ScootWorld Recenzje 642

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Superbra service! När budfirman blandade ihop vårt paket med ett annat fick vi stöd genom hela processen av scootworld. Sen, när vi fick paketet, hade jag frågor kring montering och även då fick jag j... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget hjælpsomme, venlige og tog sig god tid over telefonen, til at hjælpe mig med, at finde alle komponenterne til et løbehjul min søn selv vil bygge. Ud over dette har de den flotteste butik på Bå... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min søn havde købt et deck som var flækket. Vi havde desværre mistet kvitteringen. Tog derfor derind med dankortkvitteringen og det flækkede deck. Ingen brok eller bortforklaringer. De fandt hurtigt k... Zobacz więcej

1. Sklep z deskorolkami
  2. Sklep sportowy (outdoor)
  3. Sklep dla deskorolkarzy
  4. Sklep sportowy

Informacje o ScootWorld

Napisane przez firmę

ScootWorld er en skate butik på Bådehavnsgade 4 i København, med et matchende online skate univers.

Vi er specialister inden for action sport og har et kæmpe udvalg af:

Trick Løbehjul

Transport Løbehjul

Dele Til Trick Løbehjul

Rulleskøjter

Skateboards

Beskyttelsesudstyr

ScootWorld blev startet af Frederik og Alexander Giese i 2012. Der var de blot to knægte på blot 17 og 13 år, der kastede sig ud i skate universet. Det blev starten på en fed og lærerig rejse, og her 10 år efter, er der sket rigtig meget.

Udover at have flyttet til en ny og større butik i København i 2024, så har vi gennem årene opstartet og fået etableret en række af fede action sport brands, der har hjulpet os med at udvide vores udvalg af høj kvalitets skaterudstyr.

Se hele udvalget på Scootworld.dk - Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske skateshop på Bådehavnsgade 4, 2450 København SV.

Vores mål er at kunne blive ved med at tilbyde det fedeste udstyr med den bedste personlige service til dig og dine venner her hos ScootWorld. Vi håber derfor i vil blive ved med at støtte os og være med på rejsen.

Med venlig hilsen,
Frederik og Alexander Giese.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Et smut forbi deres flotte butik i…

Et smut forbi deres flotte butik i sydhavn for at købe løbehjul til min lille fætter, super venligt personale da jeg var inde i butikken og se på de forskellige produkter og god vejledning til det rigtige løbehjul. Stor anbefaling herfra!

6 marca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Min søn skulle købe sit første…

Min søn skulle købe sit første skateboard for egne penge. Folkene i butikken var super hjælpsomme, og han var glad for at kunne prøve skateboard og tilbehør i butikken. Han var også super glad for, at der var tilbud.

10/10 stjerner herfra!

30 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering og super kvalitet vare

Selvom jeg bestilte sent på dagen, kom skateboardet allerede næste dag. Udover skateboardet indeholdt klistermærker til at sætte på efter eget temperament.
Mit barnebarn bliver SÅ glad.Ville gerne give flere stjerner, men fem er max mulige

25 listopada 2025

Super kundeservice!!

De er simpelthen så fantastiske til at hjælpe! Brugte 20min i telefonen med en medarbejder fordi jeg intet aner om løbehjul og det var en gave til min søn.. vi handler alt her frem over! Super kundeservice…

26 listopada 2025

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej