House of Wellness Aalborg Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Aldrig før har jeg haft så flot og pæn hud! Jeg går fast hos Mathilde i House Of Wellness, og hun er virkelig fantastisk. Altid kanon god service, og altid den bedste vejledning i hvilke produkter, de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sikke en fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ansigtsbehandling m. Frugtsyre & diverse rens & fugt af huden udført af Izabella, som hele vejen igennem fortalte mig hvad hun gjorde og hvordan de for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Totalt lækker oplevelse. Her føler mig sig rigtig godt taget imod. Lækker kaffe og lidt snacks. Dejlige behandlinger, denne gang var det beauty angel lys terapi, med ansigtsbehandling og lys. Så... Zobacz więcej

1. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Fordi alle fortjener mere wellness i hverdagen

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

98 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Smil og god service!

Smil og god service!
Her får jeg altid en virkelig dejlig behandling uanset hvem af pigerne jeg booker tid ved. Der er altid smil, god behandling, gode råd, plads til stilhed eller smalltalk! Det er ren forkælelse hver gang!

15 lutego 2024

Fantastisk oplevelse!

Fik en super god behandling (den 7. himmel) af Maja, rigtig sød, virkelig dygtig og god til at forklare hvad det var hun gjorde, som gjorde den første gang ved House of Welness virkelig god. Det er højst sandsynligt ikke sidste gang jeg får en behandling derfra :)

14 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Vi gik svævende fra House of Wellness…

Vi gik svævende fra House of Wellness Aalborg.
Vi fik en fantastisk behandling “Just the two of us” Professionelt udført og der blev taget hånd om os fra start til slut (2 timer). ALLE medarbejdere gjorde sit til, at vi fik en rigtig god oplevelse.
Pas på - tænker, det kan blive kraftigt vanedannende at komme der.

30 marca 2023

Altid en eventyrlig oplevelse

Det er altid en fantastisk oplevelse at besøge House of Welness. Derfor har de også været min foretrukne skønhedsklinik gennem flere år. Teamet er virkelig dygtige og professionelle! Både når man ser på selve håndværket og det personlige. Jeg har altid fået god vejledning sideløbende med mine behandlinger til hud-/vippe-/neglepleje hjemme samt fremtidige behandlingsforslag. Jeg kan varmt anbefale alle at besøge House of Welness!

15 września 2022
Oceniono na 4 z 5

kan jeg anbefale

kan jeg anbefale. hyggeligt sted

27 maja 2022

Hej Jeanette
Tusinde tak for din anmeldese. Vi er glade for, at du er glad for, at komme hos os:-)
Vi glæder os til, at se dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Hos House of Wellness møder man altid…

Hos House of Wellness møder man altid søde og dygtige medarbejdere. Vil helt klart anbefale stedet og specielt min negledame Nina, som er ubetinget sød og imødekommende❤️

19 maja 2022

Hej Jeanet
Hvor er vi glade for din anmeldelse. Det betyder meget for os - og tak for din ros af Nina samt teamet! Vi glæder os til, at forkæle dig igen:-)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig et dejligt sted at komme

Virkelig et dejligt sted at komme! De er alle SÅ søde og virkelig professionelle! 5 stjerner herfra!

22 kwietnia 2022

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg

Det er vi så glade for Rebecca! Tusinde tak for de rosende ord. Vi glæder os til, at forkæle dig igen snart!

Fantastiske behandlinger!

Pigerne hos House of wellness(How) er top professionelle. Jeg har kun fået gode resultater når jeg har været i hænderne på Nina. Ingen andre må røre mine bryn og vipper 🙈 Samtidig er hun den sødeste at snakke med og tiden går alt for stærkt. Jeg har tidligere prøvet behandlingerne andre steder, men vender altid tilbage til Nina.

13 kwietnia 2022

Hej Camilla
Vi er så glade for, at du er lige så vild med Nina til dine bryn og vipper som vi er! Vi glæder os til, at se dig igen

Top service

Jeg er stamkunde ved house of Wellness. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til personalet og kvalitet på behandlingerne. Jeg går ved Nina til gua sha og hun er rigtig dygtig til at tilpasse behandlingen til ens behov.

7 kwietnia 2022

Hej Vimal
Tusinde tak for din anmeldelse, det betyder meget for os! Vi er så glade for, at elsker at komme her - vi glæder os til, at se dig igen

Oceniono na 5 z 5

Sugarbehandling med kyndig vejledning…

Sugarbehandling med kyndig vejledning fra en elev, som virkelig var professionel og skabe troværdighed gennem en god personlig behandling.

16 grudnia 2021

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg

Kære Kiki, tusinde tak for de flotte ord. Vi er meget stolte af, at alle vores elever er under uddannelse på den stats anerkendte TECH college uddanelse. Uddannelsen er lang og grundig, hvorfor de bliver ekstremt dygtige efter næsten 4 års uddannelse.
Mange hilsner Team House of Wellness

Oceniono na 5 z 5

Fik en sugaring af min ben og er meget…

Fik en sugaring af min ben og er meget tilfreds. Oplevelsen var super godt og vil 100% anbefales. Alt var i orden mht. Corona og sikkerhed og det sødeste pige kunne man ikke mødes. 🎅

15 grudnia 2021

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg

Tusinde tak for de flotte ord, det glæder os så meget, at du var tilfreds og vi håber at e dig igen snart. Mange hilsner Team House of Wellness

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg får lavet vipper og er…

Første gang jeg får lavet vipper og er så glad for dem ! Vi ses helt klart igen !

16 listopada 2021

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg

Kære Tanya, tusinde tak fordi du deler din erfaring med dem der læser med, det betyder så meget at I deler når I har en god erfaring hos os. Vi glæder os til at se dig igen og forkæle dine vipper. Mange hilsner House of Wellness

Professionel og tryg behandling

Hos House of wellness møder man søde, imødekommende og dygtige ansatte - uanset om de er uddannede eller under uddannelse. Et sted som jeg elsker at komme og til enhver tid vil anbefale til andre, som ønsker at komme på en virkelig god kosmetologklinik.

12 listopada 2021

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg

Tusinde tak for, at dele din erfaring, Charlotte. Det betyder meget for os! Vi er så glade for, at du elsker at komme hos os:-)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej