Via deze site het hotel geboekt, omdat de prijs inclusief ontbijt hier het voordeligst was. Op andere sites kon ik hetzelfde hotel voor dat bedrag niet eens zonder ontbijt boeken. Ook het reserveren g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn ervaring met Hotelspecials.nl is dat het een site is, waarop op meerdere, eenvoudige manieren een passend hotel in NL of Duitsland kan worden gevonden. Er zijn veel aanbiedingen en vaak ook pakk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een niet-te-geloven ervaring!! WAT EEN SCHANDE!! Dinsdag 15 september rond 17.00 uur kregen we een afmelding dat er geen kamer voor ons was / ‘systeemfout’. Na de boeking kregen we vrij gauw e... Zobacz więcej
Prima overzicht van alle beschikbare opties. We hebben makkelijk een hotel kunnen reserveren voor een bedrag dat duidelijk lager ligt dan bij andere aanbieders. We zijn tevreden en kijken uit naar ons... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Meer dan 20 jaar ervaring
HotelSpecials is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de grootste vakantieaanbieders voor korte vakanties in Europa. Je vindt bij HotelSpecials de beste hotel deals en hotel aanbiedingen in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.
Ruim aanbod aan hotels
Bij HotelSpecials kun je gemakkelijk en snel het juiste hotel zoeken en boeken voor je volgende vakantie. Boek een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellness hotel! HotelSpecials biedt een tal van mogelijkheden om verschillende soorten hotels te boeken. Denk aan goedkope hotels, romantische hotels, kasteelhotels en luxe hotels.
Unieke Specials en extra’s
Om jouw overnachting net wat extra’s te geven bieden hotels unieke Specials en extra’s aan via HotelSpecials. Profiteer altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellness hotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je gratis naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.Hendrik Figeeweg 1, Hal 2 Unit 15, 2031 BJ, Haarlem, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Overzichtelijke website en makkelijk te boeken, komen altijd met hele leuke aanbiedingen, al zo vaak geboekt via hotelspecials, kan het iedereen aanbevelen.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Simpel en overzichtelijk geen extra kosten achteraf

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Ik ben zeer teleurgesteld in de werkwijze van HotelSpecials.
Ik boekte een hotel via hun website voor een prijs die op dat moment gewoon zichtbaar en boekbaar was. De boeking werd zonder problemen geaccepteerd en bevestigd. Kort daarna ontving ik echter een bericht dat de reservering werd geannuleerd vanwege een vermeende "kennelijke fout" in de prijs.
Wat deze situatie extra frustrerend maakt, is dat de aanbieding na de annulering nog steeds op de website zichtbaar en zelfs opnieuw boekbaar was. Toen ik dit onder de aandacht bracht, kreeg ik te horen dat het tijd kostte om de prijs overal aan te passen. Vervolgens werd ook mijn tweede boeking geannuleerd.
Als consument mag je erop vertrouwen dat prijzen die op een professioneel boekingsplatform worden aangeboden correct zijn, zeker wanneer een boeking wordt bevestigd. Achteraf stellen dat een prijs niet klopt terwijl deze gewoon online staat, voelt als het terugkomen op gemaakte afspraken.
De klantenservice reageert beleefd, maar uiteindelijk wordt alle verantwoordelijkheid bij de klant gelegd. Een aantrekkelijke aanbieding blijkt bij HotelSpecials blijkbaar pas geldig zolang zij achteraf vinden dat de prijs hoog genoeg is.
Voor mij is het vertrouwen in HotelSpecials hierdoor ernstig geschaad. Ik zal in de toekomst zeer terughoudend zijn met het maken van boekingen via dit platform.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Heb bij hen tot nu toe goede ervaringen met het boeken en de Hotels.
Nu wil ik echter opnieuw boeken en zit ik met een belangrijke vraag.
Ik heb op verschillende tijdstippen en dagen gebeld.....geen gehoor.
Voicemail ingesproken.....geen reactie.
Gemaild, wel een bevestiging maar nog geen reactie met antwoord.
Op de site met FAQ kom ik ook niet verder.
Jammer hoor want zo durf ik niet te boeken.
Noot problemen gehad maar ook nooit de klantenservice nodig gehad. Nu wel maar ze zijn van de aardbodem verdwenen

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Prima special deal gevonden voor een leuk en origineel hotel (Fire & Ice nabij Düsseldorf), met ook nog ontbijt en mini-golf erbij, en parkeren voor een paar eurootjes meer. Ik heb nog vergeleken op andere sites maar ze konden nergens zo'n goede deal aanbieden als Hotelspecials.nl deed.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Het is allemaal eenvoudig en makkelijk te boeken, snel voor elkaar en direct daarna bevestigingsmail, prima voor elkaar

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
In eerste instantie werden bij het bekijken de prijzen aangepast, zo leek het althans. Maar bij latere poging op andere computer lukte het wel en was ik tevreden over de boeking.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Ruime keuze aan hotels, goede aanbiedingen, duidelijke prijzen, veel keuze aan bij te boeken onderdelen, zoals ontbijt, halfpension, parkeerplaats e.d.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Hotel was heel duidelijk en alles was overzichtelijk voor ons om te boeken. Heel veel informatie die we graag wilden zien staan mooi op. We hebben vaker via hotelSpecials geboekt en goeie ervaring aan over gehouden.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Snel navigeren en geen poespas net verborgen kosten

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
De prijs via HotelSpecials was concurrerend.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Mooi hotel in een prachtige omgeving.
Als nieuw, zo stralend wit binnen en buiten.
Ontbijt was goed, zwembad ondanks afmetingen leuk.
Vergeet niet om achter het hotel het bronnenhuis en het schitterende kuurpark te bezoeken, dit gaat niet vanzelf.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Reserveringsaanvraag is niet binnen gekomen bij Hilton. Erg vervelend, duurde daarom erg lang om.in te checken. Meermaals naam en email adres doorgegeven. Ook de bevestigings mail moeten door sturen en daarna nogmaals bewijs van ontbijt en parkeren. Erg vervelend start van de avond na een lange reis

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
Snelle en duidelijke afhandeling bij het boeken van voordelige overnachtingen.

Odpowiedź od HotelSpecials.nl
De site was heel duidelijk. Daarnaast was de boeking en betaling makkelijk en snel geregeld.