Mytrendyphone Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn advies, bestel hier niets! De zoveelste dropshipping site, het zijn wolven in schaapskleren. Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had display voor Motorola G 100 besteld dat was so slecht kwaliteit dat binnen twee dagen kapot is gegaan, e-mail gestuurd we zijn een week verder en tot nu toe is nog steeds geen reacties van.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MyTrendyPhone: verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ik had display voor Motorola G 100…

12 września 2026

Goedendag,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat door deze situatie en het ontstane probleem is veroorzaakt.

Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de situatie te bespreken en een passende oplossing voor dit probleem te vinden.

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie en contact middels e-mail

Het duurde langer dan gepland voor mijn hoes er was. Als excuses hiervoor werden de bezorgkosten teruggestort naar mij. Middels e-mail kreeg ik snel reactie en een goede link toe gestuurd voor de track and trace. Heel fijn! 😊

23 września 2026

Goedendag,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat door de vertraging is veroorzaakt.

Het lijkt een Nederlandse website

Het lijkt een Nederlandse website maar de producten worden vanuit Denemarken verstuurd.
Ik had een verkeerde levering en wilde dit terugsturen. De verzendkosten naar Denemarken waren hoger dan de waarde van het product. Uiteindelijk is het product in de vuilnisbak beland.

23 września 2026

Niets bij bestellen!

Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat is het wel! Er staat ook nergens te lezen dat de retouren naar Denemarken verzonden dienen te worden. Het vestigingsadres van deze club is in Denemarken, dat staat er wel... pure misleiding!

10 września 2026

Geachte,

Onze oprechte excuses voor het kleine ongemak dat de vertraging heeft veroorzaakt. Wij begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen en betreuren het dat de levering iets langer heeft geduurd dan verwacht.

Wij willen u ook graag verzekeren dat dit geen dropshipping-bestelling betreft. Uw pakket is rechtstreeks vanuit onze eigen voorraad verzonden.

Wij zullen zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen om de situatie verder te bespreken en ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Oceniono na 3 z 5

Goed retour onenigheid opgelost.

Na contact met dit bedrijf mijn review bij deze aangepast, ze hebben hun deel zeer snel opgepakt en gezorgd voor juiste afhandeling van retour. Professionele opstelling en wel eerlijk. Helaas was het product toch niet het gene dat ik had verwacht. Jammer dat er geen retour etiket bij de producten zitten, gaat veel onnodig tijd zitten in het mailen.

7 września 2026

Geachte,

Het spijt ons oprecht dat u deze situatie heeft moeten ervaren. Wij betreuren het dat er zich problemen hebben voorgedaan en bieden u hiervoor onze welgemeende excuses aan.

Wij nemen uw situatie serieus en zullen zo snel mogelijk per e-mail contact met u opnemen om de kwestie verder te bespreken en tot een passende oplossing te komen.

Wij danken u hartelijk voor uw geduld en begrip.

droevig

droevig, lijkt wel of ze je hoesje in china bestellen, levertijd van 2 weken , is nu eindelijk binnen met app uit China om te installeren voor connectie.

30 sierpnia 2026

Geachte,

Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak als gevolg van de vertraging. Wij begrijpen dat het erg vervelend kan zijn om zo lang op uw bestelling te moeten wachten.

Wij willen u verzekeren dat uw pakket daadwerkelijk al is verzonden. Wij zullen zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen om de huidige status te controleren en samen tot een snelle oplossing voor dit probleem te komen.

Très mauvaise expérience

Très mauvaise expérience.
Livraison interminable, pièce reçue incomplète, puis refus de remboursement malgré un email confirmant un délai de 14 jours pour retourner la pièce incomplète .
Service client décevant et mauvaise foi. À éviter absolument !

3 września 2026

Mytrendyphone…

Ik kocht bij dit bedrijf een smart view wallet case voor een Samsung Galaxy A55. De levering liet al op zich wachten, maar na een aantal dagen ontving ik het artikel. Het bleek een teleurstelling. De smartphone paste op zich in het hoesje, maar vervolgens werkte het venstertje niet omdat er geen verbinding met de smartphone werd gemaakt. Je moest dan een speciale app downloaden die vervolgens als niet veilig door Playstore werd aangemerkt. Ik ben vervolgens met excuses benaderd door het bedrijf. Op hun aanbod tot terugbetaling van mijn bestelling ben ik ingegaan. Is netjes opgelost!

1 września 2026

Geachte,

Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak en eventuele tekortkomingen van onze kant. Het spijt ons zeer dat deze situatie is ontstaan en wij betreuren de omstandigheden ten zeerste.

Wij zullen zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen om de situatie verder te bespreken en samen tot een zo snel mogelijke en passende oplossing te komen.

Levertijden kloppen niet.

Op de website staan levertijden tussen de 1 en 4 dagen, na email contact blijkt dat alles vanuit Denemarken wordt verstuurd met een minimale levertijd van 2 tot 5 dagen.
Intussen zijn we een week verder en nog niks ontvangen.

Ook grappig, in de email verwijzen ze trots naar Digikeur met een mooie link naar die website, maar die link werkt niet meer. Digikeur was een dubieus keurmerk, en heeft nu geen verwijzingen op haar website over keurmerk dus garandeert nu helemaal niks.

21 sierpnia 2026

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw bestelling en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit probleem te bespreken en samen naar een passende oplossing te zoeken. Wij vragen u vriendelijk om nog een beetje geduld en begrip terwijl wij dit voor u in behandeling nemen.

Oceniono na 1 z 5

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…

Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Leveringstermijn overschrijden dus koop geannuleerd. Pakje is inmiddels ook kwijtgeraakt tussen Frankfurt en Nederland. Laten ze je eerst 2 weken wachten en krijg je constant standaard antwoorden. Ik geef aan in mail ik wil geld terug en dan sturen ze weer een mail of je het hoesje opnieuw verstuurd wil en je moet een verklaring tekenen waar in staat dat je begrijpt dat opzettelijke valse of misleidende informatie verstrekken illegaal is. We hebben het over €20,30! Ik ga toch niet zoveel tijd besteden (inmiddels 6 mails) als iets niet waar is?
Ik had via Beslist.nl besteld en niet verwacht dat het zo slecht zou zijn.

Update 30/8 Inderdaad het geld terug gekregen en met de excuses hieronder is voor mij de zaak naar tevredenheid opgelost.

16 sierpnia 2026

Odpowiedź od Mytrendyphone

Het spijt ons dat de levering en communicatie zoveel frustratie hebben veroorzaakt. Wij begrijpen dat u na meerdere berichten en standaardantwoorden het vertrouwen in een goede afloop bent verloren.

Wij kunnen bevestigen dat het volledige bedrag van € 20,30 op 18 augustus 2026 aan u is terugbetaald. De gevraagde verklaring was uitsluitend nodig voor het onderzoek naar de vermiste zending en was niet bedoeld als beschuldiging.

Onze oprechte excuses voor de vertraging, de verwarrende communicatie en het ongemak.

Het MyTrendyPhone-team

Oceniono na 1 z 5

De bestelling is nooit bezorgd

De bestelling is nooit bezorgd. Dieven

10 sierpnia 2026

Hallo,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat door de vertraging is ontstaan. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u kan zijn.

We willen u graag verzekeren dat we momenteel hard werken aan een oplossing. Zodra we meer informatie hebben, nemen we zo snel mogelijk per e-mail contact met u op met een passende oplossing.

Met vriendelijke groet

Oceniono na 2 z 5

Telfoonhoesje met smartview werkt niet goed

Telfoonhoesje met smartview besteld, met vestertje waarin je altijd de tijd en datum kunt zien. Na week pas ontvangen. Blijkt dat tijd en datum niet in het vensterje maar ernaast komen. Hier moet je dan blijkbaar een app voor installeren. App wordt niet door google playstore herkend en geaccepteerd door mijn samsung telefoon. Ik vertrouw de app niet, wil van de koop af. Vind dat ze hiervoor hadden moeten waarschuwen.
Klantenservice werkt alleen via email. Komt erop neer dat ik op eigen kosten product moet retourneren naar Denemarken a 10 euro.

1 sierpnia 2026

Geachte klant,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We begrijpen dat deze situatie vervelend voor u is en willen u verzekeren dat we momenteel hard werken aan een passende oplossing.

Zodra we meer informatie hebben, nemen we zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u op met een oplossing voor het probleem.

Alvast hartelijk dank voor uw geduld en begrip. Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.

Uw klantenserviceteam

Oceniono na 1 z 5

Nog geen 1 ster waard probeer te…

Nog geen 1 ster waard probeer te achterhalen waar en hoe lang het nog duurt voor ik mijn pakket ontvang krijg steeds zelfde mail als reactie.
Moet geduld hebben nou die
Is nu wel op en wil mijn geld terug echt waardeloos bedrijf

15 lipca 2026

Geachte klant,

Onze excuses voor de vertraging bij de verdere behandeling van uw verzoek.

Wij begrijpen dat het vervelend is om op een antwoord te moeten wachten en stellen uw geduld en begrip dan ook zeer op prijs. We willen u graag laten weten dat wij uw situatie momenteel zorgvuldig bekijken en ons best doen om zo snel mogelijk tot een passende oplossing te komen.

U ontvangt binnenkort een e-mail van ons met meer informatie en een oplossing voor uw probleem.

Bedankt voor uw vertrouwen en voor uw geduld. Wij waarderen uw begrip enorm.

grote oplichters

21 lipca 2026

Geachte klant,

Wij willen ons graag verontschuldigen voor de kleine vertraging bij de behandeling van uw aanvraag.

Wij begrijpen dat deze wachttijd vervelend kan zijn en danken u oprecht voor uw geduld en begrip. Wij willen u verzekeren dat wij momenteel al bezig zijn met uw verzoek en er alles aan doen om dit zo snel mogelijk te behandelen.

Wij zullen binnenkort per e-mail contact met u opnemen en u een passende oplossing voor uw probleem aanbieden.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw geduld.

Zeer slecht

Wat een zooitje heb nog steeds niets ontvangen, MENSEN KOOP HIER NOOIT IETS JE KRIJGT HET GEWOON NIET.
je krijgt nooit een mail terug, ook al stuur je alle gegevens.

10 lipca 2026

Hele slecht klantenservice

Je wordt van het kastje naar het muur gestuurd.
Mijn pakket zou zogenaamd 2 juli verstuurd zijn via post nl. Via chat krijg ik DHL track en trace code, waar niks op staat vanaf 1 juli. Pakket is nergens te bekennen, en krijg alleen rare smoesjes via klantenservice, totaal geen duidelijkheid. Denk ik kan mijn geld vergeten

10 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Hier niks kopen !!!!!!!!!

Hier niks kopen !!!!!!!!!
Bestelling is nooit aangekomen , mail contact krijg je steeds een automatisch bericht dat het product in verzendproces zit .

20 czerwca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej