Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Veldig bra service via e-mail. Veldig bra service, hyggelig og hjelpsom folk på resepsjonen på Schous plass fra alle som jobber der, Ringnes og Bjørnvika. Kvalifiserte og veldig flinke profesjonelle... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Tränat på Sats i Oslo i snart 10 år. Förstår egentligen inte varför jag är kvar men det är väl pga. bristande konkurranse. Sats anställda tar inte hand om lokalerna eller kunderna. Är bara kids... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

SATS Panorama i Sandvika har et bredt og variert tilbud med motiverende instruktører. Også kundeservicen er bra. I slutten av februar hadde jeg en pt time, var veldig uheldig og røk menisken, heldi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Alltid veldig god kundeservice

Alltid veldig god kundeservice, og godt treningstilbud!

23 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!💙
Vi er glade for at du er fornøyd med både kundeservice og treningstilbudet vårt! 💪😊

Oceniono na 5 z 5

Rask og positiv tilbakemelding på spørsmål

Veldig fornøyd med å ha fått god og rask hjelp av Yvonne😊

23 maja 2025

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Ingvild! 💙
Så godt å høre at du fikk god hjelp av Yvonne, det setter vi stor pris på! 🙌😊

Dersom noe annet skulle dukke opp er det bare å ta kontakt💪💪

Oceniono na 5 z 5

Betheuel var utrolig god i jobben sin…

Betheuel var utrolig god i jobben sin og hjelpende!!! Tusen takk:))

20 maja 2025

Fem stjerner til Bethuel
Tusen takk for det!
Han jobber hardt for å hjelpe
og er kontorets lederstjerne 💪

Vi setter pris på tiden du tar deg
for å vise at du er tilfreds
Det er når vi vet hva vi gjør galt og riktig
at vi presterer best 🏋️

Overpriset medlemsskap

Jeg har vært en trofast kunde hos Sats i snart 20 år. I løpet av det siste året ble prisen for medlemskapet nesten doblet. Skuffet over at de ikke verdsetter lojale kunder.

16 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Takk for at du deler dette, og først og fremst: tusen takk for at du har vært en lojal SATS-medlem i nesten 20 år 🙏 Det betyr mye for oss!

Vi forstår godt at det oppleves skuffende med en såpass stor prisjustering. Prisendringer gjøres for å kunne opprettholde og forbedre kvaliteten på våre sentre, utstyr, gruppetimer og digitale tjenester, men vi skjønner at det kan føles urimelig, spesielt for trofaste medlemmer som deg.

Vi vil gjerne se nærmere på saken din. Ta gjerne kontakt med kundeservice, så ser vi om det finnes noe vi kan gjøre for deg 💙

Flott servise

Flott servise! Kjempe raskt og kjempe enkelt! Tusen Takk Håvard!

15 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Så hyggelig å høre! 😄 Vi sender skrytet rett videre til Håvard, han leverer som vanlig på høyt nivå! Takk for at du tok deg tid til å dele 🌟💙

Oceniono na 5 z 5

Kasper på Chat fiksa problemet med…

Kasper på Chat fiksa problemet med engang. 10/10 kundeservice!!

15 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Så hyggelig å høre! 🎉 Tusen takk for tilbakemeldingen, vi skal gi Kasper en velfortjent high five 🙌💙 Velkommen tilbake når som helst i chatten!

Oceniono na 4 z 5

Fornøyd!

Hyggelige og dyktige folk i barnepassen på SATS Ringnes! Kan anbefales!

1 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Så koselig å høre! 💙 Tusen takk for anbefalingen, vi sender rosen rett videre til de flinke folka i barnepassen på SATS Ringnes! 👶🙌

Rask og god hjelp😊

Rask og god hjelp😊 jeg trengte hjelp til å registrere en rabattkode. Kundeservice fortalte meg at rabatten jeg allerede hadde var bedre og at de derfor anbefalte meg å beholde prisen jeg hadde. Veldig fornøyd .

13 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding! 😊 Vi er glade for at du fikk rask og ærlig hjelp, noen ganger er det beste tilbudet allerede i boks! 💙 Velkommen til oss, alltid her hvis du trenger noe! 💪

Oceniono na 5 z 5

I was happy with the customer cares…

I was happy with the customer cares help.

9 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Great to hear that you were happy with the help you received from our customer care team! We'll make sure your feedback is passed along to them, they’ll appreciate it. If there’s anything else you need, just let us know! 💬💪

Oceniono na 5 z 5

Fikk hjelp med å fryse medlemsskap

Jeg chattet med noen for å få fryse medlemsskapet i etterkant av sykdom (med sykemelding) og det ble fikset på null komma niks. Veldig hyggelig og serviceminded dame.

12 maja 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Så hyggelig å høre! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. God bedring videre, og velkommen tilbake når du er klar 💙💪

Du blir 110% scammet

Du blir 110% scammet. Du skriver under på en kontrakt og deretter endrer de månedsprisen til nesten dobbelt av det man blir enig om. Fraråder alle sterkt å i det hele tatt vurdere Sats som treningssenter.

8 maja 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding!

Vi er veldig lei for at du har hatt en negativ opplevelse med oss, og vi tar dette på alvor. Dette høres ikke helt riktig ut, og vi ønsker å undersøke saken nærmere. Vi setter stor pris på om du kan kontakte kundeservice 💙

Vi er her for å hjelpe deg og ønsker å oppklare eventuelle misforståelser! 💪

Oceniono na 1 z 5

Forferdelig kundeservice + rett til inkasso

Helt forferdelig kundeservice alle gangene jeg har etterspurt hjelp. De sender deg direkte til inkasso uten å sende noen form for regning verken på appen, mobilbank eller mail, uavhengig av om du har ordnet e-faktura eller ikke. Dersom du klager så skylder de på deg og lyver til deg om at de har sendt, uansett hvor mange bevis du har imot dem. Og du kan bare drømme om en beklagelse fra dem. Dette er det verste jeg har opplevd.

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din, det høres virkelig frustrerende ut. Vi forstår at dette har vært en negativ erfaring for deg, og det beklager vi. Det er selvsagt viktig for oss at fakturaer når frem på riktig måte, og at kommunikasjonen rundt dette er tydelig. 🗨️

Vi har dessverre ikke mulighet til å se detaljer om saken din her, men vi anbefaler at du tar direkte kontakt med kundeservice via vårt kontaktskjema på nettsiden, der kan de undersøke saken nærmere og gi deg en grundig gjennomgang. 💙 Vi ønsker gjerne å finne en god løsning sammen med deg. 💪

Veldig rask tilbakemelding!

Veldig rask tilbakemelding!

Superrask håndtering av en liten feil som hadde oppstått angående betaling av mitt medlemskap. Good job 👍🏼

Mvh Frank

25 kwietnia 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Tusen takk for strålende tilbakemelding, den gjorde dagen vår litt bedre! 💪✨
Vi er glade for at vi fikk rettet opp feilen kjapt, og setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive noen ord 🙌

Velkommen innom når som helst , vi heier på deg! 🏋️‍♂️🔥

Kasper i kundeservice: kjernekar

Kasper i kundeservice: kjernekar.

23 kwietnia 2025

Hei Åsmund!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, vi er helt enig: Kasper er virkelig en kjernekar! 💪 Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får fortsette å gi deg god service i lang tid fremover.

Ønsker deg en strålende dag videre!

Oceniono na 5 z 5

Topp kundeservice Veldig fornøyd med kundeservicen og…

Veldig fornøyd med kundeservicen og personen på kundesenteret. Fikset opp i alt jeg trengte hjelp og lurte på.

22 kwietnia 2025

Hei Tor-Erik,

For en fantastisk hyggelig tilbakemelding! Det er akkurat slike opplevelser vi streber etter 🤩 Vi er glade for å kunne hjelpe og ønsker deg fine dager i vårsolen framover ☀️

Oppgradere abnomentet mitt

Jeg skulle oppgradere abnomentet mitt midt i påsken. Kundeservice svarte etter svært kort tid og hjalp meg med en gang. Veldig fornøyd med dette.:)

18 kwietnia 2025

Hei Emilie,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at vi kunne hjelpe deg raskt med å oppgradere abonnementet ditt, selv midt i påsken 🐣

Oceniono na 1 z 5

Servicenivået er rett og slett uakseptabel dårlig

Selv om jeg har vært medlem av SATS i mange år, merker jeg tydelig at servicen har blitt betydelig dårligere. Servicenivået er rett og slett uakseptabelt.

Det tar flere uker å få svar på e-post, og selv da får man ikke svar på det man faktisk spør om. I stedet blir man henvist til å oppsøke treningssenteret selv. Når jeg ringer 23307000, er det aldri noen som svarer. E-postene mine blir besvart med beskjed om å ringe dette nummeret innenfor angitt tidsrom, men ingen svarer – noensinne.

Det er fullstendig sløsing med tid og energi å prøve å få svar på et enkelt spørsmål. Jeg har forsøkt å få hjelp i over en måned nå, uten å få noen konkrete svar eller løsning. Det er rett og slett uforståelig og ekstremt frustrerende.

17 kwietnia 2025

Hei Jenniffer,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi forstår godt at lang ventetid og manglende svar kan være både frustrerende og skuffende, og vi beklager oppriktig at du har hatt en slik opplevelse hos oss 🙁

Vi har vært i kontakt med kundeservice, og ser at de nå er i dialog med deg og at saken din følges opp. Vi håper du vil gi oss muligheten til å vise at vi kan og vil bedre enn dette 💪

Du er en viktig del av vårt treningsfellesskap, og tilbakemeldingen din hjelper oss å bli bedre. Så tusen takk for at du sier ifra 💙

Oceniono na 1 z 5

SATS ingen fleksibilitet, kun å tjene penger på kort sikt

Vår datter bestemte seg litt brått for at hun ville ta et år som utvekslingsstudent i utlandet. Hun har et medlemskap med lang binding på SATS Røa. Vi forhørte oss med SATS om vi kunne fryse bindingen kostnadsfritt, slik at hun fortsatte bindingen når hun var tilbake. SATS ønsket ikke å vise noen fleksibilitet, men ønsker å tjene mest mulig penger på kort sikt. Vi er en familie på fire, med to unge jenter som kunne bli fremtidige kunder hos SATS, men det ønsker ikke SATS.

16 kwietnia 2025

Hei Petter,

Tusen takk for at du deler din ærlige tilbakemelding 💬 Vi forstår at situasjonen kan oppleves frustrerende, og at dere som familie hadde håpet på en mer fleksibel løsning i forbindelse med datterens utvekslingsår 🌍✈️

Vi ønsker alltid å finne gode løsninger innenfor rammene av våre medlemsvilkår, men vi har dessverre ikke mulighet til å fryse kostnadsfritt uten om vilkårene. Vi setter likevel stor pris på at dere tok kontakt, og håper at vi får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake i fremtiden 🙏💙

Oceniono na 1 z 5

Føler meg lurt, mistet medlemspris uten forvarsel

Jeg er utrolig skuffet over hvordan jeg har blitt behandlet av SATS. Jeg hadde medlemskap som jeg kun satte på frys – jeg avsluttet det aldri med intensjon om å si opp. Likevel ble det registrert som en oppsigelse, og jeg ble fratatt den gamle prisen uten noen form for advarsel eller informasjon. Hadde jeg visst at det ville koste meg over 200 kr mer i måneden å komme tilbake, hadde jeg aldri gjort det.

Det som gjør dette enda verre er at jeg faktisk prøvde å få hjelp. Jeg dro til senteret, snakket med ansatte som lovet at noen skulle ringe meg. Da de først ringte, la de på før jeg i det hele tatt fikk forklart situasjonen – og etter det? Ingenting. Ingen oppfølging. Null hjelp.

15 kwietnia 2025

Odpowiedź od SATS Norge

Tusen takk for at du deler opplevelsen din, det er virkelig leit å høre at du har følt deg dårlig behandlet 💔 Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at noen skal oppleve verken medlemskap eller kundeservice hos oss.

Når et medlemskap avsluttes (eller settes på frys uten forlengelse), og man senere ønsker å komme tilbake, vil man få dagens gjeldende pris, men vi forstår veldig godt at dette kan oppleves urettferdig om informasjonen rundt det ikke har vært tydelig nok 💬

Vi vil gjerne at du kontakter kundeservice én gang til, så vi kan se nøyere på saken og gi deg den oppfølgingen du fortjener 🙏 Du kan også gjerne sende med referanse til tidligere henvendelser, så vi får et tydeligere bilde. Vi håper vi kan rette opp inntrykket 💙

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej