Mash store Kgs gade Kbh . Dagens suppe . Heintz på dåse .!!!. Bøf rædselsfuldt kød værre end det i 365 .!. Derefter en uspiselig mærkelig chokolade tingest med kirsebær sovs fra jul . Betjening en ma... Zobacz więcej
Har netop været på MASH Steakhouse, Odense, for at fejre fødselsdag i familien. Hvad er der sket med jeres standard? Sløv betjening efter lovning af hurtig servering for 2-årig gæst, som måtte vente e... Zobacz więcej
Meget dårlig oplevelse på MASH i Odense. Kødet var ikke mørt, alt for lang ventetid på maden og overtjeneren var meget arrogant. Kommer ikke igen!!!
Oplevelse i Bredgade: Bestile deres store kødmenu med 3 typer til 1295 for to. Det danske kød var sejt. Det amerikanske godt, det japanske Kobe virkede som alm fedtet kød med for meget fedt - hvad er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Modern American Steak House. Vi har taget det bedste fra den amerikanske steakhouse tradition; store bøffer skåret fra det bedste kvæg i verden. Vi har tilsat nytænkning, et fantastisk vinkort for at matche bøffernes kvalitet og en atmosfære, der understreger oplevelsen. Alt sammen serveret på en solid baggrundserfaring. Altid med en passion for vores profession, skyhøje ambitioner og entusiasmen, vi altid har med os. Gæsten er altid i fokus, og det er en fornøjelse at give den fulde MASH Experience og et ekstraordinært måltid, hver gang de besøger vores restauranter.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Mash bryder loven med fuldt overlæg
Jeg glæder mig til at kunne spise gratis på Mash i Aarhus eftersom de bryder loven ved ikke at tage imod kontanter. "Dem, der har et problem med det, er dem, der i bund og grund ikke skal komme på en restaurant" har partner og marketingchef Mikkel Glahn udtalt. Man skal alligevel lede længe efter en mere arrogant og ignorant udtalelse. Farvel MASH!

Forrygende frokost!
Jeg besøgte MASH Bredgade i går til frokost med en forretningsforbindelse, og oplevelsen var fantastisk. Jeg bestilte to forskellige forretter, og begge var himmelske. Stegte kammuslinger med peberrod var stegt til perfektion, og Tortellini Cacio e Pepe var simpelthen lækker. Vi nød et dejligt glas 2021 Sauvignon Blanc, Grand Bateau, Château Beychevelle. Jaja, det var jo lille fredag :)
Servicen var upåklagelig, og atmosfæren med behagelig baggrundsmusik var perfekt til vores forretningsmøde. Alt i alt var det en fremragende oplevelse på MASH Bredgade, og jeg kan varmt anbefale dette sted til andre, der søger en god madoplevelse.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Kommer aldrig til at sætte mine ben i…
Kommer aldrig til at sætte mine ben i jeres restaurant igen. Føj hvor er i langt ude at afskaffe vores kontant betaling. Er i klar over at kontant betaling er lig med frihed. Føj for den lede, håber at i går konkurs.
Jeg er utroligt glad for jeres tiltag at tage imod kontanter igen, da kontanterne symbolisere frihed for mennesker, og ikke et samfund der er totalitær med hensyn til overvågning af private mennesker og virksomheder. Takker mange gange for ændringen, og glæder mig til at være en del af jeres sted igen

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Ser frem til at spise gratis hos MASH i…
Ser frem til at spise gratis hos MASH i Aarhus, hver eneste dag frem til at de efterfølger betalings-loven. Jeg høre jer fint i døren, når i siger kontanter ikke tages i mod… men ignorere jer da loven siger andet. Jeg æder min mad… og ønsker i ikke at tage imod mine kontanter, så må jeg jo bare rejse mig også gå min vej igen med maven fyldt. Jeg hat ikke nægtet at betale, i har nægtet at modtage betaling… så maden er essentielt gratis. Tak for gratis mad.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Når man bevidst bryder loven kan man…
Når man bevidst bryder loven kan man ikke få stjerner
Desværre kan man ikke give 0 stjerner

arrogant sted, bryder loven
arrogant sted der helt bevidst ignorer betalingsloven, gad vide om de så heller ikke følger regler for hygiejne og opbevaring af mad og skadedyrsbekæmpelse hvis de har rotter, reglerne gælder jo ikke om dem.
hvis noget skulle have overset de grotesk mange dårlige anmeldelser af deres mad og alligevel tager derind, så medbring kontantwr, de skal tage imod dem, længere er den ikke.sikken fuskerbiks

Odpowiedź od MASH Steakhouse
MASH Aarhus bryder bevist loven.
MASH Aarhus bryder bevist loven ved ikke at modtage kontanter. bare fordi man ikke er enig i loven kan man ikke bare fravælge muligheden fra kunderne i at betale kontant.

Mash århus.
Mash århus.
Ville ikke tage mod kontanter,dårlig og rodet service og bøffen var stegt helt tør og sej.
Kommer der aldrig mere.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Første og sidste gang på MASH (Anmeldelse Århus)
Dårlig kundeservice MASH Århus.
Ung og uerfaren tjener kunne ikke kommunikerer og satte kunden i dyb forlegenhed, og overtjeneren var ikke et hak bedre.
Første og bestemt sidste gang på MASH.
MASH er blot et bøfhus som ikke erkender at de steger en bøf forkert - ren snobberi og overfladisk prestige. MASH har vist glemt hvem der får hjulende til at køre rundt = kunden
Held og lykke, måske i skulle søge tjenere med lidt på cv’et, så de passer til jeres priser. Godt jeg nægtede at betale for den oplevelse

Meget tilfreds med Skovriderkroen
Vi var 6 personer til brunch. God mad er en god betjening af Philip, en ung mand som forkælede os.
Vi kommer igen.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Mash Bredgade har været vores ynglings…
Mash Bredgade har været vores ynglings restaurant I mange år, men det har da vidst ændret sig efter denne oplevelse, tjenerne var for optaget af at gå og snakke og bøffen til 495 kr var sej og gummi en bøf fra netto havde været bedre. Kartoffel mosen var tør og sovsen kunne jeg sku selv lave bedre, havde ingen smag.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Nu har jeg selv besøgt Mash
Nu har jeg selv besøgt Mash, aldrig pengene værd. Noget andet jeg bliver irriteret over, det er hvor elendig “kundeservice” Mash de har herinde. Folk har haft dårlige oplevelser, rå mad, dårligt personale osv. Mash skriver bare “jeg giver det videre” Hvis det havde været en god restaurant, så tager man sig sørme af sine gæster og eventuelt giver dem en ny middag. Alt andet er da for uambitiøst. Håber i snart bliver bedre med kundeservicen, aldrig har jeg da læst så elendig service.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Utrolig ringe tjenerbehandling - maden god nok
Hvilken skandaløs optræden til aften; I havde ikke styr på noget som helst, hverken reservationer, bordbetjening eller noget som helst. Vi har besøgt jer så mange gange før, men her til aften stemplede I jer fuldstændig ud. I leverede ikke det, som vi havde bestilt, eller kun halvdelen af drikkevarerne, I var alt for lang tid om at servere, og I begyndte at rydde vores bord af, mens vi stadig spiste. Det sidste er HELT uacceptabelt på en normal dansk restaurant😡 Vi tog ingen dialog - du lyver for os og andre der læser denne anmeldelse. Hvor er du langt ude, SIMONE.
PS. Endelig lukkede I - stedet var heller ikke mere værd, Simone, alt for dyrt i forhold til betjeningen og helhedsoplevelsen - tak😄🙏🏻

Middelmådig med god udsigt - MASH Penthouse KBH
Vi spiste på MASH Penthouse KBH, det var en fin oplevelse og maden var ok men middelmådig. Det er ikke MASH som for nogle år siden, service niveauet er faldet og det samme med kvaliteten. Sidder ikke tilbage og tænker at det var verdens bedste bøf og her skal jeg spise igen om nogle uger.
I forhold til pris, så kan man få en bedre bøf til billigere penge andre steder i KBH.

MASH Odense
Vi var ude og spise i dag på MASH i Odense. Fantastisk mad, alt smagte pragtfuldt, dog var service ikke så god, vi sad længe og ventede på at de fjernede tomme tallerkner, på maden, at kunne bestille mere vin og drikkelse, at kunne betale, samt at få vores jakker.
Det virkede som om de var 2-3 tjener for lidt på, i forhold til gæsterne.
Ellers en meget fin oplevelse, dog lidt skuffende oplevelse da vi nogle uger før var i Århus og der spillede alt maks.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Vildt god mad og god betjening på…
Vildt god mad og god betjening på skovriderkroen.

Dårligste overklasse mad.
28-01/2023 havde vi et bord bestilt ude i skovriderkroen. Jeg må sige det er den værste oplevelse for den class restaurant. Kl: 18:15 havde vi reserveret et bord, vi dukker op 6 pr til vores kammerats fødselsdag. Ihverfald vi får bestilt vores forretter, dernæst vores hovedretter. Vi får serveret vores forretter som smager utrolig godt. Men Sagen her ligger i hovedretterne som vi venter over en time på! Hvilke vi i starten kunne forstå hvor vi tænkte sikkert grundet travlhed, men det så bare ikke sådan ud at der var så travlt. Ihvertfald vi bestiller alle sammen bøffer nogle bestiller Oksemørbrad, andre bestiller Ribeye samt striploin. Vi ber dem om at de skal steges gennemstegt, fint med det. & udover det havde vi bestilt utallige mange sides. Vi modtager maden efter 1 time og præcis 7 min. Dernæst kommer maden, og vi sætter den første gaffel og kniv i maden. Først er bøffen rød, derefter er bøffen kold og ikke mindst alle sides vi modtager på bordet er koldt. Jeg tænkte først på om det var min bøf der var sådan men alle 6 som sad på bordet havde samme oplevelse. Vi kalder på tjeneren med det samme og hun tog pænt imod det. Men jeres MANAGER som står for skovriderkroen har ingen form for servicemind, men manageren løber så ud i køkkenet og forklarer situationen. Hun kommer tilbage, og forklar hun kan tag bøfferne og varm dem op. Og der ville gå 20 min. At få varmet bøfferne op, men sides ville hun ikke tag imod selvom de stadig stod som nye. Det vi prøver at fortælle her, at sådan en Class forretning det må aldrig ske når man har ligget så mange penge i mash, da vi har haft virkelige mange utallige besøg. Vi vælger at rejse os, så bliver vi opkrævet et beløb for vores drikkevarer hvilket er virkelig lavt. Når fejlen ligger hos jer. Men ihverfald så smed vi 1000kr for drikkevarerne og smuttede pænt. Lagde drikkepenge til MANGEREN for hendes gode service. Sidst men ikke mindst, ærgerligt at miste en kunde der kommer med mange forretningsfolk. Og godt kunne lide jeres mad. Dette er blot min mail som har sendt ind til dem. Afventer svar fra deres ledelse, eller der manager. Og forhåbentlig ikke en manager som ikke er servicemindet.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Jeg og en kammerat besøgte i går aftes…
Jeg og en kammerat besøgte i går aftes Mash Aarhus.
Maden var ganske fin, dog var min vens bøf for rød...
Da vi ankom fik vi at vide fra dørmanden, at de ikke tager kontanter... Dette er ikke lovligt, da det er et gyldigt betalingsmiddel!
Der har været flere sager angående dette.....
Tak for jeres svar. Ja vi fik det med bøffen ordnet....
Jeg kan godt se i har en No Cash politik, men i er forpligtet til at tage kontanter i følge lovgivningen...
I har ikke skrevet noget der beviser det modsatte...

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.