Rotslecht! Alles loopt fout, eerst maken ze een fout bij het ophalen van mijn kavel waardoor de afgesproke leverdatum ook niet meer klopt (daar neem je dan vakantie voor) dan word die meer... Zobacz więcej
HubHub
Zobacz, co mówią recenzenci
een kopie van de email conversatie met hubhub/postnl: Glas in wissellijst breekt door de trillingen van een vrachtwagen? Inmiddels andere vervoerder gevonden die de zending perfect heeft... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vandaag m’n velgen geleverd, netjes ingepakt en keurig op tijd. Prettig dat ze van te voren even bellen om te verifiëren, nette chauffeurs. Hubhub is weer een aanrader.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Het ophalen van grote aankopen is een behoorlijk gedoe. Gelukkig bestaat de HubHub bezorgservice. HubHub haalt je aankopen bij woonwinkels, veilingsites en marktplaatsen op en verpakt deze netjes. HubHub bezorgt je aankoop veilig en verzekerd thuis wanneer jij dat wilt!
Dane kontaktowe
Postnl, Amersfoort, Holandia
- +31 (0)88 - 86 88 086
- customerservice@hubhub.nl
- www.hubhub.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Geen zaken doen met dit bedrijf!
Geen zaken doen met dit bedrijf!
Op de site kun je een gewenst dagdeel opgeven voor het ophalen, maar hier wordt geen rekening mee gehouden. Ik had de ochtend opgegeven. Aan het begin van de middag kreeg het ophaaladres een berichtje dat ze aan het einde van de middag de kast zouden ophalen. Aldus de hele dag gewacht.
Veel erger is dat mijn kast vervolgens niet wordt geleverd op de dag die afgesproken werd. Ik heb de kast nog steeds niet ! (we zijn inmiddels 4 dagen verder) En frusterend is dat men geen contact kan maken met het bedrijf. Geen telefoonnummer van een klantenservice. Mijn emails worden niet beantwoord. Ik kan nu alleen maar hopen dat ik mijn kast terugkrijg.
Moeizaam ...
De integratie van HubHub en PostNL (Extra@Home) is blijkbaar nog niet met succes afgerond. Kort samengevat mijn verhaal:
Ophalen en bezorgen on line via HubHub geboekt voor respectievelijk zaterdag en maandag. Kreeg van HubHub direct per e-mail een nette factuur. Maar geen bevestiging van de geplande data. Dus even terug gemaild. Op vrijdag een reply van de helpdesk van HubHub: helaas was een foutje gemaakt, zaterdag ophalen bleek toch niet mogelijk, nieuwe data zouden worden ingepland en nader bericht zou volgen.
Op zondag een SMS en e-mail van PostNL met de melding dat mijn bestelling maandag toch zou worden bezorgd. Goed nieuws. Voor alle zekerheid zondag even contact gezocht met de afzender: de bestelling was nog niet opgehaald. De aangekondigde bezorging op maandag was dus een foutje. Een tweede foutje dus, kan gebeuren.
Op woensdag een e-mail van PostNL: de bezorgers hadden niemand aangetroffen op mijn adres. Vreemd verhaal. Mijn bestelling was, zoals bleek na tweede contact met de afzender, nog steeds niet opgehaald. De bezorgers van PostNL kunnen dus onmogelijk woensdag bij mij aan de deur zijn geweest. Contact met de helpdesk van PostNL wees uit dat ook deze e-mail onzin was. Er was weer iets mis gegaan. Voor de derde keer een foutje dus.
HubHub is sinds vorige jaar onderdeel van PostNL, maar de computersystemen zijn blijkbaar nog niet gekoppeld. HubHub boekt de opdracht, en Extra@Home van PostNL verzorgt de praktische afwikkeling. En daar gaat het mis. PostNL denkt dat de bestelling is opgehaald en stuurt berichten over de datum van bezorging. Terwijl HubHub de planning van het ophalen inmiddels naar een latere datum heeft verplaatst. En dat resulteert in fout op fout. Zucht...
Na hernieuwd contact met de helpdesk zijn nieuwe afspraken voor ophalen en bezorgen gemaakt. Een kleine week na de oorspronkelijk geplande datum is de bestelling uiteindelijk gearriveerd. Een goede raad: niet alle berichten geloven, contact blijven onderhouden met de afzender en natuurlijk met de helpdesk. En hopen op verbetering ...
PS: en lees ook de algemene voorwaarden (AVG) van PostNL / HubHub vooraf even goed door. In de AVG wordt verwezen naar de Algemene Vervoerscondities 2002. Eventuele schadevergoeding (bijvoorbeeld als gevolg van transportschade) is daarin beperkt tot een paar euro per kilo. En alle overeenkomen termijnen (van ophalen en bezorgen) zijn conform artikel 23.3 van de AVG slechts indicatief. PostNL is niet aansprakelijk voor niet naleven van afgesproken termijnen.
Er gaat niets goed
Afspraak gemaakt voor levering op 25 feb 2017. Er kwam niets dus de maandag erna gebeld. Het was inderdaad niet gegaan zoals was afgesproken...."Heel vervelend voor u"; het transport was uitbesteed en ...."och we hebben u de leveringsvoorwaarden niet toegestuurd".
Vervolgens werd geweigerd om mij in contact te brengen met de transporteur immers, "u heeft een contract met Hubhub". Een klacht ingediend maar daar wordt niet op gereageerd.
"Wij zullen de transporteur vragen om snel te leveren. Belt u over anderhalve week nog eens terug als u niets heeft gehoord".
Een waardeloze vertoning; eens maar nooit weer.
Iets laten ophalen bij (bijvoorbeeld) een bva-veiling ver weg? HuhHub!
Prijsopgave kreeg ik snel, scheelde geld en tijd tov zelf rijden naar ophaaldag veiling. Netjes bij mij op de zaak afgeleverd. Helemaal goed!
Prima service!
Nadat ik Hubhub opdracht had gegeven om een pakket op te halen en te bezorgen en ik toen pas de recensies las, had ik er een hard hoofd in. Geheel onterecht blijkt nu, alles is volgens afspraak verlopen. Prima service! Ik zou een volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van Hubhub!
Slechte ervaring, afspraken worden bij herhaling niet nagekomen.
Op 11 november 2016 een opdracht verstrekt om een dressoir in Ede op te halen en in Arnhem te bezorgen. Tijdstip afgesproken waarop het dressoir zou worden opgehaald. Verkoper heeft uren vergeefs gewacht. Uiteindelijk contact gekregen met HubHub, ze zouden later op de dag alsnog komen. Inderdaad, ze zijn gekomen, alleen ze hebben het dressoir niet meegenomen omdat het niet in hun vrachtauto paste. Toch vreemd als je bij de opdracht de maten van het dressoir moet opgeven! Gevolg: het werd met een week uitgesteld. Ook toen niet op de afgesproken tijd opgehaald maar veel later. Ook voor de bezorgdag 24 november werd een tijd afgesproken. U raadt het al, ze waren er niet. Kort voor de afgesproken tijd een sms-je ontvangen waarin de vertraging werd aangekondigd. Het zou twee uur later worden. Niet dus. Drie uur later stonden de heren voor mijn deur. Dat was schrikken. Nee, niet omdat ze er waren maar omdat het dressoir rechtopstaand in een rolcontainer werd afgeleverd. Er zat noppenfolie omheen dat aan alle kanten gescheurd was. Bij het naar binnen dragen lieten ze de kast uit hun handen vallen! Bij het uitpakken bleek dat het dressoir zowel aan de korte zijde als bovenop flink was beschadigd. De verhuizers hebben er gelijk foto's van gemaakt. Daar zit je dan met dat eens zo mooie dressoir wat je na lang zoeken hebt gevonden. Noodgedwongen de kamer anders moeten inrichten omdat je anders tegen die lelijke zijkant aankijkt. Een mailtje naar de klantenservice leverde natuurlijk excuses op en ook hun onmiddellijke schulderkenning. Dat is in ieder geval iets zou je zeggen. Maar dan begint het gesteggel over schadevergoeding. Het heeft tot 20 december ( dus een maand later) geduurd alvorens ik een mailtje ontving dat er opdracht was gegeven de schadevergoeding over te maken. Een bedrag dat een fractie is van de werkelijke schade voor mij. Toen heeft het nog tot medio januari 2017 geduurd voordat het geld op mijn rekening stond, niet als schadevergoeding maar als coulance. Belachelijk. Conclusie: dat was eens maar nooit weer.
Geen contact mee te krijgen
1/11 de opdracht gegeven tot het ophalen van 2 kavels (via een veiling) 1 kavel is men kwijt geraakt... daar baalde ik uiteraard al van! Bezorgkosten konden verdeeld worden over 2 items en doordat ze er 1 zijn kwijt geraakt, zijn alle kosten voor 1 item :-(
Belofte gekregen, op 22/12 per mail, dat de kavelkosten vergoed gaan worden en dat deze zullen worden over gemaakt op mijn rekeningnr. Tot op heden GEEN geld ontvangen!! Men reageert niet meer op mijn mail en zijn constant in gesprek waardoor het bijzonder moeilijk is om een update te krijgen.
Fouten kunnen gemaakt worden en dat 1 item kwijt is, is vervelend, maar zorg dan in ieder geval voor een GOEDE afhandeling!!!

Niet verwachte service!
Voor 1x BVA aankoop door andere transporteur laten uitvoeren Hubhub was de transporteur.
Had ik mij maar bedacht. Onvriendelijke transporteurs. Wisten niet hoe ze de tafel binnen moesten krijgen?! Want deze was iets breder dan deuropening. Heb zelf maar aangegeven hoe ze dit moesten doen?! Ervaren transporteurs?!?!
Gelukkig had ik zelf hulp in huis..anders stond hij nu buiten want was toch maar transport tot aan drempel? Hoezo service.
Nee was 1x maar niet weer.
Wel top was afhandeling Van mevrouw van de service die blijkbaar direct ingeseind was door de mannen.
Update
Volgende dag opbouwend kritisch gesprek gehad met service.
Heb alleen tot heden nog niet toegezegde attentie ontvangen?!
Update vrijdag 20-01-2017
Hubhub, mooie attentie binnen, mooie roosjes ...en wel via de brievenbus. Top. Mooie en juiste afhandeling van de servicemedewerker Joris en zijn collega's!

Odpowiedź od HubHub
begon ontzettend slecht maar dankzij een zeer betrokken medewerker erg goed afgehandeld!
Offerte opgevraagd voor bezorging van een bankstel. Offerte binnen, akkoord gegaan.
1. Bankstel is (denk ik) opgehaald van de veiling conform afspraak want kreeg een bezorgkalender in de mail om online afspraak te maken.
2. Bezorgkalender werkte niet (komt schijnbaar erg vaak voor) en dus alsnog moeten bellen voor een afspraak met PostNL
3. Afspraak gemaakt voor 17:15 donderdag, is letterlijk niemand komen opdagen. HubHub is vervolgens niet bereikbaar (voor mij niet maar ook niet voor PostNL), ook de volgende dagen daarop niet. PostNL geeft aan dat dit erg vaak voorkomt bij HubHub, ze nemen simpelweg gewoon de telefoon niet op ondanks talloz pogingen vanuit mijn kant en de kant van PostNL.
4. Ik heb nu betaald voor een bank en ook voor levering (levering kostte 100 euro) en ik heb letterlijk geen idee waar mijn bank is. Die heeft HubHub, hebben ze gewoon niet geleverd, en zij zijn gewoon onbereikbaar. Reageren niet op mailtjes en nemen de telefoon gewoon niet op.
Update 11/01/2017:
Inmiddels contact gehad, na 23 keer bellen ben ik een keer teruggebeld. HubHub geeft aan dat de koerier drie keer heeft gebeld, klopt niks van. Ook zien ze geen reden tot compensatie want dit is voor hun een normale gang van zaken. Maar het wordt nog leuker;
Een nieuwe bezorging is gepland door HubHub namelijk vandaag om 08:30, en je raadt het al niemand is op komen dagen, ook niet gebeld door iemand. HubHub is alweer (!) niet bereikbaar. Telefoon gaat over en wordt dan opgenomen en meteen opgehangen. Dus ik denk dat die dure bank die is gekocht maar moet worden afgeschreven simpelweg omdat HubHub weigert die af te leveren. En die 100 euro die is betaald voor aflevering die houden ze ook voor zichzelf, ook al wordt er niet afgeleverd en is er niemand bereikbaar voor tekst en uitleg!
Update:
Inmiddels gebeld door een wat kundiger iemand van HubHub. Mij is verteld dat ze vandaag alsnog bezorgen, of ik dan wel op een werkdag even de hele dag thuis wil blijven (3 keer is scheepsrecht?) en ook gaan kijken hoe ze kunnen compenseren voor de gefaalde dienstverlening. Ben benieuwd hoe dit uitpakt. De klacht doet me inmiddels niet zoveel het is nu meer een soort spannend verhaal geworden, vorm van entertainement, hoe vaak de ezel zich aan dezelfde steen kan stoten zeg maar. Ben benieuwd naar de afloop!
Update:
Bank is eindelijk binnen! Hele vriendelijke bezorgers die ruim de tijd hebben genomen, hebben ook een pakbon laten zien waaruit blijkt dat zij er niets aan kunnen doen maar datvde administratie gewoon niet op orde is. Benieuwd naar hoe HubHub alle ellende gaat compenseren!
Laatste update:
Het verhaal komt tot een einde. De klacht is opgepakt door Joris Feilzer van HubHub. Ik weet niet waarom Joris werkt bij HubHub maar het bedrijf mag er blij mee zijn. Na een goed gesprek is hij tot het uiterste gegaan om de bezorging ondanks alle tegenslagen alsnog goed af te handelen. Wat de uiteindelijke afhandeling betreft dan ook een dikke 10 voor Joris. Jammer dat hij niet standaard bij elke order is betrokken, maar hij weet van een hele slechte klantervaring zeker een mooie klantervaring te maken en nu heb ik HubHub niet uitgesloten voor de toekomst. Dus bedankt Joris en het bedrijf zal je wel niet bedanken dus namens HubHub zeg ik ook bedankt!
-------------------------
Het onderstaande antwoord van HubHub is verder belachelijk natuurlijk vooral als je bedenkt dat ze inmiddels hetzelfde opnieuw hebben geflikt. Maar inmiddels heeft een andere medewerker het keurig opgelost.

Zeker een aanrader
Een aanrader als je zelf niet in de gelegenheid bent om zelf de spullen te vervoeren.
Goede communicatie
Vooral de directe communicatie met de chauffeur op de ophaal - en bezorgdagen hebben we op prijs gesteld.
Ongerust
Na alle negatieve ervaringen die ik hier lees begin ik aardig ongerust te worden. Zoals afgesproken is er vandaag een bank opgehaald, maar ik wist niet dat hij in depot ging. Ik hoop dat de bank niet ' kwijt' raakt en alsnog gewoon en in de staat waarin hij was bezorgd wordt.

Snel, makkelijk en super
Via hubhub een matras van apeldoorn naar almere laten brengen.. Via internet alle gegevens makkelijk kunnen invullen en via ideal betaald. Per mail keurig op de hoogte gehouden wanneer de bezorger komt.. Netjes op de afgesproken tijd en dag geleverd.. Nu jij nog!

Odpowiedź od HubHub
HubHub prima, ook na doorstart!
Ondanks het afraden van het veilinghuis Daan om HubHub te gebruiken omdat dit bedrijf failliet zou zijn, toch hiervoor gekozen. Na gelezen te hebben op internet dat HubHub een doorstart maakte en mijn eerdere talloze (!) positieve ervaringen met dit bedrijf het risico toch genomen. Dit ook omdat de goedkoopste vervoerder maar liefst € 40,00 euro meer vroeg t.o.v. het bedrag van € 50,00 dat HubHub rekende. Dat scheelde bijna de helft aan meerkosten. HubHub zelf regelde alles prima en een telefoontje naar PostNL Extra@Home nav een vergeten afspraak zorgde dat allen goed kwam. Pffff een hele opluchting, maar zeer de moeite waard geweest.

Zeer slecht
Offerte aangevraagd, voor het ophalen en bezorgen van een tuinhuis. Akkoord gegaan met de offerte, tot zover zag alles er keurig uit.
Dan wordt het doorgeschoven naar Post.nl en krijg je een mail om een afspraak te maken. Deze werkte niet dus dan maar even bellen, telefonisch een afspraak gemaakt 27 december wordt het bezorgd. Mail gekregen en daarin aangegeven als er niemand thuis is, kan het voor de garage geplaatst worden. De levering zou plaats vinden tussen 12.00 en 15.00 uur. Niemand gezien, uiteindelijk om 17.00 uur gaan bellen met de door hun opgegeven telefoonnummer, postnl extra. De dames hebben alles gedaan om iemand te traceren van hubhub niemand bereikbaar en dit is een veelvoorkomend probleem. Ook vreemd dat de bezorging dan weer via de chauffeurs gaan van hubhub, volgens de dames hebben deze chauffeurs ook geen tablet !!!?? Omdat het tuinhuis zou komen hadden we een timmerman ingeschakeld om deze op te bouwen. Deze op het laatste moment afgebeld, en krijg nu een rekening van een ochtend. Hubhub mail gestuurd maar je krijgt geen reactie, rest nog maar 1 ding aangifte doen van verduistering en oplichting.
Ook bva aangeschreven omdat zij hun adviseren op de site.
Onbetrouwbaar, zie wel hoe justitie dit oppakt !

Odpowiedź od HubHub
Telefonisch goed bereikbaar, flexibele instelling
De prijsopgaaf kreeg ik snel en is helder. Fijne functie. Ik had de verkeerde datum gekozen. Na bellen werd voorgesteld om de datum naar voren te verplaatsen. Hiervoor hoefde ik niets te doen. Levering was top. No-nonsense. Je krijgt wat je verwacht. Top.

Perfect
Ik heb een kinderbed laten ophalen van Nuth naar Amsterdam. Kinderbed was uitstekend verpakt. Het koste me meer tijd om de verpakking eraf te halen dan het bed in elkaar te zetten (-:
bezorging hubhub af te raden
Wij hebben Hubhub onze bestelling toevertrouwd. Om deze op te halen en vervolgens bij ons af te leveren. Op de site van Hubhub staat dat ze binnen 5 dagen bezorgen inmiddels is het 3 weken verder. voor het ophalen en brengen is ons 79,95 in rekening gebracht. meerdere malen contact gehad met de klantenservice tot nu toe niks geholpen om het pakketje af te leveren. Ik heb ze in het laatste gesprek om een creditfactuur gevraagd. daar kon die gene niet over beslissen moest ik maar een klacht indienen dan zouden ze contact met ons opnemen nog steeds geen terugkoppeling ontvangen. Ik ben zeker niet tevreden over Hubhub en hun postnl samenwerking. de vorige bezorger van hubhub kwam niet eens bij de deur hij bleef gewoon bij zijn wagen staan totdat mijn collega naar hem toe liep heeft het niet eens binnen afgeleverd hij had het te druk met zijn broodje. En wat ook nog eens heel bijzonder was dat een bezorger van postnl niet eens een zichtlocatie pand kan vinden. Ik vertrouw hubhub niet nogmaals een order toe als ze met zulke postbezorgers samen werken.
Beste Douwe,
Bedankt voor uw e-mail en vervelend om te horen.
Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te bezorgen.
Wij betreuren het dat dit bij u veel langer heeft geduurd.
Wij snappen dat u hier niet over te spreken bent.
Echter kunnen wij u geen geld crediteren. Dit omdat wij de opdracht wel voor u hebben uitgevoerd en wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor eventuele vertragingen.
Om u toch tegemoet te komen willen wij u een tegoed van 25 euro aanbieden voor een eventuele volgende transport.
Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Evelien
Er komt geen volgende keer.dus die €25,00 hebben we niks aan. veel langer? Het is 6 december opgehaald en vandaag 29 december pas geleverd ik zag hier op trustpilot dat ik zeker niet de enige ben die geen vertrouwen meer heeft in hubhub.
En dat lang gepraat hoe het beter kan in de toekomst.... is niet zo moeilijk gewoon op tijd leveren!!!!

Prima service
Heel overzichtelijk, met factuur toevoegen, betalen online en een dag later je spullen in huis! Super

Prima service
Het zeer grote schilderij werd keurig op tijd opgehaald en ingepakt. Op de afgesproken datum werd het ook berzorgd.

Doświadczenie Trustpilot