Østerbro Dyreklinik Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 1 z 5

Vi har haft Østerbro Dyreklinik i flere år, og har flere gange haft fornemmelsen af, at priserne var meget dyre. Dog er den tæt på vores bopæl og nemhed har gjort at vi har bibeholdt dem. D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde født 2 hvalpe, hvor den ene desværre døde. Vi henvendte os til Østerbro Dyreklinik og aldrig har vi fået så fantastisk god og proffessionel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden åbning gennem ca.10år), oplevede jeg at D... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 stjerner rækker ikke! Pga. sommerferie havde ingen af de lokale dyrlæger tid. Men Lisbeth - som hverken kendte os eller vores hund - finder tid i sin travle kalender, bruger frokostpausen og... Zobacz więcej

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne
  4. Sklep z karmą dla zwierząt
  5. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlæge i København? På Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og såvel mennesker som kæledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i højsædet.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

236 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 26

Napisz recenzję

Tryghed kommer først!

Fantastisk service idag ved sterilisation af min hund. Vi har følt os trygge hele vejen igennem takket være det gode og kærlige personale. Kan varmt anbefales! <3

15 czerwca 2015

Topklasse

Dygtigt personale og rigtig god stemning i jeres klinik.. hver eneste gang;-)

Tak for god behandling.

26 marca 2015

Fantastisk service

Lisbeth og sekretæren var så søde! Vi kom akut med vores kat, og det var vores første besøg. Vi fik så god behandling og dagen efter (om søndagen, hvor der er lukket) fik vi oveni købet en mail fra Lisbeth, hvor hun spurgte hvordan vores kat havde det! Det kalder jeg service! Vi kommer helt sikkert igen.

31 stycznia 2015
Oceniono na 5 z 5

Tænker på dyrenes bedste!

Jeg ringede for at få en tid til min kanin. De kunne godt hjælpe, men ville hellere henvise mig til en bestemt special-dyrelæge i stedet, fordi den helt rette ekspertise var til stede der. Fantastisk at de gerne ofrer kunder (og dermed omsætning) på at henvise til andre læger - for dyrenes bedste værd!

19 stycznia 2015
Oceniono na 5 z 5

Super professionel, empatisk og fantastisk

Jeg blev simpelthen taget med storm. Østerbro Dyreklinik var, trods de sørgelige omstændigheder, en super professionel, god kundevenlig oplevelse.
Ringede til klinikken for at høre om de kunne aflive et marsvin på dagen. Jeg kunne enten komme senest kl 13, da kunne jeg være med til aflivningen, eller komme ned og aflevere dyret, og de ville så aflive i løbet af dagen. Da vi kom kiggede de grundigt på marsvinet, den havde det ikke godt, men vi blev enige om at prøve at give den noget antibiotika, og se om det skulle virke i løbet af natten. Barnet til marsvinet var meget ked af det, men blev mødt af stor respekt, empati og forståelse. Og hun fik så også en is med til at trøste sig på. Dagen efter var marsvinet stadig ikke i stand til at spise eller at drikke, så vi ringede ned og fik en ny tid til aflivning. Det skete i rolig, forstående stemning, og efter den første beroligende sprøjte, sad vi og aeede marsvinet, mens den sov dybere og dybede. Herefter fik den en dødelig sprøjte, og vi så på og græd, mens den sov ind. Vi fik en lille fin kasse, vi kunne tage dyret med i, og det var en meget fin ende på dens korte liv. Kan varmt anbefale Østerbro Dyreklinik, som i øvrigt heller ikke var særlig dyr.

17 stycznia 2015

Fantastisk sted

Som førstegangs hundeejer var det svært for mig da jeg stod og skulle vælge dyrelæge.
Der er så mange steder og hvad er lige godt?? Efter lidt research endte mit valg dog med at være Østerbro Dyreklinik.

Det valg har jeg aldrig fortrudt siden.
Lige fra det altid søde og imødekommende personale til deres engagement og hjælpsomhed er i top!
selv herover julen hvor min hund desværre havde skadet sit bagben var de klar til at hjælpe med det samme og vi fik hende undersøgt og behandlet på trods af travlhed og sygdomsramt personale og var i kontakt på mail hele julen over - DET er god service. De finder altid tid til at hjælpe og så endda med et smil på læben. Hvis der er det mindste kan jeg altid bare skrive, så har jeg svar et par timer efter.

Jeg arbejder selv indenfor service branchen og en ting er sikkert, Jeg kunne aldrig drømme om at skifte Østerbro Dyreklinik ud en anden dyrelæge.

Håber min oplevelse og vurdering kan hjælpe dig til at ta det rigtige valg for dig.
Mvh Anne

16 stycznia 2015
Oceniono na 5 z 5

Super behandling hver eneste gang.

Min hund og jeg har været hos Østerbro Dyreklinik en del gange af forskellige årsager (vaccination, blødprøver, ledundersøgelse og røngten) i løbet af det seneste halve år. Vi er altid blevet taget godt imod af de sødeste veterinærsygeplejersker, der tager sig tid til at hilse på min hund, så han føler sig velkommen. Det samme har dyrlægerne. Man føler aldrig, at man bare er én ud af mange. Både veterinærsygeplejersker og dyrlæger ved, hvem vi er, og hvorfor vi er der, hver eneste gang vi kommer.
Der er altid tid til at give en grundig forklaring og god vejledning samt at svare på alle mine spørgsmål - også over telefonen, så jeg er "godt klædt på" til at tage mig af min hund, når vi går derfra.
Jeg er super tilfreds med behandlingen af min hund og vil uden tvivl anbefale klinikken til andre dyreejere.

15 grudnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Super kompetente og meget servicemindededyrlæger

Kan give mine varmeste anbefalinger til Østerbro Dyreklinik. De er kompetente og går langt mht service og løsning af de problemer man kommer med. Har fået min lille hund steriliseret og hun er samtidig "ørehund", så har min gang der jævnligt og føler mig altid godt vejledt og tryg.

13 grudnia 2014

Altid god behandling

Har begge mine katte hos østerbro dyreklinik. De er altid flinke og rare, og man går altid derfra med med en god behandling.
Begge mine katte er blevet kastreret hos østerbro dyreklinik, og begge gange har jeg fået en god og tryg behandling. Bare det, de ringer dagen efter operationen og spørger indtil hvordan katten har det. Det efterlader en med en følelse af, at man bliver tager seriøs og at de tænker på kattens ve og vel.

13 grudnia 2014

tryg og god behandling.

Vi har flere gange haft vores franske bulldog inde til diverse undersøgelser, og har hver eneste gang været 100% tilfredse.
Vi har altid fået en tid hurtigt, og har følte os rigtig godt behandlet.
Selvom vi bor udenfor københavn, vælger vi at bruge østerbro dyreklinik, da vi ved at vores hund er i trygge hænder der.

12 grudnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Intet mindre end det mest professionelle behandling

Jeg tog helt fra roskilde og til østerbro dyreklinik da jeg altid har hørt godt om stedet. Min lille hund trængte til en tandrensning og det viste sig at han havde 4 dårlige tænder. Hvor der blev ringet til mig inden de fjernede de dårlige tænder.
Jeg kunne sagtens finde på at benytte dyreklinikken igen, de er så venlige og og meget professionelle.

1 listopada 2014

110% procent tilfreds!!

Vores franske bulldog har været meget igennem med hans ryg og ben. Vi valgte derfor at få ham opereret. Vi har ledt efter det "rigtige" sted, hvor vi kunne føle os trykke, og ikke blot et nummer i rækken. Derfor blev det Østerbro dyreklinik.
Lige fra start, var vi godt taget imod!
Den uge dyrelæge var meget grundig, og god til at forklare os om hvad der skulle ske og hele forløbet.
Vi fik en aftale med kirugen, der skulle operere vores elskede hund. Han skulle være en af de bedste. Vi kan kun bekræfte at han er virkelig dygtig. Vores hund har det nu meget bedre, og løber og er glad!
Hele perioden efter operationerne, har klinikken og kirugen været meget behjælpelige med at besvare spørgsmål, og hele tiden sagt vi måtte komme forbi hvis vi var utrygge.

Tak for alt Østerbro Dyreklinik, i har behandlet vores buller helt perfekt!

31 października 2014

Tryghed

Dygtige og troværdige dyrlæger, der giver en god service og tid til at forklare problemerne, så man forstår det. Vores kat fik renset tænder i fuld narkose og vi var trygge ved forløbet. Vi kører fra bagsværd for at få en god behandling og tryghed. Kan kun anbefale stedet. Pia Ferdinandsen Bagsværd

28 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Kompetente, søde og professionelle !

Helt fantastisk god service. Altid så søde og hjælpsomme. Reagerer og handler hurtigt, hvis der er akutte problemer. Man føler sit tryg og sikker og man ved, at sit kæledyr er i de bedste hænder. Vi hAr været der flere gange med diverse ting og altid fået den bedste hjælp. Vil til enhver tid anbefale Østerbro dyreklinik.

16 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Man er i trygge hænder, når man tages imod i skranken på Østerbro Dyreklinik af en af de søde piger der arbejder der!

Vores elskede gamle kat er begyndt at skrante lidt, små spisende, sover meget mere og har tabt sig lidt... Vi kom til en konsultation hvor Misser blev mærket igennem og dyrlægen forslog der blevet taget røngtenbilleder af hendes ryg samt en blodprøve, så vi kan få et overblik over hendes indre organer.
På billederne finder de Spondylose/slidgigt i hele ryggen. Blodprøver kom tilbage uden nogen anmærkninger, så det var dejligt!
Så planen er nu at køre Misser over på en diæt, en Led diæt fra Hills og smertestillende. Så håber vi det hjælper hende, så hun kan nyde livet lidt endnu!
Vi vil gerne sige af hjertet tak fordi i altid er der til at hjælpe og med trøstede ord, når man virkelig er i tvivl....

26 kwietnia 2014

SUPER SERVICE OG HØJ FAGLIGHED

Vores hanhund blev desværre ramt af testikelkræft og måtte kasteres. Desuden havde han flere rådne tænder og trængte til en tandrensning. Ligeledes fik vores hunhund tandrensning og revet tænder ud. Nu har vi 2 hunde som ikke lugter mere ud af munden.
vi opleverede en rigtig god vejledning og en super service og vi vil til enhver tid anbefale Østerbro dyreklinik til andre.

30 marca 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej