The products are fine, albeit a bit overpriced. However, I was appalled by the amount of plastic packaging used for my order. Within the plastic bag my order came in, every single pair of underwear wa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wist je dat een BH met beugel NOOIT in de wasmachine mag volgens Hunkemoller??? Product 2 weken na aanschaf en 1x wassen kapot. Beugel steekt uit de BH aan de binnenzijde. Terug naar de win... Zobacz więcej
Zeer slechte ervaring met Hùnkemöller, bestelling begin juli 2026 geplaatste, nooit geleverd. Hunkemöller deed onderzoek bij vervoerder die beweerde de goederen op een veilige plek te hebben afgelever... Zobacz więcej
Na alle slechte reviews toch even een goede: ik had een minder dan soepele bezorging van mijn pakketje (niet Hunkemöllers fout, DHL had het natuurlijk weer eens op de verkeerde plek bezorgd). Ik heb t... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De nummer 1 lingeriespeciaalzaak van Nederland, voor elk moment en elke stemming. Het grootste assortiment voor iedereen. Tweewekelijks nieuwe collecties.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.hunkemoller.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 51% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
In de winkel ophalen duurt erg lang
Na drie dagen bij de winkel langs geweest en er was nog geen pakketje. Na 5 dagen uit het ziekenhuis moeten bellen en het lag er, ze hadden het netjes ingeboekt maar geen mail niks. maandag besteld en t lag vrijdag pas in de winkel om op te halen
Zwart valt veel kleiner
Ik heb in de afgelopen maand voor €300 aan bh’s en brazilians gekocht bij de Hunkemöller. Niet dat het bedrag erg belangrijk is. De laatste bestelling bestond uit 9 stuks in diverse kleuren. Ik had deze al eerder gehaald dus dezelfde maat besteld.
Bij aankomst heb ik er 1, toch maar, netjes gepast en deze was helemaal goed. Dus alles in de was. Nadat ze droog waren heb ik ze op elkaar gelegd en kwam ik tot de ontdekking dat de zwarte echt veel kleiner zijn. Na contact met de klantenservice digitaal en telefonisch, krijg ik een voucher voor 10% bij de volg aankoop. Ik heb voor de 3 €34 betaald en zou bij een nieuwe bestelling €48 moeten betalen excl verzendkosten. Dus dan ben ik voor 3 stuks €82 kwijt. Dat kan toch niet? Echt te gek voor woorden de oplossing die wordt geboden.
Kwaliteit achteruit gegaan en geen garantie
Kwaliteit enorm achteruit gegaan en dan dus veel te duur.
Mijn vrouw koopt hier al tientallen jaren haar BH's enz .
Wast deze in speciale zakken en volgens voorschrift zoals vermeld op website hunkermuller .
Maar laatste 2 jaar breken de beugels al na een maand of 4 al en dus veel te snel.
Klacht ingediend, met foto's en beschrijving maar geen enkele compensatie.
Dus garantie tot aan de deur.
Ze gaat dan nu maar elders kijken of ze betere lingerie kan kopen.
Erg jammer
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen. Wel blijf ik het bijzonder vinden dat verzenden naar de winkel gratis is, en naar huis niet.
Onbegrijpelijk antwoord, gewoon garantie toch
Op 11 april 2025 heb ik online 3 bh's gekocht. In september 2025 ben ik de winkel in Heerenveen geweest omdat de beugels erbij 2 bh's uit staken. Er werd mij verteld dat het helaas buiten de garantie periode van 4 maanden was. Ik dacht bah vervelend en heb de bh's laten liggen. In oktober dacht ik, ik vind dit toch vervelend net buiten de garantie periode. En dus heb ik op 20 oktober hierover een mail gestuurd naar de klantenservice. Tot mijn verbazing schreef de klantenservice dat mijn garantie, van toen in eens, 6 maanden voorbij was. Dus 4 maanden volgens de medewerker van de winkel was niet juist?.
Dus terug gemaild, dan had ik dus in de winkel nog wel garantie? Wat nu? Antwoord blijft garantie is verlopen. We hebben het hier over 9 dagen buiten de 6 maanden, maar ik was toch al in de winkel geweest? Dit was dan toch het antwoord, ook na nogmaals te hebben gemaild. Maar wat dan na een communicatie fout van de winkel?. Ik kreeg een kortingsvoucher van 10%.
Dus vandaag telefonisch contact gehad met de klantenservice, ik dacht snappen ze mijn klacht en verhaal nu niet?
Zegt de medewerker aan de telefoon: ja sorry ik snap uw verhaal maar we kunnen u geen garantie meer bieden alleen een kortingsvoucher, ja nu één van 20%.
Zegt mevrouw ook nog kunt u bewijzen dat u in de winkel bent geweest? En in de mailwisseling wordt geschreven, omdat er iets is misgegaan met de membercard. Daar heb ik niks over gezegd, is mijn mail wel gelezen?
Jammer hoor, er zijn twee bh's stuk gegaan binnen de garantie periode, maar geen enkel tevreden antwoord.

Tevreden klant.
Ik ben al langer dan 20 jaar klant bij Hunkemöller.
Sinds de “Diva” lijn door de vriendelijke verkoopster werd geadviseerd, wil ik niets anders meer.
De kwaliteit is geweldig, de subtiele maar mooie afwerking is prachtig.Klein minpuntje: jammer dat mijn maat (95B) altijd is uitverkocht en dat het lang duurt voor deze weer in voorraad is.Maar dat is natuurlijk persoonlijk.
Ik ging mijn bestelling ophalen in de…hunkermuller Alphen aan den Rijn
Ik ging mijn bestelling ophalen in de winkel (Alphen aan den Rijn) en liet mijn dochter haar bh nog even passen. Il had aan de verkoopster gevraagd( die al kort af was) of ze wilde komen kijken.
Nou die kwam.maar niet....3 op bel gedrukt. Ze liep nog even voorbij om wat te pakken van achter maar niet even zeggen van sorry ik kom zo.
We zijn uiteindelijk maar weg gegaan.
Terwijl ik juist al 2x zo fijn ben geholpen door een andere lieve werknemer daar.
Zo niet welkom dit keer!!!!

Odpowiedź od Hunkemöller
fijne website en snelle verzending
Mijn aankoop was simpel te bestellen
Mijn aankoop was simpel te bestellen
Prima op te halen in het filiaal in de stad
Mooie overzichtelijke website
Mooie overzichtelijke website. Makkelijk om te bestellen en mooie producten van goede kwaliteit..Snel verstuurd.
Goede snelle service
Snel, correct, vriendelijk personeel
Bestelling snel verwerkt en bezorgd.
Duidelijke website
Ik was huiverig om iets te bestellen, omdat het iedere keer mis gaat.
Ik was huiverig om iets te bestellen bij Hunkemoller, omdat mijn laatste ervaring niet goed was. De producten, die ik toen besteld had, zijn nooit aangekomen en daar moest ik zelf achteraan. Nu heb ik opnieuw iets besteld in de winkel in Tilburg en met klem gezegd dat het in de winkel in Breda geleverd moest worden. Ik heb ook aangegeven dat ik geen goede ervaringen heb met bestellen bij Hunkemoller. Het zou allemaal goedkomen, werd mij verteld. Helaas werd mijn voorgevoel bevestigd. Mijn pakket is niet in Breda geleverd, maar in de winkel in Tilburg. Dus heb ik opnieuw contact opgenomen met de klantenservice en toen werd mij verteld dat ik zelf contact op moest nemen met de winkel in Tilburg om te vragen of ze het naar Breda konden sturen. Ik vind dit echt geen service. Het is niet de eerste keer dat het fout loopt en of ik daar dan zelf nog even achteraan wil gaan. Het kost tijd en energie en dat is niet de eerste keer. Dus uiteindelijk toch maar naar Tilburg gebeld en daar neemt niemand op. Ik vind Hunkemoller een fijne winkel, maar bestellen en dan ergens laten bezorgen (thuis of winkel) gaat iedere keer mis. Hoe kan dat? En waarom wordt het dan niet meteen opgelost? Het verrast me iedere keer in negatieve zin. Heel jammer!
Om 12 uur kreeg ik toch iemand van de winkel in Tilburg aan de lijn en zij heeft geregeld dat een collega uit Breda, die daar toevallig aan het werk was, mijn pakket meeneemt naar Breda en dat ik dat daar morgen kan gaan ophalen. Dus uiteindelijk heel fijn opgelost door de collega's in de winkel.

Odpowiedź od Hunkemöller
Snelle bezorging en mooie lingerie!
Snelle bezorging en mooie lingerie!
Extra kosten door fout Hunkemöller
De slip op de afbeelding kwam niet overeen met het productnummer (bleek achteraf). Daarom kreeg ik de verkeerde slips toegestuurd en moesten deze teruggestuurd worden. Als ik de juiste slips wilde, moest ik opnieuw een bestelling doen en dus ook opnieuw verzendkosten betalen. Buiten het ongemak, vind ik het ook niet ok dat je als consument op kosten gejaagd wordt omdat de afbeeldingen en productnummers niet met elkaar overeenkomen. Als consument weet je ook niet wat dan wel het juiste productnummer bij het plaatje is. Je bent (voor een groot deel) afhankelijk van de afbeelding en moet daarop kunnen vertrouwen. Mocht het dan al gebeuren, dan moet op zijn minst geregeld worden dat de juiste slips alsnog kosteloos toegestuurd worden.

Erg tevreden!
Doświadczenie Trustpilot