Mytrendyphone Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn advies, bestel hier niets! De zoveelste dropshipping site, het zijn wolven in schaapskleren. Binnen 14 dagen geld retour, maar minus verzendkosten naar Denemarken... dat staat nergens, maar dat... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Na contact met dit bedrijf mijn review bij deze aangepast, ze hebben hun deel zeer snel opgepakt en gezorgd voor juiste afhandeling van retour. Professionele opstelling en wel eerlijk. Helaas was het... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had display voor Motorola G 100 besteld dat was so slecht kwaliteit dat binnen twee dagen kapot is gegaan, e-mail gestuurd we zijn een week verder en tot nu toe is nog steeds geen reacties van.

Oceniono na 3 z 5

Ik kocht bij dit bedrijf een smart view wallet case voor een Samsung Galaxy A55. De levering liet al op zich wachten, maar na een aantal dagen ontving ik het artikel. Het bleek een teleurstelling. De... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MyTrendyPhone: verkoopt kwalitatieve GSM accessoires, iPods, foto toestellen en camera's tegen de laagste prijzen op de markt. Wij streven ernaar tevreden klanten te hebben door hen een prijsgarantie en een tevredenheidsgarantie te geven als ze in onze webwinkel kopen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 31% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Niet bestellen!!

Het slechtste ooit. Bestel hier absoluut niet! Ik dacht: het zal vast meevallen. Het enige wat ik hoor is langere verzending, maar bij mij komt het gewoon niet binnen. Ze zeggen: "Neem contact met ons op na 19 december, want dan zou het er moeten zijn." Maar het zou er inmiddels al twee weken moeten zijn. Bestel hier niet, dames en heren, echt niet doen! Geloof me maar, de reviews die positief staan, hebben ze zelf geschreven.

UPDATE: ik heb t inmiddels binnen gewoon goed en goedkoop dus in theorie is het gewoon goed maar de verzendtijd is heel lang ik heb 2 weken moeten wachten en de klantenservice is oké maar ik zou er gewoon niet bestellen

11 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

On time delivery but poor product

The delivery was within the promised delivery period. However, the product (Samsung S23 Ultra cover with a small window) is a very good imitation version. For it to work with your phone, you are asked to install an app. It is horrible. The app and the UI. I did not do my research. Just go ahead and spend money on the legit Samsung. After 2 months. The cover has also started peeling.

18 września 2025
Oceniono na 4 z 5

Slechte reviews kloppen niet

Ik lees een boe slechte reviews maar het enige wat voor verbetering vatbaar is zijn de levertijden, verder alles netjes ontvangen en ik had een probleem welke netjes is opgelost.

Ik zou hier zeker weer een bestelling plaatsen in de toekomst.

29 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Getwijfeld, na het lezen van alle slechte reviews…

Na het lezen van alle slechte reviews heb ik lang gezocht of het door mij gewenste hoesje niet ergens anders leverbaar was. Omdat dit niet het geval was toch maar de stoute schoenen aangetrokken om bij MyTrendyPhone te bestellen. Aangezien het bedrijf niet in Nederland gevestigd is, wist ik vooraf dat het een aantal dagen zou duren om de bestelling te ontvangen. Dit was voor mij geen probleem. Het hoesje is keurig afgeleverd in de brievenbus, dus mijn ervaring is goed!

17 października 2025

Bestelling nooit geleverd

Mijn zoon heeft hier een wekker besteld. Deze zou binnen 4 dagen geleverd worden... Helaas nog steeds niets ontvangen en niets gehoord van het bedrijf...

Verloren geld...

6 października 2025

Hoesje niet gekregen

Helaas ook mijn hoesje niet gekregen. Neem je contact op krijg je te maken met eeen Bot. Formulier ingevuld. Na twee weken nog steeds geen gehoor.Denk dat ik mijn vetlies maar moet accepteren maar helaas zal het bedrijf niet aanraden.

1 września 2025

Beste klant,

Aangezien uw pakket niet binnen de verwachte termijn is geleverd, willen wij u informeren dat het aankoopbedrag eind vorige week aan u is terugbetaald.

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de vertraging die hierdoor zijn ontstaan. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn en stellen uw geduld en begrip zeer op prijs.

Met vriendelijke groet

Oceniono na 5 z 5

Ik had mijn twijfels...

Ik had mijn twijfels toen ik NA mijn bestelling deze reviews las, maar werd aangenaam verrast toen ik de bestelde cover voor mijn smartphone netjes binnen de week ontving. Dus geen kwaad woord over Mytrendyphone ivm mijn bestelling/levering.

25 września 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en het delen van uw positieve ervaring! We zijn erg blij om te horen dat uw bestelling snel is aangekomen en dat u tevreden bent met uw cover. Uw feedback betekent veel voor ons.

MyTrendyPhone Team

Koop hier niks

Ik heb een afstand bediening besteld
Nog nooit binnen gekregen staat nog steeds in Duitsland. Sinds 5 sep 2025
Zelfs shein is nog betrouwbaarder dan deze site . Alsjeblieft koop hier niet ik ben er in getrapt en krijg nu niks meer binnen gelukkig was het 14 euro daar kan ik nog mee leven. En wens ze er veel plezier mee. Maar dit zijn oplichters misschien het programma boos in schakelen dit bedrijf is niet goed

5 września 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer voor het ongemak dat u heeft ervaren. Onze klantenservice zal rechtstreeks contact met u opnemen om dit probleem op te lossen.

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf, bel met ons staat op de site, waar is het telefoonnummer dan?? Mail gestuurd nog geen antwoord en ook geen track and trace code.
Nu maar afwachten of je het produkt ontvangt,
Wel stoere verhalen op facebook en youtube van deze directeur, hij zou wat meer met zijn bedrijf bezig moeten zijn

28 sierpnia 2025

Led view cover Samsung

Een led view cover besteld voor de Samsung A56. Aleen om hem werkend te krijgen moet je een app installeren waarvan je na scannen een melding krijgt dat de app je telefoon kan beschadigen. Dus natuurlijk niet geïnstalleerd.
Kortom je hebt niets aan de hoes tenzij je in volle vertrouwen een app installeert die niet betrouwbaar is.

26 sierpnia 2025

Hallo,

Bedankt dat u uw feedback met ons hebt gedeeld. Het spijt ons zeer te horen dat de LED View Cover niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de vereiste app zorgen heeft gewekt. We begrijpen volledig uw beslissing om deze niet te installeren.

U kunt het product uiteraard retourneren en wij helpen u graag met een volledige terugbetaling of een vervanging door een andere hoes naar keuze. Neem alstublieft contact op met ons klantenserviceteam, zodat wij dit proces snel en soepel voor u kunnen afhandelen.

Als blijk van waardering willen wij u bovendien een kortingscode van 10% aanbieden voor uw volgende bestelling. Wij waarderen u als klant en hopen dat dit bijdraagt aan een betere ervaring in de toekomst.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht.

Het MyTrendyPhone Team

Oceniono na 1 z 5

eigenlijk wil ik geen ster geven

eigenlijk wil ik geen ster geven, simpleweg omdat na ruim 2 weken wachten er geen product is geleverd. Er was ook geen verzendbevestiging, geen contact mogelijk via de telefoon (bandje) en ondanks de reactie dat er een onderzoek gestart zou worden en als daar niets uit volgde er een nieuw telefoonhoesje opgestuurd zou worden, wederom een kulreactie.... maar geen hoesje. Ben er na 20 mailtjes wel klaar mee. NEPPPPPPP

4 sierpnia 2025

Geachte mevrouw Ingrid Bruining,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Het spijt ons ten zeerste voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We hebben de zaak grondig onderzocht en helaas is het pakket tijdens het transport zoekgeraakt. Hoewel dit helaas buiten onze controle ligt, begrijpen wij uw frustratie en bieden wij onze oprechte excuses aan voor deze situatie.

Zoals per e-mail overeengekomen, zullen wij overgaan tot een volledige terugbetaling. Het spijt ons oprecht dat dit uw ervaring is geweest en wij stellen uw geduld tijdens dit proces zeer op prijs.

My Trendy Phone

Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf verkoopt nep producten

Dit bedrijf verkoopt nep producten. Ik bestel een Samsung S25 Ultra Smart View hoesje. Na ontvangst van het hoesje blijkt dit een Chinees fake product te zijn. Je moet een App installeren die vervolgens toegang wilt tot je all je contacten, bel gegevens en zo nog veel meer. Hoesje terug gestuurd en moet vervolgens zelf de kosten betalen naar Denemarken. Mensen trap hier niet in!

10 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik heb geen goeie ervaring met deze webshop

Heb een Samsung Galaxy s25 smart view hoesje besteld op 17-6. De bevestiging kreeg ik pas een dag later. Het hoesje zelf kreeg ik op 04-7 binnen. Uiteindelijk dacht ik nog! Toen de App installeren via een Qr-code. Geeft mijn telefoon aan dat het onveilige app is dus installeerde hij hem niet. Een 'mooie'site. Mooite beloftes. Maar zit nu met een hoesje die niet werkt

4 lipca 2025

Wat een schijt bedrijf

Wat een schijt bedrijf. Ik betrap me zelf er weer op dat ik niet van te voren de reviews heb gelezen, want als ik dat had gedaan dan had ik hier natuurlijk niets gekocht.
Een simpel telefoon hoesje, duurt gewoon bijna 2 weken om thuisgestuurd te krijgen. Ik heb een nieuwe telefoon, en dan wil je gewoon zsm een hoesje erom.
In deze tijd, dat je iets de volgende dag in huis kan hebben.. en dan moet dit zo lang duren??
Misschien wel dropshopping..
Koop hier niets zou ik zeggen!!

6 lipca 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. We begrijpen uw frustratie over de levertijd.

Houd er rekening mee dat sommige bestellingen door externe factoren iets langer kunnen duren, maar we doen ons best om eventuele problemen snel op te lossen. Onze klantenservice neemt spoedig contact met u op om u verder te helpen.

Bedankt voor uw feedback.

Oceniono na 1 z 5

Wacht op mijn bestelling die zou 1tot4 dagen staat op verzonden maar niets ontvangen

Wacht op mijn bestelling die zou 1tot4 dagen duren, mail gestuurd ja is nu verzonden maar zie nog niets. heel erg slecht. Is ook meteen de laatste keer dat ik hier bestel.
Diverse emsils gestuurd krijg totaal geen reactie.

21 czerwca 2025

Beste Eddie,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Een collega van onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om dit verder met u op te lossen.

Klantenservice
MyTrendyPhone.nl

Oplichters!!

Producten met onjuiste bestel informatie op website. Screenprotector volgens beschrijving voor edge Fusion telefoon,na bestellen paste deze niet. Contact met klantenservice gezocht en situatie uitgelegd met fotos en snapshots website.
Ze geven aan dat er niets aan gedaan kan worden omdat de protector al gebruikt is en dit dan het risico van de klant is. Belachelijke houding van klantenservice,super slechte service en onjuiste informatie op website.
Ik zou ze oplichters willen noemen!!

25 czerwca 2025

Trage/geen levering

Na 1 week na bevestiging dst t verstuurd zou zijn nog steeds niets ontvangen. Gereclameerd: antwoord wacht nog maar een week. Als dan niet geleverd neem kontakt op. Terwijl ze in dezelfde mail zeggen dat t 3 tot 5 werkdagen duurt na verzdnden voor je ontvangt.
Geen track and trace
Op mij. Verzoek om nogmaals td versturen maar nu met t&t geen antwootd

9 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej