Lollys Laundry Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 4 z 5

Jeg elsker Lollys univers og de utallige måder at kunne sammensætte sin garderobe med items derfra. Jeg oplever dog også, at kvaliteten er meget svingende, og jeg har dele, der holder upåklageligt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Habe schon mehrfach bestellt. Die Lieferung erfolgt immer sehr schnell und die Ware ist super! Bin immer sehr happy und falls mal etwas nicht passt oder gefällt, Retouren sind kostenpflichtig, aber kl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Es hat alles wunderbar geklappt! Die Jacke passt gut, allerdings hätte ich eine größere Größe genommen wenn ich nicht bei Breuninger anprobiert hätte. Also large und nicht xlarge. Mit den Größen al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hentede det skønneste tøj i den lokale GLS pakkeshop. Alt levede op til mine forventninger: lækre kvaliteter, smukke farver, perfekte str. Jeg ved fra tidligere køb, hvor str. var for lille, at omby... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Lollys Laundry is understated luxury that anyone can afford 💖🌟 The philosophy is to create a brand where the quality and price are woven together, resulting in strong collections that let you style your look up or down, depending on whether you are into classic romanticism or the tough rock chick look 🤩✨

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

433 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Returnering

Jeg bestilte en kjole online i str XL, som var for stor. Kunne læse at jeg fint kunne bytte i jeres fysiske butik i Kbh, hvor jeg så ville prøve kjolen i en mindre str., men desværre havde de kun XL hjemme i butikken. Kjolen kunne kun returneres, hvis jeg købte noget i butikken, el fik et tilgodebevis. Det var ikke muligt at få pengene retur, hvilket virker helt åndsvagt og ikke fremgik af jeres hjemmeside, så jeg var kørt forgæves. Derfor måtte jeg i stedet sende kjolen retur og bestille en ny online. Så bøvlet og pænt ringe retur service i min optik.

28 listopada 2024

Kære Trine,

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig ville ønske den var mere positiv. Vi beklager at du ikke er tilfreds med vores returpolitik, dog skal det siges at det fremgår tydeligt af vores retursedddel og vores handelsbetingelser at man sagtens kan bytte et online køb i vores butik, men altså ikke returnere varen, da det er 2 forskellige regnskaber.

Hvis du har lyst, må du rigtig gerne kontakte os på webshop@lollyslaundry.com med dit ordrenummer så vi kan kigge nærmere på din sag :-)

Alt godt

Hurtig levering og - som altid - lækre produkter 🤩

26 listopada 2024

Kære Mathilde,

Dejligt at høre fra dig og tak for den flotte anmeldelse.
Den varmer, kan du tro.

De bedste hilsener fra

Oceniono na 5 z 5

Appalling Service.But complaint turned into a positive. Ordered a dress 11/24 (I am in the…

Ordered a Dress 20/11/24 (I am in the UK) I was advised 7/10 days for receipt. We are now nearly 7 days from order, I have had no communication from LOLLYS Laundry, no tracking number, no acknowledgment. I have emailed Customer Services three times, posted on Instagram and sent a DM, no response. I now wish to cancel the order as I have no confidence in the organisation. I would like a full refund of the item and postage and packing please and a response from you. Absolutely appalling customer service in this day and age. I look forward to a response? ‼️ UPDATE 29/11 Pauline from customer services did get back to me. Was so helpful and explained the situation with tracking post Brexit. I really appreciated the full explanation and knew that she was around to support me. The Dress was delivered 28/11 and is beautiful. Pauline is a credit to the organisation and shows how a complaint can be turned around positively. Thank you Pauline ❤️

26 listopada 2024

Odpowiedź od Lollys Laundry

Thank you ever so much, Elizabeth. I really appreciate your very sweet message. I am happy we got everything sorted, and please let me know if I can assist you again.

All my best,
Pauline // Lollys Laundry

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, lækre varer, handler der gerne igen

25 listopada 2024

Kære Camilla,
Hvor er det bare dejligt at høre. Vi glæder os til at se dig igen :-)
Tak fordi du tog dig tid til at skrive om os.

Hurtig levering af den lækreste kimono

Hurtig levering af den lækreste kimono

6 listopada 2024

Kære Heidi,
Tak for de flotte ord om os - og ja, det er en rigtig fin kimono du har valgt :-) Vi håber, at se dig i shoppen snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Super webshop, kan kun anbefale

Super webshop med lækre varer. Sætter stor pris på at der oplyses mål på de enkelte styles, gør det så meget lettere at handle korrekt størrelse. Let at handle, hurtig levering og let at returnere.

15 października 2024

Kære Janne,
Tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Den gør os så glade at læse ❤️ På gensyn i shoppen.

Alt til topkarakter

16 października 2024

Kære Anne Grethe,

Så dejligt at høre at din oplevelse var så god!
Tak fordi du tog dig tid til at skrive så pænt om os.

Oceniono na 5 z 5

Alt var i den skønneste orden

Hurtig levering og pakket flot ind, en fornøjelse at åbne pakken. Og kjolen var selvfølgelig også flot :-)

9 października 2024

Kære Karen,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at du havde sådan en god oplevelse ☺️
Vi håber, at se dig i shoppen igen.

Oceniono na 5 z 5

Meget fin skjorte og hurtig forsendelse…

Meget fin skjorte og hurtig forsendelse ☺️

11 października 2024

Kære Irene,

Tak for de fine ord og fordi du tog dig tid til at skrive om os.
Vi håber, du bliver rigtig glad for skjorten ❤️

Super fin kundeservice

Super fin kundeservice, hurtig levering og hurtig respons på returvarer⭐⭐⭐⭐⭐

1 października 2024

Kære Susanne,

Tak for de 5 stjerner, og hvor er det dejligt du følte dig godt hjulpet.
Vi håber at se dig i shoppen igen ❤️

Rigtig god kundeservice

23 września 2024

Kære Oes,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive om os. Vi håber, at "se" dig i shoppen igen ❤️

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, smuk frakke og tak for den søde lille gave, som var med.

1 października 2024

Kære Susanne,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god kundeoplevelse hos os 😊

Oceniono na 1 z 5

Størrelsesguiden til mit køb var ikke…

Størrelsesguiden til mit køb var ikke korrekt og jeg returnerede kjolen-ØV

28 września 2024

Kære Tina,

Tak for din anmeldelse, selvom vi selvfølgelig ville ønske den var bedre.
Jeg har lige været inde og tjekke de mål der ligger på Anita kjolen som du købte og returnerede, og de er altså helt korrekte.

Så jeg ved ikke helt hvad der kan være sket, men hvis du har lyst må du meget gerne kontakte mig på tlf. 35 81 50 00, så vi kan rede trådene ud :-)

Oceniono na 5 z 5

God og hurtig behandling af ordre😁

Den bestilte ordre nåede hurtigt frem til bestemmelsesstedet, tak😁

25 września 2024

Kære Ingelise,

Tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den.
Det er vi meget glade for 😁

Oceniono na 5 z 5

Lækre produkter og hurtig levering

20 września 2024

Kære Lisbeth,

Tak for din positive anmeldelse af os. Det er godt at høre at vi leverer på så 2 vigtige punkter ❤️

Oceniono na 5 z 5

Jeg elsker min nye kjole

Jeg elsker min nye kjole, ville ønske, at det var flere styles i xxl, da mange er udsolgt.

20 września 2024

Kære Matilde,

Tak for din fine anmeldelse - og du kan tro at jeg vil bringe dit ønske videre.
Dejligt at høre at du er glad for din nye kjole ❤️

God oplevelse

Fede varer, hurtig levering og størrelserne passer bare ☺️

10 września 2024

Kære Berit,

Hvor er det dejligt at høre - og tak fordi du tog dig tid til at skrive om os.
På gensyn i shoppen ❤️

De bedst hilsener

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition og absolut lækkert…

Hurtig ekspedition og absolut lækkert tøj i bedste kvalitet, kan kun anbefales

4 września 2024

Kære Klara,
Tak for den fineste anmeldelse!
Dejligt at høre din oplevelse var så god.
På gensyn i shoppen :-)

Happy Customer

The shipping was very fast and the item arrived just as I'd imagined! The quality is gorgeous.

26 sierpnia 2024

Dear Isabelle,
Thank you so much! We are delighted to hear that you love your new Lollys style.
And thanks for taking the time to let us know.
Best regards,

Produktet svarede størrelsesmæssigt…

Produktet svarede størrelsesmæssigt godt til anvisning på hjemmesiden. Dette er dejligt så man undgår besvær.

26 sierpnia 2024

Kære Kamilla,
Tak for din fine anmeldelse - det er nemlig dejligt at undgå besvær :-)
Tak fordi du tog dig tid til at skrive om os.
Lollys Laundry

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej