Mytrendyphone Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn advies, bestel hier niets! De zoveelste dropshipping site, het zijn wolven in schaapskleren. Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Na contact met dit bedrijf mijn review bij deze aangepast, ze hebben hun deel zeer snel opgepakt en gezorgd voor juiste afhandeling van retour. Professionele opstelling en wel eerlijk. Helaas was het... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had display voor Motorola G 100 besteld dat was so slecht kwaliteit dat binnen twee dagen kapot is gegaan, e-mail gestuurd we zijn een week verder en tot nu toe is nog steeds geen reacties van.

Oceniono na 3 z 5

Ik kocht bij dit bedrijf een smart view wallet case voor een Samsung Galaxy A55. De levering liet al op zich wachten, maar na een aantal dagen ontving ik het artikel. Het bleek een teleurstelling. De... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MyTrendyPhone: verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Gelijk stuk

Organisatie prima,
Levering prima, maar helaas paste de smart watch niet om mijn pols, het schroefje van het schakeltje ging bij de tweede schakel kapot toen ik het kleiner wilde maken met de meegegeven toolset :( niet 1 x kunnen dragen, mega balen :(

12 lipca 2022

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor dit ongemak.

Je bent welkom het artikel te retourneren.

Vul het volgende formulier in voordat je het product naar ons terugstuurt:

Schrijf het RMA-nummer op het pakket of de envelop die je naar ons opstuurt.

Wanneer we het artikel ontvangen en onze RMA-afdeling alles controleert, kunnen we verder gaan met je retourzending.

We bieden nogmaals onze excuses aan en danken je bij voorbaat voor je medewerking.

Minder goede ervaring

Bestelling is betaald en aangetekend als niet betaald contact gezocht maar dit kon alleen in het engels en 5 dagen later lag het in de brievenbus zonder dat ik een mail had gehad over de verzending

20 czerwca 2022

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor dit ongemak.

Onze klantenservice heeft al per e-mail contact met u opgenomen om dit probleem op te lossen.

Universal Double Pocket Belt etui

Heb een Universal Double Pocket Belt case besteld.
Kreeg onmiddelijk bevestiging van verzending, maar daarna niets meer gehootd. Ook geen track&trace.

Dan vraag je je toch af of het goed is gegaan. Maar na 4 dagen werd het bezorgd.
In eerste instantie wilde ik het terug sturen, omdat het voorvak te klein is voor een smartphone.
Maar toch besloten te houden omdat de afmetingen fijn klein zijn. Nu nog op zoek naar een kleine portemonnee, die er in past

20 czerwca 2022

Horrible

Horrible ! I ordered charger and it came open and really really bad quality

13 czerwca 2022

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor dit ongemak.

Je bent welkom het artikel te retourneren.

Vul het volgende formulier in voordat je het product naar ons terugstuurt:

Schrijf het RMA-nummer op het pakket of de envelop die je naar ons opstuurt.

Bestelling op 22-4 geplaatst en

Bestelling op 22-4 geplaatst, specifiek voor deze webwinkel gekozen omdat het hoesje op voorraad zou zijn.
6 weken verder nog steeds niets, ook geen geld terug, maar wel keurig iedere week een mailtje...

"Wij willen u graag op de hoogte stellen dat één of meer producten die u besteld heeft nog niet leverbaar is. Onze toeleverancier heeft het momenteel niet in voorraad en daarom kunnen wij het nog niet opsturen."

10 czerwca 2022

Geachte,

Accepteer onze oprechte excuses voor het ongemak dat we helaas hebben veroorzaakt.

Uw feedback heeft ons op deze ongelukkige kwestie gewezen.

We willen u laten weten dat we er duidelijk voor hebben gezorgd dat de levertijd zichtbaar is op de productpagina en dat we onze klanten op de hoogte houden van de wachttijd.

Omdat u niet wilde wachten of het product wilde wijzigen, hebben we uw bestelling geannuleerd zoals u heeft gevraagd.

We hebben al een terugbetaling gedaan voor deze bestelling.

Bedankt voor uw begrip.

Beste wensen,

Oceniono na 4 z 5

Bestelling ging ok. Wel een wat 'vage' site.

Ondanks een mix van goede en slechte(re) reviews, toch een bestelling geplaatst. Behalve een bevestiging hoorde ik een aantal dagen niets. Probeerde bevestiging te krijgen door te mailen. Nooit reactie op gehad. Later probeerde ik het via de chatfunctie op de site. Na enige tijd wachten sloot ik de chat af. Tot mijn genoegen kreeg ik nav mijn chat wel reactie, maar dan via mail. Ik zag nl mijn eigen bericht erbij staan. Artikel is onderweg. Inderdaad. Daags later netjes in de brievenbus.

Ik ervaar de site wel wat vaag. Volgens mij werkt niet alles zoals zou moeten. Bovendien alles in het engels omdat het Nederlandse platform dan niet tijdig reageert aldus de communicatie.

Al met al, ben ik wel tevreden.

9 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Levertijd meer dan 2 weken!!

Na 2 wkn is mijn bestelde telefoonhoesje nog steeds niet geleverd. Ik baal daarvan, op de site staat levertijd 2-4 werkdagen.

Er is uiteindelijk contact opgenomen en een nieuwe order aangemaakt.

Dan krijg ik weer het verzoek de dubbele verzending (die nooit is gekomen) retour te sturen of tegen te houden. Hoezo, deze is er niet!

25 maja 2022

Correcte service

Correcte service. Goede kwaliteit.
Enige opmerking is dat in huidige tijden een week wachten lang lijkt als je je nieuwe iPhone pas kan/wil gebruiken wanneer je een beschermend hoesje hebt. Dus even afkijken bij de concurrentie, die leveren 1 à 2 werkdagen na een bestelling.

25 maja 2022
Oceniono na 2 z 5

Slecht contact en veel te laat verzonden

Had draadloze oortjes besteld die binnen 1-4 werkdagen binnen zouden komen. Vervolgens 3 weken niks meer gehoord. Nam contact op met de klantenservice (die overigens alleen slecht Engels spraken), bleek het dat de oortjes niet op voorraad waren, wat nergens stond vermeld, en dat ze enkele dagen geleden verstuurd waren. In plaats van dat ze mij een email hierover en een verzendbevestiging sturen, laten ze je dus gewoon afwachten. Vervolgens krijg je ook alleen 'sorry' te horen. Ik vertel dat ik een klacht indien, en ze vertellen me dat ze 'dankbaar zijn voor mijn begrip en geduld'.
Slechtste service die ik in tijden heb meegemaakt. Ik geef enkel twee sterren omdat het erop lijkt dat ik mijn oortjes wel ga ontvangen. Voor de rest, verschrikkelijke service.

23 maja 2022

Geachte,

Uw feedback heeft ons op deze ongelukkige kwestie gewezen.

We willen u laten weten dat we er duidelijk voor hebben gezorgd dat de levertijd zichtbaar is op de productpagina.

Ondanks al onze inspanningen om de bestelling zo snel mogelijk kan het voorkomen dat de verzending vertraagd wordt en dat dit tot verdere ongemakken leidt.

In verband met de wachttijd zullen we de verzendkosten terugbetalen.

Bedankt voor uw begrip.

Beste wensen,

'op voorraad'

'op voorraad, leverbaar binnen 1-4 werkdagen' staat bij het artikel, ook nu nog. Maar na bestelling op 21-4 blijkt er helemaal geen voorraad te zijn en duurt levering nog enkele weken.
Ik heb mytrendyphone echt niet nodig om een hoesje in China te bestellen.

5 maja 2022

Mail geblokkeerd…

Wij hebben een hoes voor een camera besteld. Goed op leertijd gelet ivm onze vakantie: 1-4 werkdagen…
Na 5 dagen nog niets.
Gemaild met vermeld e-mailadres maar we krijgen ons bericht terug met vermelding: “geblokkeerd”.

Wat is dit voor onzin???

21 kwietnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej