Hotelspecials.be Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

de ontvangst was eerst troebel door sommige personen, maar nadat die personen weg waren geholpen ging alles vlot, het personeel was zeer vriendelijk ! De bedden van prima kwaliteit, het ontbijt was... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vlotte boeking. Het aanbod voor Koblenz op gewenste data was echter heel beperkt. Prijsgunstig aanbod gevonden in omgeving.

Oceniono na 4 z 5

Het hotel was eenvoudig te boeken via de e-mail die ik van Hotelspecials.be had ontvangen. Ook de betaling verliep vlot. Wel jammer dat mijn kortingscode van € 10 was vervallen. Deze codes zouden enk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze eerste kennismaking met het hotel in Hasselt viel best mee. Het inchecken verliep vlot en zéér klantvriendelijk. De persoon aan de balie nam rustig de tijd om ons te informeren en op onze vr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

6. Hotel wellness

O Hotelspecials.be

Napisane przez firmę

Meer dan 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring als hotelspecialist kennen wij ons vak en daarom kiezen elk jaar duizenden gasten ervoor om via HotelSpecials een hotel te reserveren. Je vindt bij HotelSpecials de beste hoteldeals in landen als Duitsland, Nederland, België, Frankrijk en Zweden. De veilige en snelle boeking heeft al meer dan 2.5 miljoen klanten overtuigd.

Ruim aanbod aan hotels

Wil je een weekendje weg en genieten van een leuke overnachting alleen of met je dierbaren? Bij HotelSpecials vind je een ruim aanbod met de beste hoteldeals. Reserveer een last minute hotel, maak een citytrip of ga gezellig samen een romantisch weekendje weg naar een wellnesshotel! Door het grote aanbod heb je ruime keuze aan zowel goedkope hotels als luxe hotels en alles wat daar tussenin zit.

Unieke Specials en extra’s

HotelSpecials is gespecialiseerd in het aanbieden van het perfecte verblijf voor elk budget, reisgezelschap en elke gelegenheid. Profiteer met de unieke Specials altijd van een ontbijt inclusief, een goede korting en waardevolle extra’s. Met de 2=1 Special betaal je bijvoorbeeld voor slechts één van de twee nachten. Bij een Wellness Special overnacht je in een wellnesshotel en mag je gratis gebruik maken van de Wellnessfaciliteiten. En met de VIP Upgrade Special upgrade je naar een luxere kamer en profiteer je van een late check-out.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 94

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Overzichtelijke en duidelijke site.

Overzichtelijke en duidelijke site.

6 kwietnia 2026

Beste 'customer',
bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze site overzichtelijk en duidelijk vindt.
We hopen je snel weer terug te zien!

Tevreden

Zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om te boeken, voordelig.

4 kwietnia 2026

Beste Kim,
hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent en onze website als gebruiksvriendelijk en voordelig ervaart.
We helpen je graag weer bij een volgende boeking 😊

Oceniono na 5 z 5

Super makkelijk om te reserveren

Super eenvoudig in gebruik

2 kwietnia 2026

Beste Patrick,
bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze website als super eenvoudig in gebruik ervaart.
Graag tot een volgende boeking!

Oceniono na 5 z 5

Hier zijn koopjes te vinden.

Altijd een goed aanbod met echte promoties en soms lagere prijzen dan andere sites, al blijft vergelijken steeds de boodschap. Ook binnen de site op diverse manieren zoeken kan andere resultaten geven. Vlotte afhandeling.

30 marca 2026

Beste Jan,
hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te horen dat je goede deals hebt kunnen vinden en dat je ons aanbod en de zoekmogelijkheden waardeert.
Ook mooi dat de afhandeling vlot is verlopen – daar doen we het voor 😊

Gemakkelijk inzicht,descriptie…en top…

Gemakkelijk inzicht,descriptie…en top prijs…nu nog zien eens ter plaatsen als alles conform is zoals vermeld
Zullen wij zeker laten weten

22 marca 2026

Hoi Jacques,

Wat goed te horen dat het boeken soepel is verlopen.

Een fijn verblijf en graag tot ziens op onze website.

Oceniono na 3 z 5

Ik had tot nu toe geen enkele ervaring…

Ik had tot nu toe geen enkele ervaring met jullie platform. Heb anderhalf uur geleden gereserveerd omwille van mooi aanbod.
Verder: contacteer mij gerust na 22 maart. Mijn reservatie loopt van 19 tot 22 mrt.....
Dan kan ik mijn ervaring voor en na delen met anderen.

14 marca 2026

Hoi Mieke,

Dank je voor je feedback.

Na verblijf, ontvang je van ons een aparte mail om het hotel te beoordelen. Die beoordeling wordt dan op onze website geplaatst voor toekomstige gasten.

Een mooi verblijf toegewenst en graag tot ziens op onze website.

Oceniono na 1 z 5

We kregen een ‘upgrade’ in ons hotel……

We kregen een ‘upgrade’ in ons hotel… douchekop kapot waardoor de hele badkamer overstroomde, geen airco, geen verwarming… upgrade min voeten…

7 marca 2026

Hoi Lien,

Wat vervelend te horen dat een hotelverblijf niet is bevallen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Hier beoordeel je echter niet het hotel. Hier geef je aan hoe je het zoeken/boeken op onze website hebt ervaren (en eventueel de service als je contact met ons hebt gehad). Ik wil je dan ook vragen je review aan te passen.

Je hotelervaring kun je achterlaten via de mail die we je stuurden (zodat dit op onze website wordt geplaatst) of natuurlijk bij de Trustpilot-pagina van het hotel zelf. Heb je voor ons nog vragen, dan kun je ons ook altijd een berichtje sturen.

Dank je wel.

alles ging erg vlot

alles ging erg vlot, de boeking, de betaling, de respons

27 lutego 2026

Hoi Maja,

Wat fijn te horen dat alles goed is verlopen en je tevreden bent.

Graag tot ziens op onze website.

Oceniono na 5 z 5

Heel fijne ervaring met hotelspecials.

Heel fijne ervaring met hotelspecials.
Heel efficient.
Dank u

2 marca 2026

Hoi José,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed te horen dat je tevreden bent.

Oceniono na 5 z 5

goede prijzen fexibel altijd bereikbaar…

goede prijzen fexibel altijd bereikbaar omboeken geen probleem!

4 września 2025

Hoi Jose,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat goed te horen dat je tevreden bent.

Vlot kunnen boeken

Vlot kunnen boeken. Snel en duidelijk.

20 lutego 2026

Hoi Robert,

Wat goed te horen dat het boeken soepel is verlopen en alles duidelijk was.

Graag tot ziens op onze website.

alles verliep heel vlot

20 lutego 2026

Hoi Georges,

Dank je voor het delen van je ervaring. Goed te horen dat alles soepel is verlopen.

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden met de boeking

Zeer eenvoudig op te boeken ; zeer gunstige prijs.

15 lutego 2026

Hoi heer/mevrouw Claeys,

Dank je voor het delen van je ervaring. Goed te horen dat alles goed is verlopen en je een mooie special hebt gevonden.

Oceniono na 4 z 5

Hotelspecials good - Hotel Never again!

Hotelspecials.be was easy to use, good price.

But the hotel: Ibis Charleroi Centre Gare – never again.
The room was tiny and, worst of all, really dirty. Bodily fluids on the outside of the wardrobe, dust everywhere (even on the TV), and the interior is old and not clean. The bed is terrible to sleep on. No extra blanket, and the room was freezing; the small heater was broken and could barely stand upright. The shower was full of other people’s hair. Not even glasses by the sink.
The only plus is the location next to the station. But this is a disgrace for the Ibis name.

14 lutego 2026

Hi Abdel,

Thank you for sharing your experience with us. Good to hear you are satisfied with our website. Sorry to hear the hotel was not to your expectations.

I suggest you put up your hotelreview directly at the hotel. You can also leave this on our website (through the e-mail we send you). If you want further contact about this, you can also always send us an e-mail.

Thank you
Kind regards,

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen, had niet anders verwacht.😁

8 lutego 2026

Hoi Wim,

Dank je voor je feedback en wat fijn te horen dat alles goed is gegaan.

Een aanrader

Heel gezellig en proper hotel. Uitgebreid ontbijt, lekker eten in het restaurant.
Heel vriendelijk personeel.

6 lutego 2026

Hoi Reinhilde,

Wat goed te horen dat een hotel, geboekt via onze website, goed is bevallen. Hier beoordeel je echter niet zozeer je hotelervaring maar meer hoe je het zoeken/boeken via onze website hebt ervaren. Wellicht dat je dat dus nog kan aanpassen? Je hotelervaring plaats je bij het hotel zelf (of via de mail die we je stuurden).

Dank je wel.

Voordeliger dan andere platformen

Wij hebben vandaag een boeking gedaan voor zes personen bij 'Mönchs Waldhotel Kapfenhardter Mühle' gelegen bij het Zwarte Woud voor onze wandelvakantie in april.

De prijs was vergeleken met andere sites veel voordeliger en incl. zwembad, ontbijt, sauna etc. we kijken alvast uit naar ons verblijf.

5 lutego 2026

Hoi Sanne,

Dank je voor het delen van je ervaring en wat fijn te horen dat deze positief is.

Een fijn verblijf en graag tot ziens op onze website.

Alles verliep vlot.

24 stycznia 2026

Hoi Stephanie,

Dank je voor het delen van je ervaring. Goed te horen dat je tevreden bent.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej