Bestilte og forhåndsbetalte ved i begynnelsen av september med levering innen 14 dager. Estimert levering ble flyttet flere ganger uten noe informasjon. Selskapet er vanskelig å få kontakt med og vi m... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestilte i november, levering i dag - helt frem til døren som avtalt. Veldig enkelt, greit og fantastisk god service. Lokalt og bærekraftig er et pluss! Har hatt et par spørsmål underveis (grunn... Zobacz więcej
Hold dere unna! De tar imot bestilling og betaling på nett via nettsidene deres, men de leverer ikke og følger ikke opp. Nå ser det ut til at nettsidene er nede og det går derfor ikke å følge prosesse... Zobacz więcej
Bestilt ved men ikke fått levert. De svarer ikke på mail eller tlf. Har ka Sellerirot og bedt om pengene tilbakebetalt. Men ser ut til at jeg må trekke inn fobrukertilsynet. Har visst blitt nye eiere... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
KortreistVed lar deg på trygg måte - med alle forbrukerrettigheter - få levert garantert tørr ved, i riktige mengder, til riktig tid, fra lokale kortreiste produsenter over hele landet.
Dane kontaktowe
Ekebergveien 233, 1162, Oslo, Norwegia
- kundeservice@kortreistved.no
- www.kortreistved.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Anbefales!
Fikk veden på avtalt tid og sted! Veldig fornøyd og bestiller herfra igjen!
Anbefales!
God kommunikasjon, blir alltid ringt i forkant av levering og veldig hjelpsomme!
Anbefales på det sterkeste!
Jeg har bestilt ved fra Kortreistved…
Jeg har bestilt ved fra Kortreistved ved flere anledinger, og er strålende fornøyd med leveransene. Jeg blir alltid oppringt i forkant av leveransene, og får da en anledning til å gi presise instruksjoner (og sende bilder av stedet hvor jeg ønsker at veden plasseres) om leveransen skjer når jeg ikke er hjemme. Disse instruksjonene følges til punkt og prikke. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Bonus: Tennbrikettene leveres i noen svært lekre tøyposer :)
Gjenbestilling
Gjenbestilling innenfor avtalt tid. Topp kvalitet og service.
Klarte ikke å levere innen…
Klarte ikke å levere innen leveringsfristen de oppga, og heller ikke sine nye lovede frister
Hyggelig kar som leverte ved
Hyggelig kar som leverte ved, presist på tid!
Langt i fra tilfredsstillende
Til Kortreistved.no
Jeg skriver for å uttrykke min store misnøye med opplevelsen jeg har hatt som kunde hos dere. Jeg bestilte ved 03.01.2025, og ved bestilling oppga dere en leveringstid på 3-6 dager. Etter bestillingen ble jeg imidlertid informert om at levering først ville skje innen 16.01.2025, noe som allerede var en betydelig forsinkelse i forhold til deres lovnader.
Etter at jeg klaget på dette, ble leveringsdatoen justert til 14.01.2025. På denne dagen oppga dere et leveringstidspunkt mellom kl. 14:00 og 16:30. Dessverre ble veden til slutt levert kl. 17:00 – nok en gang etter at dere ikke klarte å overholde det dere selv hadde kommunisert.
Denne opplevelsen har vært alt annet enn tilfredsstillende. Å ikke holde seg til egne leveringstider ved flere anledninger gir et dårlig inntrykk av både pålitelighet og kundeservice. Jeg forventer at dere tar denne tilbakemeldingen til etterretning og sørger for bedre kommunikasjon og mer presise leveranser i fremtiden.
For meg som kunde er det viktig å kunne stole på at avtaler overholdes, og dessverre har dere ikke levd opp til forventningene denne gangen.
Jeg håper dere vil bruke denne tilbakemeldingen konstruktivt og forbedre deres rutiner.

Fullstendig useriøst, elendig kommunikasjon
Vi har bestilte og betalte for ved med levering innen 23.10. Da vi fortsatt ikke hadde fått noen ved, eller ny leveringsdato, den 24., sendte jeg mail. Denne fikk jeg aldri noe svar på. Jeg forsøkte de neste dagene å ringe flere ganger uten å komme gjennom på telefonen. Til slutt ble jeg oppringt, og fikk beskjed om at det hadde litt kaos på Østlandet, men at veden skulle bli levert.
Noen dager senere får jeg mail om at veden vil bli levert lørdag samme uke. Jeg får også sms som bekrefter det samme. Ny sms lørdag morgen som bekreftering denne dagen. Venter hele dagen, ingen ved kommer, ingen beskjed om forsinkelser, ingen som tar kontakt i ettertid.
Det har fortsatt ikke kommet noen ved, og det er umulig å komme igjennom på telefonen. Fullstendig useriøst, styr unna.
Ligg unna. Useriøs
Har hatt dialog med Kortreist i et år etter at de skadet garasjen ved levering. Har fått kontakt. Kostet meg kr7000 i reparasjoner.
Min anbefaling er å ligge unna denne useriøse leverandøren.
Ingen leveranse/ingen beskjed
Bestilt med troen at ved skal komme på avtalt tid. Dessverre gikk leveranse dato forbi uten å høre noe fra selskapet. ingen epost/sms/telefon. Endelig fikk kontakt med kundeservice bare for å finne ut at ved var utsolgt. Måtte få pengene refundert og finne annen leverandør. første forsøk med kortreistved.no og siste. Anbefaler ikke videre.

Odpowiedź od Kortreistved
Fin tørr ved levert på døren.
Vi er veldig fornøyd med første levering av ved og har akkurat bestilt 100 nye sekker for levering til høsten.
Veldig hyggelig sjåfør.
Topp vèd og topp service
Topp vèd, topp service og topp levering. Leveransen ble noen timer forsinket grunnet uvær, men sjåføren gjorde det han kunne for å informere og for å avtale nytt leveringstidspunkt som passet best for oss. Alt i alt en veldig hyggelig kjøpsopplevelse hos veldig hyggelige folk. Tommel opp 👍🏼
Bestilling av ved
Det var enkelt å bestille og kommunikasjonen var tipp topp. Kundeservice svarte umiddelbart på mine spm, og han som leverte var koselig og grei. Han var faktisk ekstremt behjelpelig og plasserte veden for meg, siden jeg var syk. Så 100% anbefaling og jeg kommer til å bestille fra dere igjen.
God servise
Jeg har ringt de og spurt om alt innen fyring og hva slags ved jeg burde bruke, de har svart meg på alle mine spørsmål og jeg føler at de gir gode råd uten å lure deg. Og ang levering har det gått helt smertefritt og i tide. Vil anbefale dere til alle jeg kjenner.
Noe som ikke er som det skal være
Ikke samsvar mellom leveringstid før og etter du har betalt. Spretter plutselig opp fra 3-6 til 12 dager. Absolutt ingen kundeservice å få tak i eller svar fra. Automatisert løsning som ikke fungerer. Fikk til slutt avbestilt etter to dager på rad ha søkt opp eier av firma og ringt privat.

Super service
Super service, fine folk :D Rent å pent. Et godt sted å koble av å nye tilværelsen <3

Kommer nok tilbake
Fikk først hetta da jeg fikk timers varsel med beskjed om levering samme kveld, det var unødvendig når jeg hadde gitt et femukers vindu for levering. Kundeservice ordnet imidlertid opp, så det trekker ikke ned. Hvis veden er tørr nok, så velges det neste år også.
Velger gjerne disse igjen
Tredje året vi bruker tjenesten, og da leveringsdag plutselig ikke passet for oss var kundeservice veldig hjelpsomme og effektive med å få ordnet en ny dato. I tillegg til super kundeservice har vi hatt vennlige og hjelpsomme sjåfører ved levering, og alt i alt gjør disse opplevelsene at dette er en tjeneste vi gjerne velger å bruke på nytt flere år framover.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.