PLUS1 Tandlægeklinik Recenzje 1227

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Wow! Skulle operere en visdomstand ud, og tandlægen (Daniel Muhdi) klarede det bare super godt, og tanden var ude I løbet af 20 minutter. Har aldrig mødt så behagelig og en dygtig tandlæge som ham! En... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en akut tid i påsken, da min egen tandlæge havde lukket i påsken. Jeg blev mødt af en meget sød receptionist - Karin. Selv tandlægebehandlingen var ligeledes af en sød og professionel tandlæge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som altid så behageligt at være patient hos jer. Professionel, imødekommende, venlig og med perfekt forståelse for patientens behov. Jeg kører mange km for et besøg og det er det hele værd. Jeg giver... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det sødeste og mest behagelige personale, tandplejere og tandlæger 🤎 Jeg har slem tandlægeskræk, og jeg har altid følt mig i enormt trygge hænder hos PLUS1. De håndterer angst super godt, og e... Zobacz więcej

1. Stomatolog

Rødovre
Rødovre Centrum, Lægecentret nr. 193
2610 Rødovre

Tandlægeskræk
Vores personale er rigtig gode til at håndtere tandlægeskræk. Vi sætter altid god tid af til din behandling, og du kan bede om pauser, hvis du har brug for det. Vi forsøger at skabe en tillidsfuld og tryg relation, og vi fortæller undervejs, hvad der skal ske i det omfang, som du har brug for.

Hvis du lider af tandlægeskræk, så sig et endelig til os, når du booker en tid.

Åbningstider
Vi har på hverdage kl. 7.00 – 19.00 samt udvalgte lørdage.

Book en tid
Du kan bestille tid online på plus1.dk eller på telefon 3670 7600.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 12% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Yderst dygtig og kompetent sød tandlæge…

Yderst dygtig og kompetent sød tandlæge Anette fra Plus1. Har kureret min tandlæge skræk og man er i trygge gode hænder. Flot klinik.

1 października 2024

Kære Jeanette.

Tusind tak for din fine anmeldelse af både klinik og vores søde tandlæge. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Oceniono na 4 z 5

Altid god og professionel service og rådgivning

25 września 2024

Kære Jens.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af dit besøg hos os. Vi er glade for, at du føler dig godt rådgivet af vores dygtige team. Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Søde og hjælpsomme mennesker.

Søde og hjælpsomme mennesker.
God og oplysende behandling.

20 września 2024

Kære Finn.

Tusind tak for anmeldelse. Vi er glade for at få at vide, at du godt kan lide at komme hos os, og at du føler dig godt informeret. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage på klinikken.

Oceniono na 5 z 5

Utroligt søde og kompetente tandlæger…

Utroligt søde og kompetente tandlæger og klinikassistenter og sekretærer, ro på og tryghed for een som mig, der ikke har tandlægebesøg som yndlingsdisciplin. Lækker klinik.

20 września 2024

Kære Isabel.

Det er virkelig fantastisk at høre så positive ord om både vores personale og selve klinikken. Tusind tak for det. Det er rigtig rart at vide, at du føler dig tryg ved sst komme hos os - for det er trods alt de færreste, der synes, at det er en fest at gå til tandlægen 😊

Kære Winnie.

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse efter dit besøg hos os. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og glæder os til at se dig igen på klinikken.

Venlig modtagelse.

Venlig modtagelse.
Følte mig i gode hænder

19 września 2024

Kære Bettina.

Tusind tak for din fine anmeldelse og flotte ord. Vi er glade for at høre, at du har føler dig i gode hænder hos os, og at du oplever venlighed ved modtagelsen.

Clinic is clean

Clinic is clean. Staff are skilled and friendly to patient.

16 września 2024

Dear Wei Ju,

Thank you - we appreciate that you have taken the time to leave us a review and hopefully, we will earn the 5th star at your next visit.

Kind regards,

Mira, bedste tandlæge

Jeg har det sidste halve år haft et forløb hos Mira.
Jeg har såå meget tandlæge skræk, men hun og hendes klinik assistent, har været såå fantastiske.

Jeg vil til hver en tid anbefale Mira, hvis man ønsker en ny tandlæge.

8 września 2024

Kære Mette.

Vi kan godt forstå, at du er glad for at gå hos Mira på vores klinik i Ballerup. Dine søde ord er sendt videre til hende, og vi siger tusind tak for din anmeldelse 🌷

Oceniono na 5 z 5

Tager sig speciel godt af patienter med…

Tager sig speciel godt af patienter med odontofobi

29 sierpnia 2024

Kære Hanne.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at du føler, at vi er gode til at håndtere personer med tandlægeskræk.

Venligt personale

Venligt personale

28 sierpnia 2024

Kære Kitty.

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse på klinikken. Det sætter vi rigtig stor pris på!

God oplevelse

Selvom det ikke er så sjovt og er meget dyrt at gå til tandlægen, var det som sædvanlig en rigtig god oplevelse.

27 sierpnia 2024

Kære BK.

Vi ved godt, at det for de fleste ikke er en fornøjelse at gå til tandlægen, men vi er glade for, at du trods alt har en god oplevelse, når du kommer hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang.

Oceniono na 5 z 5

En god og tryg oplevelse at komme hos…

En god og tryg oplevelse at komme hos Mira i Ballerup. Jeg har kroniske smerter i min kæbe, som hun altid er meget opmærksom på ikke at trigge. Behandlingen er god og grundig og undervejs får man forklaret, hvad der sker.

26 sierpnia 2024

Kære Rikke.

Det er bare så vigtigt, at tandlægen tager hensyn til, hvad end patienten har af udfordringer i forbindelse med behandling, og jeg er glad for at høre, at du føler dig tryg ved tandlæge Mira. Jeg sender dine søde ord videre til hende og ønsker dig en rigtig god dag.

Kompetent, omhyggelig og hurtig

Klar før tid, omhyggelig nedarbejder

Kære Eva.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og tusind tak fordi du deler den med andre her. Det sætter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev taget godt imod i klinikken og…

Jeg blev taget godt imod i klinikken og jeg fik en kvindelig (Lisa) tandlæge i Ballerup . Hun er faglig dygtig og man følte fra første møde at man er i gode hænder, hun er rar, meget tålmodig og forklarede tingene inden at hun gjorde noget. Jeg vil stærkt anbefale tandlægen til andre.

Kære Mary.

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på, at du fortæller om din oplevelse hos os, og jeg sender din ros til Lisa videre med det samme.

Min tandlæge Haddy

Haddy - min tandlæge er altid en fornøjelse at besøge, og hun er dygtig og hurtig.

Kære Pernille.

Tak for de søde ord. Jeg sender dem fluks videre til Haddy på vores klinik i København v. Tivoli. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Jesper er så behagelig at snakke med så…

Jesper er så behagelig at snakke med så man bliver helt rolig.

19 sierpnia 2024

Kære Hanne.

Jesper har nemlig en enestående evne til at skabe ro omkring sine patienter og behandling. Tusind tak fordi du fremhæver det og for den flotte anmeldelse!

Behageligt sted

Behageligt sted, og flinke mennesker.

Kære Anders.

Tak for din flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse. Det varmer at vide, at du synes, vores klinik er et behageligt sted at komme med søde medarbejder. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang.

Jesper

Den ro og venlighed Jesper udviser.

Kære Ruth.

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine rosende ord om tandplejer, Jesper. Jeg er glad for at høre, at han skaber ro omkring behandlingen, og at du oplever ham som venlig. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage på klinikken.

Informativ

Informativ, får besked på hvad der foregår
Det var ikke Ann-Britt der blev behandlet men John Molbo, hun er min hustru

Kære John.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og dejligt at du nævner, at vi informerer i et passende niveau. Til gengæld beklager jeg, at vi har markeret din hustrus navn - jeg undersøger sagen og får rettet til med det samme.

Line, PLUS1

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej