Lollys Laundry Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber kl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

433 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Meget tilfreds

Vild med tøjet, nem website, hurtig bestilling og levering

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Lollys Laundry

Tak for den fine og omfattende anmeldelse.
Dejligt at høre du havde sådan en god oplevelse 😀

Oceniono na 5 z 5

Jeg er meget tilfreds med de kjoler jeg…

Jeg er meget tilfreds med de kjoler jeg har modtaget, kvaliteten og str. er perfekt til mig.
Connie

12 stycznia 2026

Kære Connie,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at høre du kan li' dine nye kjoler 😀
På gensyn i shoppen.

Oceniono na 5 z 5

Kvalitetsvarer og meget rimelig fragt.

Kvalitetsvarer og meget rimelig fragt.

6 stycznia 2026

Kære Dorthe,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 😊
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med netop nogle af de punkter, der betyder mest.

Oceniono na 5 z 5

Jeg ELSKER min nye vinterjakke og synes…

Jeg ELSKER min nye vinterjakke og synes generelt i har fantastiske produkter til enhver lejlighed. Håber I laver jakken i flere farver - end de nuværende 4, alternativt i en forårs model/tyndere udgave - så kommer den måske på ønskelisten igen 😊

29 grudnia 2025

Kære Jannie,

Tak for din flotte anmeldelse, der virkelig gør os glade herinde på kontoret.

Shelby er nemlig en rigtig fed jakke! Og så populær at vi gentager succes'en næste efterår/vinter i nye farver.
På gensyn i shoppen 😊

Det hele incl levering

3 stycznia 2026

Kære Pia,

Tak for din flotte anmeldelse.
Godt at høre at du er glad for ... det hele 🙂🙂🙂
Vi glæder os til at se dig i shoppen igen.

Lækkert tøj og god service

Lækkert tøj og god service

5 stycznia 2026

Kære Lene,

Mange tak for de 5 stjerner og fine ord.
Det er godt at høre og vi tager rosen til os 🤗🤗🤗
På gensyn og rigtig godt nytår!

FANTASTISK 🥰

Dejlige varer, ekstrem hurtig levering - kan kun anbefale 🤗

2 stycznia 2026

Kære Marianne,

Tak for din fine anbefaling - den er vigtig for os, og det er dejligt at høre det hele spiller 🤗 På gensyn i shoppen! Og rigtig godt nytår.

Love love Lollyslaundry

Love love Lollyslaundry. Alles is leuk. Love the vibe. Prachtige truien voor een mooie prijs

11 listopada 2025

Dear Evelyn,

Thank YOU so much for this absolutely lovely review. The way you describe the fun atmosphere is exactly what we love to hear, and why we keep doing what we're doing :-) We hope to see you again soon.

Nem handel

Nem handel, hurtig levering og lækkert produkt 😊

2 listopada 2025

Kære Betina,

Tak for din fine anmeldelse 😊
Hvor er det dejligt at høre. Vi glæder os til at se dig i shoppen igen.

Oceniono na 4 z 5

Marca nórdica a tener en cuenta

Muy buena calidad en artículos 100% algodón y lana con poca mezcla. Hay que elegir muchas veces una talla menor puesto que es un patronaje del norte de Europa, marca danesa.
Tiene diseños muy alegres y diferentes.
Me gusta mucho combinarla con otras marcas.
Lo único que no me gusta mucho son sus jerséis, rebecas, suéters etc con mucha mezcla de materiales( lana, poliester, acrílico, nylon…); aunque los laves en la tintorería, no vuelven a estar como cuando los compraste.
Los plazos de entrega con UPS son muy fiables y te mantienen informada si se adelanta el día de la entrega.
En general, muy contenta con la marca. Llevo años comprando online.

7 listopada 2025

Dear Sonia,

It’s always such a pleasure to hear from our international customers, and especially from someone who has been with us for years. Thank you so much for your kind, detailed, and thoughtful review 🌸

3 listopada 2025

Kære Susan,

Tak for de 5 stjerner. Ja, vores lager i Ikast gør det rigtig godt og de prioriterer altid hurtig levering :-)

Rigtig god weekend og på gensyn.

Team Lollys.

ALT ER GODT

ALT ER GODT, SOM ALTID 💞💞💞

22 października 2025

Kære Rikke,

Dejligt at høre fra dig - og TAK for de fineste ord.
Vi glæder os til at se dig i shoppen igen 💞

Hurtig levering- lækker kvalitet

Hurtig levering- lækker kvalitet

7 października 2025

Kære Jeanette,

Tak for de 5 stjerner - det er så værdsat.
Vi er glade for at høre du er godt tilfreds.
På gensyn i shoppen 💞

Rigtig god oplevelse

Lækkert tøj, god kvalitet, varerne kommer hurtigt og man får penge retur hurtigt, hvis det ikke var den rigtige størrelse. Meget tilfreds!

13 października 2025

Odpowiedź od Lollys Laundry

Hvor er det dejligt at høre at du er så tilfreds med så mange vigtige punkter. Tak fordi du tog dig tid til at skrive og vi glæder os til at se dig i shoppen igen 💞

Super hurtig levering

Super hurtig levering, kom dagen efter👌🏻

2 października 2025

Kære Pia,

Tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive om os :-) På gensyn i shoppen!

Oceniono na 5 z 5

Elsker stort set alt fra Lollys…

Elsker stort set alt fra Lollys Laundry. Min garderobe er 80% LL♥️

24 września 2025

Odpowiedź od Lollys Laundry

Kære Mette - EJ hvor er det bare skønt at høre. Du er ægte fan; vi er vilde med det! Tak for din fine anmeldelse.
På gensyn ♥️

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice

18 września 2025

Kære Rikke,

1000 tak for din fine anmeldelse. Dejligt du følte dig hjulpet - og hurtigt :-) På gensyn i shoppen.

Echt heel mooi de kleur, de pasvorm, alles perfect!13

De kleuren zijn net zo sprankelend als op de foto's, echt heel mooi, pasvorm ook helemaal goed!

13 września 2025

Dear Loes,

Thank you for your 5-star review. Happy to hear you find the colors in the photos in accordance with reality! We loved hearing from you, and hope to see you again in the shop.

All our best

Oceniono na 5 z 5

Scandinavische kwaliteit, dus goed !

Altijd netjes op tijd , snel en goede kwaliteit

10 września 2025

Dear Monique,

Lovely to hear from you and thank you for the 5 stars :-)
It means a lot to us to hear from our foreign customers.
We hope to see you again soon.

Team Lollys

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej