side i baren. Vi havde to mindre børn i selskabet og var faktisk udelukket for at gå andre steder hen, eller skifte hotel.

Vi henvises til "p-pladsen" og kan bestille mad via Wolt. Så tak til Tonys Pizzaria for at vi kunne få mad - ingen hjælp fra hotellet, ikke så meget som en serviet eller tallerken. Vi fik dog lov at købe vin!

Efter at have skrevet en klage til hotellet - er jeg egentlig blevet overbevist om, at hotellet er ret ligeglad med om gæster kommer igen. De synes åbenbart også det er helt i orden at tage fuld pris for et produkt og så kun levere noget af produktet.

Vi finder andre hoteller næste gang vi har brug for et i Aalborg - og det vil jeg da opfordre andre til at gøre.

De to stjerner får hotellet (i stedet for 1) fordi tjenerne var venlige til morgenmaden, og den i øvrigt var udmærket. Til morgenmaden kunne man i øvrigt hører flere gæster beklage sig over en forstyrret nattesøvn på grund af larmende bryllupsgæster......

7 września 2024

Skuffende oplevelse

Manglende rengøring i Oasen. Musikken virkede ikke. Der står en stor gulv-vask maskine midt i rummet. Manglende wellness stemning! Vi havde i øvrigt bestilt spa på værelset, som ikke virker. Jeg har været i kontakt med hotellet som ville vende tilbage. Knap 2 uger efter har jeg stadig ikke hørt noget. Restauranten havde lukket pga bryllup, hvilket vi først får af vide ved ankomst. Manglende information.

14 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Ærgelig oplevelse, skuffe morgen buffet og service

Havde booket en weekend på hotellet for min mand og jeg .

Meget upersonlig indtjekning på iPads i receptionen.
Ingen informationer omkring fx tilkøb , muligheden for roomservice mm.

Selve værelset var okay , dog meget mørkt og der var ingen bade håndklæder til os på værelset .

Vi havde ikke morgenmad med i opholdet så det betalte jeg ved siden af - og må bare sige 720kr for morgenmad for 2 personer i to dage er virkelig dyrt ifht den oplevelse vi fik .
Vi blev oplyst om at der var morgenmad indtil kl 10 - vi var der ovre begge dage omkring kl 9.
Trods dette var udvalgt på buffeten meget mangelfuld - de fleste fade var tømte og udvalget virkelig skuffende .
Når de kom med nye fade var der fx 8 ægge muffins på som inden de havde stillet fadet var væk igen , da mange stod i kø.

Restauranten kunne ikke rumme de mennesker der kom til morgenmaden og begge dage blev vi mødt af personale der ikke var særlig servicemindede .
Fx var der ingen der kom og spurgte om vi ville have noget kaffe / te eller lignende . - dette kan man ikke selv tage men skal serveres af personalet .
Søndag morgen da vi kom forlod det personale der “tjekkede os ind” til morgenmaden , os midt i at hun var ved at finde ud af hvor vi kunne side , da der kom nogen fra et selvskab og spurgte efter noget .

Vi overvejer meget om det er et sted vi kommer igen .
Dette er vores 2 gang på hotellet men med den oplevelse vi har fået denne gang er jeg ikke sikker på vi kommer tilbage . Desværre for hotellet ligger skønt .
Prisen og kvaliteten har ved dette ophold ikke hængt sammen overhovedet .

15 września 2024

Dejligt sted nød det!

Dejligt sted nød det!

Vi overnattede to nætter på dette dejlige stilfulde hotel i junior suite.

Der var utrolig god service - venligt årvågent personale der ovenikøbet kunne huske hvad man havde sagt til dem dagen før - stort plus det er ikke længere en selvfølge.

Morgenmaden var lækker, der var ikke hårdkogte æg. Men da vi spurgte efter det blev det straks lavet (og uden merbetaling) igen super service og årvågent personale :)
Der var lækket hjemmebagt brød, hjemmelavet marmelade og frisk presset appelsin juice mm :)

Vi havde fornøjelsen af at spise aftensmad i hotellet restaurant, den er et virkelig besøg værd.
Jeg fik fx den bedste østers kombination jeg nogensinde har fået og bedste hjemmelavet solbærsaft - kan ikke slås!

Og hotellet ligger bekvemt tæt på motorvejen (uden støjen når dig!) og tæt på Aalborg centrum.
Og parkering er lige ved hotellet.

Hotellet har en dejlig park som du nyder når du spiser der.

Et dejligt hotel som vi vil bruge når vi er i Aalborg - tak til Scheelsminde og de rigtige søde folk der :)

19 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Penge grådigt firma og de behandler…

Penge grådigt firma og de behandler deres housekeeping som slaver. Var tidligere ansat som stuepige, men var nødsaget til af sige op, pga den dårlige behandling. Fraråder ALLE At booke ophold gennem scheelsminde, man kan finde meget andre bedre steder hvor arbejdsforhold er i orden. De går kun op i profit og har oftest oplevet at de snakker nedværende til deres ansatte.

14 września 2023

Alt for dyre drikkevarer

Vi bestilte gastronomi 6, super fin mad men små portioner man ikke blev mæt af, desværre. Den ene af os valgte saftmenu til, som kostede os 530 kr. for 4 glas. (Vi vidste ikke prisen på forhånd, da vi aldrig fik et vinkort).
Dette gør vi aldrig kommer igen, saft skal simpelthen ikke være så dyrt. Ærgerligt det skulle ødelægge vores aften.

3 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og god kvalitet til…

Fantastisk service og god kvalitet til prisen!
Vi havde en lidt unik oplevelse lørdag morgen : Min søn skulle spille svanecup lørdag morgen kl 8. Vi stod op kl. 6.30 for at spise morgenmad kl 7.00.
Da vi kom til receptionen, var døren låst pga. morgenmaden først var kl 7.30…
Vi vendte skuffede om og gik mod bilen… ud af køkken døren kom en tjener og sagde, at helt ekstraordinært måtte vi komme ind…
At han var opmærksom på os - uden vi ringede på eller bankede… er specielt. Da vi så kom ind , var der stadigvæk fuld service på og en super lækker morgenmad !
Stor ros herfra.
Vi havde to nætter.. fint værelse - rent og god kvalitet !
Jeg syntes man skal skifte de indvendige brune 70’ døre ud med hvide eller sorte fyldningsdøre.
Vi fik hjælp til at komme ind i pool området / igen smilende service.
Meget flot hovedbygning og fin udsigt.

God og hurtig respons på spørgsmål via mail.

19 kwietnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Skuffende ophold

Skuffende ophold, bookede gennem booking.com hvilket betød prisen var uden morgenmad. Booking direkte via kroen havde givet gratis morgenmad - en forskel på 740,- for 2 nætter.

Restaurant var lukket mandag aften som var ankomstdag, dette var vi ikke oplyst om.

Spaområde var hyggeligt og værelserne Rene.

1 kwietnia 2024
Oceniono na 2 z 5

For et år siden oplevede vi et sublimt…

For et år siden oplevede vi et sublimt gourmetophold på Scheelsminde ,lækre snacks og en velkomsthilsen fra hotellet på værelset ved ankomsten .Rigtig fint.
20/3 ankom vi med forventning om samme høje standard
I receptionen meddelte en småflabet dame i overtøj os om at ønskede vi snacks på værelset,kunne vi selv hente dem.
Gerne men der var ikke nogen
Om aftenen var der et stort selskab og en svært underbemandet tjenerstab,der gjorde at vi måtte vente så længe på de lækre retter,at måltidet faldt fra hinanden.Dygtige tjenere på en umulig opgave.
Så Scheelsminde er vist noget,der var engang,desværre
Inge Thrane

20 marca 2024
Logo Hotel Scheelsminde

Odpowiedź od Hotel Scheelsminde

Kære Inge. Det glæder mig, at I havde sat forventningerne op efter endnu et subglimt gourmetophold hos os, og det er yderst beklageligt, at dette ikke blev indfriet. Som du nævner havde vi et stort selskab i restauranten den pågældende aften. Det er bestemt ikke en undskyldning for ikke at levere høj service og værtskab. Jeg beklager derfor meget, at vi i jeres tilfælde ikke formåede at leve op til vores egen standard. Jeg vil dog forsikre dig om, at vi forsat har en klar målsætning om, at enhver gæst tager fra Scheelsminde med en mindeværdig oplevelse.

Med venlig hilsen,
Thor Bastholm

Mindesammenkomst

Vi havde aftalt boller og kage til mindesammenkomst i forbindelse med vores fars begravelse. Der var et lille stykke gulerodskage til alle - og det var det. Efterfølgende skrev vi en mail til stedet, hvor vi undrede os over traktementet. Scheelsminde svarede os aldrig, men sendte en rykker to dage efter begravelsen. Helt igennem dyrt og dårligt!

10 lutego 2024
Logo Hotel Scheelsminde

Odpowiedź od Hotel Scheelsminde

Kære Pernille. Der er åbenlyst flere aspekter, der ikke har stemt overens med forventningerne, hvilket i højeste grad er vores ansvar, og det beklager vi. Enhver henvendelse besvares, og det er beklageligt at I har måtte vente på svar.

Med venlig hilsen,
Thor Bastholm

Super lækre omgivelser

Super lækre omgivelser, de fysiske rammer og de venlige personale får top karakter herfra.
Jeg efterlod en ret dyr skjort på værelset, men blev kontaktet af hotellet med en løsning om, at få den sendt retur til mig.

11 listopada 2023
Oceniono na 4 z 5

Fem stjerner til maden

Fem stjerner til maden, der var en Michelin-stjerne værdig. Både morgenmad og i særklasse den ti-retters aftensmad var outstanding. Helt fantastisk imødekommende personale hele vejen rundt. Det lidt mørke værelse, den manglende housekeeping (sov der to nætter) og den lidt kedelige spaafdeling trækker ned til de fire stjerner.

7 października 2023

Rigtig dejlig oplevelse

Vi har holdt konfirmationsfest på scheelsminde i foråret 2023, og vi har haft en yderst behagelig, succesfuld og professionel oplevelse. Tjenerne var profesionelle, behagelig og rigtig gode til at styre slagets gang og hygge om både os og vores gæster. Maden var helt perfekt og vi var hele tiden godt informeret om både mad og drikkevarer, og der blev hele tiden fyldt op hos alle gæster. De var også rigtig gode til at holde styr på de af vores gæster som havde særlige behov i forhold til mad/drikkevarer.
Sidst men ikke mindst, var det en rigtig fornuftig pris i forhold til den fest vi fik. Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse.

23 kwietnia 2023

Nytårsmenu fra Restaurant Bühlmann

Vi havde bestilt Restaurant Buhlmanns nytårsmenu (3 retter ud af huset). Afhentningen var perfekt og vi blev hurtigt, professionelt og høfligt betjent. Instruktionen til at færdigtilberede og anrette menuen var også særdeles god og det var nemt og hurtigt gjort. Alle tre retter var virkelig lækre og af høj kvalitet og vi kunne rent faktisk få det til at ligne det der var på billederne. Det er klart den bedste nytårsmenu vi har prøver og vi har været igennem mange muligheder i Aalborg igennem årene. Vi kommer igen næste år. Et lille forslag: I kunne overveje at skrive nogle forskellige stegetider afhængig af hvor rødt man ønsker sit kød.

30 grudnia 2022
Oceniono na 4 z 5

Recit ophold og junior suite

Vi havde bestilt Recít ophold + en ekstra overnatning. Da vi ankom blev vi smilende modtaget, men ikke et ord om tid for morgenmad eller info om hvornår, vi skulle indtage vores 18 rettes middag dagen efter. Dagen for ankomst følte vi os meget "usynlige" og dagen for Recít middagen måtte vi selv henvende os for at få nærmere info om starttidspunkt. Herfra ændrede det hele sig så: vi fik fantastisk betjening, fantastisk mad og gode vine. Lidt trist at det ikke var denne opmærksomhed, der fulgte os under hele opholdet. Kunne i øvrigt ønske mig en uddybet regning og ikke bare et samlet beløb!

7 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Overhovedet ikke pengene værd!

Vi havde læst godt om restauranten hotel Scheelsminde og bestemt at fejre min 60 års fødselsdag her. BIG MISTAKE.

Min mand bestilt BBQ Iberico grisenakke til kr. 265, som kom skåret ud i tynde strimler og var både tør og sej. Jeg bestilt kalvefilet medium-rare og fik et stykke gråt, sejt kød som var højst 2-2½ cm tyk. Pris - kr. 350.

Forretterne var udmærket og vin også - men hovedretterne var helt forfærdelige. Men jeg ikke havde spiste siden kl. 10 og de havde travlt. Da tjeneren vendt tilbage 15 minutter senere for at spørge til maden - ja, så havde jeg spiste næsten det hele.

Da vi fortalt tjeneren om vores oplevelse af hovedretterne blev vi bare irettesat, "så skulle I jo ikke havde spiste det". Totalt ubehøvlet.

Jeg elsker at spise lækkert mad, især gourmet mad som jeg ikke kan lave selv derhjemme. Hvis I har det ligedan, så vælg for guds skyld en anden restaurant!

31 sierpnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej