Mash store Kgs gade Kbh . Dagens suppe . Heintz på dåse .!!!. Bøf rædselsfuldt kød værre end det i 365 .!. Derefter en uspiselig mærkelig chokolade tingest med kirsebær sovs fra jul . Betjening en ma... Zobacz więcej
Har netop været på MASH Steakhouse, Odense, for at fejre fødselsdag i familien. Hvad er der sket med jeres standard? Sløv betjening efter lovning af hurtig servering for 2-årig gæst, som måtte vente e... Zobacz więcej
Meget dårlig oplevelse på MASH i Odense. Kødet var ikke mørt, alt for lang ventetid på maden og overtjeneren var meget arrogant. Kommer ikke igen!!!
Oplevelse i Bredgade: Bestile deres store kødmenu med 3 typer til 1295 for to. Det danske kød var sejt. Det amerikanske godt, det japanske Kobe virkede som alm fedtet kød med for meget fedt - hvad er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Modern American Steak House. Vi har taget det bedste fra den amerikanske steakhouse tradition; store bøffer skåret fra det bedste kvæg i verden. Vi har tilsat nytænkning, et fantastisk vinkort for at matche bøffernes kvalitet og en atmosfære, der understreger oplevelsen. Alt sammen serveret på en solid baggrundserfaring. Altid med en passion for vores profession, skyhøje ambitioner og entusiasmen, vi altid har med os. Gæsten er altid i fokus, og det er en fornøjelse at give den fulde MASH Experience og et ekstraordinært måltid, hver gang de besøger vores restauranter.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Rå bøf og nuggets med rå kylling.
Har i dag, dagens dato været på Mash i Charlottenlund.. og hold da en forfærdelig oplevelse.. hvis du er til rå kylling inde i dine nuggets, kolde rå bøffer som skal være stegt Medium. Er det lige stedet ! Vores tjener var i verdens klasse, og sød og flink. Vi fik sløjet en bøf fra regningen. Men godt nok en sløj omgang, og kører derop for at kører sulten hjem igen.. tænker det var min sidste gang på Mash.
Mvh Casper

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Aldrig igen !!! Har efterhånden spist på mash ca 1 gang…
Har efterhånden spist på mash ca 1 gang om måneden de sidste 7 år men hold nu kæft idag d 5/1 har jeg da aldrig prøvet noget ligende er der ikke råd til en kok findes der kun ungarbejder
Måtte sende min bøf retur 3 gange og stadig måtte vi gå uden at spise det og samtidig betale fuldpris sætter aldrig mine ben på mash penthouse mere og faktisk tror jeg ikke vi kommer retur mede udover deres brunch på skovrideren

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Her den 26/12 spiste vi på Mash i…
Her den 26/12 spiste vi på Mash i Odense og det var simpelthen så kedelig og dårlig en oplevelse. Vi bestilte 2 x Ribeye bøffer som skulle steges medium. Vi modtager så kødet som var nærmest råt og koldt indeni, som vi sender ud til køkkenet igen. Vi modtager så igen en bøf der stadigvæk er rå i midten. Der var ikke en tjener nede i løbet af hele aftenen, for at høre om alt var som det skulle være. Jeg måtte lede efter en tjener da vi skulle betale og igen da vi skulle have vores overtøj. Der var 3 borde optaget, så det var ikke fordi at de havde travlt. Vildt ærgerligt at bruge så mange penge, på kedelig mad og øv service, flabet attitude.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Øv mad og service på Mash Skovridderkroen…
Vi spiste på Mash på Skovridderkroen den 23. december klokken 20 og det var simpelthen så kedelig og dårlig en oplevelse. Vi bestilte 2 x mørbrad bøffer som skulle steges medium. Vi modtager så kødet som var nærmest råt og koldt indeni, som vi sender ud til køkkenet igen. Tjeneren fortæller at det ellers er sådan de steger medium, men den var ikke i nærheden af medium, den var nærmest rå, dette har vi også et billede af. Vi modtager så igen en bøf der stadigvæk er rå i midten, samtidig med at vi skal vente 20 minutter på at de laver en ny bearnaise sovs, da vores sovs røg med ud på den første bøf der skulle steges om. Der var ikke en tjener nede i løbet af hele aftenen, for at høre om alt var som det skulle være. Der kom dog en tjener ned og tilbød at fylde noget ekstra vin i vores glas, da hun havde hørt at vi ikke var tilfredse med kødet. Der var 3 borde optaget, så det var ikke fordi at de havde travlt. Super ærgerligt at bruge så mange penge, på kedelig mad og øv service.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Rigtig god mad men dårlig atmosfære i…
Rigtig god mad men dårlig atmosfære i Århus !
Maden smagte virkelig godt og var pengene værd men virkelig dårlig atmosfære - utrolig høj larm fra 1 bord i restaurant hvilket ødelagde stemningen total - det gjorde at vi ikke tog dessert.
Meget dårligt at vores tjener efter at vi sagde om de kunne dæmpe larmen fra bordet, ikke sagde det videre når dørmænd har meget travlt med at snakke om nye regler om påklædning osv .. der skulle værnes mere om stemningen !

Odpowiedź od MASH Steakhouse
En rigtig dum oplevelse på Mash skovridderkroen!!
Vi havde bestilt bord på Mash skovridderkroen 8/12 til kl. 20:45.
Vi ankommer til Mash 20:45, hvor vi bliver modtaget af en bartender, der lidt forvirret siger at køkkenet er lukket, hvor vi så siger at vi altså har bestilt bord, hun begynder at klikke på computeren og kan så se at det er rigtig.
Hun siger; jeg skal lige snakke med køkkenet, hun vender tilbage og vi bliver siddet.
Vi sidder i kort tid, hvor der så kommer en anden tjener hen og siger at vi desværre kun kan bestille forretter og desserter, da emhætten lige er gået i stykker.
Nå! Tænker vi, men det er der jo ikke noget at gøre ved, klokken er ca. 21, og vi finder ikke andre steder at spise på det tidspunkt.
Vi tænker at det er lidt underligt, da en del omkring os sidder med bøffer, men pyt.
Der går et par minutter igen, og tjeneren vender tilbage igen, for så at sige at hun beklager meget, men at alt desværre er lukket, og at vi intet kan få at spise.
Så kan vi jo godt regne ud, at det ikke kun er emhætten der er problemet!
Vi må rejse os igen, og køre hjem, vi bor 30 min. Fra Mash, så det var en rigtig ærgelig aften, og det var ikke muligt, at finde noget andet og spise.
Jeg har prøvet at ringe til Mash skovridderkroen, for at høre om det er servicen fremover, hvor jeg fik den besked at en ville ringe tilbage, men det er aldrig sket, vi har spist på Mash RIGTIG mange gange, og er meget kede af, at det er blevet så sløset - og må desværre nok erkende at det er på tide at finde et nyt stamsted, efter flere uheldige episoder, ØV!

Ikke hvad det har været
En lidt mindre god oplevelse hos MASH i Aarhus. Kød blev serveret til hver af os, men tilbehøret blev sat tæt sammen for inden af bordet og så måtte vi selv sidde og fordele det. Forsøge ellers at sige hvad der var til hvem men han blev bare ved med at skubbe det sammen for inden af bordet. Jeg har tidligere været ret vild med MASH, men de sidste to gange har maden - kød, fritter, sauce og tilbehør, været meget salt, som i meget! Det er ikke ok og ødelægger faktisk maden. Var tørstig hele aftenen efterfølgende. Vi kan godt selv komme salt på, hvis vi øsnker det i hvert fald hvis vi skal op i de mængder….

Det kolde køkken
Leder du efter et sted hvor du kan vente på forret i over en time?
Et køkken der ikke kan finde ud af at stege en mørbrad medium eller servere en varm bearnaisesauce eller rødvinssauce?
Så er MASH Rungsted stedet for dig.
Spøg tilside så var det en rigtig dårlig oplevelse mine venner og jeg havde sidst på MASH Rungsted.
Forret over 1 time forsinket, 30min mellem forret og hovedret og for så at få koldt kød og kold sovs til hovedret.
Vi bliver her spist af med undskyldning om der er ny/nye kokke på arbejde.
Det er en undskyldning der er
dybt uacceptabel for en restaurant i jeres prisklasse.
Jeres tjenerpersonale håndterede dog situationen lige som de skulle så kudos for det.
Men med det sagt så er det maden der skal tale for jer.
Håber der er en køkkenchef der havde røde kinder den aften.
Den aften var ihvertfald resultatet der gør jeg ikke sætter fødder hos jer igen og fraråder andre at besøge jer.

Kæmpe skuffelse
Det må jeg godt nok sige!
Forfærdelig oplevelse, i var heldige jeg var sammen med drengene ellers ville jeg kaste maden i hovedet på jer igen. Maden var kold + dårlig kvalitet og vi snakker service i værste klasse. Ingen beskrivelse af maden, ingen varm velkomst, ingen farvel. Havde dæleme forventet mere af jer.
Til dig som læser denne kommentar, please! Brug din penge et bedre sted, ellers ender du ligesom mig på denne trustpilot og skriver denne dumme besked.
Det var i penthouse MASH. Det var kl 20:45 d.3
Bordet er under hassan

MASH Århus..
MASH Århus... Personale helt i top, et personale brænder for det de laver og da det er første gang vi kom i denne kæde/ denne afdeling, fik vi af vide angående jakker mv og super dejlig information og personalet snakket med et smil i stemmen. Et lille minus var menukortet, som vi syntes vare meget forvirrende, dog syntes jeg at det var kreativt lavet, nemt at holde fri for skidt o.a. vi syntes generalt kun det var så små ting, som man kunne tage i opløbet med personalet, hvis man er utilfreds med det. Tager gerne til Århus igen for at spise hos dem

Ødelagt fødselsdag
Min søn, mit barnebarn på 5 år og mig var i MASH Penthouse søndag den 13. november i anledning af min 67-års fødselsdag. Vi havde glædet os meget, fordi vi havde været der før og fået en god oplevelse.
Men skuffelsen var stor.
1. Tjenerne var rigtig længe om at tage imod bestillingen. Som bekendt er der ikke plads til at spilde tid, da man kun har 2 timer til rådighed. Men da tjeneren langt om længe kom hen til vores bord for at tage imod bestillingen, glemte han at spørge, hvilket tilbehør vi godt kunne tænke os!
2. Tjenerne var egentlig sløve hele vejen igennem og holdt ikke øje med, hvad der foregik ved bordene. De var også længe om at fjerne brugte tallerkener og bestik. Det var i det hele taget svært at få øjenkontakt med dem fx hvis man ønskede at bestille noget vand eller et ekstra glas vin.
3. Vi var heldige - da vi ankom, var der nogen i garderoben for at tage imod min frakke, men da vi var på vej ud, måtte vi selv rode rundt i deres garderobeskab for at få fat i min frakke.
Nogle gæster kom aldrig af med deres overtøj og havde det hængende på deres stoleryg som på en anden tredjerangs cafe!
4. Jeg var heller ikke imponeret over mit kød - der var alt for mange sener (mindst 25%).
5. Og vi nåede slet ikke at få noget dessert eller kaffe, fordi man var bagud med servering, og vi skulle forlade bordet!
Jeg har betalt 2297 kr for en rigtig dårlig aften!
Jeg kan se, at der er andre gæster, der har haft en lignende oplevelse! Det er kejserens nye klæder! Det er utroligt, at de selv stadigvæk mener, at de leverer fremragende service! Det eneste fremragende, der er tilbage, er udsigten, men det er for mange penge at betale alene for den. Jeg ville have konfronteret de ansvarlige på stedet, men undlod at gøre det foran mit barnebarn.
Jeg kunne godt tænke mig at få mine penge tilbage!
Det var ikke den fødselsdag, jeg havde drømt om :-(
Jeg kan se, at der er en Anja Mølgaard, der besvarer anmeldelser, og hun er meget stolt af deres høje standard. Jeg ville foreslå at lukke øjenene op og gøre noget ved det i en fart - deres høje standard er fortid! Det er virkelig ringe! Anja Mølgaard kan spare mig for sine overfladiske besvarelser og tage et kursus i kundepleje.
Det eneste, der ville være tilfredsstillende, er at få pengene tilbage!

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Det skulle være så godt :-(
Besøgte MASH Penthouse med min kæreste på min 40 års fødselsdag. Det var desværre en skuffelse.
Der var fyldt op med for mange gæster og derfor alt for meget støj til vi kunne tale sammen, endsige høre hvad tjeneren sagde.
Tjeneren fik dog udtrykt sig forståeligt og direkte, da jeg spurgte om et nyt bestik da det der lå på bordet var beskidt. Undskyldningen var, at plamagerne på bestikket kom fra opvasken og tjeneren forsøgte at bevise det ved at kradse plamagerne af med neglen. Det er muligt det var et resultat af en forfejlet opvask, men personligt ville jeg aldrig byde mine private gæster et så uappetitligt bestik og aldrig nogensinde stå og kradse snavs af med neglen foran mine gæster! - Det burde bare blive skiftet uden diskussion og dårlig stemning.
Kødet var meget fedt. Faktisk så meget, så ca. 30% blev skåret fra. (Øjemål)
Alt i alt virkede det på os som en forretning der bare lever på navnet og vil score profit. Selvfølgelig skal en virksomhed være lukrativ - Fuld forståelse for det. Men ærlig talt har vi haft meget bedre oplevelser på Jensen Bøfhus.
Vi kommer ikke igen.
Venlig hilsen Peter.
Så fik jeg da bekræftet, at MASH bare ser frem til at være en lukrativ forretning.
Et så ligegyldigt svar skal jeg da lede længe efter.
MASH reflekterer på ingen måde over den oplevelse vi havde over behandlingen fra tjeneren over beskidt service.
Det bliver bare fejet hen med " Vi håber du fik en snak med tjeneren"
Vi havde ingen samtale med tjeneren - Vi kunne simpelthen ikke høre hvad tjeneren sagde i den larm, bortset fra da stemmen blev hævet, da det åbenbart fandtes ubelejligt at skifte det snavsede bestik.
Men tak for svaret Anja Mølgaard - Du har netop bekræftet alt i min anmeldelse.
En mørbrad kommer aldrig på tale fedt kød eller ej. Nu er vi definitivt væk fra MASH.
Venlig hilsen Peter.

Mash - Bredgade
Mash - Bredgade
Jeg er kommet på Mash rigtigt mange gange igennem årenes løb, men har holdt en pause på lidt over et år. Igår var jeg så inde, og besøge restauranten igen, og jeg må sige at den pause, den har åbnet mine øjne.
Kødet er det jeg kommer for. Pomfritterne, og alle de små ekstra retter, som man kan bestille ved siden af er pynt på toppen af hele forestillingen, men stadig er de dog en essentiel del af den obligatoriske “Mash pakke”.
Desværre for Mash var der en ting igår, som fældede dem i mine øjne, og gjorde mine fremtidige besøg meget usandsynlige. Det var nemlig trøffelpomfritterne. Ja, det er en næsten ubetydelig ting, pomfritten, og alligevel er den bare så skide vigtig efterhånden i retter, hvor der indgår rødt kød, og kraftig sovs. I hvert tilfælde for nogle mennesker.
Pomfritterne var jo bare ekstremt tørre, og kedelige, og da de kom, og spurgte mig om alt var som det skulle være, så fortalte jeg dem min mening, og den unge tjener vidste åbenbart ikke hvad han skulle gøre, andet end at beklage. Før i tiden ville en af tjenerne have tilbudt nogle nye, og/eller at vi kunne skrive dem fra regningen. På et senere tidspunkt havde jeg bedt om mere sovs, og da den kom var det en anden tjener der gav den til mig, end ham, der havde taget imod bestillingen. Jeg gav hende pomfritterne, og sagde at de var kedelige, og hun kom fem minutter efter, med en ny, og varm portion. De var varmere, men ikke spor sjove. De var stadigvæk kedelige, og smagte af lav kvalitet.
Når jeg betaler over hundrede kroner for en gang pomfritter med trøffel, så regner jeg med at det er pomfritter, og ikke tørre kviste uden kartoffel agtigt indhold. Jeg forventer endda at de smager bare lidt af rigtig trøffel, måske følte jeg endda at der manglede rigtigt, friskrevet trøffel ud over mine dyre pomfritter. Men nej, det var en skuffelse uden lige, og det var det manglende initiativ fra tjenerens side om ikke at sende mig derfra med en skuffet mine også.
Glansbilledet er gået af restauranten for mit vedkommende, og det kommer sig nok af at jeg både er blevet ældre, og har fundet ud af at den røde, flotte farve på interiøret derinde, de dyre regninger, samt lokationerne Mash ligger på, aldrig vil kunne få maden til at smage bedre, også selvom man måske lyver over for sig selv. Det ligner mere et blærrerøvssted, hvor folk med en smule penge kan komme ind, og puste deres egoer op.
Ja undskyld hvis jeg træder nogle over tærende, hvis du føler dig ramt, så kan du måske tænke over hvorfor.
De to stjerner går til den ribeye, som kostede over femhundrede kroner. Mest på grund af nostalgien, der følger med, og fordi kokken har kunnet finde ud af at stege kød.
Jeg ville dog ikke mene at kødet holder, hvad det lover på menukortet.
Jeg betaler gerne mange penge for mad, såfremt at jeg kan smage kærligheden, og kvaliteten. Hvis betjeningen er til UG, og hvis det hele bare spiller. Ellers så køber jeg sgu hellere en shawarma, det ved man hvad er.
Sorry Mash, men jeg er ikke glad for den mad.

Giver Max 1 stjerne 👎🏽
Vi var første gang inde for at spise på mash i Bredgade. Vi havde stor forventning idet det nu ligger på den dyre gade. Maden var som sådan ok men ikke noget wauu. Tjenerne havde meget travlt med at rydde af bordet når man ikke engang var færdig med at spise. Under forret kom tjeneren for at fjerne tallerken men vi manglede stadig mad at spise.
Vi bestilte dessert til sidst hvor pigen nærmest ‘kastede’ tallerken på bordet. ( virkede meget uprofessionelt og sad med en følelse af vi skulle spise og smutte ) jeg havde endvidere bestilt en drinks hvor der på en pind sad hindbær på. De 2 hindbær var råddent inden i ! Vi havde en hel anden forventning om mash. Det var første og sidste gang vi kommer der.

Ganske ok oplevelse
Ganske ok oplevelse
Maden var ganske lækkert
Men der var ofte lange ventetider

Spiste på MASH Penthouse
Spiste på MASH Penthouse. Mad var OK - personale var under al kritik. De var helt umulige at komme i kontakt med. Vi opgav at købe en flaske vin mere da tjeneren ikke kom. Da vi skulle betale ventede vi i noget der ligner et kvarter uden kontakt til nogen tjener. En fra vores selskab rejser sig og går fysisk ud for at finde en tjener. Han finder to der er midt i noget vigtigt Facebook halløj på deres private telefon . . .
Drikkepenge blev ikke rigtigt aktuelt

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Tak for en god oplevelse.
Vi havde en fantastisk aften med god service og god mad. MASH Penthouse får mine klare anbefalinger.

The food (steaks) are perfect
The food (steaks) are perfect, and the service is really good.
Would get 5 stars if it wasnt that expensive, but overall a really good steakhouse.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Vi havde glædet os til en rar…
Vi havde glædet os til en rar hyggemiddag på Mash i Rungsted fredag aften kl. 19.00. Vi var der til tiden men ventede i over 10 minutter i receptionen før en tjener på omkring 20 år fik øje på os. Vi fik derefter et bor hvor der var så mørkt, at det var komisk. Jeg bemærkede, at lyset var gået i netop vores spot i loftet. Jeg kunne fornemme, at (de i øvrigt meget søde og imødekommende unge "tjenere)", ikke havde styr på noget som helst. Nabobordet på vores venstre side fik forkerte steaks, og det gjorde det andet nabo bord på vores højre side også. Vi var til gengæld heldige, min yngste dette kunne ikke få en burger, den var udsolgt ??? men måtte vælge en ligegyldig spagetti med kødsovs. Jeg derimod fik en 300g bøf der ikke var et gram over 200! Til gengæld fik jeg rødvinssovs, selvom jeg havde bestilt pebersovs. Og sådan var hele aften...når jeg er udenlands og på en dyr restaurant, så ville dette aldrig ske. Totalt kaos...men bøffen smagte godt og det gjorde de 5 pommes frites også.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.