Veldig bra service via e-mail. Veldig bra service, hyggelig og hjelpsom folk på resepsjonen på Schous plass fra alle som jobber der, Ringnes og Bjørnvika. Kvalifiserte og veldig flinke profesjonelle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tränat på Sats i Oslo i snart 10 år. Förstår egentligen inte varför jag är kvar men det är väl pga. bristande konkurranse. Sats anställda tar inte hand om lokalerna eller kunderna. Är bara kids... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
SATS Panorama i Sandvika har et bredt og variert tilbud med motiverende instruktører. Også kundeservicen er bra. I slutten av februar hadde jeg en pt time, var veldig uheldig og røk menisken, heldi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Toppen bra kundservice, tack Lene! Bäst av allt annars med SATS är att man kan frysa kortet själv online, betyder mycket för en sån som mig som reser bort i arbete flera månader per år. I tillägg ka... Zobacz więcej
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Hadde et vennmedlemskap som ble inndratt uten forvarsel, deretter bestemte SATS seg for å sette meg på et abonnement de mente at "passet for meg", som også var det dyreste alternativet. Det nektet jeg å betalte for da jeg i utgangspunktet kun var interessert i medlemsskapet jeg opprinnelig hadde skrevet under kontrakt på, som også da skulle gjelde i 12 mnd.
Ett år senere og jeg har blitt truffet med inkassovarsel for to måneder med abonnement som jeg ALDRI har takket ja til at de satte meg opp på. Jeg anbefaler absolutt ingen å melde seg inn i SATS, og hvis du som kunde ønsker å motta noe hjelp så er det bare å glemme det.

Odpowiedź od SATS Norge
Asiakaspalvelu ala-arvoista. Ei vastata selkeisiin kysymyksiin. Lukiolaisnuoren jäsenyyden hintaa nostettiin 1.3.25 12 e/ kk:si,samat palvelut yksipuolisesti. Vaihtoehtoisesti yritettiin , että jos ei ota,sitoudu uudelleen 12 kk ja maksu 44.90e / kksi. Huomattava hinnan nousu koskee vain erityisryhmiä(?) Kyse Suomen Elixia.

Odpowiedź od SATS Norge
Good gym, was fine when I went there. If you choose the 1 year binding option, be aware that it does not just end the contract when your contract technically ends and will keep billing your account. Not knowing Norwegian is not an excuse, and they will not refund any part, and charge you an additional month. In all, good gym but never go into a binding agreement with them unless you are aware of the rather convenient (for them) payment terms.

Odpowiedź od SATS Norge
SATS har OK treningssenter og plass såfremst man trener før klokken 15:00 de fleste dager. Tok med en venn for å trene sammen, et konsept hvor man får kuponger for å ha vært med SATS i x antall dager eller etter et visst antall timer logget. Man kan tolke dette som en slags "lojalitetspremie", noe som er endret uten forvarsel. Vi kom altså ikke inn uten å betale latterlige 200kr, så turen gikk til et annet senter hvor vi begge betalte oss inn.
Så sier takk for totalt 4 år med SATS, ville gitt dere 3 stjerner om det ikke var for deres nye "ta med en venn konsept", og dere mister to stjerner til på bakgrunn av deres kyniske oppsigelsessystem.
Kommer aldri til å anbefale SATS til noen.

Odpowiedź od SATS Norge
Veldig fornøyd og god kundeservice. Ingenting å utsette :)

Kundeservice:
Chat kun åpen mellom kl.12-15 (man-fre), telefon åpen kl.12-15 (tor-fre) og ingen mulighet for å sende en mail??? Karakter STRYK
I mitt tilfelle og helt sikkert andre også, gjør det svært vanskelig med å komme i kontakt med dere. I mitt tilfelle oppholder jeg meg Brasil, en helt annen tidssone enn Norge. Forsøkte chat, men etter to dager uten å nå igjennom ville jeg sette av tid til å ringe (torsdag kl 12.00) Men å få beskjed om at man er nr 46 i kø med forventet ventetid på 46 minutter, ble det håpløst. Fra Brasil blir den ventetiden syk dyr pga høy telefon regning. Ganske irriterende når mulig årsak til lang kø, kan være åpningstid og ingen mulighet for mail. Mulig dere har mail, men i såfall ikke lett å finne på nettsiden.
Men når jeg først fikk kontakt med Nathalie i chat, ble saken løst ganske raskt og enkelt, endte opp med en løsning som var mye bedre enn jeg hadde forventet. NATHALIE får 5 stjerner;) og redder SATS fra stryk karakter - F
Well done Nathalie...;)
PS. Hvor står det info om at man kan fryse medlemskap lengre enn bare 2 måneder?

Odpowiedź od SATS Norge
Over natten tar de bort medlemsfordeler man har betalt for i 1800 dager for å tjene opp. Det virker som om Sats kun bryr seg om å skaffe nye medlemmer og gir blaffen i de som har vært her lenge.
De kommer til å miste mange kunder den dagen det kommer en kjede med like mange sentre.
I dette tilfellet endret de muligheten for å ta med en venn på trening, og har halvert antallet ganger (selv om det da gjelder for en uke). Så da hadde jeg plutselig brukt opp alle klippene mine fordi de innførte dette med hensyn til historikken min. Det verste var at han jeg tok med for å trene hadde vært med for bare 5 dager siden og burde sånn sett få en uke trening på «min regning» - men det lot seg selvsagt ikke gjøre!
Elendig kundeservice på senteret (Colosseum) som ikke var forberedt på dette, og elendig gjennomføring av denne «kundefordelen».
Dere mister nå en kunde over 8 år, over natten.

Odpowiedź od SATS Norge
Servicen är bra, speciellt Nathalie som fixat allt. Trots det tog en månad är jag glad att allt löste sig till slut! :)

Odpowiedź od SATS Norge
Chatfunksjonen fungerte fint. rask og effektiv service som fikk gjort det jeg ønsket.
Men at man ikke kan administrere medlemskapet gjennom Min Side og må sende mails synes jeg er knotete.

Odpowiedź od SATS Norge
Var rett til en ekte person i chatten, hjalp meg med problemet innen få minutter. Supert!

Odpowiedź od SATS Norge
Lyset er avslått i treningslokalet. Mørkt. Orker ikke be om at det blir slått på hver gang en skal dit. Blir bare trist av å tenke på å dra dit.

Odpowiedź od SATS Norge
Chat med kundeservice. Var redd dette innebar en chatbot, men heldigvis ikke. Var nr. 17 i køen så noen minutter ventetid, men det er til å leve med. Fikk ordentlig god hjelp med kompleks problemsstilling av Nathalie. Tok vel ca 20 min fra kø til ferdig.

Odpowiedź od SATS Norge
Jeg sendte en mail til kundeservice 27.Januar ifbm med å melde meg inn i sats. Da jeg sendte mailen fikk jeg autosvar at de prøver å svare etter ca 5 virkedager men at det for tiden er stor pågang. Etter noen dager fikk jeg automail "vi har ikke glemt deg bort". Jeg har enda ikke fått svar på det jeg sendte den 27.Januar. Det er straks midten av Mars. Bare å glemme å få kontakt med sats igjennom kundeservice over nett iallefall.

Odpowiedź od SATS Norge
Takk for rask og god hjelp i endring av avtalen min før jeg blir pensjonist :)

Odpowiedź od SATS Norge
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.