Alvorlig fejlbehandling af min hund. I 2024 skulle han have renset tænder og undersøgt en knude han havde på maven. Han fik hevet en tand ud, samt fik taget en prøve fra knuden. Kommunikation... Zobacz więcej
Jeg har haft blågaardsdyreklinik i over 20 år både hunde og katte er kommet deres vej forbi de utrolige dygtige imøde komme og empatisk dyrelæger Har aldrig oplevet at få forkert diagnose på mine d... Zobacz więcej
Vores hund Eddie døde under en simpel tandrensning – og vi fik et iskoldt og kaotisk forløb oveni vores sorg Vi afleverede vores elskede hund Eddie til en rutinemæssig tandrensning. Vi regn... Zobacz więcej
Erik og hans personale hører til i absolut særklasse. Vi har været faste kunder i mere end 15 år og har gang på gang oplevet hvordan professionel faglighed går hånd i hånd med omsorg og kærlighed... Zobacz więcej
Blågårdsgade 25, 2200, København N, Dania
- www.blaagaard-dyreklinik.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Skal din kære bedste ven aflives og…
Skal din kære bedste ven aflives og kremeres, så skal du vælge et andet sted, som giver dig gode informationer.
Min dejlige hund på knap 2 kilo blev aflivet den 17. marts d.å. og skulle kremeres.
Jeg har aldrig før haft aflivet dyre, derfor var jeg ikke klar over processen, men jeg tænkte at dyrklinikken har styr på det!
Da der var gået mere end 3 uger, så kontaktede jeg dyrklinikken fredag den 10. april for at høre om urnen var kommet retur, og det fik jeg at vide at det var klar til afhentning!!
Hvor længe siden havde klinikken fået urnen? og hvorfor havde de ikke kontaktet mig?
Klinikken havde til gengæld tid til at sende mig 2 rykker i denne måned for manglende betaling for Vetplan, men klinikken havde ikke tid til at ringe til mig angående afhentning af urne.
Da jeg hentede urnen den 10. april, blev jeg helt chokeret, da urnen var 18 cm højt og 17 cm i omkreds, trods min dejlige hund vejede knap 2 kilo!
Jeg blev hverken spurgt eller informeret om urnens størrelse, da jeg var i sorg og tænkte at det er noget dyrklinikken havde styr på!
Jeg har spurgt et par krematorier om hvilke størrelse urne de anvender for små hunde, og alle steder anvender urne, som er 11 cm højt. Men det gør Adakrem ikke!!
Da jeg kontaktede Adakrem, ville de slet ikke oplyse mig noget som helst, og de var afvisende!
Det var en stressende situation for mig, da jeg var i sorg over at have mistet min dejlige hund, og jeg skulle samtidig håndtere denne sag. Det var meget ubehagelig at skulle igennem dette.
Jeg tog kontakt til dyrklinikken og bedt dem om at skifte urne til en mindre uren, og selvfølgelig mod betaling. Jeg havde ikke lyst til at køre en sag om det her, da for mig handlede blot at få afsluttet denne sag på en ordentlig måde.
Jeg håber folk læser anmeldelser og spørge dyrklinikken om, hvor deres kære dyr skal kremeres. Hvis det er Adakrem, så hold jer væk. læs anmeldelser på Trustpilot.
Denne anmeldelse er kun angående aflivning, da jeg ellers ikke kan sige dårlig om dyrklinikken.
Bedste dyrelæge
Har aldrig oplevet at få forkert diagnose på mine dyr. Vil til en hver tid anbefalde dem og især erik 🥰🥰🥰
Alvorlig fejlbehandling af min hund
Alvorlig fejlbehandling af min hund.
I 2024 skulle han have renset tænder og undersøgt en knude han havde på maven.
Han fik hevet en tand ud, samt fik taget en prøve fra knuden.
Kommunikation efter behandlingen var meget omstændig, og vi fik aldrig klar besked angående prøven der blev taget fra knuden.
Vi kom fysisk forbi klinikken flere gange samt ringede. Beskeden var at dyrlægen ville ringe tilbage. Det gjorde dyrlægen ikke.
Der viste sig at være cancer i knuden, som han blev opereret for, på Østerbro dyreklinik, efteråret 2025.
For to uge siden har vores hund fået renset tænder og fået taget røntgen, Østerbro klinikken. Her konstaterede de at der stadig sidder en rod, fra den tand der blev trukket ud hos Blågårdsplads dyrlæge. Den skulle selvfølgelig have været trukket ud sammen med resten tanden, da den kan forårsage betændelse og alment ubehag.
Dyrlægen på Østerbro anbefaler at roden skal opereres ud.
God og pålidelig
Jeg har brugt jer i mere end 20 år og jeg er meget tilfreds med det hele. De er professionelle, har omsorg og medfølelse. Tak skal i have.
Erik og hans team er verdens bedste
Erik og hans team er verdens bedste
som sædvanlig en tryg og god…
som sædvanlig en tryg og god oplevelse.g
kompetent personale.
jeg kan kun give min bedste anbefalin
ALDRIG KOM HER!!
Jeg er 14 år, og jeg har lige mistet min hund. Vi tog ham med til et helt normalt tjek hos dyrlægen i Blå Gårdsplads, og så døde han. Jeg forstår det ikke. Det var bare et tjek, og nu er han væk for altid.
Han var min bedste ven, og jeg savner ham så meget. Det gør virkelig ondt, og jeg er både ked af det og sur. Jeg synes virkelig ikke, man skal tage sine dyr til den dyrlæge. Jeg stoler ikke på dem mere, og jeg håber ikke, andre mister deres dyr på den måde.
jeg fik heller aldrig hans halsbånd tilbage som aftalt, som jeg ville have haft med hjem som minde jeg er så ubeskrivelig ked af det! og jeg fraråder alle mennesker at komme her!
Jeg ville bare ønske, han stadig var her. Jeg savner ham hver dag.
Vores hund Eddie døde under en simpel…
Vi afleverede vores elskede hund Eddie til en rutinemæssig tandrensning. Vi regnede med at hente ham igen samme dag – i bedring og klar til at komme hjem. I stedet blev vi ringet op med beskeden om, at han var død. Uden varsel. Uden nogen forklaring, vi kunne forstå.
Chokket og sorgen var ubeskrivelig. Men det, der fulgte, gjorde det hele værre. Vi blev mødt af forvirrende meldinger om priser, som blev ændret undervejs. Vi fik løfter, der blev brudt, og oplevede en gennemgående mangel på respekt og medfølelse.
Det værste var dog, at vi tydeligt havde bedt om at få Eddies seletøj og navneskilt med hjem – som et sidste minde. Alligevel valgte de at brænde det sammen med ham. Det føltes som et slag i maven.
Eddie betød alt for os. Og den behandling, han – og vi – har fået, er direkte utilgivelig.
Hvis du overvejer at bruge denne dyrlæge, så tænk dig om en ekstra gang. Vi kan ikke få Eddie tilbage. Men vi kan advare andre.
Bedste dyrlæge i Danmark
Danmarks bedste dyrlæge. Jeg har i mere end 20 år kommet i klinikken, dels med tamrotter og med katte og Erik har hver gang været meget empatisk, grundig, kompetent og lyttende. Han tager sig god tid og jeg har aldrig oplevet andet end topklasse behandling af mine dyr og af mig som kunde.
Dygtige og omsorgsfulde dyrlæger
Jeg fik i foråret 2020 kæle rotter, de små pus har det desværre med at få knuder, især hunnerne og piger er hvad jeg har, hvilket betyder at vi har været igennem flere operation hos Blågård dyreklinik for at fjerne knuder, af de 12 jeg har haft har 7 været igennem turen, en endda to gange, og alle gange har gået så godt, og alle mine efterfølgende bekymringer, om det, om det har være ovre til eller jeg er kommet forbi, er blevet behandlet med så stor omsorg, respekt og hjælpsomhed.
Nu er jeg desværre ved at afvikle mit rotte hold, mit hjerte kan ikke den korte levetid mere, men jeg kommer til ikke bare at savne de søde, sjove og kloge små dyr, men også de dygtige og søde mennesker der arbejder hos Blågård dyreklinik.
Dyrlægen er et meget venligt og…
Dyrlægen er et meget venligt og medfølende menneske. Grundig og god mod dyret.
Sød sygeplejerske
Tanja 🥳 tak for god service
Talte med Tanja i dag og oplevede en fantastisk kundeservice
Tusinde tak for hjælpen 🥰 og god arbejdslyst til jer
super god behandling
super god behandling. var der i dag med min lille mis og han fik et grundigt tjek samt medicin. tak. Jeg kommer helt sikkert igen.
Bedste
Har kendt Erik i 27 år... Og bruger stadig ham....
Ikke mere at sige end positive oplevelser, selvom jeg ikke har lyst til, at se ham 😅
Søde og imødekommende personale
Helt klart den bedste dyreklinik. Super søde og imødekommende personale og dyrelæger. Altid en fornøjelse at komme der, og der bliver taget så godt imod en og ens kæledyr.
Fantastisk sted
Altid en fornøjelse, rigtig søde, venlige & gode ved både dyr og ejer.
Top service
Den bedste dyrelæge
Den bedste dyrelæge! Jeg vælger altid Erik, da han er SÅ dygtig, virkelig god med dyrene, ekstrem grundig og bare helt igennem skøn. Min største anbefaling herfra.
Dygtig dyrlæge
Jeg har kommet på klinikken i snart seks år med mine små gnavere. Erik har stor erfaring med små dyr også hvis de skal opereres. Dygtig dyrlæge som tager sig tid og har gode priser.
Dyreklinik med hjertet på det rette sted.
Fantastisk dyreklinik med dyrlæger med hjertet på det rette sted både i forhold til dyr og mennesker.
Selvom vores katte ikke er udpræget begejstrede for dyrlæger så foregår håndteringen af dem altid roligt, så de får en god oplevelse.
Dygtige læger og super kundeservice
Virkelig god, opmærksom og venlig behandling.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.