Lollys Laundry Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber kl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

433 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Produkterne lever op til billederne og er af en god kvalitet.
Hurtig levering.
Fint at det reserverede beløb,først hæves når man har modtaget sine produkter.

16 stycznia 2025

Kære Marianne,

Tak for din flotte og detaljerede beskrivelse af din købsoplevelse hos os. Den glæder os herinde :-)

Jeg er vild med Lolly

Jeg bestilte udsalgsvarer og de kom lynhuritgt - dagen efter tror jeg. Og så passede alle modeller mig, jeg bruger L og XL.

16 stycznia 2025

Kære Inge,

Hvor er bare dejligt at høre - og tak fordi du tog dig tid til at skrive den fine anmeldelse. På gensyn i shoppen :-)

Oceniono na 5 z 5

En ukompliceret og alletiders købsoplevelse

Godt website som er nemt at orientere sig på. Godt købsflow, gode tilbud og hurtig betjening. Træfsikker levering - simpelthen alletiders oplevelse.

9 stycznia 2025

Kære Premilla,

Tak for din fine og detaljerede anmeldelse - hvor er det bare godt at læse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive den.
Rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Alt forløb nemt og modtog hurtigt en…

Alt forløb nemt og modtog hurtigt en lækker jakke 💫💫💫💫💫💫

Kære Anja,

Tak for stjernerne 💫 dem er vi så glade for.
Håber, du får brugt din jakke flittigt og på gensyn :-)

Oceniono na 5 z 5

Super service og hurtig respons…

Super service og hurtig respons fra kundeservicemesarbejder. Top kvalitet af den frakke jeg købte.

Kære Pipaluk,

Tak for dine flotte ord; de varmer, kan du tro.
Håber, du nyder din fine frakke rigtig meget.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. God information. Hurtig levering

Kære Karen-Margrethe,

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at vi gør det godt på så vigtige punkter.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og nemt på leveringen

Hurtig og nemt på leveringen. Men måtte bestille blusen jeg gerne ville have ad to omgange, da størrelsen på denne overhovedet ikke passede med de mål, der var på hjemmesiden.... Plejer normalt at bruge XS, eller S, men måtte helt op i en str. L denne gang, lidt underligt??!?! Og lidt træls, at man ikke kan lave en ombytning, men man er nødt til at lave en ny ordre, og betale en gang til. Men super service, at jeg får en rabatkode på 10% til min næste ordre, når jeg returnerer noget :-)
Jeg målte den str. S jeg fik hjem til at være 46 cm i længden, men på jeres hjemmeside stod, at den skulle være 50 cm i længden, så umiddelbart stemmer jeres mål altså ikke. Eller også har jeg bare været uheldig, at få en farisær??!!? ;-) Uanset hvad, nu har jeg den i en L, og jeg er mega glad for den, super god kvalitet og vildt flot i farven!

13 stycznia 2025

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at skrive den. Vi har lige tjekket målene vi viser på hjemmesiden, og de stemmer, men stylen er jo ret kort og det gør at man nok skal have den større end normalt i nogle tilfælde. Det har vi nu tilføjet til teksten, så tak fordi du gjorde os opmærksomme på det :-) Vi håber, du er rigtig glad for den.

Oceniono na 5 z 5

Kunne jeg give 10 stjerner 🌟 Super…

Kunne jeg give 10 stjerner 🌟 Super service , hurtig svar 😊

2 stycznia 2025

Kære Silke,

Sikke nogle finde ord du bruger. Hvor er det bare dejligt at høre. Tak! Vi glæder os til at "se" dig i shoppen igen.

Oceniono na 5 z 5

Fine varer og leveret til tiden.

Fine varer og leveret til tiden.
Servicen god

27 grudnia 2024

Kære Anette,

Tak for dine fine ord om os ❤️
Vi håber, du er kommet godt ind i det nye år.

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet til en ok pris

Det tøj som jeg har købt passer bare. Elsker designet - og kvaliteten af materialet.
Jeg køber bestemt hos jer igen!

30 grudnia 2024

Kære Winnie,

Ej, hvor er det dejligt at høre ❤️ 1000 tak.
Og rigtig godt nytår fra os alle.

Lækre varer og god service

Lækre varer og god service

16 grudnia 2024

Kære Lone,

Tak! Det er dejligt at høre at du havde en god oplevelse. Vi ses i shoppen igen :-) Og rigtig godt nytår.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering - tilfreds med produkter

22 grudnia 2024

Kære Hanne,

Tak for din fine anmeldelse af os - den er meget værdsat.
Vi håber, du har haft en dejlig jul :-)

God pris

God pris, nemt og hurtigt

16 grudnia 2024

Kære Hanne,

Tak for de fine ord og stjerner :-)
Det er meget værdsat.

Rigtig glædelig jul!

Oceniono na 4 z 5

En god og enkelt oplevelse

En god og enkelt oplevelse, hvor jeg kunne hente min pakke ikke ret langt fra, hvor jeg bor

11 grudnia 2024

Hej Christian,
Tak for de fine ord om os. Vi ønsker dig en glædelig jul!

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg og hurtig levering

Godt udvalg og hurtig levering. Håber så modtageren også er tilfreds.

10 grudnia 2024

Kære Helen,

Tak for de fine ord. Og hvis modtageren ikke skulle være det, så kan du bytte/returnere julegaver indtil den 10/1-2025! :-)

Held og lykke og rigtig glædelig jul til både dig og modtageren :-)

Oceniono na 5 z 5

Der var en fejl på den flotte bluse og…

Der var en fejl på den flotte bluse og vupti hjalp I mig med en ny
Super service og tak for hjælpen❤️

5 grudnia 2024

Kære Susanne,

Sikke en dejlig anmeldelse - 1000 tak skal du have❤️
Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Oceniono na 5 z 5

Smukke kjoler i lækker kvalitet

Smukke kjoler i lækker kvalitet. Hurtig levering.

8 grudnia 2024

Kære Janine,

Tak for de fine ord om os ❤️ Vi håber du får brugt din nye Lollys kjole over julen :-)

Rigtig god jul og godt nytår.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Havde bestilt 4 Plan International tote bags. De ankom sammen med et ekstra net - så fint!

4 grudnia 2024

Kære Leise,

Tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den i en travl julemåned ❤️ Det er meget værdsat her.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til dig.

Lollys Laundry

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej