Østerbro Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi har haft Østerbro Dyreklinik i flere år, og har flere gange haft fornemmelsen af, at priserne var meget dyre. Dog er den tæt på vores bopæl og nemhed har gjort at vi har bibeholdt dem. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde født 2 hvalpe, hvor den ene desværre døde. Vi henvendte os til Østerbro Dyreklinik og aldrig har vi fået så fantastisk god og proffessionel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden åbning gennem ca.10år), oplevede jeg at D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner rækker ikke! Pga. sommerferie havde ingen af de lokale dyrlæger tid. Men Lisbeth - som hverken kendte os eller vores hund - finder tid i sin travle kalender, bruger frokostpausen og... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne
  4. Sklep z karmą dla zwierząt
  5. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlæge i København? På Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og såvel mennesker som kæledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i højsædet.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

236 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Aflivning af kat.

Vi skulle ind og have vores kat aflivet. Det er en svær situation at stå i, og det er oftest i følge af tåre og sorg, når vi står og skal tage afsked med vores kæledyr.
Jeg oplever at der er tid til den sorg på klinikken. Der er ikke noget der bliver hastet igennem, og der er tid til at få sagt ordenligt farvel.
Uden at sige noget, bliver der rakt lommeletter over til min datter, der virkeligt havde det svært. Der bliver sat ord på, at det er helt OK at hun er ked af det.
Så det skal i have stor tak for.
Det er ikke sidste gang vi vil bruge jer til vores kæledyr.
Hilsen
Birgitte og Amanda

30 marca 2014

Fantastisk dyreklinik i topklasse

Nu har jeg været kunde hos Lisbeth og hendes personale stort set siden Østerbro Dyreklinik åbnede og har været der med min hund for at få ordnet både stort og småt. Mage til kompetence og engagement skal man lede længe efter. Altid en super service og perfekt rådgivning. Kan varmt anbefales.

30 marca 2014

En ud af en million!!

Jeg er flyttet og skal finde en ny dyrlæge til min gamle hund på 12 år.
Jeg kommer ned til et almindeligt sundhedstjek og den årlige vaccination og den omhyggelige dyrlæge undersøger min lille pige fra snude til halespids. Og roser hende for hendes fine vægt og pels, men den er straks værre da hun kommer til tænderne. Der er meget tandsten og min hund lugter ud af munden.
Hun kalder en Veterinærsygeplejerske ind der har særlig interesse i tandbehandling og hun forklarer vigtigheden af vi får renset tænderne med ultralyd og får et overblik over, hvor slemt det ser ud og om der skal trækkes tænder ud, da det ligner parodontose.
Pga af min hunds høje alder anbefaler dyrlægen, at der bliver taget en blodprøve for at se om hun kan klare en narkose, det gør mig rolig, at de tænker på sådan noget. For jeg må da indrømme jeg bliver lidt nervøs, over hun skal i fuld narkose og dyrlægen forklarer, at der altid er en risiko, når man bedøver et dyr.

Allerede dagen efter er der kommet svar på blodprøver, selvom den skulle til et stort laboratorium i Tyskland.
Så jeg bestiller en tid til tandrens, da alt ser fint ud.

Jeg bliver taget imod af Veterinærsygeplejersken som vejer min hund og spørger ind til om hun har fastet fra midnat og vi kommer ind til dyrlægen og jeg får forklaret forløbet kort engang til og vi aftaler de ringer, når de har fået et overblik af munden.
Det sidste de siger da jeg går, at de nok skal passe godt på min lille skat! ;0)

De renser tænder og tager røngtenbilleder og vurderer der skal trækkes 9 tænder ud, de ringer undervejs og holder mig opdateret og da jeg kommer og skal hente min skat, får jeg en pose med smagsprøver på noget, der er godt for tænderne, en brochure over tandsygdomme og en udførlig oversigt over hvilken tænder de har fjernet samt en grundig vejledning i den smertestillende medicin hun skal have.
Hun er blevet syet i munden, så jeg får også et par dåser vådfoder med til de første dage.

Dagen efter ringer de sørme for at hører, hvordan det går og en uge efter er vi til en kontrol for at se om alt heler fint op.
Jeg har nu en meget mere frisk og glad hund, hun er livet meget mere op, så der er ingen tvivl om hun har haft ondt, og jeg troede bare hun var blevet gammel.
Så jeg er super glad og taknemmelig over den fantastiske behandling og omsorg teamet på Østerbro Dyreklinik har ydet til mig og min lille hund!

29 marca 2014
Oceniono na 5 z 5

Dygtige, topkompentente og venlige!

Fik vores nyeste kat steriliseret her - oplevede at blive super grundigt informeret og at hun var i kærlige hænder hele vejen. Hun kom sig ekstremt hurtigt - alle suturer var fine og såret flot ordnet. Ærlig (en medarbejder kaldte vores kat tyndfed - LOL), praktisk og fornuftig.
Katten kom godt smertedækket hjem og har virket totalt utraumatiseret.
Vil bruge denne dyrlæge fremover og anbefale hende til alle :-)

21 marca 2014

Helt Fantastisk!!

Jeg er imponeret og meget taknemlig for at have sat mine ben og poter i denne klinik.
Jeg har 2 hunde der begge er behandlet i klinikken. En tandudtrækning og 2 gange tandrens. (Sådan rimelig "alm behandlinger").
Jeg er blæst om kuld af den høje standard af service og følelse for dyret de har hos Østerbro dyreklinik.
Jeg bliver simpelthen kontaktet pr. tlf dagen efter for at høre om min hund har det godt og om alt er normalt igen,her giver det mig en enorm tryghed. -Tak for jeres fantastiske måde at behandle mig og mine basser på. Begge hunde har har været lagt i bedøvelse og derfor kontakter man mig. Fantastisk!!
Tænk sig at i begge tilfælde er det weekend dag, den ene hund fredag, bliver derfor kontakter lørdag og den anden hund lørdag, så de ringer søndag. Jeg når desværre ikke tlf søndag og derfor vælger de både at ligge en besked og sende mig en mail. Det er så så imponeret og har ikke oplevet ligende.
Her er der hjerte med i klinikken.. Tak fra Buby og Oxie 😊 🐶 🐶

16 lutego 2014

Engagerede i deres arbejde

Jeg er bare så tilfreds med behandlingen min hund har fået. Uanset om det har været konsultation eller kastration har jeg kun været tilfreds med hver eneste besøg.
Personalet er engagerede, venlige og fandens gode til deres job! ingen tvivl om at de fortjener alle 5 stjerner!

Super professionel

Vi har fundet den bedste dyrlæge, der er varme og hjerterum, en professionelisme
som vi ikke har oplevet andre steder, og vi har ellers prøvet en del andre klinikker igennem tiden

PERFEKT, kan kun anbefales

Jeg er ikke fra københavns området, tværtimod. Men jeg rejser gerne den ekstra vej, for sådan en god behandling.
min hund, der har kryptokid, som er hvor 'nøden' ikke er faldet ned. Han er blevet tilset og absolut behandlet helt perfekt!
og ovenikøbet, fik han klippet negle også! han fik massere af kærlighed af personalet, ligesom et dyr skal. jeg er meget tilfreds. og har fået god vejledning om hvordan jeg skal pleje hans sår!
og så ligger det endda i gåstand fra Nordhavn st! super godt hvis man lige skal lufte dyret inden:-)

Den varmeste anbefaling

Jeg kan kun varmt anbefale denne her klinik. Jeg har både kaniner, hunde og katte og alle er blevet undersøgt og behandlet her.
Jeg er specielt taknemlig for behandling på min lille kat, der allerede som killing har brugt sine ni liv :-) Den var ved at miste sin hale i katte slåskamp og takke være Lisbeth og June slap den for at få amputeret halen. Jeg er glad for at mine dyr er i trygge hænder. Og er meget glad for det omsorgsfulde personale på klinikken. 1000 tak 5 stjerner + De varmeste hilsner Katrin :-)

7 stycznia 2014
Oceniono na 3 z 5

Super godt, men de har skuffet mig lidt de sidste par gange jeg har været der.

Super flot klinik og søde læger. Men syntes desværre at de har skuffet mig lidt de sidste par gange jeg har været der.

Syntes for det første, at det er lidt ærgerligt at det er lidt "tilfældigt" hvad for en af lægerne man får, da det kunne være rart at have en bestemt så ens hund ikke følte det så fremmed. Men har selvfølgelig forståelse for at de selvfølgelig arbejder forskellige dage hver i sær.
Noget andet er at de sidste 2 gange jeg har været der nede hvor min hund har fejlet noget har jeg på trods af en betalt konsultation gået der fra uden en diagnose. Har følt lidt at det har været lidt noget gætte værk og endte bare med at få noget afvide som jeg egentlig godt selv kunne have gættet mig til. Så man har da følt (ikke fordi det skal komme an på penge) at det har været en lille smule penge ud af vinduet for så at gå der fra og ikke rigtigt være blevet klogere på hvad ens hund fejlede.

Må indrømme at da min hund her sidst havde noget vrøvl med maven valgte jeg at tage til en anden dyrelæge da jeg var lidt nervøs for at man igen skulle risikere at gå der fra uden en egentlig diagnose.

Så 3 stjerner bliver det fra mig af.

30 grudnia 2013
Logo Østerbro Dyreklinik

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik

Kære Isabella.

Tak for din anmeldelse. Jeg kan desværre ikke finde dig i vores journalsystem ud fra de få oplysninger, jeg har om dig. Vil du evt. sende en mail til klinikken med dit fulde navn - og din hunds navn - så jeg kan give dig et mere personligt svar.

Jeg kan godt forstå, det er frustrerende at møde flere dyrlæger. Vi har fået væsentlig mere at se til og har måtte ansætte nyt personale for at følge med - og jeg, (ejer af klinikken) har været ude for en ulykke, så jeg ikke har kunne gå i flere måneder - og derfor blev det nødvendigt akut at dække vagtplanen ind med flere vikarer, hvilket jeg godt er klar over ikke er ideelt. Hvis man ønsker at komme ind hos en bestemt dyrlæge, skal man bare bede om det, når man bestiller tid.

Som sagt kan jeg ikke læse din journal uden at vide, hvem du er - men helt generelt, skal der ofte flere undersøgelser til at stille en diagnose, da mange sygdomme giver de samme symptomer. Man vælger ofte at give en "sandsynlig diagnose" det du kalder at gætte. Har en hund f.eks. dårlig mave, kan man således f.eks. enten give en behandling, der passer til den mest sandsynlige diagnose - eller man kan fremskynde en diagnose ved at tage f.eks. røntgen, blodprøve og afføringsprøve med det samme. Det sidste kan hurtigt løbe op i 3000-4000 kr.- og af hensyn til ejers økonomi, vil vi derfor sjældent gøre det med det samme. Der bør altid være en dialog mellem ejer og dyrlæge - og hvis du som ejer har brug for en sikker diagnose hurtigt, skulle vi naturligvis have fanget den ud fra vores dialog med dig og lavet de nødvendige undersøgelser med det samme. Uanset hvad er det klart, at man som ejer er nervøs, når ens hund er syg -og ønsker en diagnose og behandlingsplan hurtigst muligt.

Jeg er glad for din anmeldelse, så vi bliver mindet om vigtigheden af, at den samme dyrlæge, så vidt muligt følger patient - og husker at tilbyde yderligere undersøgelser til de klienter, der ønsker en hurtigere diagnose. Lad mig endelig høre fra dig, så jeg kan give et mere personligt svar og tale med de dyrlæger, du har været hos.

Mange hilsener og godt nytår. Lisbeth

Urinvejsinfektion

Jeg har en kat som har været i behandling for en urinvejsinfektion hos en anden dyrlæge. En dyrlæge som vi egentlig var fint tilfredse med, men da vores kat ikke fik det bedre, besluttede vi at prøve en ny dyrlæge der lå tættere på. Østerbro dyreklinik er et virkelig virkelig professionelt sted, med enormt sødt personale. Som sagt var jeg egentlig fint tilfreds med den anden dyrlæge, men har så åbenbart ikke været klar over hvad jeg er gået glip af, for hold da op hvor var dyrlægen her grundig. Både min kat blev grundigt undersøgt, men ligeledes gjorde hun meget for at fortælle og forklare omkring resultaterne af urinprøven, samt muligheder/alternativer for fremtidig behandling, hvis det ikke bliver bedre med endnu en omgang antibiotika.
Mine varmeste anbefalinger herfra!

30 grudnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Jeg tør ikke sende min kat Laban andre steder.

Jeg kom med min killing Laban som skulle kastreres, efter at ha' fået en snak med dem på Østerbro Dyreklinik, forlod jeg min dejlige kat med god samvittighed, det var det bedste sted jeg ku' aflevere ham.
Da jeg hentede ham om eftermiddagen var han noget omtåget efter narkosen.
Jeg fik at vide hvad jeg skulle gøre og dagen efter ringede kliniken til mig.
Hvordan har Laban det?
De behandler virkelig hvert dyr som det de er... levende og kærlige væsner.
Så nu har Laban fået ny læge... som jeg tør anbefale til alle som synes deres dyr er noget specielt.
Kærlig Hilsen Kim og Laban <3

30 października 2013
Oceniono na 5 z 5

En fantastisk dyreklinik. Vores dyr er i de bedste hænder.

Jeg søgte på nettet, og faldt over Østerbro Dyreklinik. De virkede straks sympatiske alene ud fra deres website. Vi Mailede lidt sammen, derefter besluttede vi os for at få vores dejlige lille gravhund Frida steriliseret hos Østerbro Dyreklinik. Det har vi ikke fortrudt. Alt gik perfekt, vi blev super modtaget af en velforberedt dyrlæge som fortalte os om processen. Efter hjemkomsten ringede dyrlæge Lisbeth E Larsen endda os op, for at høre hvordan det gik med Frida, og om vi havde nogle spørgsmål. Det er da service! Vi har tre dyr og vil aldrig skifte dyrlæge igen, da vi er i de bedste hænder hos Østerbro Dyreklinik.

14 października 2013

Hel fantastisk

Vi er ny startet på perser opdræt og da vi stod og skulle bruge en attest før et stævne fik vi tid på Østerbro Dyreklinik. Det er lidt langt at køre hvergang når man bor et stykke syd fra København og selvom der er mange andre har vi nu flyttet alle vores katte derover og med vores nye 5 killinger er de alle i de bedste hænder.
De er utrolige omsorgsfulde og sender du en e-mail får du altid svar tilbage uden at det koster. Venlighed, omsorg og kærlighed til vores dyr er virkelig det hele værd og kan kun give jer derude vores varmeste anbefalinger. Nå ja jeg glemte at sige at priserne også gør at du ikke behøver at sælge hus og bil :)

13 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Ny kunde - tandrens og bedøvelse

Vi skulle ha' renset tænder på vores golden, Bastian, og jeg ringede rundt til forskellige dyrlæger for at tjekke priser, idet der er stor forskel på disse. Jeg fik en utrolig sød, imødekommende og informerende (særligt om bedøvelsen) snak med Lisbeth, der på ingen måde prøvede at lokke mig ind til Østerbro Dyreklink, som var den 5. klinik jeg ringede til. Lisbeth gjorde mig til gengæld opmærksom på nogle ting jeg kunne spørge om, hvis jeg ville undersøge flere klinikker. Jeg sådan en ro i maven af vores snak og tilliden var afgjort på plads, så jeg besluttede mig for at bestille tid der med det samme. Lisbeth gav røret videre til June, som er veterinærsygeplejerske og med stor interessse i tandpleje, og også June var super sød og informerende. Vi aftalte tid til dagen efter. Jeg kom med Bastian som aftalt omkring kl. 8:30 og der var fuldstændig styr på, hvem jeg var og hvem jeg havde med. En anden dyrlæge, Josephine, tog sig af modtagelsen af Bastian, og lyttede også på hjertet. informerede om bedøvelsen (igen) og selvfølgelig risikoen ved at lægge et dyr i bedøvelse (det er jo også en risiko for os mennesker). Josephine gjorde meget ud af, at det var hende der skulle tage Bastian og gå væk med ham, så det ikke var mig der forlod ham - ih hvor kan jeg godt li' sådan noget :-) Da tandrensningen var overstået blev jeg ringet op at det var gået fint. Fik at vide, at de havde prøvet sig langsomt frem med bedøvelsen, da Bastian reagerede meget på den - således fik han ikke for meget og ikke så meget som han måske ville ha' fået, hvis man udelukkende var gået efter mængde kontra vægt. Så det er en dyreklinik der har dyrets ve og vel for øje og det er jo noget ejerne kan li' :-) Da jeg hentede Bastian blev der også gjort meget ud af at fortælle om hans besøg på klinikken, og der var prøver på forskelligt tandvenligt tilskudsfoder/tandstænger med hjem. Dem har han haft meget glæde af :-) Der er pænt og rent og personalet er meget søde og imødekommende. Selvom vores egen dyrlæge er rigtig sød og det også er godt sted at komme (men meget dyr på tandrensning) så er tandlægen nu blevet til Østerbro Dyreklinik, som jeg på det varmeste kan anbefale :-)

8 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Dygtige, omsorgsfulde, pålidelige og servicemindede

Vi har lige fået vores lille vovse hjem efter at han er blevet neutraliseret/kastreret. Indgrebet var en smule kompliceret, da han var kryptokid, men operationen gik helt som den skulle takket være det meget dygtige personale. Vi blev også grundigt informeret både før og efter om vigtige forhold og fik svar på alle vores spørgsmål, så vi følte os mere trygge.

Prisen var ovenikøbet mere end fair, da man normalt skal give 3-4.000 for sådan et indgreb. Alligevel slap vi med omkring halvdelen.

Vi er meget taknemmelige og ovenud tilfredse med den gode og kompetente behandling, så det er helt sikkert ikke sidste gang vi har besøgt Østerbro Dyreklinik.

Tusind tak til Lisbeth og teamet!

19 sierpnia 2013

Intet mindre end fantastisk

Personligt og professionelt. På Østerbro Dyreklinik er de engagerede hele vejen. Man kan mærke at de har hjertet på rette sted.
Jeg har haft en usædvanlig hund med en del problemer, men de var med hele vejen, og har støttet mig utrolig meget, ikke kun med det dyrlægefaglige, men også ved bare at tale med mig. Der bliver virkelig givet sig tid til at give de allerbedste vilkår.
Jeg ved ikke hvordan jeg skulle have klaret det uden de fantastiske mennesker fra Østerbro Dyreklinik.
Så gå trygt herhen - du vil ikke fortryde det!

5 sierpnia 2013

Trygt og professionelt

Var derfor første gang idag med min hund, dejligt personale, der var tid til en god snak om hunden og atmosfæren var tryg og professionel og priserne rimelige
Tak Lisbeth og Co. vi ses helt sikkert igen

17 maja 2013

Den bedste Dyreklinik.

Jeg skulle aflevere min lille prinsesse kat, til neutralisation, og jeg er positivt overrasket! Det er nogle virkelig gode dyrelæger/veterinær sygeplejersker. De er søde, man føler dig tryg ved dem og så er det gode priser! Det absolut eneste sted jeg skal hen med min lille tøs.

2 kwietnia 2013

Dyreklinik i topklasse

Østerbro Dyreklinik tilbyder særdeles god service og gode priser. De ansatte sørger for at jeg føler mig tryg ved at overlade mine katte, Herman og Olga, i deres kyndige hænder uden at være en smule bekymret. Begge katte har haft det godt efter neutralisering og der har ikke været det mindste problem i denne forbindelse. Rådgivningen og svar på mine mange spørgsmål er blevet besvaret med integritet og professionalisme. Hvad enten det handler om orm, lopper, vaccinationer, neutralisering eller kost har klinikken givet mig fyldestgørende svar og rådgivning. De ansatte er behagelige og troværdige. Jeg kan ikke forestille mig at gøre brug af andre dyreklinikker. Jeg kan varmt anbefale Østerbro Dyreklinik.

23 marca 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej