The products are fine, albeit a bit overpriced. However, I was appalled by the amount of plastic packaging used for my order. Within the plastic bag my order came in, every single pair of underwear wa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wist je dat een BH met beugel NOOIT in de wasmachine mag volgens Hunkemoller??? Product 2 weken na aanschaf en 1x wassen kapot. Beugel steekt uit de BH aan de binnenzijde. Terug naar de win... Zobacz więcej
Zeer slechte ervaring met Hùnkemöller, bestelling begin juli 2026 geplaatste, nooit geleverd. Hunkemöller deed onderzoek bij vervoerder die beweerde de goederen op een veilige plek te hebben afgelever... Zobacz więcej
Na alle slechte reviews toch even een goede: ik had een minder dan soepele bezorging van mijn pakketje (niet Hunkemöllers fout, DHL had het natuurlijk weer eens op de verkeerde plek bezorgd). Ik heb t... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De nummer 1 lingeriespeciaalzaak van Nederland, voor elk moment en elke stemming. Het grootste assortiment voor iedereen. Tweewekelijks nieuwe collecties.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.hunkemoller.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 51% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goed product en correcte levering
Goed product en correcte levering
Een opmerking: de bh was verpakt in een grote doos. Voor zo'n klein product onnodig. Ee Jiffy enveloppe had ook gekund. Minder afval, minder portokosten.
fijn geholpen in de winkel in Deventer
Goed geholpen en daardoor 2 fijne en goed passende bh's gekocht.
They have some magnificent pieces with…
They have some magnificent pieces with great variety in sizes and designs. A bit pricey but all worth it nonetheless!
Snelle levering en makkelijk besteld!
Kwaliteit
Hunkemöller heeft mooie lingerie voor elke gelegenheid. Van dagelijkse setjes tot prachtige sexy lingeriesets.
2 shirtjes besteld die na 2x dragen vol…
2 shirtjes besteld die na 2x dragen vol zitten met haakjes. Beide volgens de juiste voorschriften gewassen. Jullie oplossing: 10% korting bij de volgende aankoop. Dit is GEEN oplossing. Tot 2x toe gereageerd op mail, maar krijg geen reactie meer vanuit jullie. Schandalig

Odpowiedź od Hunkemöller
Retourneren via het portaal is niet…
Retourneren via het portaal is niet mogelijk. blijft al een paar dagen een fout melding geven. Klantenservice wel bericht maar geen contact terug gehad.

Netjes volgens afspraak geleverd
Nice
Goede pasvorm en niet geheel onbelangrijk leuk om te geven en om aan te zien hebben bij mijn vrouw.

Items
It doesnt matter what I order from Hunkemoller, because it always fits to a T. And using trustpolite to deliver is great. Why you adk. Well trustpolite gives a garantee for all deliveries.

Odpowiedź od Hunkemöller
Bestelling is nog steeds niet binnen
Bestelling is nog steeds niet binnen. Volgende keer bestel ik bij Wehkamp, dan hoef ik niet langer dan een week te wachten, maar is het de volgende dag binnen.

Onrechtmatige weigering retour
Tot mijn verbazing werd een retour bij Hunkemöller geweigerd, terwijl het artikel binnen de geldige retourtermijn werd aangeboden en voldeed aan de voorwaarden.
Ik had een geldige digitale kassabon. De medewerker stelde echter dat terugbetaling alleen mogelijk was als de kassabon als geopende PDF getoond kon worden. De PDF-link uit hun eigen e-mail werkte niet, ook niet met gangbare PDF-lezers.
Het niet kunnen openen van hun eigen digitale bon werd vervolgens bij mij als klant neergelegd. Ze weigerden de bon op te zoeken in hun systeem. Ik moest zelf zorgen voor een uitgeprinte PDF, terwijl de kassabon juridisch al geldig was.
Desondanks werd retour en terugbetaling geweigerd. Interne huisregels werden onrechtmatig boven wettelijk geldende consumentenrechten geplaatst. Wees gewaarschuwd voor deze onrechtmatige handelingswijze.

alles zoals beloofd
Prima winkel
Hunkemöller heeft goede artikelen en de bezorging is altijd goed.
1 ster is nog te veel!!
Werkelijk schandalig hoe slecht jullie klantenservice en klantvriendelijkheid zijn. Ik heb een pyjama set besteld, maar ontving de verkeerde broek. In alle bestelbevestigingen, de factuur én de Klarna-gegevens staat de juiste broek vermeld, maar omdat op de pakbon een verkeerde stond, is die blijkbaar ook geleverd. Een interne fout van jullie dus. Vervolgens meerdere pogingen gedaan om de klantenservice te bereiken: geen reactie, ook niet op e-mails. Daarna ben ik naar twee verschillende vestigingen gegaan, maar ook daar totaal geen bereidheid om mee te denken of een oplossing te bieden. Niemand denkt mee, niemand neemt verantwoordelijkheid en niemand wil het probleem oplossen. Jullie adverteren met "gemakkelijk retourneren in de winkel", maar dat is pure misleiding. In werkelijkheid is alles moeilijk: retourneren, omruilen, alles is een probleem. Kortom: jullie maken een (interne) fout en als klant mag je het zelf maar uitzoeken. Echt te bizar!

Wat een dramabedrijf
Wat een dramabedrijf en de winkels al helemaal. Retour kan eenvoudig via de winkels schreeuwt men vanaf de website echter de praktijk werkt anders. De wil is er niet, het is allemaal te moeilijk voor de vestiging Hoogezand en Stadskanaal.
Nu gaat het nota bene ook nog om een foutieve zending, ik kreeg iets anders toegezonden dan ik had besteld.
Vervolgens mijn beklag gedaan bij de klantenservice maar daar zitten alleen maar onverstaanbare Surinamers die ook niets oplossen.
Een ergernis is het.

Odpowiedź od Hunkemöller
Super fijne bh's snel verzonden en top…
Super fijne bh's snel verzonden en top kwaliteit
Hopeloze klantenservice en slecht kwaliteit materiaal
Hopeloze klantenservice. Ik had 1 bh besteld met onzichtbare rug. Ik heb deze 1 keer kort (uurtje) aangehad voor het passen bij een kostuum. Tijdens dit passen viel me gelijk op dat waar het bandje bevestigd is de stiksels loslieten. Ik heb gelijk de bh uitgedaan. Bij het melden van deze klacht kwam geen oplossing. Ik moest maar naar een klerenmaker gaan. Retouren mag niet want de kaartjes zijn er af. Een nieuwe bh kan niet toegestuurd worden. Echt meer dan slecht! Voor mij een reden om nooit meer iets te bestellen.

Eenvoudig te bestellen
Eenvoudig te bestellen, zonder verzendkosten op te halen. Mooie jas.
Doświadczenie Trustpilot