Fikk informasjon om at nytt senter skulle åpne 26. mars. Jeg meldte meg ut av mitt nåværende treningssenter. Jeg tenkte at det ville være et hav med tid hvis jeg trente ut april. Nå er siste oppdateri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tren gratis kampanje betyr automatisk 1300,- i diverse avgifter og bindinger. Vilkårene er lureri, styr unna. Eieren av feel24 er en tulling i kommentarfeltet på facebook men vet selv at han er pengeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Djævla dritt kunde service , svarer ikke på mail ordentlig. Jeg har avsluttet abonnement siden februar / januar tiden til tross til at jeg skulle betale til april før abonnementet kunne avsluttes helt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Liker treningssenterene og har forøvrig ingenting å si på saken. Har brukt senteret på Nestranda en del men når det ikke lenger var døgnåpent der så har jeg begynt å gå til den i Tromsdalen. Savner en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Feel24 er en av Norges største treningssenterkjeder, med over 100 treningssentre fra nord til sør. Vårt mål er enkelt: å gjøre trening tilgjengelig for alle – uansett nivå, tid på døgnet eller hvor du bor. Hos oss trener du på dine vilkår. De fleste av våre sentre er døgnåpne, slik at du kan trene når det passer deg best. Vi tilbyr moderne treningsutstyr, rene og trivelige lokaler, og et inkluderende miljø hvor alle skal føle seg velkommen – enten du er nybegynner eller erfaren. Med ett medlemskap får du tilgang til alle våre sentre i hele Norge. Dette gir deg fleksibilitet i hverdagen, enten du er hjemme, på jobb eller på reise. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss på kundeservice@feel24.no . Velkommen til Feel24 💚
Odpowiada na 59% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Feel24s «tren gratis» annonsering er langt fra gratis. Det som presenteres som gratis, er en felle med skjulte vilkår som tvinger deg til å betale minst 1300 kroner i diverse avgifter. Uærlige saker og kun ment for å melke deg for penger.
Vilkårene er utformet for å lure deg, ikke informere deg. Viktige vilkår for oppsigelse er gjort villedende i avtalevilkår slik at man ikke får de med seg. Selvfølgelig helt bevist. Motbydelig praksis, styr unna!!!

TO MÅNEDERS OPPSIGELSESTID?!?
De er bare ute etter å flå kundene sine. Styr unna.

Odpowiedź od Feel24
Et ordentlig drittselskao. Lurer deg inn med gratis medlemskap, 3 mnd oppsigelse. Blir til og med fakturert for årsgebyr. Styr unna og finn et annet senter!

Odpowiedź od Feel24
Kjempefint og rent senter på Høvik, men var altfor varmt der inne. Kunne også trengt flere brede barer til nedtrekken da dette brules både der, på romaskin og i krysstrekkapparatet. Hadde uflaks og kom når en gjorde denne komboen. Jeg skulle bare gjøre nedtrekk med bredt håndtak, men måtte da bruke et helt annet grep enn planlagt. Ellers kjempefint.

Odpowiedź od Feel24
Bra utstyr, rent og variert. Men alt for mange som henger ved og sitter på apparatene uten at de bruker de noe som gjlr det vanskelig å gjennomføre programmet jeg har satt opp.

Odpowiedź od Feel24
Mitt favoritt senter i Bodø. Har prøvd alle Feel sentrene i Bodø samt mange andre steder i Norge. Dette er best! God stemning, folk smiler og er hyggelige. Og flinke til å vaske. 👍🏼 Trener her 2-3 ganger pr uke!

Odpowiedź od Feel24
Jeg skulle melde meg inn å trene gratis til mars, bare for å prøve det ut, måtte betale over 1000kr i medlemskap, og på toppen av det hele presterer de å sende med en administrasjonsgebyr på 199kr kroner, når jeg kun ble gratis medlem til mars, de har ingen skam, å melker folk for penger.

Odpowiedź od Feel24
Rent å pent i hele lokalet , alt er nytt 😍
Nydelig slippe stå i kø på apparatene!
Hyggelig betjening!

Odpowiedź od Feel24
It is very beautiful location, I always enjoy the training, but today was very dirty and here was very bad smell. I hope here will be better in a future 🙏

FEEL HÅPET.
Må skrive det her.
Det begynner å bli flaut nå. I dag var to av de gode møllene ute av drift, èn av de dårlig møllene, Smith og leg press alle ute av drift. Det er ikke holdbart.
Utstyr må oppdateres. Uakseptabel kvalitet.
Bra lokaler, men det er for få håndtak ol til de ulike apparatene. Må gå å lete og er totalt for lite av « småutstyr» til apparatene
Det største kabeltrekket står dårlig plassert - kolliderer med forbipasserende- flyttes lenger innover i rommet mot tv- display?

Odpowiedź od Feel24
Feel24 som gymkjede er i stor grad veldig bra. Treningsutstyr er velfungerende og ventilasjon stortsett er helt ok. Når det er sagt er det mye forbedringspotensiell vedrørende renhold på noen enkelte sentere- spesifikk senter jeg referer til er feel24 Strandgata. Det oppleves også at ansatte ikke passer på at badstu er skrudd på. Det observeres veldig ofte at badstu er kald så tidlig som kl 18 på hverdager. Dere må huske at mange har behov for å bruke badstuen på dette tidspunktet. Jeg ber dere å fikse rutiner rundt dette slik at dere ikke mister kunder. Dette er en konstruktiv kritikk som jeg håper dere kan ta med videre.
Bottomline: Forbedring i renhold & Badstu rutiner

Odpowiedź od Feel24
Elendig kundeservice og informasjon. De gjør alt for å ta så mye penger som mulig.

Odpowiedź od Feel24
Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Har trent siden januar og synes lokalen er freshe og liker at det er så bra dusjemuligheter. Men nå som vi entrer mars begynner renholdet å henge etter og solen skinner inn på tredemøllene, som gjør det vanskelig å holde ut med solen midt i fjeset. Dette burde dere gjøre noe med snarest.

Odpowiedź od Feel24
Luringer. Gir deg «gratis» til mars så kommer en regning på 529kr senere.

Odpowiedź od Feel24
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.