Jeg kan varmt anbefale hesteklinik Herning . Jeg følte mig tryg ved og sende min klap hingst derop, efter en god samtale med Niels. ( vi havde 2 stk afsted til kasteration ) meget professionelt pers... Zobacz więcej
Vi aftaler at få en klaphingst opereret på klinikken. Tilbuddet lyder på 4750kr excl. moms og “ dækker alt inde hos os, indtil hesten hjemsendes” Ikke nok med at vores hest dør i deres varetægt,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Din hestedyrlæge i Midtjylland. Vores speciale er rideheste, men vi behandler alle typer heste. Vi har mange års erfaring, og vi har faciliteter til operation og indlæggelse.
Nytoftevej 5, 7400, Herning, Dania
- www.hesteklinikherning.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
God første oplevelse med tandraspning
Endnu engang et vældigt behageligt besøg af Dyrlæge Niels til en rutine opgave, som idag var tandtjek og tandraspning af 2 ungheste. Det var deres første gang med tandraspning, og Niels tog sig god tid og var meget omhyggelig, så begge heste fik en så fin og rolig oplevelse som muligt med dette.
Niels har en dejlig nede på jorden tilgang samtidig med at være meget kompetent. Både han og hans klinik assistenter Alice og Elisa får mine varmeste anbefalinger.
Handelsundersøgelse
Niels Tellerup har lavet handelsundersøgelse på min nye hest. Jeg følte mig virkelig godt behandlet igennem hele forløbet. Jeg kunne desværre ikke være med til undersøgelsen, men havde en masse spørgsmål og brug for at spørge Niels til råds om forskellige ting. Hver gang tog han sig tid til at svare på mine spørgsmål og uddybe de ting, jeg ikke forstod.
Derudover var Elisa virkelig sød, hvergang vi talte sammen i telefonen eller havde kontakt på mail.
Supergod oplevelse, jeg kan virkelig anbefale Herning Hesteklinik.
Jeg har gået med en oplevelse i 2 år…
Jeg har gået med en oplevelse i 2 år før jeg får endelig vished for at kunne skrive denne anmeldelse.
Jeg havde en Amerikansk kunde til en af mine ponyer, damen ville gerne købe den og have den sendt til USA, prisen var aftalt til 120.000,-
Jeg skulle bare lige køre forbi hendes faste samarbejdes partner Niels Tellerup, og få et mindre tjek for at sikre der ikke var noget galt med ponyen.
Jeg ankommer 20 min. før tid og går rundt i stalden til det blir tid, men der kommer ingen dyrlæge til den aftalte tid, men jeg kan høre han sidder lige på den anden side af døren og hygger med en smed, men da der er gået 25 min over den aftalte tid går jeg til sekretæren og nævner at jeg nu har ventet længe og kommer helt fra Djursland, så kommer han ud og får sekretæren til at trække ponyen da han nævner at ham den sure nok ikke er nem at arbejde sammen med, syntes ellers jeg var pænt glad for han endelig var kommet, hun når knapt at gå 5 meter frem og tilbage da han siger den har en skæv hov, da jeg ikke kan se det spørger jeg ind til det jeg ikke selv kan se, han siger at højre for hov er skæv og det kan give udfordringer på sigt, min teori er så at det var et modsvar på min måde at være på, så jeg kører bare med hoppen igen og hjemme ringer jeg efter min smed som heller ikke kan se noget problem.
Jeg tager et føl mere på hoppen og ligger det lidt til side, men tænker den skal sælges i år, jeg sætter en pris på 130.000,- og de første der kommer og ser på hende vil købe hende til prisen, så kommer så den handelsundersøgelse som skal vise om der er noget med hoppen, efter 45 min siger dyrlægen at det er et pragteksemplar, ingen anmærkninger overhovedet, ikke så meget som en lille knyste på et ben, perfekt i alle henseender. Jeg spørger selv ind til hovene en ekstra gang og fortæller om min oplevelse, hun trænger til sko siger han, hun tripper lidt på hårdt underlag, men derudover er hun utrolig fin holdt med hovene, og det skal lige siges hun ikke har haft smed i et år, hun passer dem selv så fint. Jeg har mest af alt ondt af den Amerikanske kunde som køber de fleste af hendes ponyer i Danmark og altid bruger Niels, så kom jeg af med 2 års indebrændthed :-) og blev 10.000,- og et klasse føl rigere. Man kan desværre ikke vælge en dato længere tilbage en Januar `25

Odpowiedź od Hesteklinik Herning
Handelsundersøgelse og Røntgen ✨
Vi har for nylig købt en ny hest og var i den forbindelse hos Niels på Hesteklinik Herning for at få handelsundersøgelse og røntgen og det var ganske enkelt en fantastisk oplevelse.
Niels er utrolig dygtig, omhyggelig og meget kompetent i sit arbejde. Man mærker tydeligt hans store faglighed og engagement – og at hestens og kundens tryghed altid er i centrum.
Derudover var han meget venlig, imødekommende og grundig i sine forklaringer. Noget, vi især satte stor pris på, var den måde, han involverede min 13-årige datter i hele handelsundersøgelsen. Han tog sig tid til at forklare, vise og svare på spørgsmål, så hun følte sig både set, hørt og tryg gennem hele forløbet. Det vidner om en dyb respekt for både børn, unge og kommende hesteejere.
Vi gik derfra med en rigtig god mavefornemmelse og stor tillid til både undersøgelsen og vurderingen. Det er tydeligt, at Niels brænder for sit arbejde og møder både mennesker og dyr med professionalitet, empati og respekt.
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse ✨✨
De varmeste anbefalinger herfra – vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse.
kastration af klaphingste
Har netop fået to klaphingste kastreret på Herning hesteklinik. Dygtigt, professionelt arbejde. Masse af information både før og efter behandling. - og så var prisen rimelig. Vil helt klart anbefale Niels til den operation.
Jeg kontaktede dyrlægen da jeg stod med hvad jeg mente var en spiserørsforstoppelse…
Jeg kontaktede dyrlægen da jeg stod med en Miniaturehest med spiserørsforstoppelse.. fik besked på at det var betaling på stedet, mobilpay eller kontant,, men ingen oplysning om pris...
Den mest arrogante dyrlæge troppede op i min stald og var utrolig hård og meget hurtig til at jage en knap varm slange ned i dyret,, uden lige at undersøge hesten først,, det resulterede i at hesten tapblødte som i en løbende stråle i 35 minutter.. jeg var selvfølgelig urolig for min hest, men fik at vide at det bare var næseblod... Men jeg har da set næseblod før og bestemt ikke på så voldsom en måde.. men jeg får bare besked om at den jo nærmest har lige så meget blod som en stor hest og den sø der efterhånden ligger på min staldgang som jeg forsøger at suge op med en stak
håndklæder er helt normalt,, så går han ud efter noget at skrive på og med og kommer ind og beder mig betale 3000,- på mobil pay hvilket jeg gør for det var jo aftalen at jeg skulle betale kontant,, så smutter han fra en tap løbende pony med beskeden om at hvis den stadig bløder om en time må du jo ringe.. jeg kæmper videre med min lille Basse og efter 35 minutter får jeg stoppet blodløbet så det kun drypper,, og ca efter et kvarter mere får jeg det stoppet...
Næste morgen måtte min dejlige dreng aflives af min egen dyrlæge som havde stort besvær med at finde den store åre ...
Jeg klager men får intet andet ud af det end en ekstraregning som jeg jo klart sætter mig imod , da jeg jo fik besked på at der skulle betales kontant... Og en besked om at så var der nok noget andet galt han ikke havde set... NEJ klart han ikke havde set det, for den blev overhovedet ikke undersøgt,, han stod og gloede arrogant på den på afstand.. og hvis han skriver andet her i kommentarfeltet så er han ikke ærlig..😭 det eneste jeg får ud af det besøg er trussel om inkasso på en ekstra regning DER IKKE nævnt på næsten 900. ..
HAN kommer ALDRIG I MIN STALD IGEN

Odpowiedź od Hesteklinik Herning
Super service - god forståelse for hestens problemstilling (astma) Kommer fra Nordsjælland - men bruger Hesteklinik Herning til min hest med astma. Det eneste, der duer.
Klaphingst kastreret
Havde den en gennemført god oplevelse da vi fik kastreret vores 1 års klaphingst. Han har ikke været hævet en eneste dag efterfølgende og alt er gået så nemt. Prisen var også fantastisk (billig), hvilket bestemt er værd at nævne. Mine varmeste anbefalinger herfra ❤️
Fosterreduktion følhoppe
Fuldstændig fantastisk behandling for kort tid siden da det viste sig vores drægtige hoppede ventede tvillinger. Vi var på absolut sidste dag hvor en fosterreduktion kunne lade sig gøre grundet embroyerne stortset havde kontakt hvilket besværligliggør processen betragteligt. Niels advarede os om det var et “High risk” indgreb så risikoen for vi mistede begge føl var der. Alligevel tog han imod os akut en lørdag eftermiddag, afklemte det svageste embroye, lod hoppen blive om natten og scannede igen næste formiddag. Fortsat en drægtig hoppe, nu med et foster. Ny scanning ugen efter der fortsat bekræftede drægtighed, og nu er hjerteslag netop bekræftet, så mission impossible blev vendt til en indtil videre lykkelig historie vha. Niels. Han har også tidligere opereret en pony for os der havde sacoider med stor succes, og ikke mindst er det totalt retfærdige priser !!! Vores varmeste anbefalinger til Herning Hesteklinik
Jeg kan varmt anbefale hesteklinik…
Jeg kan varmt anbefale hesteklinik Herning .
Jeg følte mig tryg ved og sende min klap hingst derop, efter en god samtale med Niels. ( vi havde 2 stk afsted til kasteration ) meget professionelt personale og grundig. Flot resultat. Niels ringede også efter operation med en grundig forklaring - Drengene ville ikk med hjem 😅 men der fik vi igen hjælp og de kom hjem. Jeg kan virkelig anbefale at sende sin hest op til det dygtige team.
KÆMPE TUSIND TAK for fantastisk god…
KÆMPE TUSIND TAK for fantastisk god behandling, service og fleksibilitet. Der er styr på tingene, Niels er nem at få fat i, svarer lynhurtigt på mails, og sender regningen med det samme. Professionel, menneskelig og prisvenlig Hesteklinik.
I har mine varmeste anbefalinger fremadrettet.
Fantastisk oplevelse for både hest og…
Fantastisk oplevelse for både hest og rytter. Jeg kunne læne mig tilbage, og lade den meget professionelle dyrlæge sørge for det hele. GOD OPLEVELSE!
Fik en super professionel behandling
Fik en super professionel behandling, da min klaphingst skulle kastreres. Der blev taget hensyn til hestens behov og mine. Efterfølgende har der været en god kontakt ift opfølgning på kastration, hvilket er guld værd, når der er en stor afstand til udførende klinik. Kan helt klart anbefales
Vores Pony fik blodbehandling hos…
Vores Pony fik blodbehandling hos Herning hesteklinik i marts 2021 pga astma.
Astmaen havde i nogle måneder drillet SÅ meget at ridning ikke var muligt. Vi havde en Pony der hang med mulen og hostede endda på staldgangen. Vi forsøgte at ændre i hans miljø- uden held.
Vi hørte om metoden og måtte give det et forsøg.
3 uger efter første indsprøjtning, har vi nu en hostefri Pony! Total hostefri på 4. måned. ❤️
Vi fik en dygtig, kompetent og direkte information før, under og efter behandlingen. Undervisning i at stikke ham selv herhjemme, hvilket gik fint.
Vi er ovenud lykkelige og ligeså er vores skønne Pony.
Fantastisk dyrlæge
Niels er en helt igennem fantastisk dyrlæge. Kompetent, rolig, venlig og omsorgsfuld overfor hest og ejer.
Han har mine varmeste anbefalinger.
Altid tilfreds med denne dyrlæge
Jeg har brugt hesteklinik Herning i ca. 5 år. Og har aldrig været utilfreds med den behandling jeg og mine heste har modtaget. Tvært imod har jeg altid været meget tilfreds med Niels som
Dyrlæge. Forstående og utrolig dygtig til sit fag. Jeg har altid været tilfreds med min kommunikation og har altid været overrasket over en meget fair pris.
Jeg køber også foder ved Niels skriver og bestiller og kan altid hente meget hurtigt samme dag,
Jeg er meget tryg med hans rådgivning.
Rigtig godt sted
Har været på klinikken flere gange. Altid professionel behandling, og stor viden om det de har med at gøre. God behandling af såvel dyrene som os.
Tak for en behagelig og yderst…
Tak for en behagelig og yderst professionel behandling. Har under hele forløbet været tryg og er blevet fuldt informeret både før, under og efter behandlingen. Kan varmt anbefales.
Hesteklinikken er også for hunde!
Jeg kan varmt anbefale Hesteklinik Herning til vaccination af hunde. Klinikkens veterinærsygeplejerske har stor erfaring med hunde, og hun gør meget ud af at hundene føler sig trygge og godt tilpas. Det er også muligt at købe loppe-/flåtmidler og gode foderprodukter til hunde i den lille tilhørende butik. Hvis man ikke kan nå at hente foderet i normal åbningstid, kan man bestille det til afhentning og afhente det, lige når det passer en. Det er super god service.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.