Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber kl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨
Titangade 15, 1.sal, 2200, København N, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Lækkert tøj og hurtig forsendelse.

Odpowiedź od Lollys Laundry
Jeg er MEGET tilfreds og glad for mine køb 🌸🌸super hurtig til at sende. Fantastisk service fik ombyttet den ene skjorte uden ekstra omkostninger. Jeg kunne ikke være mere tilfreds 🥰

Odpowiedź od Lollys Laundry
Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop.
Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at ombytning også går let og hurtigt.

Odpowiedź od Lollys Laundry
Gode varer i super kvalitet. Smart tøj med kant. Størrelserne er ( næsten altid ) præcise og svarende til normal størrelser.

Odpowiedź od Lollys Laundry
Bestilte torsdag, kunne afhente i pakkeshop fredag.
Er Meget tilfreds med mit køb!

Odpowiedź od Lollys Laundry
I am delighted with my jacket and with the service. My discount code didn’t work when I placed my order but Pauline very kindly applied it for me once I received my order and decided to keep it. The shipment to London was quick and didn’t have to pay any extra for customs. Happy customer here, thank you so much!

Odpowiedź od Lollys Laundry
Fantastisk kjole har jeg købt hos jer ,det bliver min bedste kjole her til sommer

Odpowiedź od Lollys Laundry
Hurtig levering og meget fin service fra Pauline👌🌸
Det søde sæt jeg købte er i polyester.
Det kommer lidt bag på mig I laver tøj i et billigt produkt, normalt køber jeg ikke polyester, men nu får det en chance.
Bh Jytte

Odpowiedź od Lollys Laundry
Virklig fin service også i forbindelse med retur sager - altid imødekommende🤗

Odpowiedź od Lollys Laundry
Hvad der var fantastisk oplevelser ved kundeservice når der var bump, som altid løste ting til ug, blev ødelagt af en medarbejder, som skulle hjælpe med QR kode til returnering. Jeg har været med fra starten af med dette Brands. Ejer ikke andet tøj end Lollys. Altid passer størrelsen. Bare ikke denne gang. Noget der skulle være let, blev besværligt da hverken jeg eller medarbejdere på indleveringd sted, kunne se den fremsendte QR kode. I kundeservice blev jeg til besvær. En medarbejder blev yderst irreterende på mig. Et ellers godt sted, blev ødelagt af en medarbejder i kundeservice.
Måske denne medarbejder skulle sidde med andet end kunde kontakt.

Odpowiedź od Lollys Laundry
Lækkert tøj i skønne farver og meget hurtig levering.

Odpowiedź od Lollys Laundry
Nemt at bestille på hjemmesiden
Dog er str S meget stor i str

Odpowiedź od Lollys Laundry
Lollys Laundry blender boheme og 'det enkle look' i smuk forening og god kvalitet.

Odpowiedź od Lollys Laundry
Flot tøj, god hjemmeside. Beskrivelserne under de enkelte stykker tøj er detaljerede og overskuelige.

Odpowiedź od Lollys Laundry
Hurtig levering. God kvalitet. Jeg er godt tilfreds. Kan varmt anbefale Lilly Laundry.