Hotelspecials.beRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een nacht voor 2 personnen geboekt via HotelSpeciald.be bij Ibis styles Ahoy. De prijs inclusief ontbijt was bijna €50 goedkoper dan andere aanbieders. Eenvoudig en snel.

Oceniono na 4 z 5

Wij hebben vandaag een boeking gedaan voor zes personen bij 'Mönchs Waldhotel Kapfenhardter Mühle' gelegen bij het Zwarte Woud voor onze wandelvakantie in april. De prijs was vergeleken met andere... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

6. Hotel wellness

O Hotelspecials.be

Napisane przez firmę

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring als hotelspecialist kennen wij ons vak en daarom kiezen elk jaar duizenden gasten ervoor om via HotelSpecials een hotel te reserveren. Je vindt bij HotelSpecials de beste hoteldeals in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.

Ruim aanbod aan hotels

Wil je een weekendje weg en genieten van een leuke overnachting alleen of met je dierbaren? Bij HotelSpecials vind je een ruim aanbod met de beste hoteldeals. Reserveer een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellnesshotel! Door het grote aanbod heb je ruime keuze aan zowel goedkope hotels als luxe hotels en alles wat daar tussenin zit.

Unieke Specials en extra’s

HotelSpecials is gespecialiseerd in het aanbieden van het perfecte verblijf voor elk budget, reisgezelschap en elke gelegenheid. Profiteer met de unieke Specials altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellnesshotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Eerlijk en constructief

Eerlijk en constructief

21 czerwca 2026

Hoi Rob,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als eerlijk en constructief hebt ervaren. Dat waarderen we enorm en we hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende boeking.

Oceniono na 5 z 5

Door fout in mijn agenda had verkeerde…

Door fout in mijn agenda had verkeerde datum geboekt. Door een vriendelijke medewerkster van de desk werd ik hierbij snel en goed geholpen

24 czerwca 2026

Hoi Wilfried,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze servicedesk je snel en vriendelijk heeft kunnen helpen toen je per ongeluk de verkeerde datum had geboekt. We geven je compliment graag aan haar door.

Oceniono na 4 z 5

Snel en zonder omwegen boeking in orde.

24 czerwca 2026

Hoi Patrick,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je boeking snel en zonder omwegen geregeld was. We wensen je alvast een prettig verblijf en hopen je snel weer terug te zien.

Snel de info gevonden

15 czerwca 2026

Hoi Victor,

Bedankt voor het delen van je ervaring en wat goed te horen dat alles duidelijk was.

Oceniono na 5 z 5

Een nacht voor 2 personnen geboekt via…

12 czerwca 2026

Hoi Fatchati,

Wat goed te horen dat je via onze website een mooie special hebt kunnen boeken.

Bedankt voor het delen van je ervaring en graag tot ziens op onze website.

Altijd naar wens en correct afhandeling

Altijd naar wens en correct afhandeling

13 kwietnia 2026

Hoi Luc,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te horen dat je tevreden bent.

Simple et intéressant

Simple et intéressant

7 czerwca 2026

Bonjour Nicole,

Merci beaucoup pour votre avis !

Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez trouvé notre plateforme simple à utiliser et nos offres intéressantes. C’est exactement ce que nous souhaitons offrir à nos clients : une réservation facile avec de belles opportunités de séjour.

Au plaisir de vous accueillir à nouveau prochainement.

Cordialement,
HotelSpecials

Oceniono na 5 z 5

Vlug er even tussenuit ? Zoek en boek bij Hotelspecials !

Hotelspecials is een eenvoudige en duidelijke zoekmachine om het ideale hotelarrangement te vinden aan de hand van locatie, filters, foto 's en reviews.
Het is ook gemakkelijk om het gekozen hotelarrangement te reserveren en te boeken.

4 czerwca 2026

Hoi André,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je HotelSpecials ervaart als een eenvoudige en duidelijke manier om het ideale hotelarrangement te vinden. We vinden het belangrijk dat onze gasten gemakkelijk kunnen zoeken op locatie, filters, foto's en reviews, en dat het reserveren en boeken vervolgens vlot verloopt.

Bedankt voor je aanbeveling. We wensen je alvast veel plezier bij je volgende verblijf!

HotelSpecials

Heel goede aanbiedingen

1 czerwca 2026

Hoi Dirk,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat goed te horen dat je tevreden bent met ons aanbod.

Oceniono na 5 z 5

Heel duidelijk en met eenvoudige…

Heel duidelijk en met eenvoudige zoektermen. Top.

31 maja 2026

Hoi Stefaan,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te lezen dat je tevreden bent.

Emma, team HotelSpecials

Boeking super verlopen

11 maja 2026

Hoi Gino,

Wat leuk dat je je ervaring met ons deelt en wat fijn te horen dat alles goed is verlopen.

Oceniono na 5 z 5

Onze eerste kennismaking met het hotel…

Onze eerste kennismaking met het hotel in Hasselt viel best mee. Het inchecken verliep vlot en zéér klantvriendelijk. De persoon aan de balie nam rustig de tijd om ons te informeren en op onze vragen te antwoorden.
Onze kamer was ok.
Een verzorgd ontbijt, alles naar wens. Rustige sfeer.
Bij het uitchecken kregen we de kans om onze bagage nog een aantal
uren in bewaring te geven. Zo konden we nog verder de mooie stad Hasselt verkennen. Mochten we nogmaals overnachten in Hasselt komen we graag terug.

4 maja 2026

Hoi Roos,

Wat leuk te horen dat het hotel dat je boekte via onze website, goed is bevallen.

Réservation facile et rapide

Réservation facile et rapide, prix intéressant

5 maja 2026

Bonjour Fabienne,

Merci beaucoup pour votre gentil commentaire ! Nous sommes ravis d’apprendre que votre réservation s’est déroulée facilement et rapidement, et que vous avez apprécié nos prix avantageux.

Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau bientôt pour une nouvelle expérience réussie !

Cordialement,EmmaTeam HotelSpecials

Annulering

Vandaag een reservatie gedaan bij hotel du commerce in Houffalize. 625 euro betaald. Een uur later krijg ik een mail. Sorry dat je geannuleerd hebt, kosten hiervoor worden in rekening gebracht. Terugbetaling 5 werkdagen! Hotel gebeld. Super vriendelijk! Ze hadden geen kamers meer vrij en toch heeft hotel speciale verkocht! Ze begreep er ook niets van de uitbaatster van het hotel.

29 kwietnia 2026

Hallo heer Overstraeten,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. We snappen goed dat deze ervaring niet is waar je op hoopte.

We hebben het meteen voor je uitgezocht. Door een technische fout werd er beschikbaarheid getoond die er in werkelijkheid niet meer was. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Goed om te horen dat het hotel je vriendelijk heeft geholpen. De terugbetaling is inmiddels in gang gezet en staat binnen enkele werkdagen weer op je rekening.

We hopen dat we je een volgende keer wél kunnen helpen aan een verblijf waar je echt naar kunt uitkijken.

Heel fijn kortverblijf

Heel fijn kortverblijf, kamer was top, bediening ook en heel verwelkomende ervaring. Hotel ligt op een 5-tal km van het centrum dus ideaal voor een weekendje Gent.

25 kwietnia 2026

hoi Barb,

Wat fijn te horen dat een hotel, geboekt via onze website, goed is bevallen.

Zou je wellicht nog kunnen aangeven hoe je het zoeken/boeken via onze website en/of onze service hebt ervaren. Toekomstige gasten horen dat graag daar dit de plek is om ons te beoordelen (en niet zozeer het hotel). Dank je wel daarvoor.

Oceniono na 5 z 5

Mooie voorwaarden en zeer…

Mooie voorwaarden en zeer gebruiksvriendelijk

15 kwietnia 2026

Hoi Robert,

Wat fijn te horen dat je tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

Snel e er n hotel kunnen boeken

Snel e er n hotel kunnen boeken. Top

8 kwietnia 2026

Hoi Carlo,

Wat fijn te horen dat je gemakkelijk een hotel via onze website hebt kunnen boeken.

Zeer vlot en correct

7 kwietnia 2026

Hoi Marilou,

Bedankt voor het delen van je ervaring en wat fijn te horen dat je tevreden bent.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej