Mijn advies, bestel hier niets! De zoveelste dropshipping site, het zijn wolven in schaapskleren. Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had display voor Motorola G 100 besteld dat was so slecht kwaliteit dat binnen twee dagen kapot is gegaan, e-mail gestuurd we zijn een week verder en tot nu toe is nog steeds geen reacties van.
Reakcja na opinię
MyTrendyPhone: verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.
Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Word niet geholpen door klantenservice
hoesje besteld voor een samsung s23 ultra maar de app voor de smart view wallet werkt niet, is gewoon chinese rommel.

Odpowiedź od Mytrendyphone
Het duurde langer dan gepland voor mijn hoes er was. Als excuses hiervoor werden de bezorgkosten teruggestort naar mij. Middels e-mail kreeg ik snel reactie en een goede link toe gestuurd voor de track and trace. Heel fijn! 😊

Odpowiedź od Mytrendyphone
Het lijkt een Nederlandse website maar de producten worden vanuit Denemarken verstuurd.
Ik had een verkeerde levering en wilde dit terugsturen. De verzendkosten naar Denemarken waren hoger dan de waarde van het product. Uiteindelijk is het product in de vuilnisbak beland.
Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat is het wel! Er staat ook nergens te lezen dat de retouren naar Denemarken verzonden dienen te worden. Het vestigingsadres van deze club is in Denemarken, dat staat er wel... pure misleiding!

Odpowiedź od Mytrendyphone
Na contact met dit bedrijf mijn review bij deze aangepast, ze hebben hun deel zeer snel opgepakt en gezorgd voor juiste afhandeling van retour. Professionele opstelling en wel eerlijk. Helaas was het product toch niet het gene dat ik had verwacht. Jammer dat er geen retour etiket bij de producten zitten, gaat veel onnodig tijd zitten in het mailen.

Odpowiedź od Mytrendyphone
droevig, lijkt wel of ze je hoesje in china bestellen, levertijd van 2 weken , is nu eindelijk binnen met app uit China om te installeren voor connectie.

Très mauvaise expérience.
Livraison interminable, pièce reçue incomplète, puis refus de remboursement malgré un email confirmant un délai de 14 jours pour retourner la pièce incomplète .
Service client décevant et mauvaise foi. À éviter absolument !
Ik kocht bij dit bedrijf een smart view wallet case voor een Samsung Galaxy A55. De levering liet al op zich wachten, maar na een aantal dagen ontving ik het artikel. Het bleek een teleurstelling. De smartphone paste op zich in het hoesje, maar vervolgens werkte het venstertje niet omdat er geen verbinding met de smartphone werd gemaakt. Je moest dan een speciale app downloaden die vervolgens als niet veilig door Playstore werd aangemerkt. Ik ben vervolgens met excuses benaderd door het bedrijf. Op hun aanbod tot terugbetaling van mijn bestelling ben ik ingegaan. Is netjes opgelost!

Odpowiedź od Mytrendyphone
Op de website staan levertijden tussen de 1 en 4 dagen, na email contact blijkt dat alles vanuit Denemarken wordt verstuurd met een minimale levertijd van 2 tot 5 dagen.
Intussen zijn we een week verder en nog niks ontvangen.
Ook grappig, in de email verwijzen ze trots naar Digikeur met een mooie link naar die website, maar die link werkt niet meer. Digikeur was een dubieus keurmerk, en heeft nu geen verwijzingen op haar website over keurmerk dus garandeert nu helemaal niks.

Odpowiedź od Mytrendyphone
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. Leveringstermijn overschrijden dus koop geannuleerd. Pakje is inmiddels ook kwijtgeraakt tussen Frankfurt en Nederland. Laten ze je eerst 2 weken wachten en krijg je constant standaard antwoorden. Ik geef aan in mail ik wil geld terug en dan sturen ze weer een mail of je het hoesje opnieuw verstuurd wil en je moet een verklaring tekenen waar in staat dat je begrijpt dat opzettelijke valse of misleidende informatie verstrekken illegaal is. We hebben het over €20,30! Ik ga toch niet zoveel tijd besteden (inmiddels 6 mails) als iets niet waar is?
Ik had via Beslist.nl besteld en niet verwacht dat het zo slecht zou zijn.
Update 30/8 Inderdaad het geld terug gekregen en met de excuses hieronder is voor mij de zaak naar tevredenheid opgelost.

Odpowiedź od Mytrendyphone
De bestelling is nooit bezorgd. Dieven

Odpowiedź od Mytrendyphone
Telfoonhoesje met smartview besteld, met vestertje waarin je altijd de tijd en datum kunt zien. Na week pas ontvangen. Blijkt dat tijd en datum niet in het vensterje maar ernaast komen. Hier moet je dan blijkbaar een app voor installeren. App wordt niet door google playstore herkend en geaccepteerd door mijn samsung telefoon. Ik vertrouw de app niet, wil van de koop af. Vind dat ze hiervoor hadden moeten waarschuwen.
Klantenservice werkt alleen via email. Komt erop neer dat ik op eigen kosten product moet retourneren naar Denemarken a 10 euro.

Odpowiedź od Mytrendyphone
Nog geen 1 ster waard probeer te achterhalen waar en hoe lang het nog duurt voor ik mijn pakket ontvang krijg steeds zelfde mail als reactie.
Moet geduld hebben nou die
Is nu wel op en wil mijn geld terug echt waardeloos bedrijf

Odpowiedź od Mytrendyphone
Veel negatieve recensies,maar ik heb wel netjes mijn bestelling ontvangen.
Dus ik ben tevreden.
Wat een zooitje heb nog steeds niets ontvangen, MENSEN KOOP HIER NOOIT IETS JE KRIJGT HET GEWOON NIET.
je krijgt nooit een mail terug, ook al stuur je alle gegevens.
Je wordt van het kastje naar het muur gestuurd.
Mijn pakket zou zogenaamd 2 juli verstuurd zijn via post nl. Via chat krijg ik DHL track en trace code, waar niks op staat vanaf 1 juli. Pakket is nergens te bekennen, en krijg alleen rare smoesjes via klantenservice, totaal geen duidelijkheid. Denk ik kan mijn geld vergeten
Hier niks kopen !!!!!!!!!
Bestelling is nooit aangekomen , mail contact krijg je steeds een automatisch bericht dat het product in verzendproces zit .