Østerbro Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi har haft Østerbro Dyreklinik i flere år, og har flere gange haft fornemmelsen af, at priserne var meget dyre. Dog er den tæt på vores bopæl og nemhed har gjort at vi har bibeholdt dem. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde født 2 hvalpe, hvor den ene desværre døde. Vi henvendte os til Østerbro Dyreklinik og aldrig har vi fået så fantastisk god og proffessionel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden åbning gennem ca.10år), oplevede jeg at D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner rækker ikke! Pga. sommerferie havde ingen af de lokale dyrlæger tid. Men Lisbeth - som hverken kendte os eller vores hund - finder tid i sin travle kalender, bruger frokostpausen og... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne
  4. Sklep z karmą dla zwierząt
  5. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlæge i København? På Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og såvel mennesker som kæledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i højsædet.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

236 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

45 års erfaringer med dyrlæger !!!!!

Jeg har haft diverse forskellige dyr i over 45 år. Har boet mange steder her i landet og derfor også kendt mange dyrlæger.
Men jeg har aldrig haft så flink, omsorgsfuld, kompetent og dygtig dyrlæge som nu.
Jeg bor på Fyn, men selvom jeg ikke er en rig pensionist, kører jeg gerne til Østerbro med mine 2 hunde og 2 katte, hvis det skulle blive nødvendigt at frekventere en en dyrlæge.
Magen til god behandling af både dyr og mennesker har jeg ALDRIG oplevet før.
Dette kan vel kun sige noget om standard og tilfredshed.
Min datter i Sverige komme også på denne klinik og er mere end tilfreds.

18 lutego 2013

Empatisk velkompetent behandling..!

Har haft kæledyr/kat i over 36 år og aldrig er min kat eller jeg blevet behandlet så godt og vel-kompetent. Østerbros dyreelskere er heldige at have fået en så dygtig og empatisk dyreklinik i sit område.

VH
Nanja Pontoppidan

31 stycznia 2013
Oceniono na 5 z 5

Super service, professionel og omsorgsfuld dyreklinik

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Østerbro Dyreklinik´s søde piger, giver altid en super service. De er søde, lyttende og forstående og man føler sig velkommen.
Jeg har været der med både små "bekymrings-problemer" og af den lidt mere alvorlige slags og hver gang bliver man modtaget med samme seriøsitet.
Tak Lisbeth for den søde omsorg du giver til vores elskede kæledyr.

29 grudnia 2012

TOP PROFESSIONEL, OMSORGSFULD, OG FIN KONTAKT

1000 tak dyrlæge Lisbeth. Sikke en super modtagelse, både af kat og ledsager. Fin info om indgreb, og efterfølgende instruks om observation. Næste morgen modtager jeg et "omsorgskald" hvilket er unikt - alt i alt en OPLEVELSE TIL 5 STJERNER.
Kat, som hedder Muus, er ikke det mindste berørt af indgrebet, suser rundt og er i sit es - takket være god og tilstrækkelig smertedækning.
Bedste hilsner fra Susanne og Muus

21 listopada 2012

Kompetent og tillidsfuld dyrelæge

Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre vedr. Østerbro Dyreklinik. Lisbeth er en yderst kompetent og tillidsfuld dyrelæge, hvor man føler sit dyr er i bedste hænder. Klinikken er rar at komme i og hygiejnen er i top, hvor smittefarer tages seriøst, så der bliver udluftet og rengjort efter besøg af syge dyr. Jeg glæder mig til at komme her de næste mange år med min hund.

30 października 2012

Søde og professionelle

Jeg har en hund som er meget nervøs hos dyrlægen, men her er han tryg. De er meget professionelle og søde til at give gode råd, også selvom man ikke har booket tid.

5 października 2012

Alt er bare i orden...

Jeg og mine (5 katte) Føler sig altid godt behandlet og hørt. De tager sig god tid til undersøgelse og forklaringer..........

13 września 2012
Logo Østerbro Dyreklinik

Odpowiedź od Østerbro Dyreklinik

Kære Charlotte.
Tak for din pæne anmeldelse af klinikken. Du bringer et vigtigt emne op, nemli' at vi altid skal være opmærksomme på at informere om, hvad man kan forvente efter en behandling: Jeg beklager derfor, hvis vi ikke har husket at fortælle dig, at øremærkning ind imellem bliver utydelig. Man ved ikke hvorfor det sker - og der er desværre nogle katteører, der ikke tager imod farve.
Man kan forsøge igen med en anden farve - eller en evt. en anden teknik, men det er desværre ikke sikkert, det lykkes, selvom det heldigvis gør det de fleste gange. Hvis du havde henvendt dig til os, havde vi naturligvis tilbudt dig en ny behandling uden beregning - og jeg kontakter dig naturligvis med samme tilbud med det samme.
Mange hilsener
Lisbeth

Oceniono na 5 z 5

Tillidsvækkende, profesionnelle, opmærksomme og søde.

Jeg gik direkte ind fra gaden, for at bestille tid til tandrens og undersøgelse af min lille Silke Yorshire Terrier Joakim. Hun undersøgte ham med det samme uden beregning og vi fik smertestillende med hjem. Lisbeth forslog, at tandrensningen blev ordnet om mandagen, for der var veterinærsygeplejersken der er rigtig god til tænder og dyreadfærd der. De vil det bedste for dyrene og de vækker stor tillid og giver sig meget god tid til at forklare. En anden god ting er, at klinikken har åbent til sent og man kan altid ringe. Jeg har talt med andre hundejeren her på Østerbro og mannge har været forbi hos Lisbeth og de har været meget tilfredse. Så kære Lisbeth, vi hundejere bruger det med " fra mund til mund". Joakim og Eva

20 sierpnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Et trygt sted at få sit kæledyr hen

Dyrlægen og sygeplejersken var rigtig rare og flinke over for vores hund. De tiltalte den "lille skat" og det virkede som om at hunden var helt tryg ved at gå med dem.
Ikke nok med at de er meget konkurrencedygtige på prisen, så ringede dyrlægen også dagen efter for at høre hvordan det gik med patienten og give gode råd

16 sierpnia 2012

Engageret!

Jeg havde min 11 år gamle gravhund med for at gøre ham 'køreklar' til vores returrejse til Miami hvor vi bor. Det var dejligt at opleve en superengeret dyrlæge som kom med gode råd og input. Og som ringede bagefeter for at følge op. God oplevelse.

15 sierpnia 2012

Professionel, tryg og fornuftig behandling på Østerbro Dyreklinik

Jeg kan på det varmeste anbefale Østerbro Dyreklinik til alle bekymrede "forældre". Lisbeth er den sødeste og mest grundige dyrlæge, jeg nogensinde har mødt. Jeg følte mig tryg ved både behandling og diagnose af min Rottweiler, fordi han blev fulgt undervejs i hele forløbet, og jeg altid kunne få svar på mine spørgsmål.
Økonomisk blev jeg heller ikke ruineret af konsultationer og medicin, fordi Lisbeth er en fornuftig, medfølende og forstående dyrlæge. Min dejlige dreng er fuldstændig rask igen :-)

13 sierpnia 2012

Super anbefalelsesværdi dyrlæge

vi elsker Østerbro Dyreklinik - her er god stemning, virkelig dygtige og omsorgsfulde dyrlæger og Vet sygeplejersker. Priserne er fair og gennemsigtige. Min varmeste anbefaling.

9 sierpnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Østerbro Dyreklinik er FANTASTISK :-)

Jeg synes, Østerbro Dyreklinik er en flot og veletableret dyreklinik med enorm kompetent personale og ejer. De har fingeren på pulsen, gode til at henvise dyrene hvis der hersker tvivl eller dyret har brug for special uddannet dyrlæge og sidst men ikke mindst et dejlig og behageligt sted at komme. man føler sig meget velkommen.

8 sierpnia 2012

Super sød og Dygtig dyrelæge

Jeg er så glad for lisbeth som dyrelæge til min hund olivia, jeg føler mig velkommen og super søde alle 3 piger :-) jeg har tit været forbi for at veje olivia, og blive altid mødt med et smil, og alle er søde til at svare på spørgsmål hvis jeg er usikker på et eller andet, jeg føler at min hund er i de bedste hænder, kompitent og trygt. Har anbefalet lisbeth til min veninde som lige har fået en hvalp,og kan varmt anbefale til alle som gerne vil have en Dygtig og Sød dyrelæge.

7 sierpnia 2012

professionelle og venlige

Jeg fik et rigtig godt indtryk af klinikken da jeg var nede med min 6 mrd. gamle hankat som skulle kastreres.
Det var rimelig nemt at finde der til fra Nyhavn st. og jeg blev modtaget af venligt personale, min kat virkede også ret tryg stedet.
Jeg fik ham tilbage nogle timer senere og fik alle de informationer der hører sig til og var glad og tilfreds da jeg forlod stedet.
Alt i alt en god oplevelse.

7 sierpnia 2012
Oceniono na 5 z 5

Ansvarlig, troværdig og billig dyreklinik

Min kat fik renset tænder og i den forbindelse fik hun også trukket en flækket tand ud.
Hun kom hjem efter behandlingen med pencillin, smertestillende medicin og jeg fik en rigtig god information til en yderst fornuftig pris.
Jeg kan anbefale klinikken og vil i hvertfald komme der fremover.

6 sierpnia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej