Lollys Laundry Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber kl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

433 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg er MEGET tilfreds og glad for mine…

Jeg er MEGET tilfreds og glad for mine køb 🌸🌸super hurtig til at sende. Fantastisk service fik ombyttet den ene skjorte uden ekstra omkostninger. Jeg kunne ikke være mere tilfreds 🥰

9 czerwca 2026

Odpowiedź od Lollys Laundry

Hej og 1000 tak for din meget fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at starte dagen på den måde - det gør os alle glade på kontoret🥰 På gensyn i shoppen.

Team lollys

Oceniono na 5 z 5

Super god service og smukt tøj

8 czerwca 2026

Kære Christina,

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores tøj. Sådan en tilbagemelding betyder rigtig meget for hele teamet.

Tak fordi du handler hos os.

det skønneste tøj

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop.
Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at ombytning også går let og hurtigt.

4 czerwca 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💙

Det glæder os meget at høre, at alt levede op til dine forventninger, både når det gælder kvalitet, farver og pasform. Og hvor er det dejligt, at du også har haft en god oplevelse med vores ombytningsservice.

Tak fordi du handler hos os og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

De bedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Hurra for Lollys Laundry - mit nye yndlingsbrand.

Gode varer i super kvalitet. Smart tøj med kant. Størrelserne er ( næsten altid ) præcise og svarende til normal størrelser.

3 czerwca 2026

Kære Jane,

Mange tak for din fine anmeldelse 💙

Det betyder utrolig meget for os at høre, at Lollys Laundry er dit yndlingsbrand, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte torsdag, kunne afhente i pakkeshop fredag.
Er Meget tilfreds med mit køb!

29 maja 2026

Kære Marianne,

Dejligt at høre - og tak for den fine anmeldelse. Jeg vil lade den gå videre til vores lager i Ikast, som hver dag gør en kæmpe indsats for at få Lollys styles hurtigt afsted til vores søde kunder.

Delighted

I am delighted with my jacket and with the service. My discount code didn’t work when I placed my order but Pauline very kindly applied it for me once I received my order and decided to keep it. The shipment to London was quick and didn’t have to pay any extra for customs. Happy customer here, thank you so much!

18 maja 2026

Odpowiedź od Lollys Laundry

Hello and a big thank you for your super nice review 💙

We appreciate you taking the time to share your experience with us; It means a lot to the entire team.

Warm regards,

L love everything.

L love everything.

29 maja 2026

Odpowiedź od Lollys Laundry

Hello and thank you so much for your lovely review 💙

We truly appreciate you taking the time to share it with us. Your kind words mean a lot to the entire team. We hope you continue to enjoy your Lollys Laundry styles!

Best regards,

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
God opdatering på preorder

8 maja 2026

Odpowiedź od Lollys Laundry

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner :-)
På gensyn i shoppen.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kjole har jeg købt hos jer…

Fantastisk kjole har jeg købt hos jer ,det bliver min bedste kjole her til sommer

18 maja 2026

Kære Anne Elisabeth,

Tak for den dejlige anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre.
Nu mangler vi bare den går igang :-)
Rigtig god sommer til dig.

Team lollys

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og meget fin service…

Hurtig levering og meget fin service fra Pauline👌🌸
Det søde sæt jeg købte er i polyester.
Det kommer lidt bag på mig I laver tøj i et billigt produkt, normalt køber jeg ikke polyester, men nu får det en chance.
Bh Jytte

4 maja 2026

Kære Jytte,

Godt du giver PineLL og EllaLL sættet en chance for det er super fint :-) Og det er faktisk præcis i dette materiale at det kommer mest til sin ret, tror jeg.

Håber, vi ser dig i shoppen igen - og tak for de søde ord 🌸

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, god service og meget lækkert tøj.

6 maja 2026

Kære Maria,

Tak for din fine anmeldelse, som jo indeholder alt det vigtige 👌 Den er vi meget glade for og håber at se dig snart igen i shoppen.

Oceniono na 5 z 5

Virklig fin service også i forbindelse…

Virklig fin service også i forbindelse med retur sager - altid imødekommende🤗

14 kwietnia 2026

Kære Yvonne,

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre du føler dig godt mødt - også når alt ikke lige går som det skal. Tak fordi du tog dig tid til at skrive om os 🤗 På gensyn.

Oceniono na 1 z 5

Kundeservice 0 ⭐

Hvad der var fantastisk oplevelser ved kundeservice når der var bump, som altid løste ting til ug, blev ødelagt af en medarbejder, som skulle hjælpe med QR kode til returnering. Jeg har været med fra starten af med dette Brands. Ejer ikke andet tøj end Lollys. Altid passer størrelsen. Bare ikke denne gang. Noget der skulle være let, blev besværligt da hverken jeg eller medarbejdere på indleveringd sted, kunne se den fremsendte QR kode. I kundeservice blev jeg til besvær. En medarbejder blev yderst irreterende på mig. Et ellers godt sted, blev ødelagt af en medarbejder i kundeservice.
Måske denne medarbejder skulle sidde med andet end kunde kontakt.

17 kwietnia 2026

Kære Laila,

Det gør mig trist at læse din besked, især fordi du altid har været så sød, positiv og imødekommende over for os. Jeg håber, du også har modtaget den mail som jeg sendte den pågældende dag.

Jeg vil gerne forsikre dig om, at du på ingen måde har været til besvær, og at hele situationen desværre beror på en misforståelse.

På skrift kan ting nogle gange hurtigt komme til at lyde hårdere eller mere uvenlige, end de er ment, men det var bestemt ikke intentionen fra vores side.

Vi sætter stor pris på dig som kunde, og det ville gøre mig rigtig ked af det, hvis du sad tilbage med en dårlig oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super god kvalitet

17 kwietnia 2026

Kære Kaja,

Tak for de 5 stjerner og flotte ord. Vi værdsætter det meget!
På gensyn i shoppen 🤗

Oceniono na 5 z 5

Lækkert tøj i skønne farver og meget…

Lækkert tøj i skønne farver og meget hurtig levering.

4 kwietnia 2026

Kære Anette,

Tak for din fine anmeldelse. Vi værdsætter dine ord og gør os umage på at levere - både på design og service 🤗
På gensyn i shoppen!

Oceniono na 5 z 5

Det enkle og boheme i smuk forening

Lollys Laundry blender boheme og 'det enkle look' i smuk forening og god kvalitet.

31 marca 2026

Hej Aiya,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi elsker den måde du beskriver vores univers på. 🌸

Flot tøj

Flot tøj, god hjemmeside. Beskrivelserne under de enkelte stykker tøj er detaljerede og overskuelige.

26 marca 2026

Odpowiedź od Lollys Laundry

Hej Signe, mange tak for din fine anmeldelse 🌸 Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. God kvalitet. Jeg er godt tilfreds. Kan varmt anbefale Lilly Laundry.

26 marca 2026

Hej Jette, tak for din fine anmeldelse. 🌸 Vh. Team Lollys

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej