The products are fine, albeit a bit overpriced. However, I was appalled by the amount of plastic packaging used for my order. Within the plastic bag my order came in, every single pair of underwear wa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wist je dat een BH met beugel NOOIT in de wasmachine mag volgens Hunkemoller??? Product 2 weken na aanschaf en 1x wassen kapot. Beugel steekt uit de BH aan de binnenzijde. Terug naar de win... Zobacz więcej
Zeer slechte ervaring met Hùnkemöller, bestelling begin juli 2026 geplaatste, nooit geleverd. Hunkemöller deed onderzoek bij vervoerder die beweerde de goederen op een veilige plek te hebben afgelever... Zobacz więcej
Na alle slechte reviews toch even een goede: ik had een minder dan soepele bezorging van mijn pakketje (niet Hunkemöllers fout, DHL had het natuurlijk weer eens op de verkeerde plek bezorgd). Ik heb t... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De nummer 1 lingeriespeciaalzaak van Nederland, voor elk moment en elke stemming. Het grootste assortiment voor iedereen. Tweewekelijks nieuwe collecties.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.hunkemoller.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 51% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Alles ging goed
Alles ging goed. Snelle levering. Beter kan het niet.
Ik had even geen tijd om op te halen
Ik had even geen tijd om op te halen
Maar was geen probleem .ze hielden het even vast voor later moment
Vreselijke klantenservice
Mensen in de winkels zijn lief. Klantenservice via HQ ronduit vreselijk. De live chats en de chatbots een ramp.
Ik moest mailen over mijn klacht n.a.v. de niet kloppende communicatie op vouchers, in je online omgeving en die je via mails en in de winkels ontvangt. Vervolgens hoor je hier helemaal niets meer op: LEES:
Ik ben teleurgesteld in de afhandeling van mijn telefonische en tevens chat gerichte vragen.
De mails (welkom en cadeautjes, en fijn dat je member bent enzo) en kaartjes met QR -codes die Hunkemöller laat printen om vervolgens ruim twee (of meer) maanden mee te geven in winkels, kloppen niet. Deze communicatie is niet correct en dat zorgt ervoor dat je zo 2 uur bezig bent met het proberen te plaatsen van een online bestelling.
Wat gaat er mis? Hunkemöller verkondigt op alle cadeau's dat deze inwisselbaar zijn op de site online, in de app of in de winkel. Via de site ben ik aan het bestellen, maar ik kom er maar niet achter waarom mijn voucher niet geactiveerd wordt. Dat staat nergens uitgelegd en de dame die ik vervolgens op het 070-nummer bel en aan de telefoon krijg, die zegt met een sneer : online is in de winkel.... Welke taal spreekt deze vrouw? Ze hangt direct erna op, want ze kan niks met mijn argument over wat er online, in mijn accountgegevens en op de vouchers staat.
"gewoon negeren' is de policy.
Ik heb mijn hulp aangeboden om de gebreken te benoemen. Als mensen dus ook nog de telefoon en de chat afkappen (fijne service), dan maak je me echt verdrietig.
Bij Hunkemöller weet men blijkbaar niet eens welke communicatie eruit gaat naar klanten (alles online) en welke in winkels ligt...
Het wordt nog erger: Heb wel weer meerdere klanttevredenheids mails ontvangen... waarvan ik degene probeer in te vullen die gaat over de klantenservice. Ik was niet van plan om 5 sterren te geven, zelfs geen 4, maar wat is het geval je kunt niet lager dan 4 sterren geven!!! hahahah zo komen ze er altijd goed uit...
Gelukkig zag ik via Trustpilot wat voor een zooitje het is, want ik kon het serieus niet geloven....
ps. ik heb een kopie van de chats en printscreens van hetgeen ik bedoel in de prints en online. Als Hunkemöller daarin toch nog geïnteresseerd is.
ps. Ik ben erg benieuwd met wat ze bedoelen met aankoop online??
Alles aan service doorgestuurd en 1 dag later bericht in mijn inbox: Uw bericht kan niet worden bezorgd bij de volgende geadresseerden of groepen:
naar het opgegeven service adres hunkemoller.nl
Er is een probleem opgetreden tijdens het bezorgen van dit bericht. Probeer dit bericht later opnieuw te verzenden.
Ik had graag de review beter gemaakt, maar in dit geval.. zou ik onder 0 willen beoordelen. Wat een tijd kost dit.

Odpowiedź od Hunkemöller
De klantenservice van Hunkemöller laat…
De klantenservice van Hunkemöller laat ernstig te wensen over. Na mijn eerste contactpoging heb ik geen enkele reactie ontvangen. Er is geen bruikbaar e-mailadres beschikbaar en het contactformulier op de website functioneert niet. Hierdoor is het onmogelijk om ondersteuning te krijgen of mijn kwestie op een correcte manier voor te leggen. Deze ervaring is zeer teleurstellend en niet wat je mag verwachten van een organisatie van dit formaat.

Odpowiedź od Hunkemöller
Prima site en duidelijk communicatie is…
Prima site en duidelijk communicatie is key
Maat klopt altijd
Alles wat heb ik besteld past ideaal, en is precies zo als op foto
Juiste voorraad
Slips 5 voor 30,- en inderdaad ook 5 op voorraad, altijd fijn.
Mooie en juiste spullen.
Mooie en juiste spullen.
Snelle ophaal mogelijkheid in de winkel
Heel netjes en snel bezorgd
Heel netjes en snel bezorgd. De webshop en zoekmachine werkt ook redelijk tot goed. Ze hebben ook leuke acties.
Pakketje is kwijt.
Kreeg mail dat pakketje klaar ligt is in filiaal. Blijkt daar echter nog niet ontvangen te zijn. Voor niks gegaan dus. Klantenservice moeten bellen. Niet veel wijzer geworden. Medewerker sprak zeer gebrekkig Nederlands en begreep me niet helemaal had ik het idee. Uiteindelijk moet ik nu 14 dagen afwachten of het nog geleverd wordt bij het filiaal. Zo niet dan gaan ze uitzoeken waar pakket je is. Dit pakket is wel al betaald.
Het is uiteindelijk opgelost. Ik heb het geld teruggekregen. Wat ik gewoon heel vreemd vind is dat er gezegd wordt dat een pakketje klaar ligt bij een filiaal, maar dit dus niet juist blijkt. Lijkt mij dat het filiaal toch een melding moet maken als er een pakketje klaarligt en niet een andere partij.

Odpowiedź od Hunkemöller
AVG volgen ho maar, geen optie om mn gegevens te wissen na misbruik emailadres
Ik ben geen klant, iemand gebruikt mijn email adres, dus wil ik dit laten verwijderen uit hun bestanden. Eerst chat geprobeerd, wordt ik verwezen naar een request formulier waar ik meer privacy gegevens moet achterlaten dan ze al van mij hebben. Daarna kreeg ik van hun de melding dat ik het na 30 dagen weer moest proberen omdat er een aankoop is gedaan en ze dit moeten bewaren. Op deze manier gaat dit natuurlijk nooit lukken.

Slechte service..
Ik had een leuk setje besteld in de sale. Snel geleverd, de volgende dag lag het in de winkel. Vanwege hygiene heb ik het meteen gewassen voor ik het ging dragen, netjes beschermd in een waszakje en niet te warm, na de wasbeurt kwam de bh er met een defect uit. Hierna heb ik de klantenservice benaderd, erg zonde natuurlijk - een ongedragen bh die na 1 wasbeurt defect is, maar zij konden me enkel een korting van 10% bieden op een nieuwe bestelling. Heb je een product met een defect, word je dus gewoon aangespoord om nog meer geld uit te geven :).
Armen en benen zijn te kort
Attent en vriendelijk!
Bestelling via App geannuleerd ?!
Bestelling geplaatst en betaald via de app.
Bevestiging bestelling NIET ontvangen per mail.
Zaterdag mail gestuurd met vraag of bestelling ok was ... geen reactie. Woensdag zelf gebeld en de bestelling is geannuleerd door fout in systeem?!
Opnieuw bestellen is de boodschap.
Wel moeilijk als uw maat niet meer in stock is. Ongehoord!
Doświadczenie Trustpilot