HubHub

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Rotslecht! Alles loopt fout, eerst maken ze een fout bij het ophalen van mijn kavel waardoor de afgesproke leverdatum ook niet meer klopt (daar neem je dan vakantie voor) dan word die meer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

een kopie van de email conversatie met hubhub/postnl: Glas in wissellijst breekt door de trillingen van een vrachtwagen? Inmiddels andere vervoerder gevonden die de zending perfect heeft... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ondanks het afraden van het veilinghuis Daan om HubHub te gebruiken omdat dit bedrijf failliet zou zijn, toch hiervoor gekozen. Na gelezen te hebben op internet dat HubHub een doorstart maakte en mijn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Vandaag m’n velgen geleverd, netjes ingepakt en keurig op tijd. Prettig dat ze van te voren even bellen om te verifiëren, nette chauffeurs. Hubhub is weer een aanrader.

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Przesyłki kurierskie
  2. Opakowania

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Het ophalen van grote aankopen is een behoorlijk gedoe. Gelukkig bestaat de HubHub bezorgservice. HubHub haalt je aankopen bij woonwinkels, veilingsites en marktplaatsen op en verpakt deze netjes. HubHub bezorgt je aankoop veilig en verzekerd thuis wanneer jij dat wilt!

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ronduit Slecht en Onbetrouwbaar

Bij BVA heb ik een hoekbank gekocht die op vrijdag 9 december moest worden opgehaald bij Goossens in Veghel. De maandag daarna kreeg ik een mailtje waarin stond dat vanwege de drukte het niet gelukt was om de bank op te halen. Maar het zou nu op dinsdag 13 december worden opgehaald.
Op woensdag 14 december heb ik zelf Goossens maar eens gebeld om te vragen of de bank was opgehaald. Niet dus. De hoekbank stond nog steeds in het magazijn. Na een kritisch stukje op Trustpilot werd ik gebeld met excuses. Er was geen ruimte in de vrachtauto, maar de bank zou nu op donderdag worden opgehaald en op zaterdag 17 december bezorgd.
Alles leek goed te gaan. Ik ontving een mailtje waarin stond dat de kavel was opgehaald. De bezorgdatum werd geconfirmeerd en ik zat vanmorgen klaar om de bank te ontvangen.

Toen kwam een telefoontje dat de zending door HubHub niet in het depot is aangetroffen ! Mijn bank is nu zoek ?! Men kan de bank dus niet bezorgen, maar er zou een onderzoek worden ingesteld.

Inmiddels ben ik er klaar mee. Deze club is amateuristisch en onbetrouwbaar. Niet mee in zee gaan. Als ik biinen een paar uur niet weet waar mijn bank is, zal ik mijn geld plus onkosten terug vorderen, desnoods via de kantonrechter.

Bericht aan HubHub: Alleen als jullie vandaag , zaterdag 17 december, de bank netjes en compleet bij mij thuis afleveren zoals beloofd en meerdere keren bevestigd, zal ik deze beoordeling verwijderen.

17 grudnia 2016

Beste Patrick,

Zoals zojuist besproken is jouw opdracht absoluut niet vlekkeloos verlopen. Dat spijt ons zeer en we zullen jouw feedback meenemen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Super! #aanrader

Prima ervaring! Heb mijn racefiets van de andere kant van Nederland laten ophalen, even een week in opslag en op afgesproken datum en tijdstip netjes bij mij thuis afgeleverd (via PostNL home service)

3 grudnia 2016

onbetrouwbaar, leugenachtig

Zeer slecht en onbetrouwbaar. Ze hebben bij Van Beusekom mijn 4 kavels opgehaald en getekend voor ontvangst vervolgens hebben ze er 3 van geleverd en de 1 kavel is nu zoek geraakt. Nu proberen ze doen alsof de 1 kavel misschien nog bij Van Beusekom ligt, maar ze weten donders goed dat dat niet zo is, want ze zijn met de factuur van de Beusekom de veiling gaan ophalen en ook getekend voor ontvangst. Ook Van Beusekom heeft inmiddels gereageerd op hun email dat de kavel niet bij hun ligt. Sindsdien nemen ze geen contact meer met mij op om te kijken hoe zij dit probleem willen oplossen. Ik ben nu mij geld en mijn kavel kwijt.
Ik wil geen onzin excuses horen m.b.t. de overnamen Post.nl want dit is op 18 november gebeurd.

Los het probleem op ! en hou je niet bezig met oplichterij

Opmerkelijk dat Hub hub hier wel reageerde op mijn bericht, maar niet op mijn email.
Als je daadwerkelijk wilt oplossen en ontbrekende kavel vergoeden dan moet je toch met mij contact opnemen ? Heb je mij bankrekening nummer ? Nee!! Heb je gereageerd op mijn email ?Nee !!! Wanneer wordt het opgelost dan?

30 listopada 2016

Beste Lusine,

Zoals aangegeven zullen we dit met u oplossen en zullen we de ontbrekende kavel vergoeden. We zullend dit overmaken op de rekening die bij ons bekend is. We hopen dat we hiermee een passende oplossing hebben geboden en dat u bereid bent uw beoordeling aan te passen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Oceniono na 1 z 5

Leugenachtig, incapabel en stelen ons geld

We hebben HubHub ingeschakeld om een bureau op te halen. Wegens een fout in hun systeem waren ze vergeten ons product op te halen. Vervolgens kwam het excuus dat het bureau te groot was voor de bus.. het ene na het andere excuus. BVA Auctions conformeert overigens dat HubHub niet eens geïnformeerd heeft naar ons kavel. Om de kroon te spannen hebben ze ons telefoonnummer geblokkeerd, ons geld gestolen van de factuur en we kunnen niet meer in contact treden.

29 listopada 2016

Beste Jeroen,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Op 2 november is HubHub overgenomen door PostNL en zal HubHub haar diensten onder de vlag van PostNL aanbieden. We werken met man en macht om weer een goede service te leveren. Ik begrijp dat uw opdracht niet vlekkeloos is verlopen. Dat spijt ons zeer. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met ons via customerservice@hubhub.nl onder vermelding van uw opdrachtnummer en deze correspondentie? We kunnen dan kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Oceniono na 1 z 5

Wel alles incasseren en maar de helft leveren en dan nooit meer wat doen!!

Waarschuwing: Doe nooit zaken met HUB HUB!!
Als er één transportfirma incompetent is dan is het wel HUB HUB. Spullen verdwijnen en worden nooit afgeleverd en HUB HUB doet helemaal niets!!
U bent gewoon uw centen, de betaalde transportkosten en de door HUB HUB getransporteerde meubelen, kwijt. Ik heb dan ook een aanklacht bij de politie Vlaardingen ingediend vanwege flessentrekkerij/oplichting tegen HUB HUB.
Ik heb HUB HUB meerdere keren in de gelegenheid gesteld de problemen, die met twee meubeltransporten zijn gepasseerd, voor beide partijen bevredigend op te lossen maar zij doen helemaal niets. Ze laten klanten je in de kou staan en jij bent alles kwijt. Daarom deze waarschuwing aan potentiële HUB HUB opdrachtgevers.

Albert de Jong

Oproep aan alle andere HUB HUB gedupeerden meld je bij TROS Radar.

PS HUB HUB als je reageert
Lever liever eerst mijn spullen daar heb ik wat aan! en niet aan gelul.

PS Aan andere gedupeerden. Zullen we eens langsgaan in Amersfoort en verhaal halen! Dat moet toch te regelen zijn?

Aan Hub Hub: Ik ben er nu even voorstander van om het gewoon via open communicatie te doen. Laat iedereen maar weten welke interne puinhoop dit transportbedrijf is. Want dat niet alles vlekkeloos verloopt is wel een enorme afvlakking van de feiten! Ik wil u er ook op wijzen dat vorige week diverse malen, ook via BVA, regulier email en telefooncontact geweest is met Hub Hub BV.
Mijn vraag is nog altijd heel simpel en hetzelfde: Krijg ik mijn lampenkap en wandversiering geleverd ja of nee? Zo niet krijg ik dan een schadevergoeding voor het zoekmaken van mijn spullen en ook het hiervoor betaalde aandeeltransportkosten terug. Want de spullen zijn, op de afhaalplaats, wel degelijk meegenomen door jullie chauffeur! Daar heb ik bewijs van! Mijn email adres is genoegzaam bekend bij Hub Hub BV. (kijk even naar het mailverkeer van afgelopen vrijdagmiddag met de titel AANGIFTE) Op uw mail zal ik dan wel reageren. Anders blijft alles gewoon op straat en ook via andere media.

28 listopada 2016

Beste Albert,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Op 2 november is HubHub overgenomen door PostNL en zal HubHub haar diensten onder de vlag van PostNL aanbieden. We werken met man en macht om een goede service te leveren. Ik begrijp dat uw opdracht niet vlekkeloos is verlopen. Dat spijt ons zeer. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met ons via customerservice@hubhub.nl onder vermelding van uw opdrachtnummer en deze correspondentie? We kunnen dan kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Oceniono na 1 z 5

Goederen niet opgehaald en niet geleverd

Ik heb hubhub opdracht gegeven om mijn goederen op te halen ik heb de rekening direct per i deal betaald. Het was niet goedkoop 182,95 Euro . Het ergste is nu dat er niets opgehaald is en niets geleverd is. Ik ben dus ernstig teleurgesteld in dit bedrijf. Eens maar nooit weer.

28 listopada 2016

Beste P. Hermens,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Op 2 november is HubHub overgenomen door PostNL en zal HubHub haar diensten onder de vlag van PostNL aanbieden. Ik begrijp dat uw opdracht niet vlekkeloos is verlopen. Dat spijt ons zeer. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met ons via customerservice@hubhub.nl onder vermelding van uw opdrachtnummer en deze correspondentie. We kunnen dan kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Opdracht niet uitgevoerd

HubHub heeft mijn bestelling niet opgehaald, zijn niet bereikbaar, reageren niet op emails. Krijg de indruk dat ze failliet zijn.
Geld kwijt, en handen in het haar want vervoersopdracht moet nog steeds uitgevoerd worden.

25 listopada 2016

Beste Marc,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Op 2 november is HubHub overgenomen door PostNL en zal HubHub haar diensten onder de vlag van PostNL aanbieden. We begrijpen uit uw beoordeling dat uw opdracht niet vlekkeloos verloopt. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met ons via customerservice@hubhub.nl? We kunnen kan kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Kavel niet bezorgd!

Kavel vandaag niet bezorgd. Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar. Weet nu dus helemaal niets. BVA gemaild om te achterhalen of mijn kavel uberhaupt is opgehaald. Vind dit een zeer kwalijke zaak. Alles was netjes ingediend en betaald. Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van de service van Hubhub en ook gelijk de laatste keer.

23 listopada 2016

Beste Monia,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We begrijpen uit uw beoordeling dat uw opdracht niet vlekkeloos verloopt. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met ons via customerservice@hubhub.nl? We kunnen kan kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Oceniono na 1 z 5

goederen niet opgehaald en niet geleverd

Zeer ontevreden over dit bedrijf. Ze halen de goederen niet op ze leveren ze niet en ze betalen niets terug. Hun slogan is niet goed geld terug maar dit maken ze echter niet waar.
Dus een grote teleurstelling en je bent je geld en je goederen kwijt.

17 listopada 2016

Beste J. Huberts,

Oceniono na 1 z 5

Deze tent is niet voor niets FAILLIET. Wat een ballentent om mensen op te lichten.

Nadat ik een offerte heb laten aanmaken door Hubhub op 2 november 2016 waarin ik duidelijk hebt aangegeven dat de wasdroger die ik had gekocht via de veilingsite BVA, dat deze moest worden gesjouwd naar de 2e verdieping. In hun offerte van 2 november werd hiervoor 8 euro en 3 cent geoffreerd. Vervolgens heb ik aangegeven dat de machine niet de zelfde dag behoeft te worden bezorgd waardoor ik een korting kreeg 6 euro en 42 cent. In totaal moest ik 79 euro en 67 cent afrekening die ik via iDEAL hebt betaald. Deze wasdroger werd op zaterdag 12 november gebracht door PostNL en niet door de bezorgers van Hubhub. Deze bezorgers van PostNL brachten alleen de wasdroger tot in huis, en niet zoals ik had aangegeven en was berekend door Hubhub tot op de 2e verdieping. Deze bezorgers waren niet op de hoogte van deze afspraak en gingen nadat de wasdroger in huis (begane grond) stond weer verder aangezien er geen opdracht was gegeven.
Nu begrijp ik wel waarom PostNL deze wasdroger kwam brengen omdat Hubhub inmiddels failliet was verklaard. Helaas kwam ik daar te laat achter aangezien deze Hubhub werd aanbevolen door BVA auctions.
Op 2 november was men al op de hoogte dat het bedrijf failliet was en werd er toch een offerte uitgebracht en werd de klant niet geïnformeerd. Wat een schurken streek.

Maandag 23 januari 2017 11:40 uur

En ondanks vele email wisselingen met betrekking tot het terug storten van de kosten die wel betaald zijn voor het sjouwen wordt het bedrag niet terug gestort terwijl men wel aangeeft dat dit heeft plaats gevonden. En als je duidelijkheid vraagd dan geeft men niet thuis. Dit is typisch een gevalletje klanten bedrog. Maar dit had ik kunnen weten met z'n opstelling. Nogmaals zal ik van deze zogenaamde service geen gebruik meer maken.

14 listopada 2016

Beste Robert Veen,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Op 2 november is HubHub overgenomen door PostNL en zal HubHub haar diensten onder de vlag van PostNL aanbieden. We begrijpen uit uw beoordeling dat de bezorging niet vlekkeloos is verlopen en dat u niet de diensten heeft gekregen waar u voor betaald heeft. Als u zo vriendelijk wilt zijn een mail te sturen naar info@hubhub.nl dan kunnen we u deze sjouwkosten vergoeden en het zo als nog netjes oplossen.

Een Ramp

Moment dat er iets fout gaat, laten ze het helemaal afweten

14 listopada 2016

Beste Koos,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We vernemen graag wat er precies is voorgevallen zodat we het alsnog kunnen oplossen.

slechter dan slecht !

slechter kan niet !!!

na meer dan een maand wachten op mijn spullen ( bed en kast ) heb ik een hoop afval thuisbezorgd gekregen . daaag bed en daaaag kast ! nu moet ik iemand zoeken om dat afval te komen weghalen bij mij . hubhub ? geeft wel de fout toe maar vergoedt niks omdat ze zogenaamd failliet zijn.

11 listopada 2016

Beste Ab,

Zeer slecht

Als u gebruikt maakt van deze vervoerder,
neem dan de tijd bij bezorging, alle dozen open te snijden en produkten uit te pakken en te bekijken op beschadiging.

Doet u dat niet en tekent u voor ontvangst,
dan is hun vergoeding een kilo prijs a 3,5 per kilo van het produkt.

Dus U koopt een kast voor 5000 euro, deze wordt in een gesloten doos door hun bezorgt, en u tekent, kast weeg 100 kg.
krijgt u van ze 350 euro terug, staat zo in hun vervoers overeenkomst ( de mini letters)

Zeer slechte vervoerder als er iets mis gaat.

Dus laat de chauffeur maar wachten en pak u produkten uit en kijk ze na,
anders krijgt u niets.

toevoeging na antwoord,
idd de tent is Failliet, zie hieronder, kun je de claims op je buik schrijven,
overgenomen door post nl.
Die hebben weer een ander belijd (met lange ij...) als je pakket openmaakt mag het niet meer mee terug...
En ja hoor tweede spiegelkast was ook weer spiegel stuk,
dus nu maar zelf van twee kapotte een maken.
En de financiele claim die toegespzegd was door hubhub gaat via de curator, maw geld kun je fluiten.

Wat een str@nt bedrijf, overgenomen door ex overheids bedrijf, post nl,
en bva doet of haar neus bloed :(
Noot Meer

6 listopada 2016

Beste Jan Janssen,

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Mocht het zo zijn dat onder de verantwoordelijkheid van HubHub sprake is van aantoonbare transportschade dan vergoeden wij zoals alle vervoerders conform de Algemene Vervoers Condities. We begrijpen dat dit niet altijd toereikend is, daarom bieden wij altijd vooraf de mogelijkheid het transport voor een kleine meerprijs aanvullend te verzekeren. In het geval van transportschade vergoeden wij dan tot maximaal de aanschafwaarde van de aankoop.

Oceniono na 2 z 5

Zo, da's duur!

Ze adverteren dat ze goedkoop zijn!
Aanvraag gedaan om een tafel te laten bezorgen (25 kilometer).
Zou zonder extra service 100 euro gaan kosten!

Voor dat bedrag kan een een hele dag een grote bestelbus huren.

Als jullie adverteren met 'goedkoop', zou ik nog maar eens nadenken wat goedkoop is.
Nu ga ik maar nieuw kopen bij een winkel die gratis bezorgt. Ben ik nog goedkoper uit dan een tafel via HubHub laten bezorgen!

28 października 2016

Beste Fiem,

Onze prijzen zijn gebaseerd op afmetingen en gewicht (ruimte in onze bakwagen) afstand en wel of geen flexibiliteit qua ophaal- en bezorgdag. De 25 km die u aangeeft is wellicht de afstand tussen de ophaal- en bezorgplaats echter dit is wel afhankelijk van de afstand die wij moeten rijden om daar te komen. U bent uiteraard vrij om een offerte aan de hoge kant te vinden, maar jammer dat dit als een slechte beoordeling op onze website vermeld wordt.

Het kan niet slechter

Twee weken terug opdracht gegeven om onze bed en nachtkastjes te bezorgen. Tot drie keer toe is het fout gegaan met de bezorging. Redenen: slechte planning, verkeerde adres (oeps over het hoofd gezien) en vies en onvolledige bezorging (de nachtkastjes zijn nog steeds niet binnen). De klantenservice geeft iedere keer aan dat het menselijke fouten zijn en heel vervelend. Dit is uiteraard niet voldoende. wij zijn nog nooit op deze slechte manier behandeld door welke bedrijf dan ook. Zij hebben zelfs twee spullen van andere bij ons per ongeluk geleverd. Kan niet erger allemaal!

23 września 2016

Beste Shiva,

Het klopt dat deze bezorging niet is verlopen zoals wenselijk waarvoor onze excuses, echter wij hebben dit meteen opgepakt om te kijken hoe we dit op kunnen lossen. Hier zijn wij nog mee bezig en wij gaan ervan uit dat wij de juiste spullen deze week bij u gaan afleveren.

Met vriendelijk groet,

Oceniono na 5 z 5

Hubhub neemt uw vervoerszorg uit handen

Ik had een grote eiken kast gekocht in Beesd, te vervoeren naar Rotterdam.
De offerte van HubHub viel uiterst voordelig uit. De kast is keurig verpakt, opgehaald en thuis bezorgd, keurig op tijd.
Ik ben er helemaal mee tevreden !

17 września 2016

Doet wat ze beloven.

Vanwege mijn werk zit ik in het buitenland en had wat op een veiling gekocht. Offerte aangevraagd bij HubHub, en had binnen enkele uren antwoord.
Via eenvoudige procedure al het benodigde opgestuurd. Het werd volgens afgesproken planning erg netjes, en op de aangekondigde tijd geleverd! Dikke pluim!

Oceniono na 4 z 5

Goede snelle betaalbare service!

Aankoop via veilingsite nog op de afhaaldag meteen bezorgd. Schadeartikel netjes meteen gemeld bij het afhalen dus geen probleem met ruilen. Nette chauffeurs en duidelijke snelle website mbt aanvragen offerte en inboeken transport.

Heel erg tevreden

Onlangs had ik iets op een veilingsite gekocht bij een bedrijf wat ongeveer 200 km hier vandaan ligt. Ik had nog nooit van HubHub gehoord, maar ze bleken veel goedkoper te zijn, dan het andere transportbedrijf wat op de veilingsite genoemd werd. De levering was binnen 5 dagen. Het enige minpuntje was, dat ik 1 dag van tevoren zag dat ze het de volgende dag om 11.15 zouden bezorgen. De link die daarbij stond waarbij ik een wijziging aan zou kunnen geven werkte niet. Ik heb dus snel moeten regelen dat er iemand thuis zou zijn om het geleverde aan te nemen. Dat mag wel verbeterd worden. Verder heel erg tevreden.

Zeer slecht.

Zeer slechte service, bezorgers komen tot twee maal toe ver voor de afgesproken tijden en nemen geen contact op. Klantenservice weigert medewerking.

Beste Roderik,

Vanmorgen hebben wij u een email gestuurd met uitleg over de niet geheel vlekkeloos verlopen bezorgingen, waarvoor onze excuses. Jammer om te lezen dat u onze uitleg anders heeft opgevat omdat wij hebben aangegeven dat de verantwoordelijkheid hiervoor bij ons ligt en wij niet hebben aangegeven dat u hierin fout bent geweest.

HubHub, Customer Service.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej