Zobacz, co mówią recenzenci

Informacje dotyczące firmy

1. Klub fitness
  2. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń

Napisane przez firmę

Feel24 er en av Norges største treningssenterkjeder, med over 100 treningssentre fra nord til sør. Vårt mål er enkelt: å gjøre trening tilgjengelig for alle – uansett nivå, tid på døgnet eller hvor du bor. Hos oss trener du på dine vilkår. De fleste av våre sentre er døgnåpne, slik at du kan trene når det passer deg best. Vi tilbyr moderne treningsutstyr, rene og trivelige lokaler, og et inkluderende miljø hvor alle skal føle seg velkommen – enten du er nybegynner eller erfaren. Med ett medlemskap får du tilgang til alle våre sentre i hele Norge. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen, enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no . Velkommen til Feel24 💚

Dane kontaktowe

Odpowiada na 34% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Fikk informasjon om at nytt senter…

Fikk informasjon om at nytt senter skulle åpne 26. mars. Jeg meldte meg ut av mitt nåværende treningssenter. Jeg tenkte at det ville være et hav med tid hvis jeg trente ut april. Nå er siste oppdatering at nytt senter åpner sommeren 2026. Var innom for å kikke på fremdriften her om dagen. Det er jo ikke engang startet på! Senteret er også fjernet som alternativ på appen. Ble lovet at dette skulle fikses på neste oppdatering. Ny oppdatering og senteret er fremdeles borte. Jeg må bare innrømme at jeg begynner å bli veldig skeptisk..

24 kwietnia 2026

Hei,
takk for at du deler opplevelsen din – forstår at dette er frustrerende! Jeg er ikke helt sikker på hvilket senter dette gjelder, men i enkelte tilfeller skjer det ting utenfor vår kontroll som gjør at vi må utsette åpning!
Ta gjerne kontakt på kunderservice@feel24.no så finner vi en ordning, f.eks om det er et senter i nærheten som kan benyttes i mellomtiden!

Oceniono na 1 z 5

Vilkår er satt opp for å lure deg

Vilkår er satt opp for å lure deg, styr unna.
På grensen til svindel, håper hele kjeden går konkurs.

22 kwietnia 2026

Forslag til svar:

Hei,
vi synes det er leit å lese dette – og forstår at du opplever situasjonen som frustrerende.

Det er aldri vår intensjon at vilkår eller kommunikasjon skal oppleves som misvisende. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre dette så tydelig og rettferdig som mulig for alle medlemmer.

Vi vil veldig gjerne høre om hva som har skjedd i ditt tilfelle og se om vi kan rydde opp. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no
, så ser vi på saken sammen og finner en løsning.

Cleanliness has varied

Cleanliness has varied, but is improving. Some apparats out of order, takes quite some time bedore repaired.
Othervise satisfied with location, acsess and selection of apparates.

21 kwietnia 2026

Hi,
thank you for your feedback – we really appreciate it.

We’re glad to hear you’re happy with the location, access and equipment overall. At the same time, we fully agree that cleanliness and equipment uptime should be consistent, and we’re actively working to improve both.

We’re increasing focus on cleaning routines and reducing repair time on equipment, so this should continue to improve going forward.

If there’s specific equipment still out of order, feel free to send us an email at kundeservice@feel24.no
so we can follow it up faster.

Thanks again for your input – it helps us get better.

Helt ok+ dugandes treningssenter

Liker treningssenterene og har forøvrig ingenting å si på saken. Har brukt senteret på Nestranda en del men når det ikke lenger var døgnåpent der så har jeg begynt å gå til den i Tromsdalen. Savner en faktisk begrunnelse om hvorfor nestranda ikke lenger er døgnåpent. (Liker å trene om kvelden/ natten)

21 kwietnia 2026

Hei,
takk for hyggelig tilbakemelding – og for at du bruker flere av sentrene våre 💚

Vi forstår godt at endringen i åpningstid på Nerstranda er kjedelig når du foretrekker å trene sent. Bakgrunnen for justeringen er hensyn til drift og sikkerhet på senteret, og gjelder bare i helgene. Vi holder fortsatt døgnåpent i ukedagene :)

Takk igjen!

Generelt fornøyd

Generelt fornøyd. Liker atmosfæren, mye nytt utstyr. Nok møller og ellipsemaskiner. Forbedringspotensiale: WC kunne vært vasket bedre, løs do-ring, en del støv på maskiner, mangler skifterom/garderobe. Avd. Molde.

Hei,
takk for en god og nyansert tilbakemelding – veldig hyggelig å høre at du trives med både atmosfæren og utstyret på senteret 💚

Samtidig tar vi punktene du nevner på alvor. Renhold og vedlikehold skal selvfølgelig være på plass, og dette følger vi opp lokalt så raskt som mulig.

Takk igjen for konkrete innspill – det hjelper oss å bli bedre.

Oceniono na 5 z 5

Treningsglede

Har trent på senteret i flere år, men alltid unngått gruppetimene. Har trivdes med det. Etter et lengre avbrudd i treningen dro venner meg med igjen i fjor, da på gruppetimer. En helt ny opplevelse! Jeg legger inn et ekstra gir i en gruppe. Kjempemoro! Dyktige instruktører. Stor treningsglede!

ei,
for en fantastisk tilbakemelding – dette er utrolig gøy å lese! 💚

Så bra at du har fått en ny opplevelse med gruppetimer, og at det gir deg både ekstra motivasjon og treningsglede. Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal føles 🙌

Vi skal også videreformidle rosen til instruktørene – Det setter de pris på :D

Heia deg, og stå på videre 👊

Betalings scam

Betalings scam, valgte 1gratis mnd (Uten bindingstid) på Gard 24/7.Har endt opp med og betale 500kr for dette senteret siden desember, uten og ha hvert der en eneste gang.

Odpowiedź od Feel24

vi synes det er leit å lese dette – og forstår at dette oppleves frustrerende.

Det er viktig for oss å presisere at medlemskap hos oss løper videre etter en eventuell kampanjeperiode, og må sies opp via «Min side» eller i appen dersom man ikke ønsker å fortsette. Oppsigelsestid og vilkår fremgår ved innmelding.

Når det er sagt, ønsker vi selvfølgelig å se nærmere på saken din og finne en god løsning. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no
med litt mer info, så følger vi deg opp direkte.

Oceniono na 1 z 5

Tren gratis koster 1300kr!

Tren gratis kampanje betyr automatisk 1300,- i diverse avgifter og bindinger. Vilkårene er lureri, styr unna. Eieren av feel24 er en tulling i kommentarfeltet på facebook men vet selv at han er pengegrisk og ikke bryr seg om kundene sine. Alt fra kundeservice er KI så der får du heller ikke hjelp.

14 kwietnia 2026

Hei,
vi synes det er leit å lese at du har hatt en så dårlig opplevelse.

Det er aldri vår intensjon at kampanjer eller vilkår skal oppleves som misvisende. Vi forsøker å være tydelige på hva som gjelder ved innmelding, inkludert eventuelle avgifter og hvordan medlemskapet fungerer etter en kampanjeperiode.

Når det gjelder kundeservice, kan vi forsikre deg om at alle henvendelser følges opp av vårt team, og vi ønsker alltid å hjelpe så godt vi kan.

Vi vil gjerne se nærmere på saken din og rydde opp dersom noe har blitt feil eller uklart. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no

Stay away from this gym

Stay away from this gym. Dirty, old machines and when you stop your membership you will need to pay for 2 months more, not worth it, never again!

18 kwietnia 2026

Hi,
we’re sorry to hear about your experience.

We’d really like to follow this up, but we unfortunately can’t see which gym you’re referring to. If you can share the location, we’ll make sure the local team looks into the cleanliness and equipment right away.

Regarding cancellation, all memberships have a notice period which is communicated when signing up. We understand that this can be perceived as frustrating, and we’re continuously working to make this as clear as possible.

You’re also very welcome to contact us at kundeservice@feel24.no
so we can assist you directly.

Oceniono na 1 z 5

Overdrevent dyrt for det utstyret som…

Overdrevent dyrt for det utstyret som er tilgjengelig. I tillegg sender de ut «administrasjonsgebyr» på flere hundre kroner i tillegg til månedsprisen. Svindel og utnytting av kundene.

17 kwietnia 2026

Hei,
vi er lei oss for at du opplever det slik.

Vi jobber kontinuerlig med å tilby konkurransedyktige priser sett opp mot tilgjengelighet, utstyr og tilgang til mange sentre. Samtidig forstår vi at opplevelsen av verdi kan variere.

Når det gjelder administrasjonsgebyret, er dette et årlig gebyr som fremgår ved innmelding og i våre vilkår.

Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@feel24.no
, så kan vi se nærmere på din situasjon.

Uklar informasjon

Uklar og misvisende informasjon til kunder angående bindingstid og oppsigelsesfrist.

20 lutego 2026

takk for tilbakemeldingen!

Det er viktig for oss at informasjon om bindingstid og oppsigelsesfrist er tydelig og lett å forstå, og det er noe vi jobber kontinuerlig med å forbedre.

Kort forklart løper medlemskapet månedlig og må sies opp via «Min side» eller appen, med gjeldende oppsigelsestid etter dette.

Vi vil gjerne se nærmere på din konkrete sak og rydde opp dersom noe har vært misvisende. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no

Scam

Scam. I ordered the membership “train gratis until March”, got first invoice already in February, but Ok, thought I, it will be prepaid. I cancelled in 10.2. - The notice period is 2 paid months. Yet I’ve got an invoice for May. Their explanation? “Invoice has a due 20.4.” Ja, well, in that case I was not suppose to pay in February, hmm? Scam on customers and no will to make a step back. I wanted to come back in autumn but after this? Never again. (Vesterålen)

13 kwietnia 2026

Hi,
our campaign “free training until March” had its first invoice due on February 20th, which covers the membership for March (prepaid).

When a membership is cancelled, the notice period runs from the 1st of the following month, with two paid months after that. This can result in invoices extending further than expected depending on when the cancellation was made.

If anything in your case doesn’t seem correct, please contact us at kundeservice@feel24.no
and we’ll review it in detail.

Kleskoden er helt tullete

Kleskoden er helt tullete, man kan ikke vise skuldre eller rygg eller litt mage engang. Dumt for de som faktisk blir veldig svette og varme kjapt må kle på seg mer når man skal trene!

takk for tilbakemeldingen.

Kleskoden er satt for å ivareta et trygt og komfortabelt treningsmiljø for alle medlemmer. Samtidig ønsker vi at det skal være mulig å trene godt og praktisk.

Vi tar med oss innspillet ditt videre i vurderingene våre.

Helt ok.

Helt ok.
Ikke noe å skryte av, lokalet er svært støvete, toalettene er ned urinert. Får i tilegg admin gebyr regning, noe som ikke sto ved innmelding, føles ut som lureri. Føler ikke at dette er en plass hvor kvinner kan føle seg trygg hvis noe oppstår. Hadde jeg hatt et annet valg ville jeg ha byttet.

10 stycznia 2026

Hei,
takk for at du deler tilbakemeldingen din.

Det du beskriver når det gjelder renhold og toaletter er ikke slik det skal være, og dette følger vi opp med det lokale senteret umiddelbart.

Trygghet på våre sentre er svært viktig for oss, og vi tar det du skriver på alvor. Vi vil sørge for at dette også blir fulgt opp videre.

Vi ønsker gjerne å komme i dialog med deg for å følge dette opp konkret. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no

oppsigelse ihht kontrakt

oppsigelse ihht kontrakt, misvisende informasjon, blander medlemskap og faktureringsdatoer for å forlenge de 2 mnd oppsigelsestid de selv har i avtalene sine.
Ikke anbefalt

takk for tilbakemeldingen.

Oppsigelse og oppsigelsestid følger medlemsvilkårene. Medlemskapet løper månedlig, og oppsigelsestiden starter fra første dag i påfølgende måned etter oppsigelse, med to betalende måneder etter dette. Fakturering skjer forskuddsvis, noe som kan påvirke når fakturaene sendes ut.

Dersom du mener noe ikke stemmer i din sak, ønsker vi å se nærmere på det. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no

Oceniono na 1 z 5

Dette treningsstudioet er helt krise

Dette treningsstudioet er helt krise. Kjeltringer. De reklamerer med gratis kampanje/lokketilbud. Også tilkommer det en haug med gebyrer og skjulte månedskostnader. Helt vilt! Forstår ikke at de har moral til å holde på slik. Dette overlever ikke lenge.

Odpowiedź od Feel24

vi er lei oss for at du opplever det slik.

Våre kampanjer har tydelige vilkår som fremgår ved innmelding, inkludert eventuelle avgifter og hvordan medlemskapet fungerer etter kampanjeperioden.

Dersom noe i ditt tilfelle ikke stemmer, ønsker vi å se nærmere på det. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no

Djævla dritt kunde service

Djævla dritt kunde service , svarer ikke på mail ordentlig. Jeg har avsluttet abonnement siden februar / januar tiden til tross til at jeg skulle betale til april før abonnementet kunne avsluttes helt, skjønner ikke hvorfor jeg får faktura til Mai nå. Fakturaer er betalt alt sammen men jeg blir inkasso ?? Kunde service er dritt og har ingen telefon man kan ringe til .

Hei,
vi er lei oss for at du har hatt en dårlig opplevelse med kundeservice.

Når det gjelder oppsigelse, løper den fra første dag i påfølgende måned med to betalende måneder etter dette, og fakturering skjer forskuddsvis. Dette kan gjøre at fakturaer oppleves som forskjøvet i forhold til når man avslutter medlemskapet.

Samtidig ønsker vi selvfølgelig å se nærmere på din sak, spesielt når du nevner inkasso. Ta kontakt med oss på kundeservice@feel24.no
med litt mer informasjon, så følger vi deg opp og rydder opp i dette.

Jeg liker feel24 hammerfest men

Jeg liker feel24 hammerfest men, det kunne være litt mer utstyr og håndtak også ett rom der man kan trene med fri vekt. Også hadde det vært bedre hvis noen av folk ikke brukte så mye parfyme. Ellers er alt bra

7 kwietnia 2026

Odpowiedź od Feel24

takk for hyggelig tilbakemelding – veldig fint å høre at du trives på Feel24 Hammerfest 💚

Vi tar med oss innspillene dine om mer utstyr, håndtak og eget område for frivekter videre!

Når det gjelder parfyme, er vi enige i at det bør tas hensyn til andre medlemmer. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn slik at treningsmiljøet blir best mulig for alle.

Takk igjen for gode innspill!

Dårlig renhold

Generelt dårlig renhold. Tomme papirdispensere og sprayflasker.

7 kwietnia 2026

Hei,
takk for at du sier ifra.

Dette er ikke slik det skal være, og vi følger det opp med det aktuelle senteret umiddelbart. Papir og utstyr for renhold skal alltid være tilgjengelig.

Dersom du opplever dette igjen, setter vi pris på om du sier ifra direkte til oss på kundeservice@feel24.no med hvilken avdeling det gjelder!
, så kan vi ta det raskt.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej