Mytrendyphone Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn advies, bestel hier niets! De zoveelste dropshipping site, het zijn wolven in schaapskleren. Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Na contact met dit bedrijf mijn review bij deze aangepast, ze hebben hun deel zeer snel opgepakt en gezorgd voor juiste afhandeling van retour. Professionele opstelling en wel eerlijk. Helaas was het... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had display voor Motorola G 100 besteld dat was so slecht kwaliteit dat binnen twee dagen kapot is gegaan, e-mail gestuurd we zijn een week verder en tot nu toe is nog steeds geen reacties van.

Oceniono na 3 z 5

Ik kocht bij dit bedrijf een smart view wallet case voor een Samsung Galaxy A55. De levering liet al op zich wachten, maar na een aantal dagen ontving ik het artikel. Het bleek een teleurstelling. De... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MyTrendyPhone: verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Helaas ik heb ook de reviews te laat…

Helaas ik heb ook de reviews te laat gelezen,
Wat een waardeloze webwinkel hebben jullie.
Zal iedereen afraden om hier iets te bestellen, veel beloftes maar weinig daden en waarschijnlijk geld weg,
Bedankt alvast mijn vertrouwen is hier helemaal weg..

3 lipca 2026

Telefoonhoesje besteld

Telefoonhoesje besteld, binnen 6 dagen ontvangen. Ik las pas nadat ik besteld had de reviews, dus had er een hard hoofd in. Maar al met al heel tevreden en snelle levering.

16 czerwca 2026

Niets binnen gekregen

Helaas ben er ook ingetrapt, een GPS tracker gekocht, helaas na 2 weken nog niets binnen, moeilijk klantenservice bereiken, krijgt een online bot, die je de standaard antwoorden geeft, nog eventjes geduld te hebben, maar na 2 weken verwacht ik niets meer, moet allemaal uit denemarken komen, je krijgt bij postbus-pakketje geen track en tracecode.
Wees gewaarschuwd mensen, bestel hier alleen als je je geld kwijt wilt.

29 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring met MyTrendyPhone was…

Mijn ervaring met MyTrendyPhone was helaas teleurstellend.
Het product voldeed niet aan mijn verwachtingen en ik besloot gebruik te maken van mijn herroepingsrecht. Pas tijdens het retourproces bleek dat het artikel op eigen kosten naar Denemarken moest worden teruggestuurd. In mijn geval bedroegen de retourkosten een aanzienlijk deel van de productwaarde.
Hoewel de klantenservice aangaf dat het aankoopbedrag en de oorspronkelijke verzendkosten worden terugbetaald, vind ik de retourprocedure weinig klantvriendelijk. Voor goedkope artikelen is retourneren hierdoor nauwelijks interessant, omdat een groot deel van het bedrag alsnog verloren gaat aan retourkosten.
Ik raad toekomstige klanten aan om vóór aankoop goed de retourvoorwaarden te controleren, zodat zij niet voor dezelfde verrassing komen te staan als ik.

5 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

I orderd a Smart view wallet case …

I orderd a Smart view wallet case serialnr 4016908.
They tell you dilivery 1 to 4 working days.
i had to wait 9 days, and i got the wrong case
serialnr: 2008625
Then i tryed to use the chat assistant, where i filed in the necessary information they needed and after that i had to wait for a person who would chat with me.
Well after like 10 minutes waiting i already had enough of this.
With in my the back of my mind, the 9 days of waiting i already felt, like being ripped off by this company.
I certainly will never ever buy a single thing from them anymore!!!!!

28 maja 2026

attention escroc

attention escroc ! J'ai acheté le 11/04 un casque jbl. toujours rien recu a chaque il demande d'attendre encore 1 semaine puis encore 1 semaine etc pour eux ils ont envoyé et de ce fait refusent de rembourser alors qu'ils sont responsable de l'expédition. ce sont des escroc il ne faut surtout pas acheter cher eux. a fuir. bon ok a for ce d'insiter je viens d'etre remboursé

11 kwietnia 2026

Bonjour,

Nous vous présentons nos plus sincères excuses pour le désagrément que cette situation a pu vous causer. Nous comprenons parfaitement à quel point cela peut être frustrant et nous regrettons vivement ce contretemps.

Soyez assuré(e) que nous allons vous contacter immédiatement par e-mail afin d’examiner votre situation en détail et de trouver une solution rapide et adaptée.

Nous vous remercions sincèrement pour votre patience et votre compréhension.

Cordialement,
Service client

Niet betrouwbaar

Telefoonhoesjes besteld bijpassend bij de telefoon, maar hoesjes pasten niet. Retourneren ging heel moeilijk, ik heb zelf de kosten moeten betalen, die ik nooit heb teruggekregen. Ik heb een paar keer contact met hun gehad, maar iedere keer geven ze aan dat ze hun administratie moeten nakijken wat ze eigenlijk nooit doen. Geen fijne website!!

19 marca 2026

Geachte Sandra,

onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan door deze fout.

Wij nemen dit zeer serieus en willen zo snel mogelijk tot een passende oplossing komen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk per e-mail contacteren om dit probleem samen op te lossen.

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

Oceniono na 1 z 5

Levert niet en betaald niet terug.

Het is dat ik 1 ster moet klikken want het is niks. Product niet geleverd en geld niet terug gekregen. Ik moest een klacht formulier invullen en mijn handtekening zetten “volgens standaard procedure “. Natuurlijk doe ik dat niet.
Daarna vroegen ze naar mijn adres (staat toch op mijn bestelling).
Ik heb gevraagd of ze het geld door de brievenbus gooien.
De webshop heb ik gevonden via BESLIST.NL. Die doen ook niks en verwijzen mij weer terug.
Ik heb hun gevraagd hoe zij de veiligheid van webshops screenen? Trendyphone heeft een veiligheidskeurmerk op hun site “geplakt”
Deze les kost gelukkig maar €42.

20 kwietnia 2026

Geachte Martin,

Onze oprechte excuses voor het ongemak en de vertraging.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk per e-mail contacteren met verdere informatie en een oplossing.

Alvast bedankt voor uw geduld en begrip.

Oceniono na 5 z 5

Ik had hoesje besteld maar zelf foutje…

Ik had hoesje besteld maar zelf foutje gemaakt en bestelling geannuleerd ik kreeg maandagmorgen gelijk bericht dat het was geannuleerd en geld binnen 1a3 dagen terug op rekening staat dat was dus een paar uur later al dus kan ik alleen positief schrijven.

16 marca 2026

HIER NIET KOPEN

Slechte klantenservice
Slecht product (telefoonhoesje na 5 dagen al kapot)
Geen Nederlands bedrijf
Prijzen alsof het topkwaliteit is
Producten nog slechter dan Temu

11 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Zo slecht alles betaald niks gehoord…

Zo slecht alkes betaald niks gehoord geen enkele reaktie
Oplichters en nep artikelen mensen trap er niet in. Alles komt uit hongkong. Denk dat ze zelf bij Ali Expres temu hebben gekocht. En de prijs 200% omhooggevallen gooide. 🤢🤮

10 lutego 2026

Too service

Min hoesje werkte niet kreeg hem niet geactiveerd. Gemaild naar mytrendyphone, kreeg direct antwoord wat ik kon proberen om hem te laten werken
Weer gemaild dat het niet lukte. Weer direct antwoord
gekregen dat ik het hoesje terug kon sturen en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Retourformulier opgestuurd naar mij. Toen dacht ik ik ga het toch nog een keer proberen en toen lukte het wel. hoesje werkt prima. Ben er erg blij mee

4 lutego 2026

Slechte website, Ideal geen optie

Slechte website, er staat overal een Ideal logo vermeld, maar op die wijze kan je niet betalen, je moet allerlei bestelgegevens invoeren die op grond van de AVG niet gevraagd mogen worden en die ook niet nodig zijn voor het bestelproces. Je kunt bellen naar ze, wel twee uren op een dag naar een nummer waarvan je niet weet in welk land dat dan zou moeten zijn.

27 stycznia 2026

Ondeugdelijke producten

Beloofd geweldige producten maar verkoopt rommel.
Telefoonhoesje met MagSafe (magneetring) gekocht van het merk TechProtect. Maar het product is zo slecht ontwikkeld dat de magneetring helemaal verkeerd zit, en draadloos opladen wordt verhindert/niet werkt.

Zowel leverancier als fabrikant reageren arrogant; dan stuur je het toch terug als het product niet bevalt. Retourneren moet naar Denemarken met een onkenbaar hoog bedrag.

Koop hier alleen als je zeker bent dat het product juist is, of als je liever een verlies accepteert dan retourkosten maakt.

7 stycznia 2026

Geachte klant,

Onze excuses voor het ongemak. Wij willen u informeren dat wij zojuist contact met u hebben opgenomen met een oplossing voor dit probleem, zodat het voor u niet nodig is om iets te betalen.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Customer Support Team
MyTrendyPhone

IPhone 17 Pro case Torras Q3 Air

Ik heb de 22e december een IPhone 17 Pro case besteld van het merk Torras Q3 Air was €20,- goedkoper. Daarna pas de reviews gelezen en ik dacht o my god ben mijn geld kwijt zoveel ontevredenheid. Vandaag 31e December bezorgd door de brievenbus de originele Torras Q3 Air case IPhone 17 Pro in een verzegelde doosje 👌en ondanks de feestdagen drukte redelijk op tijd 9 dagen. Ik heb wel een email gestuurd betreft het inloggen wachtwoord om de status te volgen van mijn bestelling dat lukte niet na 3 pogingen gestopt moet verbeterd worden! Ik ben tevreden met My TrendyPhone bestelling. Maar ik schrik wel v.d.ontevredenheid er is heel wat nog te verbeteren. Een fijne jaarwisseling.

31 grudnia 2025

Geen app in play store

Je moet een app op je telefoon zetten voor gebruik van het hoesje voor smart view maar die staat niet in de play store is een niet gecontroleerd app. Is een chinese app die ik dus niet op mijn telefoon wil hebben, en je moet het koppelen met de nfc van je telefoon ,daar wordt niets over verteld op de website van mytrendyphone en retour sturen kost me 12 euro vanuit Nederland dus hoesje niet bruikbaar en 22euro uitgegeven voor iets war ik niet kan gebruiken

23 grudnia 2025

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat u heeft ondervonden.

Wij willen u informeren dat wij de verzendkosten van uw pakket zullen terugbetalen zodra wij het geretourneerde pakket hebben geregistreerd. Zodra het pakket bij ons is ontvangen en verwerkt, zorgen wij ervoor dat de terugbetaling zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

Wij waarderen uw geduld en begrip in deze situatie en staan uiteraard klaar om u verder te helpen mocht u vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej