Mash store Kgs gade Kbh . Dagens suppe . Heintz på dåse .!!!. Bøf rædselsfuldt kød værre end det i 365 .!. Derefter en uspiselig mærkelig chokolade tingest med kirsebær sovs fra jul . Betjening en ma... Zobacz więcej
Har netop været på MASH Steakhouse, Odense, for at fejre fødselsdag i familien. Hvad er der sket med jeres standard? Sløv betjening efter lovning af hurtig servering for 2-årig gæst, som måtte vente e... Zobacz więcej
Oplevelse i Bredgade: Bestile deres store kødmenu med 3 typer til 1295 for to. Det danske kød var sejt. Det amerikanske godt, det japanske Kobe virkede som alm fedtet kød med for meget fedt - hvad er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Undertegnede var på Mash steakhouse i Rungsted havn med mit barnebarn. Det startede med at mit barnebarn valgte en uruguaysk steak til 425 Kr og jeg en ovnbagt pighvar. Da mit barnebarn peger på... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Modern American Steak House. Vi har taget det bedste fra den amerikanske steakhouse tradition; store bøffer skåret fra det bedste kvæg i verden. Vi har tilsat nytænkning, et fantastisk vinkort for at matche bøffernes kvalitet og en atmosfære, der understreger oplevelsen. Alt sammen serveret på en solid baggrundserfaring. Altid med en passion for vores profession, skyhøje ambitioner og entusiasmen, vi altid har med os. Gæsten er altid i fokus, og det er en fornøjelse at give den fulde MASH Experience og et ekstraordinært måltid, hver gang de besøger vores restauranter.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kedelig oplevelse
Fik afvide man ikke tog flere gæster ind kl. 19:30, til trods for halv tom restaurant.

Virkelig et ringe sted
Virkelig et ringe sted. Vi havde bord i 2 timer, men ventede på hovedretten i 1 time, hvilket resulterede i at vi nærmest blev smidt ud af restauranten. Tjeneren var ikke præsentabel. Prikken over i’et er at vi så også fik den forkerte mad.
Lad for Guds skyld vær med at spise her!

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Vi var 7 til søndagsbrunch på Skovridergården, Charlottenlund. Har stor ros til personalet for mange smil, hurtig og imødekommende betjening og super lækker, stor og varieret buffet.
Alle pengene værd.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Ærgerlig og skuffende oplevelse desværre
Jeg var på længe ventet besøg med min kæreste på jeres restaurant i Rungsted. Vi startede godt ud med fin velkomst, godt bord og fin betjening. Vi fik nogle lækre østers til forret, men ingen brød og smør som de andre borde dog, men skidt pyt tænkte vi
Min kæreste bestilte jeres 600g American Greater Omaha, og de første par bider smagte himmelsk, men så blev bøffen sej, og vi tog fat i en tjener. Han spurgte i køkkenet og kom tilbage og fortalte at det var meget normalt med en sene langs benet i udakæringen. Ja okay tænkte vi og spiste videre, men alle bidder var møg seje. Vi henvendte os igen til tjeneren, som virkede mest af alt generet af vores henvendelse og sagde igen at sådan var den udskæring. Okay sagde vi og tænkte at sådan var det så. Han kom kort tid retur og fortalte at han havde snakket med køkkenet og hvis den stadig var sej kunne vi da godt få en ny. Dette takkede vi ja til, men denne var dog stadig ikke af den kvalitet vi ville have forventet hos jer og til den pris. Da tjeneren tog den ganle tallerken med ud i køkkenet tog han ligeledes pommes samt sauce med, men kom aldrig retur med nyt igen. Attituden fra tjeneren samt kvalitets oplevelsen med kødet, samt en masse små detajler som manglede brød og smør, aflevering af regningen anderledes end alle de andre borde, gjorde desværre oplevelsen rigtig ærgerlig.

Mixed Feelings at MASH, Copenhagen
Our experience at MASH in Bredgade, Copenhagen, was a mixed bag. The service was top-notch, fast, and without issues. The starters were tasty and got the meal off to a good start.
However, the main course was a letdown. I ordered a pricey American bone-in ribeye expecting a medium-rare, juicy delight. Instead, it was more medium and lacked the desired tenderness, feeling dry and tough.
Simply put, the steak did not justify its high cost. The overall quality at MASH does not match its prices, and for that reason, I would suggest considering other dining options

Udemærket oplevelse
Udemærket oplevelse, servicen kunne dog godft øges.

Avoid this place!
Dørmanden virkede direkte frastødende. Tjenerne var forvirrede og glemte dele af vores bestilling. Vi ventede i mere end 90 minutter på maden. Burgeren var helt brændt og endte med at blive gratis. Virkelig pinlig oplevelse for os. Vi kommer aldrig igen. I behøver ikke svare udglattende, det virker bare falsk🤮

Desværre ikke en hyggelig oplevelse
Desværre ikke en hyggelig oplevelse
Var på MASH i Århus i lørdags. Det var slet ikke som vi husker det. Har været der flere gange og vi har altid været begejstret for at komme der, men hvor da op.....det har ændret sig. Først bliver man mødt at en vagt ved døren. Der tænker man hvorfor det er nødvendigt....skal man være bekymret for at være der?? Har spist på mange gourmet/Michelin restauranter i Århus og der er ikke vagter. Der er også kommet kode på døren når man skal ind efter toiletbesøg, så det virker bare lidt utrygt.
Men forklaring er måske den nye målgruppe MASH har fået. Det føltes lidt "gangster-agtigt" at sidde i restauranten. Ved ikke hvordan jeg skal beskrive det.....men de fleste gæster havde mange mobiltelefoner hver og de sad og lavede "forretninger" i restauranten i selskab med med damer i meget lidt tøj. Kan kun sige at MASH i hvert fald IKKE er en familierestaurant.
De får stadig 2 stjerner, da maden er virkelig god! Kommer dog desværre ikke igen, før MASH en dag beslutter sig for, at få lavet en make-over som kan tiltrække et andet publikum......en skam

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Virkelig dårlig og skuffende oplevelse.
Virkelig dårlig og skuffende oplevelse.
En manager der var alt for meget, for stort fokus på at mersalg. Helt hyper virkede han. Man blev nærmest væltet omkuld på en meget overrumplende måde. Rod i bestillingen af både vin og forret/hovedret, forkert sauce, manglende dip, maden ud igen i køkkenet. Så meget uro og desværre alt sammen noget der bidrog til en dårlig aften som var en fødselsdag for min søn.
Da vores meget venlige tjener beklagede alt rodet med en forklaring om at Mash ikke var kommet ordentligt ovenpå efter Covidnedlukningen blev det virkelig klart at det står skidt til. Hvis så priserne var fulgt med i den dårlige service og koks i maden, men 4200kr må siges at være alt for dyrt for det niveau vi oplevede.
Jeg har aldrig brokket mig over et restaurant besøg før, men det her var virkelig for dårligt.

Kritisk
Det er 4. gang vi er på Mash Skovriderkroen på 1 måned og det er de samme fejl der gentager sig. Kødet er ikke stegt korrekt og vi venter lang tid på maden. Vi spiser ikke samtidig og alt blev koldt inden kødet kom retur.
Men i aften havde i en chef som var meget flabet og gav en utrolig dårlig service. Udover det skulle kødet retur 2 gange og hun ville stadig ikke acceptere at kunden ikke var tilfreds.
Vi bruger en del penge hos MASH men det er sidste gang vi kommer i Charlottelund.

Mash Odense - god mad og service
Besøgte Mash Odense fredag den 19. maj og det var en udsøgt fornøjelse. Penthouse i København kan ikke anbefales (kun udsigten).
Fantastik service og den bedste Bone-in jeg længe har fået.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Altid en fantastisk oplevelse på alle…
Altid en fantastisk oplevelse på alle MASH restauranterne!

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Hvis jeg skal spise hos jer og jeres…
Hvis jeg skal spise hos jer og jeres dankort automat er gået ned og jeg hverken har mobilepay eller kan betale med tlf, men kun har kontanter. Hvordan skal jeg så betale? Men nu skal jeg heldigvis ik hen over jeres dørtærskel, for jeg kommer aldrig til at betale med andet end kontanter. Håber at alle jeres borde er fyldt op med gæster og hele betalingssystemet går ned, så kan i lære det.

MASH = Masser Anti Service Haves
Vi besøgte MASH penthouse i forbindelse med, at vi overnattede på Tivoli Hotel. På trods af en fantastisk lokation så lykkes det Mash, at levere en pivringe oplevelse lige fra start af. Vi nåede ingengang til maden, da restaurant managerens snobbede og insisterende anti-service attitude fjernede al appetit og lyst til at blive på stedet. Vi gik efter første omgang drinks. Eneste lyspunkt var bartenderen i den separate bar. Men også her blandede restaurant manageren sig. På trods af at terrassen var helt menneske tom, var der "problemer" og vi blev kommanderet rundt. Vild dårlig stil. Vi tog over i Tivoli Hotels andet tårn og spiste på Stick´N´Sushi og havde en fantastisk (resten af) aften.

Dårlig oplevelse på Mash i Århus
Dårlig oplevelse på Mash i Århus! Bestilte burger menuen, men fik aldrig dip. Spurgte efter den to gange, men den kom aldrig.
Hvorfor er det så svært at komne med den komplette menu?
Søren Westergren

Dårligt og dyrt
Spiste middag med tidligere arbejdskolleger på Mash Rungsted. Måtte desværre konstatere at det var en dårlig madoplevelse, som absolut ikke modsvarede den høje pris. Ribeye steak var så fedt at man ikke kunne blive mæt i reelt kød, sauce uden smag. Stedet kan IKKE anbefales.

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Søndagsbrunch på MASH Skovridderkroen…
Søndagsbrunch på MASH Skovridderkroen får hermed en varm anbefaling. Varieret udvalg med alt man kunne ønske sig, lækkert kagebord og perfekt bearnaisesovs 👌

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Jeg blev afvist i døren af deres vagt
Jeg blev afvist i døren af deres vagt. Han mente ikke vi levede op til deres “dress code” fordi jeg har en synlig tattovering med min søns navn.
Han sagde at MASH var et sted der tiltrak “banditter”. Og derfor kunne han ikke lade os komme ind.
Jeg var der dog med min kone. Min makker jeg har tømrer forretning med til daglig. Og hans kæreste som i sagens natur er på besøg fra Spanien. Og vi ville give hende en oplevelse og fik så sandelig også gjort det.
Jeg fortalte ham venligt at vi havde bestilt et bord, og han svarede han nok skulle gå ind og aflyse det.
Vi var så heldige at KöD i Århus reddet vores aften
Mash bryder loven med fuldt overlæg
Jeg glæder mig til at kunne spise gratis på Mash i Aarhus eftersom de bryder loven ved ikke at tage imod kontanter. "Dem, der har et problem med det, er dem, der i bund og grund ikke skal komme på en restaurant" har partner og marketingchef Mikkel Glahn udtalt. Man skal alligevel lede længe efter en mere arrogant og ignorant udtalelse. Farvel MASH!

Odpowiedź od MASH Steakhouse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.