Reakcja na opinię
Som altid så behageligt at være patient hos jer. Professionel, imødekommende, venlig og med perfekt forståelse for patientens behov. Jeg kører mange km for et besøg og det er det hele værd. Jeg giver... Zobacz więcej
Det sødeste og mest behagelige personale, tandplejere og tandlæger 🤎 Jeg har slem tandlægeskræk, og jeg har altid følt mig i enormt trygge hænder hos PLUS1. De håndterer angst super godt, og e... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 12% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jeg fik en akut tid i påsken, da min egen tandlæge havde lukket i påsken. Jeg blev mødt af en meget sød receptionist - Karin. Selv tandlægebehandlingen var ligeledes af en sød og professionel tandlæge. Efter selve behandlingen fik jeg det lidt dårligt og receptionisten kom fluks med æblejuice til mig. Jeg overvejer nu kraftigt at flytte fra min nuværende tandlæge til Plus1, da det var meget professionelt og omsorgsfuldt. Tak!

jeg er tilfreds med Plus 1, fantastik service med gode tandlæger

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Kom hos Tandplejer Signe på Plus 1 i Ballerup for første gang den 24/3-25 .
Super sød behagelig og professionel 😊.
Mvh
Vibeke K .

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Jeg kom som helt ny patient hos PLUS1 i Ørestad og blev mødt af den sødeste og mest imødekommende tandplejer, der velforberedt havde sat sig ind i min journal på forhånd. Selve klinikken var ren og lækker. Loungeområdet hyggeligt med fri adgang til kaffe/te/vand...OG tandbørste og tandpasta. Meget betænksomt! Jeg glæder mig til at komme igen om 4 mdr.

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Meget behageligt og venligt personale.
Dygtig tandplejer, hvor jeg følte mig i gode hænder

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Jeg er altid i de bedste hænder hos Jesper og Rosa.
Altid venlig og imødekommende modtagelse i receptionen.

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Jeg er ny kunde hos PLUS 1. Jeg har tidligere haft den samme tandlæge i en lang lang årrække, men han gik på pension. Jeg har derefter forsøgt et par andre tandlæger, men har haft en utryg fornemmelse af at blve presset til dyre løsninger. Jeg er i "grøn" gruppe med tandeftersyn en gang om året. Men ved PLUS 1 har jeg fundet en klinik, hvor jeg føler mig tryg. Har nu været der 4 gange.

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Man føler sig altid velkommen og besøg hos tandlægen og klinikass. var som altid rart og afslappende - hvis man kan kalde det sådan, når det drejer sig om tandlægebesøg :-)

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Very good service. I’m very satisfied.
I got a wisdom tooth removed and it went very well. I’m also very happy that we managed to do everything in one day, even with a short notice.

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Wow! Skulle operere en visdomstand ud, og tandlægen (Daniel Muhdi) klarede det bare super godt, og tanden var ude I løbet af 20 minutter. Har aldrig mødt så behagelig og en dygtig tandlæge som ham! Endelig en der har patienten i førersædet :-)! Kan stærkt anbefales! Prisen er også bedre, end de fleste andre tandlæger :-)

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Så tager jeg til tandlæge i Malmø, som fortæller mig. At skifte sølvplumper ud med plastik, ikke kan svare sig for 2 var visdomstænder. Og der ikke var hul i den tand. Så tandlægen i Plus1 i Ballerup, bare vil tjene penge på noget som ikke var.
Det er sørgeligt, som tandlæger er blevet desparate og snyde folk.
Og ringede dagen efter, for at jeg skulle ændre min mening!

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Efter massiv tandlægeskræk og med MEGET lange pauser imellem tandlægebesøgene, prøvede jeg denne klinik. Det er den første tandlæge jeg har været hos, hvor jeg er 100 procent tryg, hvilket også har gjort, at jeg er kommet her fast siden første besøg. Jeg har ikke følelsen af at blive overbehandlet, og synes priserne er yderst rimelige.
Udover det, er Haddy YDERST dygtig og respektfuld, hun formår at skabe en god og tryg stemning, og jeg har ikke den mindste tandlægeskræk, i hendes selskab. Det er en stor lettelse, at jeg nu kommer regelmæssigt til tandlæge, og det er i høj grad Haddys fortjeneste. TAK❤️

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
From the first moment I arrived at the Ballerup Clinic I was made to feel very welcome .
I received my treatment from Sara who I cannot praise too highly as she was very friendly and professional and explained everything in detail .
"Simply the Best"
Thank You Plus 1

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Altid en top service fra Lisbet hos Plus1! En dejlig oplevelse :)

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Så god og professionel behandling, altid. Mine tænder er så gode nu og har været patient hos jer siden 2016. Hilsen Dorthe

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Begge mine forældre har forleden dag fået tandbehandling hos PLUS1 klinikken i Rødovre Centrum. Personalet var utrolig behjælpelige og opmærksomme overfor dem begge. De var virkelig imødekommende, rare og professionelle. Mine forældre gik derfra utroligt tilfredse, og resten af familien vil fremover være kunder i klinikken.

Odpowiedź od PLUS1 Tandlægeklinik
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.