Veldig bra service via e-mail. Veldig bra service, hyggelig og hjelpsom folk på resepsjonen på Schous plass fra alle som jobber der, Ringnes og Bjørnvika. Kvalifiserte og veldig flinke profesjonelle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tränat på Sats i Oslo i snart 10 år. Förstår egentligen inte varför jag är kvar men det är väl pga. bristande konkurranse. Sats anställda tar inte hand om lokalerna eller kunderna. Är bara kids... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SATS Panorama i Sandvika har et bredt og variert tilbud med motiverende instruktører. Også kundeservicen er bra. I slutten av februar hadde jeg en pt time, var veldig uheldig og røk menisken, heldi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Zobacz więcej
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Alltid veldig god kundeservice, og godt treningstilbud!

Odpowiedź od SATS Norge
Veldig fornøyd med å ha fått god og rask hjelp av Yvonne😊

Odpowiedź od SATS Norge
Betheuel var utrolig god i jobben sin og hjelpende!!! Tusen takk:))

Odpowiedź od SATS Norge
Jeg har vært en trofast kunde hos Sats i snart 20 år. I løpet av det siste året ble prisen for medlemskapet nesten doblet. Skuffet over at de ikke verdsetter lojale kunder.

Odpowiedź od SATS Norge
Flott servise! Kjempe raskt og kjempe enkelt! Tusen Takk Håvard!

Odpowiedź od SATS Norge
Kasper på Chat fiksa problemet med engang. 10/10 kundeservice!!

Odpowiedź od SATS Norge
Hyggelige og dyktige folk i barnepassen på SATS Ringnes! Kan anbefales!

Odpowiedź od SATS Norge
Rask og god hjelp😊 jeg trengte hjelp til å registrere en rabattkode. Kundeservice fortalte meg at rabatten jeg allerede hadde var bedre og at de derfor anbefalte meg å beholde prisen jeg hadde. Veldig fornøyd .

Odpowiedź od SATS Norge
I was happy with the customer cares help.

Odpowiedź od SATS Norge
Jeg chattet med noen for å få fryse medlemsskapet i etterkant av sykdom (med sykemelding) og det ble fikset på null komma niks. Veldig hyggelig og serviceminded dame.

Odpowiedź od SATS Norge
Du blir 110% scammet. Du skriver under på en kontrakt og deretter endrer de månedsprisen til nesten dobbelt av det man blir enig om. Fraråder alle sterkt å i det hele tatt vurdere Sats som treningssenter.

Odpowiedź od SATS Norge
Helt forferdelig kundeservice alle gangene jeg har etterspurt hjelp. De sender deg direkte til inkasso uten å sende noen form for regning verken på appen, mobilbank eller mail, uavhengig av om du har ordnet e-faktura eller ikke. Dersom du klager så skylder de på deg og lyver til deg om at de har sendt, uansett hvor mange bevis du har imot dem. Og du kan bare drømme om en beklagelse fra dem. Dette er det verste jeg har opplevd.

Veldig rask tilbakemelding!
Superrask håndtering av en liten feil som hadde oppstått angående betaling av mitt medlemskap. Good job 👍🏼
Mvh Frank

Odpowiedź od SATS Norge
Veldig fornøyd med kundeservicen og personen på kundesenteret. Fikset opp i alt jeg trengte hjelp og lurte på.

Odpowiedź od SATS Norge
Jeg skulle oppgradere abnomentet mitt midt i påsken. Kundeservice svarte etter svært kort tid og hjalp meg med en gang. Veldig fornøyd med dette.:)

Odpowiedź od SATS Norge
Selv om jeg har vært medlem av SATS i mange år, merker jeg tydelig at servicen har blitt betydelig dårligere. Servicenivået er rett og slett uakseptabelt.
Det tar flere uker å få svar på e-post, og selv da får man ikke svar på det man faktisk spør om. I stedet blir man henvist til å oppsøke treningssenteret selv. Når jeg ringer 23307000, er det aldri noen som svarer. E-postene mine blir besvart med beskjed om å ringe dette nummeret innenfor angitt tidsrom, men ingen svarer – noensinne.
Det er fullstendig sløsing med tid og energi å prøve å få svar på et enkelt spørsmål. Jeg har forsøkt å få hjelp i over en måned nå, uten å få noen konkrete svar eller løsning. Det er rett og slett uforståelig og ekstremt frustrerende.

Odpowiedź od SATS Norge
Vår datter bestemte seg litt brått for at hun ville ta et år som utvekslingsstudent i utlandet. Hun har et medlemskap med lang binding på SATS Røa. Vi forhørte oss med SATS om vi kunne fryse bindingen kostnadsfritt, slik at hun fortsatte bindingen når hun var tilbake. SATS ønsket ikke å vise noen fleksibilitet, men ønsker å tjene mest mulig penger på kort sikt. Vi er en familie på fire, med to unge jenter som kunne bli fremtidige kunder hos SATS, men det ønsker ikke SATS.

Odpowiedź od SATS Norge
Jeg er utrolig skuffet over hvordan jeg har blitt behandlet av SATS. Jeg hadde medlemskap som jeg kun satte på frys – jeg avsluttet det aldri med intensjon om å si opp. Likevel ble det registrert som en oppsigelse, og jeg ble fratatt den gamle prisen uten noen form for advarsel eller informasjon. Hadde jeg visst at det ville koste meg over 200 kr mer i måneden å komme tilbake, hadde jeg aldri gjort det.
Det som gjør dette enda verre er at jeg faktisk prøvde å få hjelp. Jeg dro til senteret, snakket med ansatte som lovet at noen skulle ringe meg. Da de først ringte, la de på før jeg i det hele tatt fikk forklart situasjonen – og etter det? Ingenting. Ingen oppfølging. Null hjelp.

Odpowiedź od SATS Norge
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.