Lollys Laundry Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

433 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Super

Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber klappen wunderbar :)

14 sierpnia 2026

Liebe Stefania,

vielen lieben Dank für deine tolle Bewertung und deine Treue! 🤍 Es freut uns sehr zu hören, dass du immer wieder gerne bei uns bestellst und mit deinen Lollys Styles happy bist.

Wir wünschen dir ganz viel Freude mit deinen neuen Favoriten und freuen uns schon auf deinen nächsten Besuch bei uns 😊

Liebe Grüße
Lollys Laundry

Mit nye yndlingstøjmærke

Hurtig levering og god kvalitet af produktet

3 sierpnia 2026

Kære Hanne,

Tak for din fine anmeldelse - hvor er det dejligt at blive kaldt yndlings ❤️ Tak fordi du tog dig tid til at skrive om os. Og på gensyn!

Oceniono na 4 z 5

Jeg elsker Lollys univers og de…

Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt og andre, der uheldigvis går i stykker meget hurtigt ved f.eks. at en syning går, stoffet rives op og lign.

3 kwietnia 2026

Kære Camilla,

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os – og ikke mindst for dine pæne ord om Lollys univers. Det betyder virkelig meget for os 🤍

Jeg er samtidig rigtig ked af at høre, at du har oplevet en svingende kvalitet på nogle af dine styles. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Selvom vi har et stort fokus på kvalitet og løbende kvalitetskontroller, kan der desværre forekomme fejl fra tid til anden. Vi tager derfor din feedback med videre til vores produkt team, så vi kan blive ved med at forbedre os.

Skulle du opleve problemer med en style, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil altid gerne se nærmere på sagen og finde en god løsning.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback.

Hurtigt levering

Hurtigt levering
Lækker kvalitet tøj
Og hurtigt returnering

21 lipca 2026

Kære Josefine,

Mange tak for for din anmeldelse; hvor er det dejligt at høre at vi rammer plet på så vigtige punkter. Vi glæder os til at se dig i shoppen igen!

Oceniono na 5 z 5

Problemfri bestilling og levering.

Jeg bestiller hos Lollys Laundry uden problemer og med kort leveringstid. Er utrolig glad for de produkter jeg har købt
Anita

18 lipca 2026

Kære Anita,

1000 tak for din flotte anmeldelse! Og tak fordi du tog dig tid til at skrive den. Vi vil dele den med vores lager, som netop arbejder hårdt for at levere hurtigt. Vi glæder os til at se dig i shoppen igen og fortsat god sommer :-)

Oceniono na 5 z 5

Es hat alles wunderbar geklappt

Es hat alles wunderbar geklappt!
Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen also genau messen würde ich empfehlen.
Ansonsten gerne wieder ❤️

17 lipca 2026

Dear Ute,

Thank you so much for your fantastic review! We’re always delighted to hear from our international customers, so it means a lot to know that you had such a great experience shopping with us.

We truly appreciate you taking the time to share your feedback, and we hope to welcome you back again soon.

Warm wishes,

Lollys Laundry

I orden som altid !

14 lipca 2026

Kære Irma,

1000 tak for den fineste anmeldelse.
Vi glæder os til at se dig i shoppen igen, og ønsker dig en fortsæt dejlig sommer.

Igen en dejlig oplevelse

Igen en dejlig oplevelse. Hurtig levering.
Bestilte kjolen på min ferie, den kunne hentes ved hjemkomst

8 lipca 2026

Kære Bodil,

Mange tak for de fine ord :-) Vi håber, din ferie var dejlig og ønsker dig en fortsat god sommer.
På gensyn i shoppen.

Oceniono na 4 z 5

1ere fois que je commande…

L expédition est un peu longue mais le site est très réactif et serieux.

2 lipca 2026

Dear Cathy,

Thank you for providing me with the correct order number.

Your DHL tracking number for order #EU20218113 is JJD149990200052254379.

According to the latest tracking information, your parcel arrived in France on July 11. Unfortunately, it appears that DHL was unable to deliver it to the selected access point because it was closed.

I have now asked our logistics department to investigate the shipment. They will determine whether the parcel is being returned to our warehouse in Denmark or if DHL will make another delivery attempt, which I believe is the most likely outcome.

For future reference, please don't hesitate to contact our customer service team directly if you experience any issues with your order. We're here to help, especially when things don't go as planned, and we'll always do our best to find a solution as quickly as possible.

I will get back to you by email as soon as I have an update on the location and status of your shipment.

Kind regards,

Team Lollys Laundry

Oceniono na 4 z 5

Great clothes, but missed quality control this time.

It would be 5 stars normally for the clothes. But this time, however, the blouse that I had anticipated arriving was severely damaged (large bleach stain or lack of lilac dye?? I am not sure) and is no use to anyone. I was impressed with how they dealt with the issue. Five stars for sorting the issue out.

I love your clothes, great help, so it makes it easier to buy from you again, however, stricter quality control is needed your end. Especially when I buying from the UK. thanks (also it would be good to have a translated version)

Dear Naomi,

Thank you so much for your kind and constructive review.

I remember your case well, and I'm so pleased to hear that you felt well taken care of and supported throughout the process. That means a lot to us.

I'll be sure to pass your feedback on to our production team. We really appreciate you taking the time to share your experience.

Thank you again, and I hope we'll have the pleasure of welcoming you back to our webshop soon.

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, nem retur, skønne styles

6 lipca 2026

Kære Katrine,

Dejligt at høre! Tak for din anmeldelse og for at tage tiden til at skrive den. På gensyn i shoppen :-)

Oceniono na 5 z 5

God service. Jeres tøj lige min stil.

Kære Conny,

Tak for din fine anmeldelse! Den gør os rigtig glade herinde på kontoret. Rigtig god sommer til dig 😍

Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Og kvaliteten og designet er jo fantastisk.

1 lipca 2026

Kære Inger,

Det kan vi lide at høre! 1000 tak.
Vi glæder os til at se dig igen i shoppen 😍

Lækker bluse

Lækker bluse, god pasform

Odpowiedź od Lollys Laundry

Hejsa og mange tak for de 5 stjerner! Dejligt at høre at vi rammer plet med både pasform og design 😍

WOW, pure coolness!!!

This was my first time ordering from here and I’m absolutely delighted. I spotted some of your outfits in a German soap opera and googled them straight away. The clothes are really stylish and high quality. Thank you for the quick delivery. I’d highly recommend your shop to anyone in Germany.

19 czerwca 2026

Odpowiedź od Lollys Laundry

Thank you for your sweet words <3 We are so happy to hear! Have a lovely day! Love from team Lollys.

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice. Skrev med en super dygtig og venlig medarbejder. Der var desværre fejl på deres lager så fik ikke min smukke nederdel. Men vi fandt en god løsning. Forsat god dag. Smukt tøjmærke 🥰

Kære Lene,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Den betyder virkelig meget for os!

Det er netop derfor, vi er her. Især når noget ikke går helt som forventet, står vi altid klar til at hjælpe og finde en god løsning.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har modtaget en vildt lækker…

Jeg har modtaget en vildt lækker cardigan.
Jeg modtog den hurtigt og præcis som lovet

Kære Kristine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, og vi er rigtig glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner,
Team Lollys 🌸

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig, personlig kundeservice. Og skønt tøj jeg aldrig bliver træt af!

Hej, tusind tak for din fine anmeldelse 🌸 Kh. Team Lollys

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej