Lollys Laundry Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber kl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

433 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Elsker tøjet

Elsker tøjet, designet ja alt er lækkert. Super hurtig forsendelse.

1 kwietnia 2025

Kære Brenda,

Mange tak for din flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at høre at din oplevelse var så god. Jeg kan se i din ordrehistorik at du er en ægte fan ⭐️ Tak, Brenda! Vi ses i shoppen ♥️

De bedste hilsener fra
Team Lollys

Oceniono na 5 z 5

Meget smukt tøj i bedste Boho stil .

Meget smukt tøj i bedste Boho stil .
En af kjolerne klædte mig ikke ,så den er returneret .

2 kwietnia 2025

Kære Inge Elina,

Tak for de 5 stjerner og fine ord.
Dejligt at høre at vi ramte plet på de andre 2 styles :-)

Altid lynhurtig levering.

Altid lynhurtig levering.
Stort udvalg og rigtig fornuftige priser når der er udsalg

2 kwietnia 2025

Kære Pia,

Tak for din flotte anmeldelse af os!

Det er nogle rigtig vigtige punkter du fremhæver, som jeg er meget glad for at du er tilfreds med.

Jeg håber, vi ser dig igen i shoppen :-)

Super kundeservice!

De har håndteret min reklamation rigtigt fint og jeg har fået tilsendt en ny jakke endda før jeg har sendt den anden retur. Kundeservice er super forstående og svare meget hurtigt, bestemt ikke sidste gang jeg handler her ☀️

4 kwietnia 2025

Kære Louise,

Tak for de fine ord ☀️ Og må bare sige at det er en fornøjelse at hjælpe kunder så søde og forstående som dig. Håber, du bliver rigtig glad for jakken. God weekend ☀️

Virkelig sød kjole👍

3 kwietnia 2025

Kære Rie,

Tak for din fine anmeldelse 👍
Og nu er det blevet rigtig blevet kjole-vejr !!
Rigtig god weekend.

Oceniono na 3 z 5

Kære Kim,

Tak for dit input. Jeg har kigget på din ordre fra den 25. marts, og vi sendte den fra vores lager dagen efter du lagde den - nemlig den 26. marts. Desværre ser det ud til at Bring ikke har levet op til deres del af aftalen om lynhurtig levering, og en anden gang må du meget gerne kontakte mig, hvis det sker. Så hiver vi dem i ørerne!

Dejligt at høre både skjorten og vesten gjorde lykke 😊

Sommerhit

Jeg har aldrig handlet hos jer før, men den kjole jeg har købt, vil komme til at hænge på mig til den falder fra hinanden.
Jeg er meget tilfreds.
Mvh Birgitte

25 marca 2025

Kære Birgitte,

1000 tak for de flotte ord - ej, det glæder os at høre Lucas kjolen blev så vel modtaget af dig. Den er også så fin, og den kan bruges til... alt! 🤗

På gensyn i shoppen, Birgitte.

Oceniono na 1 z 5

I found it very dissapointing that i…

I found it very dissapointing that i had to pay 15 euro's!to send it back
It is nog byer friendly and as such...wil not buy again

21 marca 2025

Dear Jolanda,

Thank you for your input, even though we wish it would be more positive.

Lollys provides free shipping on most orders for our international customers (which you also benefited from), but the return is at the customers own expense. This is stated clearly on our site, both under "Delivery" and also under "Returns".

All our best,
Team Lollys

Oceniono na 5 z 5

Reklamation løst perfekt :-)

Jeg havde udfordringer med en af mine bestilte vare og reklamerede.
Lollys Laundry svarede hurtigt på min reklamation og løste problemet virkelig godt. Stor ros og glæde her fra.

19 marca 2025

Odpowiedź od Lollys Laundry

Kære Ditte, sikke en dejlig anmeldelse at få på en mandag morgen 🤗 den glæder os virkelig. Tak fordi du tog dig tid til at skrive den, og på gensyn i shoppen!

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik det bestilte lynhurtigt

Jeg fik det bestilte lynhurtigt; fra dag til dag.
At jeg er VILD med mit køb, tæller vel også 😍🤗

28 lutego 2025

Kære Monica,

IH tak, det er dejligt at høre, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en (så fin) anmeldelse 🤗
Den er meget værdsat, kan du tro.

Så fint tøj

Så fint tøj. Hurtig levering

3 marca 2025

Kære Tina,

Tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den 🤗

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig eksekvering af bestilling

Super hurtig eksekvering af bestilling. Modtog pakke allerede dagen efter - og jeg bestilte først sidst på dagen.

21 lutego 2025

Kære Anne,

Tak for din vigtige anbefaling. Det er nemlig en vigtig prioritering for os: Hurtig levering.
Det er dejligt det er værdsat af vores søde kunder 🤗
Rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Det gik super hurtigt at for leveret og…

Det gik super hurtigt at for leveret og til en god pris 🤗 og super lækker tøj

17 lutego 2025

Kære Zofia,

Mange tak for dine fine ord.
Hvor er det dejligt at høre at vi leverer på så vigtige punkter ♥️

Oceniono na 1 z 5

Was he don’t dull colour for most products I ordered.

The quality of the clothe is poor. It looks washed out and less bright and lively than the pictures.

12 lutego 2025

Dear Ishana Biju,

Thank your for your review.
We are always ready to help if you are not satisfied with our product or other aspects of your purchase. Feel free to contact us at webshop@lollyslaundry.com. We will be happy to take a look at your complaint.

Best wishes,

Positiv oplevelse

Det altid lidt nervepirrende at bestille fra nogen man ikke har handlet hos før. Dette gælder også når man i mit tilfælde har ladet sig inspirere af en influencer som deler min tøjstil. Men varen kom som på billedet og ligesom den skulle være. Kunne sagtens finde på at handle der igen ☺️

23 stycznia 2025

Kære Marie,

Tak for dine dejlige anmeldelse ♥️
Det er nemlig nervepirrende, for billeder kan godt snyde :-) Så derfor er det godt at høre vi leverede varen helt som du forventede.

Lækre produkter

Lækre produkter - altid♥️

30 stycznia 2025

Odpowiedź od Lollys Laundry

Kære Kunde - IH TAK ♥️ (altid :-)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sød og kompetent ekspedient…

Fantastisk sød og kompetent ekspedient - vigtigst af alt ærlig i forhold til hvad der klæder og ikke klæder

24 stycznia 2025

Kære Dorthe,

Tak for din fine anmeldelse af vores butik - og den søde ekspedient. Det skal jeg nok lade gå videre :-)

Lollys Laundry

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej