Aldrig før har jeg haft så flot og pæn hud! Jeg går fast hos Mathilde i House Of Wellness, og hun er virkelig fantastisk. Altid kanon god service, og altid den bedste vejledning i hvilke produkter, de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sikke en fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ansigtsbehandling m. Frugtsyre & diverse rens & fugt af huden udført af Izabella, som hele vejen igennem fortalte mig hvad hun gjorde og hvordan de for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Totalt lækker oplevelse. Her føler mig sig rigtig godt taget imod. Lækker kaffe og lidt snacks. Dejlige behandlinger, denne gang var det beauty angel lys terapi, med ansigtsbehandling og lys. Så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pigerne hos House of wellness(How) er top professionelle. Jeg har kun fået gode resultater når jeg har været i hænderne på Nina. Ingen andre må røre mine bryn og vipper 🙈 Samtidig er hun den sødeste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fordi alle fortjener mere wellness i hverdagen
C.W Obels Plads 6,1, 9000, Aalborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Det er min første og ikke min sidste gang jeg fået lavet vipper dejlig oplevelse. Man blive hørt og samtidig få man god vejledning osv. syntes virolog det et flot stykke arbejde
Og så er der en ro i klinikken der gør man virkelig føler sig godt tilpas.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Havde købt 2 negledeals med spa manicure og shellak, Elsker den rolige og behagelige atmosfære, der er hos jer, og jeg havde den fineste oplevelse med Sissel, som både kan bruge snakketøj og hænder på samme tid 😍 Mine negle ligner 1.000.000, og jeg kommer helt sikkert igen!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Som altid en gennemført dejlig oplevelse. Monica er min faste behandler når jeg får ordnet negle.
Jeg nyder at blive set og hørt og samtidig få et fagligt flot stykke arbejde på mine negle.
Og så er der en ro i klinikken der gør man virkelig slapper af.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Imødekommende personale, dejlige lokaler og skøn selvforkælelse.
Kommer der jævnligt og får både ansigtsbehandling og farvet bryn og vipper. Hver gang uden at det svier, når farven skal fjernes - tak for det, Theresa.
Fantastisk behandling og service. Nød virkelig behandlingen og fik gode råd og vejledning. Kommer helt sikkert igen😀👍.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Desværre ikke en god oplevelse og ikke pengene værd. Tykke, bulede og ikke særlig flotte negle, og så tog en lille simpel opfyldning næsten 2,5 time.
Fik derudover en anden behandling end aftalt, så det blev derfor meget dyrere :((

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Fantastisk oplevelse i den 7. Himmel hos Sissel! Kommer helt sikkert tilbage næste gang jeg skal have massage!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Helt igennem fantastisk. Et super dejligt sted og den bedste times selvforkælelse. Ikke mindst et dygtigt personale. Det er ikke sidste gang jeg kommer der.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Altid dejlig atmosfære og meget venlige og imødekommende. Super dejlige lokaler og dygtige medarbejdere.

Helt fantastisk oplevelse!
Har mange gange fået ordnet bryn og vipper forskellige steder.
Har aldrig oplevet en der var lige så grundig ift. at rette brynene, samt aldrig oplevet, at man kan fjerne farven på vipperne uden det kommer i øjnene og svier..
Tusind tak for en super behandling Theresa!😃

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Fantastisk sted, rolig og hyggelig omgivelser.
Nød i fulde drag et rigtig dejlig luksus fodbehandling.
Meget sød og imødekommende behandler.
Kommer med glæde igen til endnu en dejlig behandling.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Yderst professionel og behagelig behandling! Virkelig rar og afslappet atmosfære, og enormt søde behandlere!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Meget smukke extensions lavet med sikker hånd og stor omhyggelighed (Monica🤩)
100% anbefalinger herfra.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Det var, helt sikkert, lækker behandling, vi fik os i går!
Vi prøvede en “Just the Two of Us”, og det er absolut ikke sidste gang, vi kommer her. Det var en utrolig dejlig oplevelse, i meget afslappende og behagelige omgivelser. De to behandlere var virkelig søde, imødekommende og kompetente 🥰

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
God service og god behandling!
Vi have en rigtig dejlig oplevelse og vil helt klart komme igen

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Virkelig god service. Pæne og hyggelige omgivelser. Virkelig søde og rolige medarbejdere der giver sig tid til dig mens du er der

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Fantastisk behandling 👋hyggelige omgivelser, kan varmt anbefales

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Hyggelige atmosfære og fremragende behandling.
Fik et meget pænt lashlift af søde Sissel, kan klart anbefales ☺️

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
My experience in house of wellness is always great!
A super clean and fresh place and always great staff with pure smile on the faces.
Sissle is a great massør. She is calm and professional and she knows what she is doing.