Reakcja na opinię
Sikke en fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ansigtsbehandling m. Frugtsyre & diverse rens & fugt af huden udført af Izabella, som hele vejen igennem fortalte mig hvad hun gjorde og hvordan de for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Totalt lækker oplevelse. Her føler mig sig rigtig godt taget imod. Lækker kaffe og lidt snacks. Dejlige behandlinger, denne gang var det beauty angel lys terapi, med ansigtsbehandling og lys. Så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pigerne hos House of wellness(How) er top professionelle. Jeg har kun fået gode resultater når jeg har været i hænderne på Nina. Ingen andre må røre mine bryn og vipper 🙈 Samtidig er hun den sødeste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fordi alle fortjener mere wellness i hverdagen
C.W Obels Plads 6,1, 9000, Aalborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger hos House Of Wellness. Der er altid god service, en hyggelig stemning og professionel vejledning i gode produkter. Man føler sig virkelig som den vigtigste person i den tid, man er der.
Aldrig før har jeg haft så flot og pæn hud! Jeg går fast hos Mathilde i House Of Wellness, og hun er virkelig fantastisk. Altid kanon god service, og altid den bedste vejledning i hvilke produkter, der passer til min hud. Hos HOW føler man sig virkelig tryg og forkælet hver gang. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger — du er seriøst den bedste, Mathilde <3

Totalt lækker oplevelse.
Her føler mig sig rigtig godt taget imod. Lækker kaffe og lidt snacks.
Dejlige behandlinger, denne gang var det beauty angel lys terapi, med ansigtsbehandling og lys. Så lækkert altså.
Der er god tid både før og efter.
5 store og velfortjente ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Kæmpe anbefaling herfra til HOW. Fik den skønneste behandling og bedste vejledning til at passe bedst muligt på min hud af Vanessa. Dejlig afslappende atmosfærer og super professionel behandler. Glæder mig meget til næste besøg

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Jeg kan på ingen måde anbefale House of wellness. Jeg kommer aldrig til at anbefale stedet til andre!
Jeg havde fået et gavekort til 45 min. massage i 2025, og var derinde den 15. januar 2026 for at indløse gavekortet.
Jeg spørger om man kan få de 45 min. massage på ryggen, fordi jeg døjer med smerter der. Det kan jeg ikke, får jeg at vide af hende der skal give massagen. Der er 15 min. massage til hvert ben og 15 min. til ryggen. Jeg har aldrig været et sted hvor det er dem der bestemmer hvor der skal gives massage, men det må jeg jo acceptere.
Massagen er selvfølgelig afslappede, men jeg følte intet blev løsnet, hvilket var formålet med at få massage for mig.
Da massagen er færdig og jeg skal ud og betale med gavekortet, får jeg at vide at deres priser er steget i 2026, så jeg skal derfor betale 50 kr. ekstra. Jeg synes simpelthen ikke det kan være rigtigt når man modtager et gavekort der gælder i 4 år, at man så som kunde skal betale ekstra!! Virkelig dårlig oplevelse og service!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Har fået lavet bryn - voks og farve af Monica Ane fra HOW. Jeg var for sent på den og havde min baby med. Lidt hektisk. Monica Ane tog imod med kæmpe smil og hun fandt en løsning, så vi alligevel nåede det hele og blev forkælet med kaffe og snacks 🌸 Kæmpe anbefaling - og redning!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Helt igennem en fantastisk oplevelse i denne wellness butik:)

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Fantastisk god service og oplevelse!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Den bedste og hurtigste kundeservice jeg længe har oplevet! Helt klart en anbefaling herfra!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Jeg vil gerne den bedste anbefaling til House of Wellness. Jeg blev modtaget af de sødeste piger som gav mig den bedste behandling. Jeg fik en Protonpen - nanoneedling med masser af god og professionel vejledning. Min hud er virkelig flot og frisk. Jeg kommer helt sikkert igen og skal have samme behandling

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Den fineste oplevelse🙏 søde behandlere som forstår at vejlede og behandle individuelt. Jeg fik behandling med protonpen, Angel light og massage, alle behandlinger var himmelske❤️ kæmpe ros til pigerne i House of Wellness

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
I House of Wellness blev jeg mødt af super kompetente medarbejdere med smil og skøn energi. En helt igennem fantastisk oplevelse. Min hud stråler, og jeg kommer helt sikkert tilbage til mere forkælelse hos House of Wellness.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Jeg fik pedicure uden fodbad.!! Kommer aldrig igen.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Jeg er begyndt mit forløb med ansigtsbehandlinger hos House of Wellness i Aalborg, og oplevelsen har været rigtig god.
Izabella har stået for mine behandlinger, og hun er både professionel og omhyggelig i sit arbejde. Hun skaber en behagelig atmosfære og sørger for, at man er i trygge hænder under hele forløbet.
Jeg kan anbefale House of Wellness og Izabella, og jeg ser frem til at fortsætte med mine behandlinger her.

Sikke en fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ansigtsbehandling m. Frugtsyre & diverse rens & fugt af huden udført af Izabella, som hele vejen igennem fortalte mig hvad hun gjorde og hvordan de forskellige serum & cremer skulle føles på huden og spurgte ind til hvordan jeg oplevede det, så jeg hele tiden følte mig tryg og taget hånd om og behandlingen blev afsluttet med 15 min. Beauty Angel.
Aldrig har jeg haft sådan en pæn, fugtet hud med en helt ny & frisk glød.
Jeg er hooked og kommer helt sikkert igen
🙌🏼❤️🙌🏼

House of Wellness...altid en god oplevelse 😊
Jeg har været kunde hos House of Wellness et par år nu og jeg går aldrig skuffet derfra.
Dejligt smilende personale der altid byder en velkommen og så får man virkelig ALTID en god og professionel vejledning i produkter samt behandlinger. Jeg har prøvet forskellige behandlinger som massage mod spændingshovedpine, hårfjerning og ansigtsbehandlinger og det er altid en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale House of wellness Aalborg ⭐⭐⭐⭐⭐herfra
Super fagligt personale, meget imødkommende. Har brugt klinikken 4 gange nu og er mere end tilfreds! 💥💥💥💥💥 5 stjerner herfra
Jeg er kommet hos House of wellness mange gange og har altid fået den bedste og profesionelle behandling. Senest har jeg fået en ansigtsbehandling, hvor jeg fik hovedbundsmassage, mens jeg lå med maske på. Behandlerne er altid søde og venlige og guider mig godt igennem en jungle af produkter, som er bedst for mig og min hud. House og wellness får de bedste og varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Update to the review below: After the owner's prompt and polite response, I decided to give House of Wellness a second chance and increase the rating to 4 stars now, possibly 5 stars in the future.
Original review: I love this spa. I've been for manicures, pedicures, facials, massages, and microdermabrasion. I've brought my friends and family. We have always had wonderful experiences.
However, the last microderm treatment was the worst experience I have ever had anywhere. Usually, I find it very relaxing. (Weird, I know.) This esthetician was rough and very hurried. On my forehead, she pressed so hard and went so fast that the tip of the handpiece tilted to the side and scraped my forehead a few times. My skin was pink and irritated for a few days after. (I wish I had taken pictures. Dumb me.) I've had the treatment for the past ten years in many different spas and have never had such irritation.
I emailed House of Wellness twice asking for the manager's email. I did not want to embarrass the esthetician with an email that everyone could see. No one replied. I finally texted and an employee called me back. It turns out the manager is on maternity leave. Any employee could have simply replied to my emails and said that.
In any case, the employee that called back said that particular esthetician no longer worked there. I said that maybe I was not the only one who had a negative experience. Then silence. Not even an, "I'm very sorry." She asked if I would like to book another treatment. I thought she was offering to make up for the last one. Nope. I will have to pay. She said that for a complimentary treatment, I should have come in so they could see my skin, especially because that particular esthetician was very good at microderm. Not the customer service I was expecting.
Unfortunately, I prepaid for four more. I'll try, hoping for treatments consistent with the House of Wellness standard. After that, I will not go back. Nor will I recommend them.