igen i dag er der problemer. Først med at tilgå siden og efterfølgende få hjælp, når den oplyser at der ikke kan logges ind. Jeg ringer 12:30 og får beskeden på svaren "vi er desværre ikke ved telefo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Af en virksomhed som levere vaskeri, så syntes jeg det er mega uprofessionelt at de så indkøber vaskemaskiner hvor man ikke kan fravælge skyllemiddel… Hvis min andel vælger at fortsætte med dem... Zobacz więcej
Helt igennem elendigt. Siden vi har fået dette system har intet virket i Tårnbyhuses vaskeriet. Maskinerne går i stykker konstant og repareres først efter 4 dage. Dernæst kan msn ikke se om maskiner e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vaskeriløsninger fra Pay Per Wash kan tilpasses dit behov. Se her, hvorfor du skal vælge Pay Per Wash til hel, eller delvis administration af dit vaskeri.
Møllehaven 8, 4040, Jyllinge, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Det sker at mit vaskeri hopper af så jeg ikke kan logge ind
I dag skulle jeg bruge hjælp fra aften nummeret og de fik det til og virke igen man skal dog loge være lidt tålmodig fra man ringer til man bliver ringet op
Ellers god service

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Vi har nu siden 01.07.2020 haft PayPerWash i 57 vaskerier i en stor afdeling og 1 fællesvaskeri i en mindre afdeling.
Efter vores brugere har vænnet sig til at skulle ringe til PayPerWash´s servicetlf., så har vi nærmest ingen beboere i tlf. ang. issues i vaskerierne. Og med den udvidede servicetid, så kommer der nærmest ingen mail ang. dette...
Det har været en stor succes, at få PPW i vores vaskerier, vi har absolut kun ros herfra.
Og endnu bedre - de kan køre det billigere end vi selv kan, dermed kan beboerne spare herpå.

Super tilfreds
PayPerWash har en gode maskiner, behagelig kundeservice og fungerer simpelthen så godt. Brugervenligheden er særdeles god med enkle og nemme løsninger. Helt klart anbefalelsesværdige :-)

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Har haft fornøjelse af samarbejde med Pay Per Wash i og omkring installations fasen flere gange. Yderst professionelt team hvor opgaven løses smidigt og til tiden.
MVH Jens Therkildsen, Bygherrerådgiver

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Super gode maskiner! Deres systemer er nemme og hurtige at benytte.
Deres hjemmeside gør det nemt at booke tider, og fylde op på ens chip - og så er den nem at navigere rundt i.
De har en super effektiv og god kundeservice og er hjælpsomme, hvis man har spørgsmål!

Odpowiedź od PayPerWash A/S
I den ejendom jeg bor i, benytter vi PayPerWash, hvilket jeg er utroligt glad for.
Det er nogle super lækre maskiner, der virker upåklageligt, og altid hurtig, venlig og imødekommende kundeservice, hvis der skulle opstå nogle problemer.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Vi fik for 2 år siden etableret vaskeri på vore ejendom med 50 beboere. Vores lejere har været fantastisk glade for løsningen og vi har fået mange positive tilkendegivelser for vores beboere. Løsningen fra PayPerWash er meget brugervenlig og nem at betjene.
PayPerWash kan virkelig anbefales.
Ejendommen Hveensvej 5-13
Niels Prier Olsen bestyrelsesformand SH Fonden

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Meget tilfredsstillende samarbejde på tværs af mange vaskerier, udmærket serviceniveau. Tekniker rykker hurtigt ud til en maskine ved fejlmelding.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Simpelthen for ringe. Jeg bor i en studiebolig hvor vi betaler 19kr for én vask og 16kr for at tørre. Det er først og fremmest på INGEN MÅDER studievenlige priser, derudover kommer tøjet driv vådt ud. Tørretumbleren tørrer slet ikke tøjet, heller ikke på “ekstra tørt” program. Værste selvskab NOGENSINDE

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Det eneste man får ud af at vaske med deres maskiner, er beskidt tøj og mistede penge.
Er så træt af det ikke virker. Og tørretumbleren tørre ikke tøjet, så man skal betale yderligere for at få tøjet helt tørt. Men det er jo ligemeget når det er beskidt.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Har nu ringet 6 gange hvor der alle gange er blevet lagt på efter man har siddet i kø..
Nu gider jeg sku ikke spilde min tid mere på sådan et useriøst firma..

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Umuligt at komme i kontakt med.
Jeg ved ikke hvor mange gange jeg efterhånden har haft et problem med jeres system. Derudover er I umulige at få fat på via telefonen. Service niveauet er ikke eksisterende.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Held og lykke med at komme i kontakt med det firma. Dag efter dag forsøger man at ringe til dem. Efter lang ventetid/ventemusik, ringer telefonen et par gange - og så blir der lagt på. Sådan har det altid været hos dem.
Hvordan faen kan man hyre sådan et firma uden at have tjekket trustpilot.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
I Tårnbyparken hvor jeg bor, har payperwash overtaget driften af vores vaskeri. Desværre virker deres hjemmeside, hvorfra man skal overføre penge og bestille tid, stort set aldrig. Der er hele tiden en “server error” uanset om man vil loge ind via computer, mobil eller iPad.
Selve vaskeriet fungere dog helt uden problemer.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
This is one of the most worthless service I have had the privilege to use. 1. To do a laundry you have to register for an account and they then manually validate (3 days no less) you. I am asking for a laundry code not a nuclear code, be reasonable! 2. Once you get validated the real struggle begins, you have to book an appointment through their POS website, which is almost always down. How does a guy get his laundry done in Copenhagen!

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Pay Per wash, ja hvis alle andre muligheder var udtømte, så ville jeg hellere vaske i hånden.
Kundeservice? En by i Rusland! Man ringer og ringer og bliver lovet at der bliver taget hånd om maskiner der ikke doserer sæbe, tøj der lugter samt det ikke bliver rent, men intet sker der.
Har desværre ikke noget positivt at sige om det selskab, og håber de bliver frataget retten til at levere “vaske service” i de forskellige boligforeninger, for det er alt for ringe!!!!!

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Synes simpelthen, at det er for ringe at boligselskaberne giver stribevis af kontrakter til PPW - på beboernes vegne - PPW har så ringe en service samt ublu priser ang. tørring, og der er ikke andet end problemer igen og igen med alverdens ting og sager.
PPW vasker hænder, når man klager (hvis man ellers kan få fat i dem), og det samme gør boligselskaberne, når man klager, og så står beboerne tilbage med L......
Det er F ikke rimeligt - for kontrakterne er givet til PPW - hen over hovedet på beboerne - som åbenbart et de eneste, der kan finde ud af at gå på Trustpilot, og se hvor ringe PPW er, og har de været siden de startede.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
En direkte skændsel at starte et firma man ikke engang selv tager seriøst. Kundeservice er der stort set ikke noget af, der er faktisk ikke nogen service generelt fra Pay per wash.
At boligselskaber oveni vælger jeres service forstår man jo intet af, men de tjekker åbenbart ikke trustpilot nu om dage.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Min oplevelse med PayPerWash er meget skuffende.
Hver gang tøjet er vasket føles det ikke rent på trods af valg af stor sæbedosering + skyllemiddel.
Når man forsøger at få kontakt med firmaet løber man panden mod muren.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Generelt en kæmpe joke, både at komme i kontakt med og få udbedret tingene. Der har ikke været andet end problemer hos FAB efter pay per wash har overtaget det. Ingen problemer med at trække penge men vaskerierne virker aldrig. Der er indkaldt til beboermøde i vores afdelinger nu på grund af alle de problemer der har været. Før det fungerede det så fint!
Det er også MEGET lad os kalde det iøjnefaldende at de 5 stjerners anmeldelse der er begyndt at tikke ind ligner nogle der selv er oprettet, men kun 1 anmeldeser pr bruger og det skulle sjovt nok være et vaskeri, de har belsuttet sig for anmelde?
Ej come on...
De 2,6 i har lige nu er overhovedet ikke fortjent, i fortjener alle de 1 stjerner i har fået da, da det er den retsmæssige rating i burde have...
Vi ses til møde, jeg er klar til råbe.