Aldrig før har jeg haft så flot og pæn hud! Jeg går fast hos Mathilde i House Of Wellness, og hun er virkelig fantastisk. Altid kanon god service, og altid den bedste vejledning i hvilke produkter, de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sikke en fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ansigtsbehandling m. Frugtsyre & diverse rens & fugt af huden udført af Izabella, som hele vejen igennem fortalte mig hvad hun gjorde og hvordan de for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Totalt lækker oplevelse. Her føler mig sig rigtig godt taget imod. Lækker kaffe og lidt snacks. Dejlige behandlinger, denne gang var det beauty angel lys terapi, med ansigtsbehandling og lys. Så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fordi alle fortjener mere wellness i hverdagen
C.W Obels Plads 6,1, 9000, Aalborg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Smil og god service!
Her får jeg altid en virkelig dejlig behandling uanset hvem af pigerne jeg booker tid ved. Der er altid smil, god behandling, gode råd, plads til stilhed eller smalltalk! Det er ren forkælelse hver gang!
Er kommet der i 4 år ved Monica og hver gang fuld tilfreds og med et smil på læben.
Alle pengene værd og skøn stemning i klinikken.
Fik en super god behandling (den 7. himmel) af Maja, rigtig sød, virkelig dygtig og god til at forklare hvad det var hun gjorde, som gjorde den første gang ved House of Welness virkelig god. Det er højst sandsynligt ikke sidste gang jeg får en behandling derfra :)
Vi gik svævende fra House of Wellness Aalborg.
Vi fik en fantastisk behandling “Just the two of us” Professionelt udført og der blev taget hånd om os fra start til slut (2 timer). ALLE medarbejdere gjorde sit til, at vi fik en rigtig god oplevelse.
Pas på - tænker, det kan blive kraftigt vanedannende at komme der.
Det er altid en fantastisk oplevelse at besøge House of Welness. Derfor har de også været min foretrukne skønhedsklinik gennem flere år. Teamet er virkelig dygtige og professionelle! Både når man ser på selve håndværket og det personlige. Jeg har altid fået god vejledning sideløbende med mine behandlinger til hud-/vippe-/neglepleje hjemme samt fremtidige behandlingsforslag. Jeg kan varmt anbefale alle at besøge House of Welness!
Er SÅ glad for mine behandlinger ved HoW - og specielt min nye hjemmerutine med PH Formula :-)
Super skønt sted og super søde og dygtige piger! Jeg får lavet lashlift ved Nina, og jeg er altid så super glad for det! Vil ikke vælge et andet sted

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Hos House of Wellness møder man altid søde og dygtige medarbejdere. Vil helt klart anbefale stedet og specielt min negledame Nina, som er ubetinget sød og imødekommende❤️

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Virkelig et dejligt sted at komme! De er alle SÅ søde og virkelig professionelle! 5 stjerner herfra!

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Pigerne hos House of wellness(How) er top professionelle. Jeg har kun fået gode resultater når jeg har været i hænderne på Nina. Ingen andre må røre mine bryn og vipper 🙈 Samtidig er hun den sødeste at snakke med og tiden går alt for stærkt. Jeg har tidligere prøvet behandlingerne andre steder, men vender altid tilbage til Nina.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Jeg er stamkunde ved house of Wellness. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til personalet og kvalitet på behandlingerne. Jeg går ved Nina til gua sha og hun er rigtig dygtig til at tilpasse behandlingen til ens behov.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Virkelig god behandling og meget søde piger derinde.
Er absolut ikke sidste gang jeg skal der forbi 🥰

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Sugarbehandling med kyndig vejledning fra en elev, som virkelig var professionel og skabe troværdighed gennem en god personlig behandling.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Fik en sugaring af min ben og er meget tilfreds. Oplevelsen var super godt og vil 100% anbefales. Alt var i orden mht. Corona og sikkerhed og det sødeste pige kunne man ikke mødes. 🎅

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Jeg havde vundet et gavekort til den 7 himmel behandling, og ja det kan godt beskrives som den 7 himmel. Virkelig lækkerier og dejligt personale.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
PH Formula behandling med Anna var virkelig en god oplevelse.

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Første gang jeg får lavet vipper og er så glad for dem ! Vi ses helt klart igen !

Odpowiedź od House of Wellness Aalborg
Hos House of wellness møder man søde, imødekommende og dygtige ansatte - uanset om de er uddannede eller under uddannelse. Et sted som jeg elsker at komme og til enhver tid vil anbefale til andre, som ønsker at komme på en virkelig god kosmetologklinik.